Dodaj do ulubionych

Wykluczeni

13.05.11, 21:37
Ponieważ został powołany pełnomocnik, to przyszło mi na myśl, że mógłby się odnieść do licznych wypowiedzi, a także praktyki stosowanej w ogólnodostępnych kanałach TV (prywatnych a ostatnio też w publicznej), że ich interesuje widz 16-43 (czyli ten ktorego życzą sobie reklamodawcy). Czy to więc nie oznacza wykluczenia widzów, ktorzy nie mieszczą się w tej grupiej wiekowej: czyli - dzieci i ludzi starszych?
Obserwuj wątek
    • bartos29 Re: Wykluczeni 15.05.11, 12:32
      A czy tego samego nie można powiedzieć o wielkich centrach handlowych, do ktorych mogą się dostać tylko posiadacze samochodów. Kto nie ma samochodu może czuć się dyskryminowany.
      • krol-czy-krolik Wykluczony 18.05.11, 17:11
        Ja z różnych spraw, ukladów i imprez - sam się wykluczam. I nie cierpię z tego powodu - wręcz przeciwnie. Mógłbym się czuć wykluczony w robocie np. przy podziale premii, ale u nas już od dawna nie ma premmii sad

DB wykluczona Rabbit
        • mala200333 Re: Wykluczony 20.05.11, 15:18
          Wiem, że we Wrocławiu były specjalne autobusy do IKEi.
          • basilisque Re: Wykluczony 25.06.11, 21:10
            Faktycznie. Centra handlowe to takie miejsca, ktorych właściciele dbają o to żeby nikt nie czuł się wykluczony!
            • zawle Re: Wykluczony 26.06.11, 21:42
              Ja nie czuję się wykluczona. Za to nie mam ochoty płacić abonamentu na telewizje publiczną, która ściąga mnie to czworaków.
            • krol-czy-krolik Re: Wykluczony 27.06.11, 16:23
              basilisque napisał:

> Faktycznie. Centra handlowe to takie miejsca, ktorych właściciele dbają o to że
              > by nikt nie czuł się wykluczony!

Czyżby? Jest bardzo duża grupa wykluczonych: ci co nie mają kasy!

DB (wykluczona) Rabbit
              • w.ell Re: Wykluczony 28.06.11, 20:51
                krol-czy-krolik napisał:

> basilisque napisał:
                >
                > > Faktycznie. Centra handlowe to takie miejsca, ktorych właściciele dbają o
                > to że
                > > by nikt nie czuł się wykluczony!
                >
                > Czyżby? Jest bardzo duża grupa wykluczonych: ci co nie mają kasy!
                smile 1:0 dla Królika! Ale - są jeszcze inni wykluczeni.

Ci którzy mają kasę, ale za mało...
                >
                > DB (wykluczona) Rabbit
                • dziwny_ten_swiat Chrystus 29.06.11, 19:57
                  Też został wykluczony.
                  Ale i on wykluczał mówiąc: "kto nie jest ze mną jest przeciw mnie"
                  • apersona Re: Chrystus 01.07.11, 16:55
                    Powiedział też kiedy indziej "kto nie jest przeciwko mnie, jest ze mną"
                    • basilisque Re: Chrystus 03.07.11, 21:43
                      Rzekł:
                      Kto nie jest ze Mną, jest przeciwko Mnie; i kto nie zbiera ze Mną, rozprasza.
    • sexilola_automatic Re: Wykluczeni 08.07.11, 09:57
      Ja sama oglądam różne kanały TV, ale rozumiem ludzi, którzy programowo nie oglądają w ogole TV i nawet zakazują tego swoim dzieciom. Ale to nie znaczy, że z telewizyjnej oferty mają być z góry wykluczone określone grupy odbiorców. Także kanały komercyjne (ogolnodostępne) otrzymały na swoją działalność państwową koncesję i nie mogą tylko celować w najbardziej dochodowe grupy odbiorców, czego domagają się od nich reklamodawcy, bo w ten sposób wykluczają tych, którzy są mniej dochodowi.
      • basilisque Re: Wykluczeni 16.06.12, 22:51
        Co do TVP, to w istocie ma się ku upadkowi. Chyba przegrana Naszych i odpadnięcie ją jeszcze bardziej pogrąży, bo już nie będzie takiej oglądalności (i wplywów z reklam)
        • dziwny_ten_swiat Re: Wykluczeni 15.07.12, 19:41
          A wręcz przeciwnie. Euro - bez naszych pobiło rekord oglądalności. I Publiczna mogła nieźle skasować.... Ale tak ,czy owak publiczna TV nigdy nie będzie publiczna jeśli ma się utrzymywać tylko z reklam.
          • basilisque Re: Wykluczeni 26.12.13, 21:57
            A propo... POtem w TVP biadolili, że do Euro musieli też dopłacić!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka