Dodaj do ulubionych

pranie naroznika

23.07.17, 12:47
Mam do wyprania duzy naroznik i zastanawiam sie jak go wyprac🤔 czy zamowic kogos do profesjonalnego prania czy kupic parownice (widzialam taka fajna mala, poreczna) i ta goraca para wyczyscic? Mam w domu alergika i astmatyka wiec wolalabym nie stosowac zadnej agresywnej chemii, a nie wiem jakimi srodkami piora takie firmy.
Obserwuj wątek
    • b-b1 Re: pranie naroznika 23.07.17, 14:03
      Parownicą możesz tapicerkę odświeżyć, pomordować bakterie-tyle. Brudu nie usuniesz. Chyba, że narożnik faktycznie tylko do odświeżenia.
      Jeśli jest brudny-albo zamawiasz firmę i wypiorą, albo działasz sama-ale -dalej do usunięcia plam, czy czegokolwiek innego potrzebujesz środków chemicznych do tego przeznaczonych.
      Zadzwoń do pierwszej z brzegu firmy w Twoim mieście i dowiedz się czym piorą, może akurat tendencja poszła w stronę eko i środki są już mniej agresywne.
      • anetam1984 Re: pranie naroznika 23.07.17, 16:50
        U mnie w miesci znalazlam tylko dwie firmy, niestety zadnych opinii, zadnych zdjec z wykonywanej pracy wiec nie wiadomo jak robia. Czytalam tylko ogolnie opinie ludzi, ktorzy korzystali z takiej uslugi i duzo osob pisalo, ze nie jest zadowolonych, bo chlapali podloge, sciany, a takze na tapicerce niedokladnie wyplukiwali srodek czyszczacy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka