Dodaj do ulubionych

Środek szafy

24.10.11, 23:08
Chciałabym zobaczyc środki szaf w przedpokoju tj. rozmieszczenie półek, szuflad, półek na buty, miejsca na odkurzacz.
Obserwuj wątek
    • marionaud_1 Re: Środek szafy 25.10.11, 06:22
      Cześć zeliczka! Widzę, że meblujesz całe mieszkanie. Ale czy odkurzacz i ciuchy w jednej szafe, to dobry pomysł? Odkurzacz zawsze, przepraszam, śmierdzi.
      Ja mam w przedpokoju standardową szafę z Ikei. To, co najbardziej w niej lubię, to szuflada do butów z prawidłami na sztorc - niewiarygodnie dużo butów się mieści a dostęp do nich rewelacyjny. Poza tym w jednej połowie jest przedział na długie płaszcze, a pod nim tylko dwie półki i druciana szuflada na szaliki i czapki; w drugiej na krótsze kurtki oraz 5 szuflad.
      • gosza26 Re: Środek szafy 25.10.11, 09:14
        ja odkurzacz mam w pomieszczeniu gospodarczym ale jeśli ty jeśli musisz mieć wszystko w jednej szafie w przedpokoju to dobrym rozwiązaniem może być szafa trzydrzwiowa; w jedej części półki z butami, w drugiej- podwójnej ubrania i pod nimi półka na samym dole gdzie dasz odkurzacz.
        korzystam z tej aspelund-szafa--drzwi__0132852_PE269103_S4
        • gosza26 Re: Środek szafy 25.10.11, 09:15
          Ikea https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80157214/
          • gosza26 Re: Środek szafy 25.10.11, 09:15
            do 3 razy sztuka; dam link bo coś nie wchodzi www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80157214/
            • f.l.y Re: Środek szafy 25.10.11, 11:12
              w ostatnim programie Dekoratornia (niedziela) pr tv4 był pokazany taki system szaf, który samemu się sobie 'uzbraja'

firmy nie pamiętam, ale może dziewczyny skojarzą - coś jakby Elfa, Elma... El-cośtam

• f.l.y Re: Środek szafy 25.10.11, 11:13
                znalazłam

meble.meblopol.pl/f/pl/elfa.html?gclid=CPHJ6oK_g6wCFcMm3godMHRILg
                • zeliczka Re: Środek szafy 25.10.11, 19:55
                  W domu jak cos zacznie sie robic to końca nie widac...
                  Na temat szaf troche czytam i każda informacja jest przydatna dla mnie.
                • zeliczka Re: Środek szafy 25.10.11, 20:11
                  W domu jak cos zacznie sie robic to końca nie widac...
                  Na temat szaf troche czytam i każda informacja jest przydatna dla mnie. Zawsze intrygowała mnie ta półka z prawidłami na buty no i jesteś zadowolona. Masz tą na 16 czy 12 par
                  • marionaud_1 Re: Środek szafy 25.10.11, 23:01
                    Na 12 - węższa część szafy. Ale i tak jest super !
                  • ookaa Re: Środek szafy 26.10.11, 09:07
                    Nie zapomnij sobie zrobić analizy odzieży do powieszenia. Ja np. mam b. mało rzeczy długich, więc drążki mam zaprojektowane głównie do krótkich. Przy dobrej analizie nie zmarnujesz miejsca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka