madohora Re: Do telemarketerów, ankieterów itp 08.01.20, 23:08 Czasem wystarczy zapytać: - Przepraszam, czy ja nie przeszkadzam i zaraz jest inna rozmowa Odpowiedz Link
madohora Re: Do telemarketerów, ankieterów itp 30.07.20, 19:50 Chyba skorzystam z tej metody: Odpowiedz Link
madohora Re: Do telemarketerów, ankieterów itp 25.01.21, 23:44 Taką macie pracę a każdy chce pracować, ale jak mnie to złości że zaraz po podniesieniu słuchawki nadajecie jak najęci. Żaden z was - a tego wymaga dobre wychowanie - nie zapyta: - Czy nie przeszkadzam, czy mogę zająć pani chwilę Nie...trzeba zaraz nap.....swoje teksty. Ostatnio zadzwoniła do mnie jakaś babka i też zaraz gada, gada, gada...po pierwsze nie miałam czasu, a po drugie miałam dzień - nie chce mi się z nikim gadać, bo byłam zajęta swoją pracą. A ta jak nakręcona. Nie można było jej przerwać, więc trzasnęłam słuchawką. Odpowiedz Link
madohora Re: Do telemarketerów, ankieterów itp 25.01.21, 23:44 Jedno zdanie: - Czy nie przeszkadzam To aż tak dużo?! Odpowiedz Link
madohora Re: Do telemarketerów, ankieterów itp 18.04.21, 19:56 Ankieterzy i telemarketerzy weszli już na wyższy lewel. Zapamiętajcie sobie, że NIEDZIELA jest dla mnie dniem odpoczynku i nawet jakbyście mi proponowali sprzedaż złotej muszli klozetowej to i tak jej nie kupię. I przestańcie atakować telefonami, sms i innymi g....w niedziele!!! Odpowiedz Link
madohora Re: Do telemarketerów, ankieterów itp 18.04.21, 19:59 Dzisiaj jakiś "nawiedzony" dzwoni do mnie od godziny 7:00 rano - o siódmej jeszcze śpię, czasem w tygodniu też, potem za parę godzin jem obiad i nie lubię jak mi ktoś przeszkadza a po 18:00 - nie wypada już dzwonić. Odpowiedz Link
madohora Re: Do telemarketerów, ankieterów itp 21.04.21, 19:28 Ktoś nie zna zasad sv - po 18:00 nie dzwoni się do nieznajomych i nie dzwoni się w sprawach służbowych!!! Odpowiedz Link
madohora Re: Do telemarketerów, ankieterów itp 15.08.21, 13:49 I do jasnej nie dzwońcie w niedzielę, bo w tym dniu nie jesteście "mile słyszani" Odpowiedz Link
madohora Re: Do telemarketerów, ankieterów itp 30.01.23, 23:35 Znowu się zaczyna dzwonienie na potęgę. Odpowiedz Link
madohora Re: Do telemarketerów, ankieterów itp 09.05.24, 21:25 No weźcie się ogarnijcie. Niech was ktoś uświadomi, że nikt nie czeka na wasze telefony i może nawet by was wysłuchał, gdyby miał czas a nie tak was szkolą, że nawijacie bez standardowego pytania: - Czy może nie przeszkadzam? Odpowiedz Link
madohora Re: Do telemarketerów, ankieterów itp 12.01.25, 13:15 Dzisiaj więcej oszustów niż marketerów Odpowiedz Link