Gość: dana Re: Podczas świąt w USA udaremniono duże zamachy IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 11:26 święte słowa - to bardzo dobre podejście - kreowanie się na bohaterów, chociaż sensownych ( właściwie żadnych ) informacji brak. Tak więc należy robić burzę z mózgów przeciętnym zjadaczom chleba, podpowiadać ewenetualnym terrorystom możliwe posunięcia, i wciąż wołać: "zobaczcie jacy jesteśmy genialni, udało sie znowu udaremnić coś, co zagrażało nam-bohaterom ". Niech żyje nonsens ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Podczas świąt w USA udaremniono duże zamachy IP: 195.217.253.* 08.01.04, 11:34 > chociaż sensownych ( właściwie żadnych ) informacji > brak. Jak to? Ciebie nikt nie poinformowal...? Toz to skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Podczas świąt w USA udaremniono duże zamachy IP: *.75.0.2.Dial1.Boston1.Level3.net 08.01.04, 11:49 Nie smiejta sie ludzie,bo jasiek asscroftow sie wku...i,zawezwie swoje agenty z matress rooms (jak w "Ojcu Krzestnym)i moze cos odpalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajowy Aż nie chce sie was słuchac... IP: 80.51.29.* 08.01.04, 11:51 ..jak to jest...Polacy oczywiście wiedzą lepiej... I te wszystkie opinie na forum??? A może wy nigdy w USA nie byliście i zżera was zazdość co? Jak tu klepiecie biede za 800 PLN to was zapewne wkurza, że tam tyle można zarobić w jeden dzień... Panie pobłogosław tą Polską ziemię... God bless You ALL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osama Re: Aż nie chce sie was słuchac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 12:22 A Ciebie bless Allah! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgm Krajowy ! Dzieki za blogosławieństwo ! Czekamy na IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 12:35 jakieś argumenty .. to jest forum dyskusyjne GW a nie Naszego Dziennika i tutaj błogoslawieństwa nikogo specjalnie nie kręcą . Jeżeli masz jakiś argument uwiarygadniający tę amerykańską szopkę propagandową - podziel się proszę ! Chetnie posłuchamy. A jak nie masz nic do powiedzenia - to nie pieprz bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Mackowia Re: Podczas świąt w USA udaremniono duże zamachy IP: 195.94.213.* 08.01.04, 12:12 To sztuczne napędzanie spirali strachu, w ten sposób powstają dyktatury i uzasadnia się stosowanie "szczególnych środków" - jak za Stalina czy sławnej Komisji McCarty'ego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Baba jak to ze lnem było IP: *.acn.waw.pl 08.01.04, 12:36 Broday osama ukrywający się w jednej z ostatnich jaskiń na pograniczu Afganistanu i Pakistanu, których nie wypaliły na wylot amerykańskie bomby dwa lata temu, postanowił zorganizować napad. Nie posłał więc gońców na mułach do najbliższych miast, żeby kupili flight simulator (Microsoftu) i dżojstki, bo mogłoby to wyglądać podejrzanie. Flight simulator ściągnął z Kaazy (widziałem sam użytkownika BinLaden), a dżojstiki kazał wystrugać z bambusa. Po pół roku ciężkich szkoleń w najgłębszych zakamarkach jaskiń, komando samobójców było do akcji. Osama dał im po 400 dolarów, które trzyma pod siennikiem i posłał do miast, żeby kupili sobie po bilecie na 24.XII. Niestety, gdy ostatni z wysłanników śmierci opuścił już jaskinię, do Osamy dotarło, że nie powiedział im, żeby broń Allah nie kupowali biletów na swoje nazwiska. Komando samobujców, zakupiło więc bilety na swoje stare, przesiąknięte jaskiniową stęchlizną paszporty, po czym w umówionym dniu wszyscy wsiedli do taksówek i udali się na lotnisko. Jakież było ich zdziwienie, gdy okazało się że dojazd na lotnisko strasznie się opóźnia, ze względu na wzmożone kontrole. Gdy w 12 chłopa wpadali do sali odlotów spiesząc się tak, że aż im turbany nie pospadały - nie spodziewali się, że na tablicy odlotów zobaczą coś, co zmrozi krew w ich żyłach - słowo CANCELLED (lot odwołany). 400 x 12 dolarów poszło się grzebać (w piasku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Przerazajaca glupota IP: *.nyc.rr.com 08.01.04, 12:51 Bujda na resorach okrzykneli domorosli znawcy. Klamia znowu zawtorowali eksperci. I smiech ogarnia czlowieka i wlos sie jezy. Czy nie przyszlo wam do glowy, ze Ridge poprostu nie moze klamac. Te dane otrzymuje do wgladu senacka komisja wywiadu (Senat Intelligence Commitee). Gdybyz to byla bujda juz nazajutrz opozycja bilaby w dzwony i glosila o lgarstwach administracji. Naprawde polecam niektorym ekspertom zapoznanie sie z systemem wladzy w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Przerazajaca glupota IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.04, 13:02 Gość portalu: felusiak napisał(a): > Bujda na resorach okrzykneli domorosli znawcy. Klamia znowu zawtorowali eksperc > i. > I smiech ogarnia czlowieka i wlos sie jezy. > Czy nie przyszlo wam do glowy, ze Ridge poprostu nie moze klamac. Te dane > otrzymuje do wgladu senacka komisja wywiadu (Senat Intelligence Commitee). > Gdybyz to byla bujda juz nazajutrz opozycja bilaby w dzwony i glosila o > lgarstwach administracji. > Naprawde polecam niektorym ekspertom zapoznanie sie z systemem wladzy w USA. Tak zapoznaliśmy się. Przy Iran-Contras, chociażby. Czy senacka komisja wywiadu sprawdza rzetelność dostarczanych danych? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Polak SFRUSTROWANI POLACY IP: *.e-loko.pl 08.01.04, 13:07 Teraz przed wyborami? Napewno bo to sa informacje wzmacniające Bush'a. Gdyby były to informacje przekłamane byłyby one pogrązajace go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgm Re: SFRUSTROWANY NiePolak IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 14:48 Gosciu, wyluzuj. Nasłuchalismy się już o uranie dla Iraku, o irackiej BMR zagrażającej USA - chcesz w te pierdoly wierzyć to wierz.. nam, proszę nie rob wody z mózgu, w tym kraju nie wszyscy zdrapują azbest albo pracują na budowach - te wypociny ( bo nie ma w nich żadnych argumentów )frustratów takich jak ty do nas po prostu nie trafiają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista bis mgm I DLATEGO JESTESMY STO LAT ZA MURZYNAMI IP: *.acn.pl 08.01.04, 15:11 Ale ty nie jestes w stanie tego pojac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgm Re: mgm I DLATEGO JESTESMY STO LAT ZA MURZYNAMI IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 15:19 Fakt, nie do końca podążam tokiem Twoich myśli.. ale tak a propos, ja sadzę że nie ma w tym nic złego ,ze dzieli nas od Murzynów 100 lat ( to Ty zresztą tak twierdzisz ).. rzecz w tym,ze widzisz, ja sądzę nie powinniśmy iść w tym samym kierunku co Murzyni - z całym dla nich szacunkiem - a najlepiej wręcz w przeciwnym.. Dlatego też Twoja opinia jakoś mnie nie martwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista bis Re: mgm I DLATEGO JESTESMY STO LAT ZA MURZYNAMI IP: *.acn.pl 08.01.04, 15:24 Nie rozumiesz o co chodzi? A juz ci mowie o co chodzi. My Polacy jestesmy najmadrzejsi i nikt nie bedzie nam mowil jak mamy postepowac. My wiemy swoje i basta. A jak ktos robi inaczej to jest smieszny, zenujacy, otumaniony propaganda. O to chodzi. I dlatego takie mamy mizerne efekty. Dlatego ten kraj tak wyglada a nie inaczej. Ale niestety 85 % Polakow tego "nie rozumie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgm A nie, pacyfista - to brzmi juz inaczej .. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 15:33 Zgoda, arogancja typu " polaczek wie najlepiej " - to absolutnie nie cos co lubię. Z drugiej strony uwazam ,że kpiny z amerykańskich służb specjalnych są uzasadnione. Za duzo wpadek i to takich wskazujących na " deliberate action ". Są po prostu malo wiarygodni. tam , gdzie dało się skonfrontować ich twierdzenia z rzeczywistością ( uran dla Iraku, BMR ) - dali ciała. Z tego wzgledu kolejna, zadęta, niekonkretna tym razem do bólu ( może po to aby nie dała się zweryfikować - w celu unikniecia kompromitacji ) wypowiedż amerykańskich specsłużb nie powinna mieć miejsca. ale skoro oni sami nie dbają o swoją wiarygodność , to dlaczego ja mam ich szanować , nabijam się z nich jak z agencji TASS swego czasu - i szczerze mówiąc widzę wiele analogii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: mgm I DLATEGO JESTESMY STO LAT ZA MURZYNAMI IP: *.riz.pl / *.riz.pl 08.01.04, 15:59 Glupcze - ten kraj zostal zburzony 14 lat temu i zbudowany od podstaw, jest w nim wiele problemow ale wykonalismy dobry kawal roboty bez niczyjej pomocy - w Niemczech po wojnie jeszcze w latach 60tych byla bieda - pomimo planu Marschalla i miliardow dolarow wpompowywanych tam na sile by zbudowac silny bufor przeciwko ruskim. Wiec odpierdol sie burolu od nas tu w Polsce bo my tu ciezko pracujemy a jeszcze w dodatku mamy na karku bande zlodziei u wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: mgm I DLATEGO JESTESMY STO LAT ZA MURZYNAMI IP: *.75.0.46.Dial1.Boston1.Level3.net 08.01.04, 16:23 KR$,powinniscie na chwile porzestac ciezko pracowac i zajac sie sprawa bandy rzadowych oszustow i zlodziei.Potem wrocic do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: mgm I DLATEGO JESTESMY STO LAT ZA MURZYNAMI IP: *.riz.pl / *.riz.pl 08.01.04, 16:48 Mylisz sie a pracujac w USA powinienes wiedziec ze kazdy powinien robic to co do niego nalezy i w czym jest dobry. To sprawa odpowiednich sluzb i predzej czy pozniej one sie tym zajma. Moja sprawa jest pracowac, zarabiac jak najwiecej i placic podatki. I jeszcze jedno - nie mow mi co ja powinienem robic - zajmij sie swoim podworkiem - sprobuj amerykanom powiedziec co powinni robic - zobaczysz jaka bedzie reakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEMO Re: Przerazajaca glupota IP: 5.5R1D* / *.saix.net 08.01.04, 13:04 Czy klamal w tym przypadku, tego nie wiemy. Nie przesadzajmy, ze system wladzy w USA uniemozliwia klamstwa. Problem w tym, ze zazwyczaj wychodza na wierzch post factum. Dowody mozna znalezc w nie tak odleglej historii. Oczywiscie jest to problem dotyczacy kazdego, demokratycznego kraju. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Polak A W POLSCE NIGDY NIE WYCHODZĄ IP: *.e-loko.pl 08.01.04, 13:11 Do momentu w którym znienawidzony przez was Michnik tego nie zrobi. Ale trzeba go za to uwalic, ponieważ wybija sie ponad przecietność. Jak sie go uwali to znowu możeci żyć Polacy w tym samym bagnie i nazekać na to parszyfe żydostwo i USA. Brawo trzymajci tak dalej a w tym "gnoju pozostaniecie" jak mawia mój polski przyjaciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Przerazajaca glupota IP: 195.217.253.* 08.01.04, 14:01 Przepraszam, czy oprocz tego, ze negujecie te informacje tak dla zasady, to moze jestescie w stanie przedstawic dowody na to, ze zagrozenia atakami nie bylo - alfy i omegi? Bo jak na razie niczego sensownego nie wniesliscie do dyskusji poza wykrzykiwaniem i straszeniem propaganda amerykanska. Slusznie kolega stwierdzil, ze wlos sie jezy na glowie jak sie czyta takie glupoty. Odnosze wrazenie, ze bardzo ucieszylibyscie sie, gdyby jednak do jakiegos ataku doszlo, no bo wtedy moglibyscie powiedziec, ze glupki amerykanie jak zwykle dali d...y i nie zapobiegli. Jak zapobiegaja, to twierdzicie, ze sobie wymyslili zagrozenie. Ja tam nie widze, zeby cokolwiek musieli wymyslac - ataki terrorystyczne maja miejsce codziennie - niektorym sie udaje zapobiegac, innym nie. Ale nie! Madre Polaczki twierdza, ze zagrozenia nie bylo. No skoro tak drodzy Panstwo, to ja od razu czuje sie bezpieczniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaskee Re: Podczas świąt w USA udaremniono duże zamachy IP: 195.205.180.* 08.01.04, 12:56 Niezłe bajki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re:jako kubel zimnej wody proponuje redaktorowi IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 08.01.04, 13:08 seans filmowy pt "zabawy z bronia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Polak TYLKO DLACZEGO FRANCUSKI SŁOŻBY TO POTWIERDZAJA? IP: *.e-loko.pl 08.01.04, 13:12 Strasznie załosny z was narodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEMO Re: TYLKO DLACZEGO FRANCUSKI SŁOŻBY TO POTWIERDZA IP: 5.5R1D* / *.saix.net 08.01.04, 13:28 Sluchalem ostatnio ciekawej dyskusji wlasnie o materialach wywiadu i sluzb specjalnych. Materialy przez takie sluzby przedstawione sa zawsze dowodem na cos, lecz w danym momencie nigdy nie mozna byc pewnym na co. Taki historyczny odnosnik. Gdy do wladzy w Wielkiej Brytanii doszedl rzad Labour Party z Haroldem Wilsonem na czele srodowisko tzw wywiadu bylo nastawione do niego wrogo. I calkiem powaznie uwazano go za agenta komunistycznego i co bardziej krewcy "gromadzili materialy" by to udowodnic. Gdybu sprawie nie ukrecono lba moze bysmy mieli "dowody" rowniez na to. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KROK WYPOWIEDZI ROZNYCH goscikow I monkow IP: *.sympatico.ca 08.01.04, 13:52 sa smieszne..bo zadnych!!!! argumentow nie podaja .a francyja juz potwierdzila......wiec monki i gosciki......moze pora pozbyc sie wlasnej obsesyji? i zaczac myslec w sposob wlasciwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: TYLKO DLACZEGO FRANCUSKI SŁOŻBY TO POTWIERDZA IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.01.04, 14:46 YOU ARE WHAT - FRENCH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista bis NAUCZ SIE ANGIELSKIEGO TOMUS IP: *.acn.pl 08.01.04, 14:51 i udzielaj sie na tym forum ale pisz z sensem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łosz&goł Re: Podczas świąt w USA udaremniono duże zamachy IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.01.04, 14:00 Jasne - a ja dziś zapobiegłem dywanowemy bombardowaniu Koziej Wólki . Żenada ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Podczas świąt w USA udaremniono duże zamachy IP: *.hfx.eastlink.ca 08.01.04, 14:05 Gość portalu: łosz&goł napisali: Jasne - a ja dziś zapobiegłem dywanowemy bombardowaniu Koziej Wólki . Żenada ... *** malo zecie widzieli i goowienko zescie przezyli loszensky & golensky:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Polak TYPOWY PRZYKŁAD POLAKA BARANA JAKICH MASA W TYM KRAJU IP: *.e-loko.pl 08.01.04, 14:13 Powiem tobie tak, kiedy w 1990 roku przyjechałem do Polski, znajomi z firmy zabrali nmnie na sobote i niedziele na Mazury. Tam zostałem ugryziony przez kleszcza. Poszedłem z tym do lekarza poniewaz w USA o tym wszyscy wiedzieli jak niebezpieczne choroby preznosi ten pajeczak. W Polsce nikt o tym nie słyszał i patrzono sie na mnie jak na spanikowanego "bogacza" z Zachodu. Czyli twoja recepta jest czekanie az cos sie stanie. A gwarantuje tobie bałwanie że w ciągu 10 lat i w Polsce cos sie stanie. I wtedy bedziesz sie dpoiero kpił baranie i wołał o pomoc do USA, bo Eurpa dupy nie ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilia Re: TYPOWY PRZYKŁAD POLAKA BARANA JAKICH MASA W T IP: 158.75.5.* 08.01.04, 14:18 Popieram - wiekszosc forumowiczow teraz na calego zuzluje, a zaloze sie, ze 11 wrzesnia roku pamietnego srali w gacie, zeby tylko na nasze glowy nie spadl jakis samolocik. Za bezpieczenstwo trzeba i warto placic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista bis Re: TYPOWY PRZYKŁAD POLAKA BARANA JAKICH MASA W T IP: *.acn.pl 08.01.04, 14:46 W Polsce dokladnie tak jest. Niczego sie nie robi aby czemukolwiek zapobiegac. Nie staramy sie przewidywac, tylko zyjemy z dnia na dzien. "Jakos to tam bedzie" to nasza dewiza na zycie. Gdy ktos inny jest zapobiegawczy i przewidujacy to u nas jest on conajmniej panikarzem jesli nie kretynem. "Madry Polak po szkodzie" jak myslicie dlaczego mamy takie przyslowie? Odpowiedz Link Zgłoś
maka5 Re: TYPOWY PRZYKŁAD POLAKA BARANA JAKICH MASA W T 08.01.04, 21:05 no co ty???ponad 10 lat temu moj pies mial klopot podobny do twego. zostal przebadany,odkazony,zaszczepiony-bez zadnej dyskusji. od wielu lat sa w pl akcje zabezpieczajace przed kontaktem z kleszczami, dzieciaki w szkolach sie o tym ucza,prasa kobieca trabi naokraglo,sa plakaty itd,itd,itd... jesli juz koniecznie chcesz robic z tego kraju skansen,to przynajmniej uzywaj sensowniejszych argumento. moze patrzyli sie na ciebie dziwnie z innego powodu??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomy mieszkam w USA Re: Podczas świąt w USA udaremniono duże zamachy IP: *.dialup.mindspring.com 08.01.04, 14:26 i musze przyznac Ci racje.Poczytaj ostatniego Time'a,str.65. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Zacznijcie od siebie IP: *.client.comcast.net 08.01.04, 14:26 Czytajac te wasze wypociny az chcialoby sie aby tak na serio dupnelo takze w Polsce. Czy po tym tak pisalibyscie? Gacie pelne strachu, niektorzy zapelnione mieliby. Punkt widzenia zmienilibyscie gdyz zmienilby sie wam punkt siedzenia - na zgliszczach. Wy - eksperci od spraw amerykanskich, poprawiajacy USA - zacznijcie u siebie walczyc z psimi gownami na chodnikach, poprawiac drogi, system oswiaty, system sadowniczy, system opieki zdrowotnej, system odsniezania, system zapobiezenia wyboru lepperow i innych przyglupow, system kontroli i weryfikacji wewnatrzpartyjnej. Gdy poprawicie choc jeden z tych waszych chorych - podyskutujcie na temat nieprawidlowosci u innych. Na razie zabierzcie sie za porzadkowanie wlasnego podworka. W miedzyczasie, w przeblyskach popatrzcie jak to sie robi i jak dziala gdzie indziej. Pozdrowienia, $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zacznijcie od siebie IP: *.hfx.eastlink.ca 08.01.04, 14:40 $Stefanku:-)..pozdrawiam wzajemnie..ale sie usmialam niewasko z tych psich kupek:-).. (you made my day:-)... a do mnie moga polacy przyjechac i podpatrzyc jak dziala bankowosc, system podatkowy i przedewszystkim skromnosc i respekt miedzyludzki:-)..milego dnia zycze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilia Re: Podczas świąt w USA udaremniono duże zamachy IP: 158.75.5.* 08.01.04, 14:27 Glupis! Jezeli tak szurnieci na punkcie swobod obywatelskich ludzie jak Amerykanie godza sie na takie srodki ostroznosci, to mozesz byc pewien, ze cos jest na rzeczy. Twoja glupia gadka przypomina przechwalki Karolka Swierczewskiego, co to sie kulom nie klanial (do czasu). A moze trzeba bylo po prostu byc 11 wrzesnia roku pamietnego na Manhattanie, zeby zrozumiec ten strach? Ja tam wole sie na wlasnej skorze nigdy nie przekonac, ze jakies brudasy z al-kaidy faktycznie zmajstrowali nam jakas niespodzianke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan Kloss A skąd wiesz, że brudasy? IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.04, 14:53 Gość portalu: Lilia napisał(a): > Glupis! Jezeli tak szurnieci na punkcie swobod obywatelskich > ludzie jak Amerykanie godza sie na takie srodki ostroznosci, to > mozesz byc pewien, ze cos jest na rzeczy. Twoja glupia gadka > przypomina przechwalki Karolka Swierczewskiego, co to sie kulom > nie klanial (do czasu). A moze trzeba bylo po prostu byc 11 > wrzesnia roku pamietnego na Manhattanie, zeby zrozumiec ten > strach? Ja tam wole sie na wlasnej skorze nigdy nie przekonac, ze > jakies brudasy z al-kaidy faktycznie zmajstrowali nam jakas > niespodzianke. Może oni w białych koszulach i w krawatach? A skąd wiesz, że Al- Qaida? Bo tak Bush w telewizji powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poacyfista bis DOKLADNIE TO BYL SPISEK CIA IP: *.acn.pl 08.01.04, 15:07 A z biednych Talibow i siewcy pokoju biednego Osamy zrobiono kozla ofiarnego. Slyszalem rowniez ze obozy zaglady w czasie drugiej wojny nie istnialy. To byl tylko wymysl Zydow, ktorzy chcieli w calosci przejac panowanie nad niemiecka gospodarka. Podobno w tym spisku rowniez uczestniczyli Polacy. Przebrali sie w niemiecki mundury i cala wojne udawali. To byl tylko wielki kit. Warszawy tez nie zburzono bo znowu byly tylko makiety. Ach i slyszalem jeszcze jedno, bomba atomowa nie istnieje. Ja jej nie widzialem na oczy, wiec pewnie jej nie ma. A tym "skosnym" z kraju "jakiejs tam wisni" nie ma co wierzyc, bo to "wisniaki" upojone jakas tam odmniana japonskiej wisniowki. Upili sie i slonce pomyli z jakas tam wyimaginowana bomba. Pobredzimy sobie jeszcze troche Klosiku? Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re:Droga Lilio.....Rozumiem Twoj strach,... 08.01.04, 15:02 ...ale nie jestem pewien kto dokonal tych OHYDNYCH atakow z 11/9 roku pamietnego...Proponuje ten arcyciekawy link , dajacy wiele do MYSLENIA !!!! www.cbc.ca/fifth/conspiracytheories/index.html Gość portalu: Lilia napisał(a): > Glupis! Jezeli tak szurnieci na punkcie swobod obywatelskich > ludzie jak Amerykanie godza sie na takie srodki ostroznosci, to > mozesz byc pewien, ze cos jest na rzeczy. Twoja glupia gadka > przypomina przechwalki Karolka Swierczewskiego, co to sie kulom > nie klanial (do czasu). A moze trzeba bylo po prostu byc 11 > wrzesnia roku pamietnego na Manhattanie, zeby zrozumiec ten > strach? Ja tam wole sie na wlasnej skorze nigdy nie przekonac, ze > jakies brudasy z al-kaidy faktycznie zmajstrowali nam jakas > niespodzianke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoozeck Re: Podczas świąt w USA udaremniono duże zamachy IP: 195.205.151.* 08.01.04, 15:15 Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista bis CO SIE ODWLECZE TO NIE UCIECZE IP: *.acn.pl 08.01.04, 15:27 Za pare lat radykalni islamisci stwerdza, ze jak sie nie dalo tego zrobic w USA, to chociaz zrobmy to np w Polsce. Ale bedzie wtedy "zajebioza" nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Podczas świąt w USA udaremniono duże zamachy IP: *.hfx.eastlink.ca 08.01.04, 15:34 szkoda...yooozecku, ze cie matka na swiat wydala:-).. czy ty myslisz, ze tak strasznie popieramy polityke busha, ale jakie masz wyjscie w obecnym czasie z tego kontroweryjnego impasu. Chyba wszyscy zdajemy sobie sprawe, co robil tatus Georga, ile to francuskie zabki sprzedawali broni dla niekontrolowanych nations, czesi chemie, polacy jakies tam ruskie pistoleciki, zydki swoje biliony przewozia w teczuszkach do usa, palestynczycy lataja codziennie z tymi trumnami, biedni koreanczycy staja sie potega, watykan holduje i trzyma sie staroswieckich zasad, cos za cos, a to wszystko dlatego , zebys yoozeczku mial ten chlebek, buty i cos tam jeszcze na lez otarcie:) ))) ) .....no rece opadaja od takich komentazy - szkoda, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yamaneko propaganda w buszlandzie ROTFL 08.01.04, 15:19 jeszcze z PRLu pamiętam jakie to władza miała sukcesy w udaremnianiu "wrogom ludu" obalenia ustroju itp. ! ...poprostu ŚMIECH ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista bis Re: propaganda w buszlandzie ROTFL IP: *.acn.pl 08.01.04, 15:20 Dlaczego to takie smieszne? Ja w tym nic smiesznego nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat ZASYFIONE KOMUSZE polaczki ZAWIEDZIONE!!! :-))) IP: 152.75.142.* 08.01.04, 15:41 Panowie i Panie, nie irytujcie się na plugawych zasyfionych polaczków z komuszą mentalnością (Homo sovieticus w Polsce żyje, i to całkiem nieźle!). To antyamerykańskie ścierwo już się w święta szykowało by zasiąść przed TV, nastawić na CNN i obejrzeć kolejną spektakularną masakrę w USA w technikolorze! No i taki zawód!! Nic dziwnego ze są mocno wkur..ni!