zeliczka 24.10.11, 23:08 Chciałabym zobaczyc środki szaf w przedpokoju tj. rozmieszczenie półek, szuflad, półek na buty, miejsca na odkurzacz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marionaud_1 Re: Środek szafy 25.10.11, 06:22 Cześć zeliczka! Widzę, że meblujesz całe mieszkanie. Ale czy odkurzacz i ciuchy w jednej szafe, to dobry pomysł? Odkurzacz zawsze, przepraszam, śmierdzi. Ja mam w przedpokoju standardową szafę z Ikei. To, co najbardziej w niej lubię, to szuflada do butów z prawidłami na sztorc - niewiarygodnie dużo butów się mieści a dostęp do nich rewelacyjny. Poza tym w jednej połowie jest przedział na długie płaszcze, a pod nim tylko dwie półki i druciana szuflada na szaliki i czapki; w drugiej na krótsze kurtki oraz 5 szuflad. Odpowiedz Link
gosza26 Re: Środek szafy 25.10.11, 09:14 ja odkurzacz mam w pomieszczeniu gospodarczym ale jeśli ty jeśli musisz mieć wszystko w jednej szafie w przedpokoju to dobrym rozwiązaniem może być szafa trzydrzwiowa; w jedej części półki z butami, w drugiej- podwójnej ubrania i pod nimi półka na samym dole gdzie dasz odkurzacz. korzystam z tej Odpowiedz Link
gosza26 Re: Środek szafy 25.10.11, 09:15 do 3 razy sztuka; dam link bo coś nie wchodzi www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80157214/ Odpowiedz Link
f.l.y Re: Środek szafy 25.10.11, 11:12 w ostatnim programie Dekoratornia (niedziela) pr tv4 był pokazany taki system szaf, który samemu się sobie 'uzbraja' firmy nie pamiętam, ale może dziewczyny skojarzą - coś jakby Elfa, Elma... El-cośtam Odpowiedz Link
f.l.y Re: Środek szafy 25.10.11, 11:13 znalazłam meble.meblopol.pl/f/pl/elfa.html?gclid=CPHJ6oK_g6wCFcMm3godMHRILg Odpowiedz Link
zeliczka Re: Środek szafy 25.10.11, 19:55 W domu jak cos zacznie sie robic to końca nie widac... Na temat szaf troche czytam i każda informacja jest przydatna dla mnie. Odpowiedz Link
zeliczka Re: Środek szafy 25.10.11, 20:11 W domu jak cos zacznie sie robic to końca nie widac... Na temat szaf troche czytam i każda informacja jest przydatna dla mnie. Zawsze intrygowała mnie ta półka z prawidłami na buty no i jesteś zadowolona. Masz tą na 16 czy 12 par Odpowiedz Link
marionaud_1 Re: Środek szafy 25.10.11, 23:01 Na 12 - węższa część szafy. Ale i tak jest super ! Odpowiedz Link
ookaa Re: Środek szafy 26.10.11, 09:07 Nie zapomnij sobie zrobić analizy odzieży do powieszenia. Ja np. mam b. mało rzeczy długich, więc drążki mam zaprojektowane głównie do krótkich. Przy dobrej analizie nie zmarnujesz miejsca. Odpowiedz Link