madohora Re: Horoskop 10.03.11, 16:45 BARAN Po co ci te straszne krzyki Nie potrzeba ci paniki Na uśmiech bądź gotowy Jakiś problem? Masz go z głowy! Link
madohora Re: Horoskop 10.03.11, 16:48 BYK Nic co dobre nie jest wieczne Teraz musisz być grzeczny Szkoda energii po co ją trwonić Jak możesz w pracy coś podgonić. Link
madohora Re: Horoskop 10.03.11, 16:56 BLIŹNIĘTA Uśmiechnij się do ludzi I zaraz zrobi się raźniej Przestań tylko marudzić Wystarczy trochę wyobraźni Link
madohora Re: Horoskop 10.03.11, 16:59 RAK Popatrz tylko co masz wokół siebie Że jeszcze tego nie widzisz? Nie wiem! Ktoś tylko czeka aż dasz mu jakiś znak Tylko musisz wiedzieć kiedy i jak Link
madohora Re: Horoskop 10.03.11, 17:02 LEW Skończył się na chwilę czas zabawy Pozałatwiaj wszystkie ważne sprawy Musisz się teraz zmobilizować By i twarz i posadę zachować Link
madohora Re: Horoskop 10.03.11, 17:05 PANNA Teraz wreszcie zwróci się inwestycja w siebie Daj się zauważyć lecz jak i komu tego nie wiem Musisz wyczuć ten moment właściwy A będziesz bogat(a)y i szczęśliw(a) y Link
madohora Re: Horoskop 10.03.11, 17:08 WAGA Pogoda już cię nastraja radośnie Tak bywa czasem na przedwiośnie Lecz pamiętaj o wiosennym zmęczeniu Bo zaraz zobaczysz wiele cieni Link
madohora Re: Horoskop 10.03.11, 17:11 SKORPION Nic nie wskórasz raniąc swoich bliskich Obrażą się. I będzie po wszystkim. Przejrzyj wreszcie na oczy Bo możesz od nich potrzebować pomocy Link
madohora Re: Horoskop 10.03.11, 17:13 STRZELEC Dzisiaj masz czas na decyzje ważne Proszę cię działaj dość rozważnie Bo od tego też stan finansów zależy A w końcu to ci się teraz należy Link
madohora Re: Horoskop 10.03.11, 17:16 KOZIOROŻEC Sprawy zaczną się wreszcie układać Lecz musisz sobie trochę trudu zadać To nie jest czas na sprzeczki A żaden "układ" nie jest wieczny Link
madohora Re: Horoskop 10.03.11, 17:18 WODNIK Ze znajomymi teraz się spotkaj Niech czas wam urozmaici plotka Od czasu do czasu to się przydaje Człowiek się potem wolniejszym staje Link
madohora Re: Horoskop 10.03.11, 17:21 RYBY Dla ciebie już przyszła wiosna Przed tobą jakaś historia miłosna A może to będzie coś na dłużej Myślę żeś sobie na to zasłużył Link