clakier 06.08.09, 08:34 czy któraś z was się spotkała z takimi? ja się natknęłam w pokoju hotelowym w czasie wakacji materiał coś jakby gruba kora mięciutka i rewelacyjnie chłonna szukam teraz takich żeby kupić do domu ale nie jestem w stanie znaleźć... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clakier Re: ręczniki bawełniane, ale nie frotte 12.08.09, 08:15 naprawdę nie spotkałyście się z takim materiałem? Odpowiedz Link
moonshana Re: ręczniki bawełniane, ale nie frotte 12.08.09, 08:50 ja się spotkałam. 3 lata temu na bazarze stała pani ( Cyganka albo Rumunka) i sprzedawała ręczniki kąpielowe po 10 zł. kupiłam jeden bo miał piękny kolor, co do jakości byłam przekonana że to badziewie.po 3 latach oświadczam że to najlepszy ręcznik jaki w życiu miałam. faktura materiału taka jak piszesz, mięciutki, przetrwał prania i gotowania niekoniecznie właściwe dla ręczników. czego nie mogę sobie darować. pani namawiała mnie na jeszcze jeden, bo tanio. a ja wielce przekonana o swej mądrości odmówiłam. i żałuję. mam różne ręczniki. drogie, tanie, ładniejsze, brzydsze. a ten jest najlepszy. raczej Ci nie pomogłam, ale poszukaj w miejscach niekonwencjonalnych. oprócz tandety w którą nie chce wsiąknąć ani kropla wody trafiają się jak widać perełki. Odpowiedz Link
sadida Re: ręczniki bawełniane, ale nie frotte 12.08.09, 08:57 Ja o takiej fakturze (gruby wafel) mam ścierki kuchenne - fantastyczne. Kupiłam w MAKRO ale to ścierki nie ręczniki. Jak na ścierki były dosc drogie cos ok. 15 zł za 2 szt. ale uwazam, że warte swojej ceny. Sa też o strukturze drobnej ale to juz nie to. Odpowiedz Link
horpyna4 Re: ręczniki bawełniane, ale nie frotte 12.08.09, 12:36 Czasami bywają w sklepach z ręcznikami i pościelą. Odpowiedz Link
clakier Re: ręczniki bawełniane, ale nie frotte 12.08.09, 18:12 dzięki - wlałyście nadzieję we mnie bazar akurat mam niezły - będę patrzeć co też tam za cuda mają szukam w takim razie dalej Odpowiedz Link
nicol.lublin Re: ręczniki bawełniane, ale nie frotte 16.08.09, 14:11 wydaje mi się, że coś podobnego jest w LIDLU w którejś z ostatnich gazetek Odpowiedz Link