Gość: Helga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 20:42 helga.netfirms.com/slowianie/my_grandma.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: puls Re: Pozdrowienia dla Slowian od mojej babci. IP: *.156.106.47.Dial1.Chicago1.Level3.net 07.02.02, 20:53 Gość portalu: Helga napisał(a): > <a href="http://helga.netfirms.com/slowianie/my_grandma.jpg">helga.netfirms.com > /slowianie/my_grandma.jpg</a> Calkiem inteligentnie jej z facjaty patrzy a taka kurwa okazalo sie ze ze ma wszystkich w dupie.Czy jeszcze ktos smie watpic ze zydowki to kurwy?. puls Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Pozdrowienia dla Slowian od mojej babci. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 02:16 Bueeee!!!!!!!!!!! Gość portalu: puls napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > <a href="http://helga.netfirms.com/slowianie/my_grandma.jpg">helga.n > etfirms.com > > /slowianie/my_grandma.jpg</a> > > Calkiem inteligentnie jej z facjaty patrzy a taka kurwa okazalo sie ze ze ma > wszystkich w dupie.Czy jeszcze ktos smie watpic ze zydowki to kurwy?. > > puls Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Pozdrowienia dla Slowian od mojej babci. IP: *.proxy.aol.com 08.02.02, 02:31 Gość portalu: Helga napisał(a): > Bueeee!!!!!!!!!!! > > > > Gość portalu: puls napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > <a href="http://helga.netfirms.com/slowianie/my_grandma.jpg">he > lga.n > > etfirms.com > > > /slowianie/my_grandma.jpg</a> > > > > Calkiem inteligentnie jej z facjaty patrzy a taka kurwa okazalo sie ze ze > ma > > wszystkich w dupie.Czy jeszcze ktos smie watpic ze zydowki to kurwy?. > > > > puls > Nie reaguj Helga na posty tego skurwysyna,on znowu jest pijany,to bum z Chicago,ktory czlowieka udaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Pozdrowienia dla Slowian od mojej babci. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 02:43 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Bueeee!!!!!!!!!!! > > > > > > > > Gość portalu: puls napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > <a href="helga.netfirms.com/slowianie/my_grandma.jpg"& > #62he > > lga.n > > > etfirms.com > > > > /slowianie/my_grandma.jpg</a> > > > > > > Calkiem inteligentnie jej z facjaty patrzy a taka kurwa okazalo sie z > e ze > > ma > > > wszystkich w dupie.Czy jeszcze ktos smie watpic ze zydowki to kurwy?. > > > > > > puls > > > > Nie reaguj Helga na posty tego skurwysyna,on znowu jest pijany,to bum z > Chicago,ktory czlowieka udaje! Acha. Ale sam widzisz, ze poczucie humoru to u nas rodzinne, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Pozdrowienia dla Slowian od mojej babci. IP: *.proxy.aol.com 08.02.02, 02:51 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Bueeee!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > Gość portalu: puls napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > <a href="<a href="helga.netfirms.com/slowianie/my > _grandma.jpg"&">helga.netfirms.com/slowianie/my_grandma.jpg"&</a> > > #62he > > > lga.n > > > > etfirms.com > > > > > /slowianie/my_grandma.jpg</a> > > > > > > > > Calkiem inteligentnie jej z facjaty patrzy a taka kurwa okazalo > sie z > > e ze > > > ma > > > > wszystkich w dupie.Czy jeszcze ktos smie watpic ze zydowki to ku > rwy?. > > > > > > > > puls > > > > > > > Nie reaguj Helga na posty tego skurwysyna,on znowu jest pijany,to bum z > > Chicago,ktory czlowieka udaje! > > Acha. Ale sam widzisz, ze poczucie humoru to u nas rodzinne, nie? > No pewnie ! Wystarczy spojrzec na nasze nick-i, no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Pozdrowienia dla Slowian od mojej babci. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 02:55 Hi hi. Ale musze cie zmartwic. Na ciebie tez cos mam, a wlasciwie na twojego kota. On jest po prostu obrzydliwy, sam zobaczysz! Nawet sobie nie wyobrazasz co on robi jak ciebie w domu nie ma! A jak puszcze quickly Zielona Gore, to tobie tez jakis ladny krajobrazik moze, oprocz tego kota. Masz jakies zyczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Pozdrowienia dla Slowian od mojej babci. IP: *.proxy.aol.com 08.02.02, 03:02 Gość portalu: Helga napisał(a): > Hi hi. Ale musze cie zmartwic. Na ciebie tez cos mam, a wlasciwie na twojego > kota. On jest po prostu obrzydliwy, sam zobaczysz! Nawet sobie nie wyobrazasz c > o > on robi jak ciebie w domu nie ma! > > A jak puszcze quickly Zielona Gore, to tobie tez jakis ladny krajobrazik moze, > oprocz tego kota. Masz jakies zyczenie? > > > Zostaw mojego kota lepiej w spokoju,on to za mnie zycie oddal by ! Lepiej juz pusc cos o tym wariacie z pecherzami w nosie,ok !? Wiesz o kim mowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Pozdrowienia dla Slowian od mojej babci. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 03:05 To quickly ma tez pecherze w nosie?!!!!!! A od czego?!!!!!! A z tym kotem to jest powazniejsza sprawa. On ci za plecami bruzdzi. Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Hi hi. Ale musze cie zmartwic. Na ciebie tez cos mam, a wlasciwie na twoje > go > > kota. On jest po prostu obrzydliwy, sam zobaczysz! Nawet sobie nie wyobraz > asz c > > o > > on robi jak ciebie w domu nie ma! > > > > A jak puszcze quickly Zielona Gore, to tobie tez jakis ladny krajobrazik m > oze, > > oprocz tego kota. Masz jakies zyczenie? > > > > > > > > Zostaw mojego kota lepiej w spokoju,on to za mnie zycie oddal by ! Lepiej juz > pusc cos o tym wariacie z pecherzami w nosie,ok !? Wiesz o kim mowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: Pozdrowienia dla Slowian od mojej babci. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 03:08 PS. Postanowilam sobie, ze ci zaloze skrzynke pocztowa. Znalazlam bardzo dobre miejsce, bedziesz mial od razu trzy, a dotego jest bezpieczny, Sprawdzilam. Jutro bedziesz mial, dostaniesz kluczyki i ja przejmiesz. Tylko haslo bedziesz musial zmienic, bo ja je bede oczywiscie znala. I wymyslilam nawet sposob jak ci powiedziec to haslo zeby sie nikt nie zorientowal! Gość portalu: Helga napisał(a): > > To quickly ma tez pecherze w nosie?!!!!!! A od czego?!!!!!! > > A z tym kotem to jest powazniejsza sprawa. On ci za plecami bruzdzi. > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Hi hi. Ale musze cie zmartwic. Na ciebie tez cos mam, a wlasciwie na > twoje > > go > > > kota. On jest po prostu obrzydliwy, sam zobaczysz! Nawet sobie nie wy > obraz > > asz c > > > o > > > on robi jak ciebie w domu nie ma! > > > > > > A jak puszcze quickly Zielona Gore, to tobie tez jakis ladny krajobra > zik m > > oze, > > > oprocz tego kota. Masz jakies zyczenie? > > > > > > > > > > > > > Zostaw mojego kota lepiej w spokoju,on to za mnie zycie oddal by ! Lepiej > juz > > pusc cos o tym wariacie z pecherzami w nosie,ok !? Wiesz o kim mowie ? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Pozdrowienia dla Slowian od mojej babci. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 04:16 Egon, zrob drugie okienko i wejdz w nim na strone mail.o2.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel dEUTSCHLAND VERLOREN IP: 212.244.106.* 08.02.02, 16:09 hitler kaputt , niech pozdrowieniem będzie Polska flaga na Brandenburger tor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: dEUTSCHLAND VERLOREN IP: 217.30.155.* 08.02.02, 16:58 Ja, ja, naturlich. Hitler kaputnal! Slowianie tez. Boze blogoslaw Polsce! Gość portalu: obywatel napisał(a): > hitler kaputt , > niech pozdrowieniem będzie Polska flaga na Brandenburger tor. Odpowiedz Link Zgłoś