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Wiraszka Re: ZASYFIONE KOMUSZE polaczki ZAWIEDZIONE!!! :-) IP: *.dsl.primus.ca 08.01.04, 16:27 Scierwo to ty jestes, tyle ze pro-amerykanskie. Ciekaw jestem za ile sie sprzedales? Pol kilo kielbasy, czy troche wiecej? W ogole zastanawiam sie dlaczego nie pojdziesz sobie na podobne portale tych szmatlawych gazet amerykanskich tylko tutaj glupoty wypisujesz. A masakra to tak sie nie ekscytuj, bo kolektywnie na duzo wiecej zasluguja (mialem napisac zaslugujecie, ale pomyslalem ze to by ciebie zaliczalo tez, ale nie bardzo wierze ze te twoje "fufle" amerykanskie ciebie akceptuja jako swojego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rick Re: ZASYFIONE KOMUSZE polaczki ZAWIEDZIONE!!! :-) IP: *.proxy.aol.com 08.01.04, 19:11 Meerkat,nie powinienes sie tak denerwowac i ublizac swoim rodakom Polakom,kazdy wie w jaka kabale pakowali sie amerykanie od wielu lat,rezultaty sa znane,wiadomo,ze Polacy mieszkajacy w USA nie czuja sie z tego powodu za swiezo,popatrz jak to wyglada realnie,nie rozprawiaj o smieciach,komunistach i brudzie,to o nie brud chodzi to chodzi o ludzi ,ktorzy jeszcze w najbiedniejszych krajach maja cos do zaoferowania,kromke chleba,szklanke wody,kapujesz temat!?,i nie staraj sie byc wodzirejem "czatow",bo tysiace czytaja Twoje opinie,a tylko drobna czastka wyraza swoja opinie...) Odpowiedz Link Zgłoś
yamaneko Re: ZASYFIONE KOMUSZE polaczki ZAWIEDZIONE!!! :-) 09.01.04, 10:44 meerkat - ty nawet na miano ścierwa nie zasługujesz i każde ścierwo powinno się obrazić za porównanie z tobą ty amerykański lizityłku ...liż sobie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowboy Takie prymitywne numerki mozliwe sa tylko w ameryc IP: 199.243.74.* 08.01.04, 15:28 Takie prymitywne numerki mozliwe sa tylko w ameryce. Prymitywne bydlo uwierzy we wszystko co im jeszcze prymitywniejszy kowboy wcisnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista bis MASZ RACJE IP: *.acn.pl 08.01.04, 15:34 Uwierzyli ze zyja w panstwie dobrobytu i rownych szans. U nas nikt w to nie uwierzy mimo SLD-owskiej propagandy. Tylko dlaczego? Moze dlatego, ze to "bydlo" wie jak sie rzadzic a Polacy sa mocni tylko w gebie i przy szklance? Chociaz to drugie jest lekko przereklamowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Wiraszka Zaden zamach(y) nie byly przygotowane IP: *.dsl.primus.ca 08.01.04, 15:29 Nastepne klamstwa administracji amerykanskiej majacej na celu oklamac, dalej oglupic spoleczestwo amerykanskie, ktore i tak jest w wiekszosci oglupione, ze niby takie zagrozenie istnieje i uzasadnic swoja nikczemna egzystencje. Najwiekszym zagrozeniem usa jest ich wlasna faszystowska administracja a nikt inny poza ich granicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Kit wciskają ludziom IP: 141.155.79.* 08.01.04, 15:32 Do tej pory al-khaida atakowała tam gdzie (i kiedy) się ich nikt nie spodziewał , więc niby dlaczego nagle miała by zmieniać strategię? Nawet jeśli CIA coś udaremniło to sposób w jaki o tym informują jest w stylu КГБ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Problem! IP: *.client.comcast.net 08.01.04, 16:25 No jak tam w Polsce z walka ze sniegiem? Walczycie a nie usuwacie z drog? Jak tam ze sznurkiem do snopowiazalek? Jeszcze problem nierozwiazany? Jak tam z odzyskiem butelek i makulatury? Jeszcze problem nierozwiazany? Wobec tego zajmiemy sie problemami amerykanskimi? Tez nie rozwiazemy ale co sobie ponarzekamy to nasze! Acha -i jeszcze - jak tam problem psich gowien na chodnikach? Jeszcze nierozwiazany? Wlasciwie to rozwiazany czasowo - przykryl je snieg! Dzieki Bogu problem sie rozwiazal czasowo! Na drugiej polkuli, w USA murzyna bija i klamia! To dopiero jest problem co? Pozdrowienia, $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Problem! IP: 195.217.253.* 08.01.04, 16:37 Poplakalam sie ze smiechu. Pieknie i dosadnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Nowa specjalnosc CIA IP: *.netspace.net.au 08.01.04, 16:31 Wyglada na to, ze nowa specjalnoscia CIA stalo sie teraz produkcja falszywek: ---------------------- Niemiecki wywiad obawia sie, ze CIA podlozyla falszywe informacje o zagrozeniu terrorystycznym 6.01.2004: Taka wiadomosc podala telewizja norweska, powolujac sie na zrodla ‘zblizone do niemieckiego wywiadu’. Wywiad niemiecki oficjalnie nie potwierdzil tego, ze CIA podala Niemcom falszywe informacje, ale jego rzecznik stwierdzil: -“To jest mozliwe, ze CIA dala nam nieprawdziwe informacje, ale jest malo prawdopodobne, ze zrobili to celowo”. Najwieksze zdziwienie budzi jednak fakt, ze informacje o tej sprawie tak latwo przeciekaja do prasy. Okazalo sie bowiem, ze juz w kilka godzin po tym jak policja otrzymala informacje z CIA, Der Spiegel Online podal ja w Internecie. Telewizja norweska sugeruje, ze wywolanie falszywego alarmu bylo potrzebne, zeby miec jakis pretekst do aresztowania mully Krekara, ktoremu kilka miesiecy temu postawiono zarzuty zwiazane z jego dzialalnoscia w organizacji Ansar-al- Islam, ale nie bylo podstaw do aresztowania go. Wiecej: informationclearinghouse.literati.org/article5483.