Dodaj do ulubionych

nagrody Payback BP

01.12.11, 07:22
witam, podczytuje Was czasem i widzę, że jak diabeł nie może to WDPD poślesmile
no więc pytanie techniczne z zakresu obsługi stron www & programó lojalnościowych, bo albo jednak jestem taaaaka ciemna masa, albo nie ma możliwości zamówienia nagrody za punkty uzbierane w Payback ze strony internetowej BP. Choć teoretycznie można, bo podobno "taniej wychodzi" Szlag mnie trafi, bo gapię sie w to jak sroka w gnat, zmarnowałam masę czasu, i póki co tylko sobie oglądam katalog, a gdzie jakiś koszyk, logowanie, opcja "zamów"
help Drogie wdpd help smile
Obserwuj wątek
    • agpagp Re: nagrody Payback BP 01.12.11, 10:46
      Nie jestem pewna czy nie musisz pojechać na BP po prostu i tam zamówić daną nagrodę. Przejada kartą przez terminal , ściągną punkty , dostaniesz papierowe potwierdzenie i czekasz w domu na to co wzięłaś za punkty.
    • kiki.zmora Re: nagrody Payback BP 01.12.11, 11:14
      Punkty wymieniałam bezpośrednio (i bez problemów) na tej stronce:
      Program PAYBACK. Nagroda przyszła dokładnie taka, jaką chciałam i bardzo szybko.
      Jeśli chcesz coś konkretnie z katalogu BP (też mam tam wyrabianą kartę),to chyba musisz złożyć zamówienie osobiście na stacji.
      • winifred Re: nagrody Payback BP 03.12.11, 19:44
        Dziękuję za pomoc, sęk w tym, że podobno jest możliowść zamówienia przez internet. dzięki temu zdaniem pracownkia stacji mogę "oszczędzić" prawie 2 tys punktów w tzw "promocji świątecznej"
        coś mi się jednak wydaje, że ich promocja świateczna to piekna ściema, a najbardziej sie nadaje dla rzecznika praw konsumenta. Jak nie zamierzają spełniać obietnic niech, nic nie obiecują.
        a ja nie mam innego wyjścia jak bujnąć sie na stację i wypełnić formularz. pozdrawiam.
        • martyskaa Re: nagrody Payback BP 12.12.11, 18:14
          miałam ten sam problem, szperałam po stronie internetowej, jeździłam kilkanaście razy na stację gdzie zapewniano mnie że przez internet taniej... efekt: zamawia się na stacji......
          • wilowka Re: nagrody Payback BP 12.12.11, 20:15
            Nagrodę z Payback zamawiałam przez stronę - była w 3 dni chyba
            z katalogu stacjowego odebrałam na stacji smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka