Gość: meerkat IP: 152.75.142.* 21.01.04, 19:28 Ciekawe, jaka była wysokość łapówki, a tego akurat nie podano. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drWhoy Re: Premier Izraela zamieszany w skandal korupcyj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 19:47 stanowczo prostestuje i wzywam Gazete Wyborcza do zaprzestania publikacji takich jawnie antysemickich pseudowiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McGyver Re: Premier Izraela zamieszany w skandal korupcyj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 20:37 A co jest antysemickiego w wiadomosci o semitach???? Przeciez ta wiadomosc nie wyolbrzymia "skali przestepstwa" tylko pisze o zarzytach prokuratora. Ludzie!!! Myslcie- przeciez to juz dochodzi do obledu!!! Kazda informacja zawierajaca czyjas narodowosc moze byc trakowana jako "anty-jakas tam". O skandalu we Wloszech jako anty-wloska, o skandalu w Rosji jako antyrosyjska, etc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Premier Izraela zamieszany w skandal korupcyj IP: *.medwln01.nj.comcast.net 22.01.04, 02:22 nie widzisz sarkazmu tego sformuowania ... Odpowiedz Link Zgłoś
john.galt Re: Premier Izraela zamieszany w skandal korupcyj 22.01.04, 20:09 Gość portalu: gosc napisał(a): > nie widzisz sarkazmu tego sformuowania ... A Pan nie widzi ze to prawdopodobnie jedna i ta sama osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLIVER DYGRESJA Z NARODU WYBRANEGO IP: *.ca.astound.net 23.01.04, 08:50 Karta Stalina Kilka dni temu rozmawiałem przez telefon z Naeimem Giladim. Potwierdził on, na podstawie swoich znajomości na terenie Izraela w czasie pobytu w tym kraju, że Żydzi, wygnani w latach 1945-1948 z państw satelickich Moskwy, byli - podobnie jak później Żydzi arabscy - ofiarami planowanego terroru. Giladi przyznał również, że syjoniści podporządkowani sowieckiemu aparatowi terroru współdziałali w kilkunastu tzw. pogromach na terenie państw satelickich, włącznie z pogromem kieleckim. 150 tys. Żydów wyjechało z Polski po tzw. pogromie kieleckim, który propaganda sowiecka i syjonistyczna nagłaśniała w mediach światowych. Warto więc raz jeszcze podkreślić, że amerykański ambasador w Polsce w tym czasie, Bliss Lane, twierdził, iż NKWD dlatego wyznaczyło na tzw. pogrom w Kielcach dzień święta niepodległości Stanów Zjednoczonych, 4 lipca 1946 roku, żeby wiadomości o zbrodni szybko się rozeszły w Ameryce, zwłaszcza wśród Żydów nowojorskich, podjudzając ich do nienawiści przeciw Polakom. Z drugiej strony chodziło o to, żeby skompromitować Naród Polski zbrodnią antysemicką w czasie, kiedy świat się dowiadywał o masowym ludobójstwie Żydów przez Hitlera. Tak zwany pogrom kielecki jako jedyny z kilkunastu wypadków zajść inscenizowanych przez NKWD w krajach satelickich został opisany w prasie światowej, naturalnie w sowiecko-syjonistycznej wersji propagandowej. Ostatni z serii tzw. pogromów miał miejsce w sierpniu 1946 roku w Bratysławie na Słowacji. Celem tej sowieckiej akcji wspieranej przez syjonistów było szerzenie paniki wśród ludności żydowskiej w krajach satelickich i zmuszenie jej do opuszczenia swoich miejsc zamieszkania. Sowieci użyli swego aparatu terroru, w którym zatrudniali Żydów na wysokich stanowiskach, by dostarczyć wystarczającą liczbę do stworzenia państwa Izrael. Udowadnianie "polskich zbrodni" na Żydach i "furii polskiego antysemityzmu" służyło też sowieckiej propagandzie jako uzasadnienie, że Sowieci muszą przedłużać okupację Polski, żeby chronić żydowskich niedobitków zbrodni hitlerowskich. W rzeczywistości Stalin zagrał syjonistyczną kartą w swojej grze o kontrolę nafty Bliskiego Wschodu: stworzył państwo żydowskie jako zarzewie wojen syjonistów z Arabami w celu destabilizacji Bliskiego Wschodu w ramach zimnej wojny. Już w marcu 1947 roku Andriej Gromyko w imieniu Związku Sowieckiego wystąpił w ONZ z wnioskiem o stworzenie państwa żydowskiego w Palestynie. Wkrótce po tym terror syjonistyczny doprowadził do upadku władzy brytyjskiej nad Palestyną (listopad 1947 roku). Jak wiadomo, w samym Budapeszcie NKWD zainscenizowało cztery tzw. pogromy. W latach 1945-1947 ponad 700 tysięcy Żydów wyjechało z państw satelickich. Opuszczali swoje kraje przez otwarte wyłącznie dla Żydów przejścia przez "żelazną kurtynę". Większość z nich wybrała pobyt w USA, Francji i innych krajach na Zachodzie. Do Palestyny dotarło wówczas 312 tys. Żydów aszkenazyjskich mieszkających w państwach satelickich. Wśród nich było wielu weteranów z wojsk sowieckich i satelickich. Żydzi dostali za darmo od Sowietów broń czeską w krytycznym momencie walk z Arabami oraz w celu wypędzenia ludności arabskiej z Palestyny. Terror syjonistyczny stosowany w krajach arabskich w latach 50. XX wieku i opisywany przez Naeima Giladiego miał, według niego, na celu zaludnienie żydowskimi uciekinierami z krajów arabskich ziemi, z której syjoniści wypędzili Palestyńczyków (z terenów od wieków przez nich zamieszkałych). Syjoniści dokonali krwawej masakry całych wiosek palestyńskich, żeby dopiąć swego celu. Na tym tle dziwne jest, że Adam Michnik, biorąc przed laty udział w "konferencji naukowej" w Kalifornii na temat polskiego antysemityzmu, a także antysemityzmu Kościoła katolickiego, powiedział, że "największą zbrodnią w historii Polski był pogrom kielecki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genia Re: Premier Izraela zamieszany w skandal korupcyj IP: *.telia.com 22.01.04, 22:03 DR WHOY Ten artykul nie jest zadna publikacja antysemickich pseudowiadomosci. Informuje Cie ze w gazecie szweckiej Göteborgs -Posten jest ten sam artykul co w GW.(Mutskandal hotar Sharon)Jak mozesz stanowczo protestowac, jak to sa fakty, Chyba ze jestes ograniczony umyslowo i nie rozumiesz sam co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Znowu?? IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 21.01.04, 20:03 To juz ktorys raz z kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: A co slychac w Lechistanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 22:26 A mieszkancy krainy nad Wisla czysciutcy, niepokalani, z dziewiczymi wianuszkami na skroniach. Nic tylko przekazuja sobie nieustannie znaki pokoju wraz ze wszystkim co posiadaja. Co tam ja, niechze inni zyja w szczesliwosci doglebnej.Mnie tam nawet skorka chleba i woda zrodlana dogodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: A co slychac w Lechistanie? IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 22.01.04, 00:28 Ja przeciez nie mieszkam w Lechistanie. A zreszta, piszac poprzednia notatke mialem szczery zamiar dodac "to prawie tak jak w Polsce". Jednak sie rozmyslilem. Tyle ze w Polsce to wiadomo - post komuna jeszcze dlugo bedzie rzucac cien. Ale zeby w Izraelu, "czolowej demokracji na Bliskim Wschodzie"...? To juz nieslychane :o) Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Re: A co slychac w Lechistanie? Nic - cisza 22.01.04, 15:53 Gość portalu: MM napisał(a): > Ja przeciez nie mieszkam w Lechistanie. > > A zreszta, piszac poprzednia notatke mialem szczery zamiar dodac "to prawie > tak jak w Polsce". Jednak sie rozmyslilem. Tyle ze w Polsce to wiadomo - post > komuna jeszcze dlugo bedzie rzucac cien. Ale zeby w Izraelu, "czolowej > demokracji na Bliskim Wschodzie"...? Nie “czołowej” a JEDYNEJ! (oczywiście nie licząc krasnoludków u których demokracja panuję od setek tysięcy lat!) :-P To juz nieslychane :o) Ale przecież niema tutaj nic nowego. Ben Gurion strzelał w topiących się Żydów, Dajan kradł skarby archeologiczne, Meir spała jak Arabowie napadali na Izrael, Begin zaprosił Egipcjan do Jerozolimy, Szamir terroryzował Anglików, Rabin zakładał konta bankowe w USA, Netanyahu kształcił się w USA, Barak dzielił Jerozolimę. Każdy premier to kryminalista. Ale nie tylko w Izraelu. Wy ludzie oprócz łamania prawa i niszczenia natury nic nie potraficie osiągnąć. Bez pomocy krasnoludków do tej pory hustalibyście się w lesie na gałęziach z drzewa na drzewo niczym Tarzan. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: A co slychac w Lechistanie,Francyi,Germanii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 16:54 Komuna i wszystko jasne? Miejze Wacpan uwazanie na moje zajady.Azaliz to w wiekach srednich i pozniej okowity, brania sie za czuby,opluwania sie wzajemnego, oczerniania, lajdaczenia i wziatek dawania w Lechistanie nie bywalo? Skoros Acan poslania mego nie pojal, to jeszcze raz ale jakos inaczej: "A mieszkancy krain nad Wisla, Tamiza, Sekwana, Laba... czysciutcy, niepokalani, z dziewiczymi wianuszkami na skroniach. Nic tylko przekazuja sobie nieustannie znaki pokoju wraz ze wszystkim co posiadaja. Co tam ja, niechze inni zyja w szczesliwosci doglebnej.Mnie tam nawet skorka chleba i woda zrodlana dogodzi." Durnys Wacpan jak, nie przymierzajac, Roch Kowalski ze swoja zona-szabla Kowalska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: A co slychac w Lechistanie,Francyi,Germanii.. IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 22.01.04, 17:37 Kolego, Wszak nie mowimy o mieszkancach krajow, a o ich premierach prawda? Lekka roznica, ktora tak swiatle indywiduum za jakiego wacpan sie podajesz powinien z latwoscia pojac. W 'swiatlych demokracjach' (do ktorych Polska dopiero zaczyna dolaczac), takowe przypadki sa zazwyczaj zrodlem przykrosci dla delikwenta, z podaniem sie do dymisji wlacznie. Nie zawsze, ale zazwyczaj. Troche mniej w kulturze srodziemnomorskiej (zwlaszcza jej afrykanskiej i azjatyckiej czesci). Wiec jesli wacpan nie pojales mojej wypowiedzi, zastosuj sie sam do swoich porad. A historie dawne sa tu co najmniej nie na miejscu, bo to jak osadzanie wspolczesnej Anglii za to, co zrobil Henryk VIII. Mozna, ale jaki to ma cel i sens? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: A co slychac w Lechistanie,Francyi,Germanii.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 18:36 Durnys Acan.Czego dowody wielokroc dawales.I znowu uwazania nie masz dla zajadow bolesnych. Koncze zatem, bo i czas moj zbyt cenny i dorozumienia brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: A co slychac w Lechistanie,Francyi,Germanii.. IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 22.01.04, 22:10 Jak to? Ot tak, po prostu, bez argumentow. A myslalem, ze wacpan jestes z tych madrzejszych. Coz, przyjdzie dalej szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Premier Izraela , synus tez nie lepszy ,... IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 21.01.04, 20:11 Cala rodzinka bandziorow , zlodziei , lapowkarzy ,... Tu cos znajdziesz , ILE ? UKLONY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Premier Izraela , synus tez nie lepszy ,... IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 21.01.04, 20:12 www.guardian.co.uk/israel/Story/0,2763,1104568,00.html sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Premier Izraela , synus tez nie lepszy ,...+++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 21.01.04, 22:26 Stary,zaczynasz byc nudny. Napisz cos o Kohlu. Obydwaj premierzy. Przypadki sa podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Premier Izraela , synus tez nie lepszy ,...++ IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 21.01.04, 23:10 Mnie Niemcy nie interesuja ,... Narod honorowy , nie zebra , nie maci , zyje z wlasnej pracy i mnie nie skubie . uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Premier Izraela; ty,stary ramolu,...++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 22.01.04, 00:54 Tez jest czlowiek. A co ludzkie-nie jest obce. Dlaczego jak wolno chrzescianowi,to nie wolno jemu. Dobrze,ze jestes honorowy. Takim i interes rosnie.I zadowolenie jest. Szczegolnie jak z chlopakami dekoruja-chaftuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Premier Izraela; ty,stary ramolu,...++ IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 22.01.04, 01:49 Stary are jary i wiecej bzykam jak ty ,... Boy :) A twoj zasrany premier jak go nazywasz narazie nie pokazuje sie w Europie bo scigaja go nakazem aresztowania za zbrodnie przeciw ludzkosci i ludobojstwo ,... Rzekomo "Jego farma" jest skradziona wymordowanym przez niego i jego oddzial rodzinom palestynskim , kopie aktow wlasnosci znajdziesz na internecie , boy . Al Capone , Gambino , Genovese family to aniolki w porownaniu z jego familia , nikt z nich nie byl zamieszany w mass murders . A teraz idz do wyra i bzyknij "Grabowska" ,... Lonely Boy :) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
bulk odgrzewane kotlety 22.01.04, 00:24 Tandetna GW odgrzewa kotlety przygotowane wcześniej (ze 2 mce temu) przez "Nie" super drania, kłamczuszka Urbana. Podobnie kotlety odgrzewa super tandetny Fakt zeitung, też na podstawie wcześniejszych publikacji "Nie". "Nie" to tygodnig parszywego drania, "Nie" to ja nie czytam, tak tylko czasem mi się palec omsknie na klawiaturze i przez całkowitą pomyłkę wybieram ich adres internetowy. Nie czytam plugawych czasopism, podobnie jak w realu "Nie" chadzam na qrwy z kolegami. Zazanaczam też z całą stanowczością, że "Nie" spożywam alkoholu wogóle, a przynajmniej "Nie" tego słabszego niż 40 volt. Na koniec pragnę zaznaczyc, że "Nie" czytuję "GW", bo to tandeta i politykierstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: odgrzewane kotlety IP: 168.143.113.* 22.01.04, 06:25 Dobry czlowieku, przestan bronic swoich ziomkow . Wlasnie w CBC powiedzieli. ze mniejszy parch (synek) wzial setki tysiecy dolarow lapowek. Mniejszy wcale nie znaczy,ze chudzszy, taka sama gruba swinia jak tatus. Mysle, ze panstwowej telewizji kanadyjskiej nikt nie nazwie szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 22.01.04, 00:49 >>>>>>>>>>>>< Re: A co slychac w Lechistanie? IP: *.z64-154- 67.customer.algx.net Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: MM 22.01.2004 00:28 odpowiedz na list Ale zeby w Izraelu, "czolowej demokracji na Bliskim Wschodzie"...? To juz nieslychane :o) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Musisz byc strasznie slepy,gluchy i glupi. Demokracje czolowe?: Kohl z przyjaciele. DÊstegne,Czyrak i przyjaciele. Bruksela wszyscy komisarze na czele z glownym szefem musieli odejsc. Nastepni niesa lepsi. A ktory to malzonek krolowej wpadl za lapowki samolotowe? (holandia czy Belgia?) Wlochy,Hiszpania. Nieslychane? Umyj se uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temporis sami swoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 00:58 sharon, rywin, szechter-michnik - ta sama narodowosc, ta sama moralnosc (a wlasciwie jej brak) i ten sam problem: jeden zyd zada za duza lapowke od drugiego i obydwaj zaczynaja wymyslac sobie od zlodziei i lapowkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzein Re: Premier Izraela zamieszany w skandal korupcyj IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 22.01.04, 06:50 Musisz koniecznie zatelefonowac do Michnika , to dziw ze ci jeszcze tego nie przekazal, a moze jestes za mala figura w tej grze. Latwo jest pluc na skorumpowanych GOJOW, jednak i takich faszystow jak Sharon mozna skorumpowac. Mysle ze meerket nie zauwaza powagi sytuacji, pisze tak spokojnie , jak bylaby tu mowa o Ks.Jankowskim itp. Jeszcze troche a zacznie sie filtrowanie twojego pupila Busha, co wtedy zrobisz, mozesz stracic posade klakiera, czy sie juz nad tym zastanawiales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzejn Re: Premier Izraela zamieszany w skandal korupcyj IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 22.01.04, 06:53 Bardzo ciekawy artykul, rodzina Sharonow, to dynastia na miare rodziny Husaina, tam tez synowie pelnili role ministrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksin Re: Premier Izraela zamieszany w skandal korupcyj IP: 80.50.5.* 22.01.04, 08:45 niestety Rosja jest za słaba żeby ich zlikwidować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibutz [...] IP: *.look.ca 22.01.04, 17:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 18:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Kara za podszywanie sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 09:31 I wysmienicie, ze Twa wypowiedz wycieto choc nie znam jej tresci. To niezamierzona przeze mnie,choc sprawiedliwa kara za podszywanie sie pod moj nick. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Prawie jak u Nas. IP: 217.153.99.* 22.01.04, 18:59 Prawie jak u Nas tylko za jakie Pieniądze. Podeślijcie im naszych specjalistów. Proponuje RYWINA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Dana, Tomek, Z daleka - czekam na wasze opinie... IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 22.01.04, 19:54 Bohater narodowy okazał się sprzedajną szują. Nie twierdzę, że to cecha polityków izraelskich, ale - w przeciwieństwie do was - nie stawiam własnego premiera na piedestale. Pozdrawiam Wqrwiony2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Dana, Tomek, Z daleka - czekam na wasze opini IP: 194.90.65.* 23.01.04, 09:30 nu, ty wqrwielski szybki jestes w ocenie, trzeba powiedziec, ja nie. ja wole odczekac, co powiedza wyniki sledztwa. oprocz tego to od wziecia lapowki do szuji to u mnie jeszcze daleka droga. oprocz tego wziecie lapowki nie robi z czlowieka zlego premiera lub zlego polityka. takze, shwje, shwje, jak mowia arabowie. a ty zrobiles juz porzadek z braniem lapowek w polsce? bo to sie przeciez nie zmienilo, nawet po upadku komuny. jak wiem, to w polsce lapowke bierze kazdy, nie tylko politycy, ale nawet babcia klozetowa w kinie... a tak jeszcze na dodatek, to drogi wqrwielski tym postem, ktory cytuje ci ponizej to wjechales pod etykietke chama. wqrwielskiego chama. "dyskusji, "kulturalni" walą ci na temat "split organ", a Dana33 dostaje orgazmu, czytając niewybredny post (choć na codzień dostaje innego orgazmu, zapewniając admina, że jest "great", bo uciął chamstwo"). " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Re: Dana, Tomek, Z daleka - czekam na wasze opini IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 23.01.04, 11:12 A co - nie prawda, że to ty chwaliłaś gościa od chamskiego kawałka? Zdecyduj się - albo odstawiasz Królewnę Śnieżkę i konsekwentnie nie pochwalasz chamstwa, albo nie wciskaj mi głodnych kawałków o niewinności! Regeneracja cnotydziała tylko w sensie fizycznym - raz utraconej niewinności moralnej (zakładając, że kiedykolwiek ją posiadałaś) nie odzyskasz, zarzucając innym własną satysfakcję z powodu panoszącego się chamstwa... Co do polityków, nie doczytałaś mojego postu albo znowu - jak zwykle - przekręcasz: napisałem, że w przeciwieństwie DO WAS nie stawiam polskich polityków na piedestale. Sharon umoczył, ale po dyskusjach na temat różnic między nim a Arafatem nie bardzo wiesz, jak z tego wybrnąć i ściemniasz o potrzebie przeczekania - "żona Cezara musi być poza podejrzeniami", słodziutka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Dana, Tomek, Z daleka - czekam na wasze opini IP: 194.90.65.* 23.01.04, 12:06 chcesz porownac wziecie lapowki przez sharona od osoby prywatnej do masowej kradziezy pieniedzy publicznych przez arafata????? a co do chwalenia "goscia od chamskego kawalka" to wyraznie napisalam, ze on oddaje pieknym za nadobne. ja odzywalam sie kiedys w stosunku do ciebie w ten sposob? jesli tak, to zwracam ci honor. tylko napisz mi gdzie i kiedy, bo nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genia Re: Dana, Tomek, Z daleka - czekam na wasze opini IP: *.telia.com 23.01.04, 15:19 DANA----pragne Cie poinformowac ze tak obrzydliwego, ponizajacego listu nigdy nie czytalam, to swiadczy o poziomie umiejetnosci dyskusji.Kazdy moze i powinnien miec swoja opinie odnosnie roznych spraw. Poza tym informuje Cie ze nazwy panstw pisze sie duza litera.Pozdeawiam i zycze pogody ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Dana, Tomek, Z daleka - czekam na wasze opini IP: *.adsl.actcom.co.il 23.01.04, 16:01 czy mowisz geniu o liscie do mnie od wqurwiela? jesli tak, to pewnie nie jestes dlugo na forum i nie widzialas innych "perelek" jakie dostawalam... :) a co do malej i duzej litery, to wiem, ja po prostu pisze wszystko z malej litery, imiona, nazwy itd itd, bo to idzie duzo szybciej, a ja pisze tez dosc duzo. wyjasnilam to kiedys wszystkim i z gory przeprosilam, ze nie jest to obraz lekcewazenia kogokolwiek lu czegokolwiek, ze poprostu tak idzie szybciej. mam nadzieje, ze nie obraza cie to. pozdrowienia, dana (z najmniejszego d..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enio Zapewne wychował się w Polsce IP: *.vline.pl 22.01.04, 20:50 Czym skorupka nasiąknie ,,,,, Pewnie tato należał do PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Arik jest niewinny jak zwykle... :)) IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 29.01.04, 18:01 Cyt.:" Appel miał także wpłacić 690 tys. dolarów na ranczo Szarona na Pustyni Negew. Nie wiadomo, czy pieniądze trafiły do Ariela Szarona. " >>>Szaron jest niewinny(jak zawsze zreszta),to ranczo wzielo lapowke... :))) Odpowiedz Link Zgłoś