Dodaj do ulubionych

Konkursy na Rossnet.pl - gracie?

07.08.12, 12:14
Ja do tej pory grałam, angażowałam się w pisanie odpowiedzi, które byłyby "kreatywne i urzekły komisję", ale mimo starań - nie udało mi się wygrać tego co chciałam. A raz nawet na konkurs Always na Rossnecie napisałam...opowiadanie. Więc nie wiem czy jest sens.
Poza tym sobie myślę, że jak w tych konkursach bierze udział od 1-5 tyś osób to czy ta komisja w ogóle przeczyta odpowiedzi czy po prostu wylosuje?
A dziś natknęłam się jeszcze na taki wpis na blogu i nie wiem czy nie szkoda czasu na produkowanie się w tych konkursach...
Obserwuj wątek
    • budzik11 Re: Konkursy na Rossnet.pl - gracie? 07.08.12, 12:23
      Nie gram, nigdy nie byłam nawet na Rossnet, ale jakiś czas temu padłam, jak przeczytałam na FB że jakaś sprytna pani wygrała konkurs na przepis na lody, który ukradła z "Moich wypieków".
    • hela6 Re: Konkursy na Rossnet.pl - gracie? 08.08.12, 16:02
      Nigdy nie biorę udziału w żadnych konkursach ale znam osobę która w jakimś na hasło reklamowe wygrała wycieczkę do Paryża. Czyj to był konkurs to nie wiem.
      • mitta Re: Konkursy na Rossnet.pl - gracie? 08.08.12, 19:18
        Mój małżon raz jeden wysłał jakiś list na konkurs do gazety, list opublikowano jako najciekawszy, a nagrodę dostała zupełnie inna osoba.
        A moja bratowa zaraz po studiach miała staż w pewnej państwowej (!) instytucji zajmującej się grami losowymi. Kiedy okazała się zbyt dociekliwa i zadawała niewygodne pytania na temat wygranych, podziękowano jej szybko.
    • kasiak37 ofelia1982 08.08.12, 23:06
      usun aukcje z sygnaturki.
    • m.agda.lena Re: Konkursy na Rossnet.pl - gracie? 09.08.12, 08:14
      Ja także grałam w kilka konkursów na Rossnet.pl. Również się starałam bo możliwość wygrania jednej z setek nagród wydawała sie możliwa. Jednak nigdy nic nie wygrałam i po wielu próbach zaniechałam starań....
      • zetka31 Re: Konkursy na Rossnet.pl - gracie? 09.08.12, 22:44
        Ja grałam na Rossnecie. Raz wygrałam jakiś durny zestaw herbatek hipp i maskotkę smile Potem przestałam. Moja koleżanka z pracy też kiedyś wygrała na Rossnecie maskarkę. Moja znajoma pracuje w Rossmanie i mówi, że jedna babka ciągle coś wygrywa.
        Ja już nie gram, bo mimo usilnych prób, nic poza tym hippem nie wygrałam. Szkoda czasu.

I tak jak mitta, miałam przypadek, że mój tekst wygrał konkurs w gazecie, został opublikowany jako zwycięski, ale podpisany innym nazwiskiem i imieniem. Przestałam kupować tę gazetę.
        • serenee Re: Konkursy na Rossnet.pl - gracie? 16.09.12, 13:51
          a ja gram namiętnie na rossnet i co chwilę coś wygrywam, np bon 500zł, wczasy Spa za 4000zł, biżuterię Apart itp. chyba mam szczęście.....smile
          • squirk Re: Konkursy na Rossnet.pl - gracie? 17.09.12, 01:41
            serenee napisała:

> a ja gram namiętnie na rossnet i co chwilę coś wygrywam, np bon 500zł, wczasy S
            > pa za 4000zł, biżuterię Apart itp. chyba mam szczęście.....smile

Ja też tak mam, ja też! A potem wsiadam na swojego jednorożca i zjeżdżam po tęczy do kuchni, bo mam masę ogórków do zakiszenia.

Bardziej wprost - jakoś nie wierzę, ale jeśli to prawda to ojej, jesteś wyjątkową szczęściarą, to naprawdę wyjątkowy fuks, inni "co chwilę" najwyżej skurczu w łydce albo kataru dostają, moje gratulacje.
            smile
    • arachnela Re: Konkursy na Rossnet.pl - gracie? 17.09.12, 14:00
      Gram często. Wygrałam dwa razy kosmetyki, kilka razy kupon zniżkowy, więc całkiem nie oszukują, nie wiem jak jest z głównymi, drogimi nagrodami. Raz widziałam w wynikach, że osoby, które wygrały miały nazwiska zaczynające się z tej samej listery, jakby wybrali listę 10 osób pod rząd ułożonych alfabetycznie i tyle. Żeby wygrać trzeba grać, inaczej się nie da.
    • alinka_li Re: Konkursy na Rossnet.pl - gracie? 17.09.12, 14:25
      Gramysmile Tak od około roku, jak na razie wygrałam chyba z 5 razy: kaszki i kosmetyki dla niemowląt, zestaw Colgate, pozłacane kolczyki (chyba L'Oreal - brzydkie, niestety), kosmetyki Alterra... Generalnie w swoim życiu wygrałam już sporo nagród, głównie krzyżówkowych: kosmetyki przodują. Ale najlepsza wygrana to zestaw kanap do salonu z Mebel Plastusmile Chyba mam szczęście, bo zazwyczaj są to konkursy gdzie zwycięzców się losuje, a nie wybiera najlepsze hasło czy coś w tym stylu. Niestety, w lotka nadal nic...
    • edoro Re: Konkursy na Rossnet.pl - gracie? 25.09.12, 22:42
      Ja gram od dawna, do tej pory wygrałam tylko książkę 2 razy. Teraz wzięłam udział chyba w 90% wakacyjnych konkursów i jak na razie wygrałam plecak z produktami Aquafresh! big_grin Zobaczymy co będzie dalej...
      A w ogóle jestem maniaczką konkursową wink i wygrałam wiele nagród w życiu- mniejszych i większych, najcenniejsza- Lodówka!

Żeby wygrać- trzeba grać! Inaczej się nie da! big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka