kreatywni 05.09.08, 23:21 Sprawdzałam w kalendarzu, że przerwa świąteczna ma w tym roku 16 dni Chcielibyśmy z chłopem gdzieś wyjechać, zrobić coś fajnego... Szukamy pomysłu... Wyjazd planujemy na +/- 7 dni i mamy ok. 1000,- na osobę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truscaveczka Re: Ile???! 06.09.08, 08:15 Wiedźma, żółta kartka. Wypowiadaj się proszę na temat, albo... <groźnie marszczy brew> Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Ile???! 06.09.08, 09:45 To bylo jak najbardziej na temat wolnych 16 dni ;P Odpowiedz Link
charm Re: Pomysły na Sylwestra 06.09.08, 06:42 Dla lubiących wodę Słowacja i wody termalne - można na prawdę odpocząć i się zregenerować Odpowiedz Link
maja8549 Re: Pomysły na Sylwestra 06.09.08, 09:10 i złapać jakieś dermatologiczne kuku Odpowiedz Link
zosia9 Re: Pomysły na Sylwestra 06.09.08, 19:45 Ja też polecam Słowacje. Nie obawiałabym się że coś można złapać, bo nigdy nie złapałam. A w krakowskim Aqua Parku zawsze. Polecam Tatry Słowackie- jeżeli jeździecie na nartach super miejsce. Masz do wyboru Tatry Wysokie np Tatrzańską Łomnice, lub niskie My zawsze zatrzymujemy się w Popradzie, ale nie w centrum tylko w Spiskiej Sobocie, cudowne malukie miasteczko z XVI w z miłymi pensjonatami. W Tatry wysokie 10 km na źródełka ciepłe 15 min na nogach. Aquappark popradzki jest niezwykle nowoczesny czysty i każdy znajdzie coś dla siebie. Na zewnątrz można posiedzieć w bardzo ciepłym źródle gdzie mile łechtają bąbelki, lub w trochę chłodniejszym (ja byłam tam przy - 20 stopniach, wnętrze to: basen olimpijski, baseniki dla dzieci, tobogany- czyli zjeźdżalnie, diamant miły basenik a'la łaźnie rzymskie do moczenia d.. i picia drinków i mój ukochany witalnyj swit ( sauny: mokra, mientowa, sucha, aromaterapia, grota solna, jaskinia lodowa, solarium itd). na miejscu można coś zjeść i napić się również alkoholowo. A i poziwedzac moża: wyceczka do Lewoczy np.Poecam goąco Odpowiedz Link