wilowka 02.11.08, 09:53 Bom się chciała stylizować zacząć i nie wiem, czy to fajne? Włosy mam proste do ramion aktualnie i chciałam im bardziej puszystości dodać, odkleić od głowy, a nie w barankowatość inwestować Dobry pomysł? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala2408 Re: Termoloki - używacie? 02.11.08, 10:33 Ja używam właśnie w tym celu i jestem bardzo zadowolona Efekt lepszy niż przy modelowaniu suszarką, porównywalny do spania na wałkach za to bez męczarni, bo termoloki zakręcam na 15-20 min. Co prawda włosy mam krótsze, ale usilnie zapuszczam Odpowiedz Link
exotique Re: Termoloki - używacie? 02.11.08, 19:49 tak Babbylissa. Szybkie, nie wyrywaja wlosow jak lokowkosuszarki, nie trzeba w nich spac. Choc na wielkie wyjscia i tak najlepsze sa gazetowe papiloty nalozone dzien wczesniej Odpowiedz Link
magdalaena1977 Re: Termoloki - używacie? 02.11.08, 22:54 Ja używam i jestem zadowolona. Do tej pory kręciłam włosy na wałki na noc, ale dzięki termolokom mogę spać wygodnie. Zakręcam na lekko wilgotne włosy na 30 - 60 minut (pewnie można na mniej) i mam początkowo loczki, ale po chwili już sensowne fale. Trwają w zasadzie do końca dnia. Zakręcone na piankę trwają dłużej, ale moja skóra nie lubi pianki na co dzień. Odpowiedz Link
johana19 Re: Termoloki - używacie? 03.11.08, 10:18 Babyliss są fajne ale bardzo drogie Ja ostatnio kupiłam sobie takie termoloki w drogerii. Zapłaciłam niecałe 10 zł za 10 wałków (były 3 rodzaje grubości) Zakłada się je na głowę dosłownie na 10 minut, a efekt świetny! Polecam! Odpowiedz Link
magdalaena1977 Re: Termoloki - używacie? 03.11.08, 11:52 johana19 napisała: > Babyliss są fajne ale bardzo drogie Ja ostatnio kupiłam sobie > takie termoloki w drogerii. Zapłaciłam niecałe 10 zł za 10 wałków > (były 3 rodzaje grubości) Zakłada się je na głowę dosłownie na > 10 minut, a efekt świetny! Polecam! Wiem, że są różnice w cenie między firmami (ja mam Vidal Sasson za 200 zł), ale za 10 zł chyba nie można ich kupić. Ewentualnie jest to zupełnie inne urządzenie pod tą samą nazwą. Odpowiedz Link
johana19 Re: Termoloki - używacie? 03.11.08, 12:03 Na kartonowej "metce" mają napisane termoloki Wyglądają dokładnie tak: www.allegro.pl/item471963025_duze_termoloki_walki_do_wlosow_kpl_10_szt.html Odpowiedz Link
mala2408 Re: Termoloki - używacie? 04.11.08, 23:41 A ja kupiłam sobie na Allegro termoloki Babyliss za 98 zł, w sklepie kosztują 250 Odpowiedz Link