danutaessen 02.12.07, 23:39 moze sie ktorej przyda. www.kuradomowa.com/index.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truscaveczka Re: Znalazlam taka strone... 03.12.07, 07:24 Danusiu, wrzuć linkę do przyklejonego wątku o stronach internetowych Odpowiedz Link
jezowka Re: Znalazlam taka strone... 03.12.07, 09:30 Stronka pod patronatem Opus Dei, zdaje mi się. I katolików przedsoborowych. Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Znalazlam taka strone... 03.12.07, 10:43 Łomajgad Ale ja tam znalazłam szydełkowce różne i takie tam == "Każdy tuman, który nie umie dodawać, twierdzi, że jest humanistą. Każdy niechluj, który robi błędy ortograficzne, twierdzi, że jest umysłem ścisłym." Odpowiedz Link
popirna Re: Znalazlam taka strone... 03.12.07, 13:32 Opus dei jest w normalnej strukturze organizacyjnej Kościoła, z patronem Escrivą, który został oficjalnie uznany za świetego przez (posoborowego) papieża Jana Pawła II. Nie mam pojęcia, czy ta strona ma cokolwiek z nimi wspólnego, ale nie przypuszczam. Odpowiedz Link