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Do otumanionych IP: *.riz.pl / *.riz.pl 08.01.04, 16:45 pacyfista, lilka i inni wierzacy w amerykanska propagande - jestescie po prostu tumanami i niczego wiecej nie da sie tutaj dodac... Tak btw - jeden z zatrzymanych prewencyjnie 'terrorystow' okazal sie kilkuletnim chlopcem. Pozostali to tez zapewnie bogu ducha winni turysci. A u nas raczej na pewno nie 'dupneloby' bo nie wkladamy raczek w nie swoje kieszenie tak jak to robia amerykanie - jesli dupnie to tylko dzieki naszej 'bratniej' pomocy z ktorej niczego nie mamy - ani chwaly ani pieniedzy ani wdziecznosci (amerykanskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Do otumanionych IP: 195.217.253.* 08.01.04, 16:55 A co ma wiara czy nie wiara w amerykanska propagande do tego, czy TY, i inni wypowiadajacy sie w podobnym tonie uczestnicy forum, potraficie przedstawiac jakikolwiek dowod na to, ze ataki NIE byly planowane???? Nie byly bo WY tak mowicie? No rzeczywiscie lepiej sie poczulam po takich zapewnieniach... Jakby dupnelo to wtedy inna gadka by byla, ale dopoki nie dupnelo to to wszystko propaganda... Zaiste LOGICZNE to rozumowanie! Boze poblogoslaw zacne Polakow glowy... Nie jestem fanka USA, Amerykanow nie lubie i nie szanuje, ale nie mam zadnych podstaw, zeby przypuszczac, ze do atakakow mialo nie dojsc i ze to wszystko szopka i bujda. Z tej prostej przyczyny, ze SKAD JA MOGE TO WIEDZIEC??? Jedynym stuprocentowym dowodem na to, ze atak byl planowany jest jego udane przeprowadzenie. A poki co kazdy Polak moze strugac chojraka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Do otumanionych IP: *.riz.pl / *.riz.pl 08.01.04, 18:07 a jakie masz dowody na to, ze byly planowane jakies ataki? Bo skompromitowana 11 wrzesnia CIA tak powiedziala? Puknij sie w glowe. Wlasnie wrocilem z Egiptu - mowi sie ze tam jest strasznie, kontrole na drogach, turysci poruszaja sie tylko w konwojach itp. Wszystko gowno prawda - nic takiego nie ma miejsca to tylko media probuja nam robic wode z mozgu - w dodatku przekonalem sie, ze tamtejsi ludzie sa uprzejmi, mili i otwarci na innych czego nie da sie powiedziec o amerykanach, kanadyjczykach i bufonowatych angolach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Do otumanionych IP: *.hfx.eastlink.ca 08.01.04, 17:23 tumanku:-) a kto sie wogole z polska liczy tak na serio? wy byscie tylko chcieli dostawac, krytykowac .. narzekac na innych, co im jest lepiej:-)).. a te psie gowienka dalej leza na chodnikach, uwazaj, zebys sie czasami nie obalil z poslizgu... bo macie tez i problem w szpitalach.. chhihihi ojejku, straszniem otumaniona zostalam nazwana, bo zyje w kraju, gdzie wszystkie brudy musimy sprzatac, miedzy innymi i europejskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: Podczas świąt w USA udaremniono duże zamachy IP: *.proxy.aol.com 08.01.04, 17:51 Co za bzdury !!!! Mam nadzieje, ze nikt z Was w to nie wierzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat WSCIEKŁE PSY PAWŁOWA OCIEKAJA JUZ PIANA!!! IP: 152.75.142.* 08.01.04, 18:07 A skad te antyamerykańskie komuchy wiedzą że NIE udaremniono? No bo NIE udaremniono i dlatego widzielismy w TV płonące hotele w Las Vegas! A niedoczekanie wasze, komusze psy Pawłowa z piana wścieklizny na pyskach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: WSCIEKŁE PSY PAWŁOWA OCIEKAJA JUZ PIANA!!! IP: *.riz.pl / *.riz.pl 08.01.04, 18:29 Dlaczego usilnie starasz sie wychodzic na idiote? Nie mozesz robic tego na forach amerykanskich? Won stad do siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: WSCIEKŁE PSY PAWŁOWA OCIEKAJA JUZ PIANA!!! IP: 152.75.142.* 08.01.04, 18:43 To TY won na SWOJE podwórko! Ty i tobie podobnie opluwacie MOJ kraj, o którym w dodatku gów..wiecie! Ja się na tematy polskie nie wypowiadam! Chcesz się wymądrzać, to doradzaj jak to najlepiej usunąć komuchów z rządu i zastąpić intelektualistą Lepperem (40% poparcia!), uzdrowić walącą się polską gospodarkę, zreformować dogorywającą służbę zdrowia czy zmniejszyć gigantyczne (20% oficjalnie!)bezrobocie! A przy okazji może przełamać internetowy sabotaż Telefonii Polskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEMO Meerkat IP: 5.3.* / *.jnb6.alter.net 08.01.04, 19:47 Radze zgodnie ze swym pseudonimem zajmowac sie opisem zwierzat. Milo i spokojnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat meerkaty maja wielu wrogow, od HIEN poczynajac! IP: *.cvx.algx.net 09.01.04, 00:11 Niestety nie ma tak dobrze! Meerkaty maja wielu wrogow, od hien, kojotow i lisow az po grzechotniki! Dlatego musza sie miec na bacznosci i ciagle dawac odpor hienom, itp. Co i ja tu czynie! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Problemy w Burkina Faso! IP: *.CHCGILGM.covad.net 08.01.04, 20:39 Won stad do siebie! To jest wstrętne co piszesz. Interesuję się Polską - choć mieszkam w USA - ze względu na to, że mam tutaj rodzinę, że stamdąd pochodzę i często wracam. Nie wiem dlaczego aż tak bardzo interesujesz się Stanami - z wypowiedzi twoich wnioskuję, że stąd nie pochodzisz,że tutaj nie byłeś a osąd o życiu w Stanach masz zbierany od ludzi, którzy tutaj byli i im się po prostu nie udało. Nie wyszli poza krąg sprzątająco,myjąco przenosząco płyty gipsowe na budowach lub pręty zbrojeniowe. Zajmijcie się raczej psimi gównami na chodnikach i rozwiązaniem problemu ze sznurkiem do snopowiązałek! Pozdrowienia, $tefan PS Właśnie sprzedałem akcje CIEN z zyskiem 5.24% które to kupiłem wczoraj za 200.000. Nerwową mam pracę ale nie na tyle, żeby się denerwować że w Nepalu się nie udało ludowi dostarczyć więcej tlenu w powietrzu. Albo też, że w Mongolii teraz wielkie mrozy i owce giną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Problemy z pogoda na HAWAJACH!!! :-))) IP: *.cvx.algx.net 09.01.04, 00:16 Mnie najbardziej martwi to, ze na Hawajach, skad niedawno wrocilem, dzien w dzien jest taka sama pogoda. Po paru tygodniach czlowiek ma ochote uciec gdzies na Kolyme, Magadan albo do Workutz czy Wierchojanska. Ale tam, jak czytalem, tez dzien w dzien jest taka sama pogoda! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Podczas świąt w USA udaremniono duże zamachy IP: *.minntech.com 08.01.04, 18:55 Zauwazylem ze piszacy ze Stanow staraja sie oddzielic gruba kreska od forumowiczow z Polski a ich glowna bron to przewaga ekonomiczna US nad Polska. Czyli cos w rodzaju "byt ksztaltuje swiadomosc". Ja jezdze 8 litrowa polciezarowka a ty 800 militrowym maluchem wiec ja mam racje. Tych slepo "pro- amerykanskich" forumowiczow chce jednak zasmucic ze wiekszosc Polakow a przynajmniej ktorych ja znam w Stanach w zupelnosci nie podziela tych opini. Mowie tutaj o "post-soldarnosciowej" emigracji. I tak jak nie wierzylismy slepo komunie tak nie wierzymy ekipie Busza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Podczas świąt w USA udaremniono duże zamachy IP: *.75.0.2.Dial1.Boston1.Level3.net 08.01.04, 22:07 ja tez udaremnilem zamach.Facet wyszedl na spacer z psem.Facet raczej drobnej postawy,pies wielki,jak kon i czasem nie bylo jasne,kto gogo prowadzi.Probowal tego psiaka utemperowac. Sit!...siiiit!!!...siiiiiiii you f....!!!!Facet w reku mial laske,ktora zamachnal sie,zeby przylozyc psu.I ja dokladnie w tym momencie zawolalem-stop,to niema sensu.Zrobilem mu wyklad,ze pies-to pies.Ze postepuje zgodnie ze swoja psia natura,ze potrzebuje tresury...i dalem mu adres takiej szkoly.Tak wiec,byl zamach laska,ktora po mojej interwencji zawisla w powietrzu. Zamach skonczyl sie na zamachnieciu. Kiedy odchodzili,facet podziekowal,nawet sie usmiechnal i chyba widzialem,ze pies tez sie do mnie usmiechnal. Cholera-pomyslalem..Z taka sila perswazji,gdybym byl w poblizu tego goscia,ktory z ziemi naprowadzal samoloty na WTC i tego od laserow,moze by te 3000 ocalaly. Musze napisac do texidioty zeby sie od...il od Iraku.Ale czy om umie czytac?Tzn.,czytac to on umie,ale czy potrafi przerobic,procesowac mysli innych ,ktore go dosiegna?Narazie wykonuje polecenia,jak robot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Podczas świąt w USA udaremniono duże zamachy IP: 63.82.101.* 08.01.04, 22:44 A ja wam cos powiem. Nie obchodzi mnie czy to oni zaaranzowali, czy naprawde udaremnili. Chce sie czuc bezpiecznie i zyc w spokoju. Te wiadomosci czytam sobie jak nowinki typu "czy wiesz ze..." Ich obowiazkiem jest zapewnic nam bezpieczenstwo. Biora za to ciezka kase. A z drugiej strony, czy tak naprawde jest sie czym podniecac? Zalozmy ze do prawda co pisza, to jestem przekonany, ze i tak plulibyscie na nich jakby jakis zamach sie udal. Cokolwiek Amerykanie zrobia jest zle, czy wyscie ludzie centralnie poszaleli? Czy ktorys z was zrobil cos takiego dobrego, ze tak krytykujecie innych? Za robote sie palanty wezcie a nie pierdzicie w foteliki na ktorych siedzicie przed komputerem i stukacie glupoty i zgrywacie najmadrzejszych na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Podczas świąt w USA udaremniono duże zamachy IP: *.eastlink.ca 09.01.04, 01:08 jarku:-))...za pare miesiecy beda narzekac na amerykanow, ze maja za duze bezrobocie, ze sprzedali polacy kraj na zachod ... to tez bedzie wina ameryki, a nie daj boze jak walnie gdzies z nienacka..no to dopiero bedzie pranie amerykanow ...., ot,jaka filozofia narodu, smutne to i zenujace jest dla polakow zyjacych na obczyznie..a mnie jednak, te psie goowienka dalej intryguja na tym forum:-)))pozdrawiam uroczo:-) Odpowiedz Link Zgłoś