Dodaj do ulubionych

Do rowerzystek pytanie.

18.08.18, 10:09
Kupiłam rower, chcę jeździć gdzie się da, do pracy, na zakupy, na weekendowe przejażdżki, raczej nie długie wyprawy. Zaopatrzyłam się w koszyczek na kierownicę, żeby zabrać, torebkę i śniadanie, ale raz w tyg. potrzebowałabym przewieźć laptop. Nie wchodzi w grę torba kurierska, torba z laptopem do koszyka się nie zmieści. Jakieś pomysły? Jeśli ktoś jeździ rowerem, to jak przewozi większe torby? Czego używacie i jak się sprawdza. Wszelkie sugestie mile widziane. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • squirk Re: Do rowerzystek pytanie. 18.08.18, 12:04
      Plecak. Z kieszenią. Z lekkim stelażykiem odsuwającym plecak od pleców w upały. Sprawdzone, działa od lat.
    • kiwaczek69 Re: Do rowerzystek pytanie. 19.08.18, 15:23
      A sakwy? Choćby te z Decathlonu, są duże i pojemne, i bardzo solidne (jedne służyły mi kilka lat).
      • aniolka13 Re: Do rowerzystek pytanie. 19.08.18, 18:33
        Właśnie nie wiem czy się sprawdzą do przewożenia laptopa.
        • kiwaczek69 Re: Do rowerzystek pytanie. 19.08.18, 22:28
          A czemu nie? Te na przykład:
          www.ceneo.pl/52305315#tab=click
          maja usztywniony bok, ten od strony roweru. i wzmocnione dno. Są spore, pojemne, bardzo wygodnie się tam przewozi różne rzeczy. Laptop zmieści się bez problemu, w pokrowcu będzie dodatkowo zabezpieczony.
    • ekielska Re: Do rowerzystek pytanie. 31.08.18, 14:09
      W Twoim przypadku tylko plecak. W sakwach, nawet usztywnianych, podczas uderzenia jest po sprzęcie. Zniszczyłam dwa czytniki w sakwach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka