Dodaj do ulubionych

ubiór na wesele

15.10.12, 23:21
wesele syna kuzynki wkrótce. Co teraz nosi sie na takie uroczystości? chciałabym wygladać skromnie i elegancko a i wiek zobowiązuje...57 czy są jakieś określone kolory? W sklepach widze same kreacje dla matron (okropne!). Jestem za "okrągła" ale w biuście bez wyraźnych bioder. Doradzicie coś? proszęsmile
Obserwuj wątek
    • patsy79 Re: ubiór na wesele 16.10.12, 07:28
      ja mam wesele 27 pażdziernika, i kupiłam prostą kieckę przed kolanko, w sumie to taką,którą założę w niedzielę do kościoła i na jakieś rodzinne uroczystości, czy imieniny znajomych. Teraz nie nosi się na weselach sukien balowych. Sądze,że jeśli założysz małą czarną , do tego jakiś szal, i kolorowe dodatki, to będzie ok. Ja mam buty na czerwonych spodach, czerwoną bransoletkę i kolczyki, a na szyję nic, żeby nie przesadzić smile udanej imprezy życzę !
      • nuta15 Re: ubiór na wesele 16.10.12, 09:25
        Mam koleżankę o podobnej figurze, bardzo dobrze wgląda i świetnie się czuje w zakładanych i lekko drapowanych sukienkach , jak tawww.promod.eu/dresses/casual-dresses/nubuck-feel-women-s-dress-navy-blue-R5200146014.html.
        • nuta15 Re: ubiór na wesele 16.10.12, 09:30
          W tym fasonie też będziesz wyglądała bardzo fajniewww.promod.eu/dresses/smart-dresses/draped-dress-midnight-blue-R5200200010.html
    • sadosia75 Re: ubiór na wesele 16.10.12, 09:39
      Co to było 57? smile Mini może nie założysz ale poszaleć można !

Może kopertówki ? Oczywiście w dekolcie to już musisz sama sobie dobrać czy bardziej ci odpowiada większy czy mniejszy.
      https://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_oryg/we_dwoje_11_9737.jpg
      https://p.alejka.pl/i2/p_new/10/18/kopertowa-sukienka-caren-pfleger_0_b.jpghttps://modbis.pl/data/gfx/pictures/medium/7/6/1567_3.jpg

tu niestety widać tylko tył ale ja mam słabość do takich sukienek.

https://i.snobka.pl/sn434/6be35cac002c6db34724f9de

No i jeśli chcesz mieć zaokrąglone biodra to ta jest idealna smile
    • framaga32 Re: ubiór na wesele 16.10.12, 16:17
      najpierw pomyśl w czym się dobrze czujesz bo na pewno wiesz w jakim fasonie ci do twarzy, teraz są modne mocne kolory, chaber, czerwień, pomarańcz, brązy wszelakie, zielenie, jednym słowem kolorowo, nie wiem w jakim kolorze Tobie do Twarzy. Ja bym postawiła na coś skromnego w kroju, prostego, ale w jakimś zdecydowanym kolorze, np. chaber, albo czerwień z czarnymi dodatkami, mała czarna z dodatkami, pokaż nam tu coś to doradzimy, w jakich fasonach się czujesz a w jakich nie, ???
    • framaga32 Re: ubiór na wesele 16.10.12, 16:23
      allegro.pl/kolnierzyk-bebe-sukienka-dzianina-chabrowa-r-52-i2698327405.html
      allegro.pl/piekna-sukienka-z-elast-koronka-mala-czarna-r-44-i2715833242.html
      allegro.pl/wamsc3-garsonka-sukienka-bolerko-40-42-44-48-50-i2705839008.html
      allegro.pl/elegancka-sukienka-boone-wysoka-jakosc-roz-42-i2704716080.html
    • kanzashi Re: ubiór na wesele 16.10.12, 21:18
      Opis wskazuje, że w biubiu możesz znaleźć idealną sukienkę. Tamte fasony są dla pań z wyraźniejszym biustem niż biodrami. Może np ta: biubiu.pl/sines-teal.html a może zupełnie coś innego, kwestia gustu, poszukaj.
      • annakate Re: ubiór na wesele 16.10.12, 22:06
        Dagnez ma fajne sukienki, dobrze leżą na dużym biuście - sprawdzałamsmile i do tego są porządne, starannie uszyte, z dobrych materiałów i za rozsądne pieniądze. Mam sentyment - w sukience Małgosia z kolekcji 2008 w kolorze wściekłego turkusu z jedwabnej surówki wystepowałam na ślubie (własnym). Kosztowała około 400 zl.

dagnez.com.pl/?page_id=7
        • zeliczka Re: ubiór na wesele 17.10.12, 22:38
          dziękuję bardzo za rady. Przejrzałam proponowane kolekcje.
          Zdarłam obcasy w poszukiwaniu, dostałam odpowiedzi ze sklepu internetowego. Na dzisiaj zdecydowałam się na "małą" ale granatową koronkową sukienkę. dziękujęsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka