Gość: Mateusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 17:55 okropne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaczory11 Re: Mervyn Thomas, dyrektor Christian Solidarity IP: *.zeelandnet.nl 02.02.04, 18:02 Jezeli ktos sadzi, ze lewacy i pacyfisci beda protestowac przeciwko rezimowi Kima to jest w wielkim bledzie. A moze by ten hipokryta Czyrak wraz ze swym przydupasem Schroederem udowodnili w praktyce w jakiej cenie sa u nich prawa czlowieka? Przeciez obaj trabia jak opetani od dawna, ze sa ich straznikami. Niech udowodnia jaka potega (ha, ha...) sa Francja i Niemcy? Do dziela zabojady, pokazcie wasza odwage i wiernosc waszym idealom!!!! Durnie wy. Odpowiedz Link Zgłoś
eddy46 [...] 02.02.04, 18:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: Mervyn Thomas, dyrektor Christian Solidarity IP: 207.181.167.* 02.02.04, 19:08 ...mimo protestu Angli i Francji... Ty chyba durny jestes palant ! Jakie protesty Francji ? i jakiej Francji ? Tej Vichy ? czy tej de'Gaula ? Bo by zasilac szeregi tej 'wolnej Francji' musial nadawac obywatelstwa Murzynom z Kamerunu i Senegalu bo 'rodzimych' Francuzow brakowalo by wystawic jedna dywizje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
eddy46 Re: Mervyn Thomas, dyrektor Christian Solidarity 02.02.04, 20:07 Oczywiscie De Gaula.Nie zostal dopuszczony na konferencje ale Premier Angli majac na uwadze Polske Walczaca tez protestowal.A amerykanski inwalida myslal ze Stalin mu nogi zalatwi i was zdradzil!Tak samo Busz Zeby zapelnic deficyt sprzeda Ziemie Zachodnie!Ale teraz troche o korei Z kad Kim ma Komory? Dostal je od Busza z Texasu ktory zamienil komory na szpryce bo byly niedoskonale.Kazal wiec zbudowa nowe i dal Kimowi zeby testowal.Testy wypadly tak pozytywnie ze Kim nie chce oddac!!Wiec Busz sie wkurzyl gdyz wybory sie zblizaja a braciszek w Texasie caly czas szprycuje,a nie gazuje przezto traci glosy!Mowi:Wysliemy tych bohaterskich Polakow gdyz w Iraku pokazali sie wspanialymi okupantami!Szyici ich kochaja nawet oszukali Bulgarow ktorzy podpatrzyli jak sobie dawali pyska przesto mysleli ze ich oszukaliBusz mysli jak sie calowali z arabem to moze Kimowi dadza pyska i sie podda.A jak nie bedzie chcial to spusci na nich bombe Atomowa to wtedy bedziemy wiedzieli ze ja ma i juz go nie ruszymy.Jakas korzysc bedzie z nich!!!Przy okazji skonczy sie marudzenie o wizach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy [...] IP: 207.181.167.* 02.02.04, 21:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eddy46 [...] 02.02.04, 22:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy [...] IP: 207.181.167.* 02.02.04, 19:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy [...] IP: 207.181.167.* 02.02.04, 19:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk SPOKOJNIE IP: *.posc.mu.edu 02.02.04, 19:28 Panowie, spokojnie! Mielismy wojne w Iraku, jak slyszymy, w oparciu o bledne informacje o broni rasowego razenia, teraz mamy niesprawdzona informacje o gazowaniu, pochodzaca tylko od jednego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob i rasista Re: SPOKOJNIE IP: 207.181.167.* 02.02.04, 21:29 Gazeta.pl > Forum > Aktualności Poniedziałek, 2 lutego 2004 Świat SPOKOJNIE Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: Gość: sceptyk IP: *.posc.mu.edu Data: 02.02.2004 19:28 + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Panowie, spokojnie! Mielismy wojne w Iraku, jak slyszymy, w oparciu o bledne informacje o broni rasowego razenia, Saddam jest skonczony !!! Niech to do was pasyfow wreszcie dotrze ! teraz mamy niesprawdzona informacje o gazowaniu, pochodzaca tylko od jednego czlowieka. W 1941 tez byla 'niesprawdzona wiadomosc' o gazowaniu i twez 'tylko' pochodzila od jednego czlowieka, co nazywal sie Jan Karski, a w pare lat pozniej wszyscy zarzekali sie ze 'nic nie wiedzieli' Lewako-pasyfy, pomalu zacznie wam brakowac pupilow do nianczenia, Saddam zostanie skrocony o kaczy leb, Kaddafi spekal i chce byc dobrym chlopcem, zostali wam jeszcze psychiczny Kim (nastepny na liscie), Mugabe i (wy)Casto (wany) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszołomobójca [...] IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.04, 23:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-spokojny Re: SPOKOJNIE IP: 195.117.242.* 04.02.04, 22:52 Może i to faktycznie tylko pretekst do kolejnej okupacji, ale z drugiej strony w Hitlerowskie obozy zagłady też nikt nie wierzył. Nie chciałbym się dowiedzieć że w Korei faktycznie morduje sie ludzi na skale przemysłową a nikt nic nie robi bo brzmi to fantastycznie. Historai zawsze czegos uczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a no i co lewaki? IP: *.client.comcast.net 03.02.04, 07:11 Znowu czekacie az ktos, czyli USA rozwala kolejny bandycki rzad? A moze razem z francja i niemcami wyzwolicie miliony cierpiacych koreanczykow? No jak tam antyamerykanskie swinie, gdzie jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
stdye tam gdzie BMR 03.02.04, 14:56 szukajcie az znajdziecie uprzejmi wyzwoliciele swiata Odpowiedz Link Zgłoś
stdye Re: no i co lewaki? 03.02.04, 14:59 Gość portalu: a napisał(a): > USA rozwala kolejny bandycki rzad? ------------------------------------- ty serio myslisz ze USA rzuca sie na Koree co by tam sie nie dzialo z prawdziwym BRM? naprawde sadzisz ze gdyby Saddam mial bombe to Bush by sie tam pchal? mysle ze jestes straaaaszzzzniiiieeee naiwny Odpowiedz Link Zgłoś
eddy46 Re: Din javla skitstovel! 03.02.04, 14:48 Efter var liten(lilla) konversation ang. arbete i Sverige hade jag lite skuldkanslor > for att jag kallade dig dum och indoktrinerad. Jag bad t.o.m. om forlatelse. > > Nu tar jag allt tillbaka. Du ar inte bara dum och indoktrinerad - du ar en > javla skitstovel! Dra at helvete fran var(Våran) polsk (Polska) tidning om du inte kan skriva > nagot vettigt. Javla sosse-antiamerikansk(antiamerikanska) idiot som inte kan tanka sjalv och > uppreppar(upprepar) bara Aftonbladet(Aftonbladets) propaganda. Faan, vad bra att jag slipper traffa > svenskar som dig. Nie moge ci odpowiedziec dlatego ze :1 Polski Forum 2Robisz tyle bledow w takim malym tekscie,ze moji przyjaciele (polacy)sie smieja i mowia jak ten analfabeta(Annal)mogl studiowac na chalmers(dla wszystkich co nie wiedza to jest,to jest Politechnika w Göteborgu)Ja napewno robie tez bledy po Polsku ale ja nie studiowalem na Politechnice Warszawskiej.Ze pisze sensownie potwierdza twoja wscieklosc!Co do mojego malego lisciku na gorze jest on niewinnoscia,jezeli porownac jak wy sie na forum traktujecie.To co napisalem nie jest antypolskie ale ironia o zaangarzowania Polski na uslugach najwiekszego bandyty stulecia!Jak kraj ktory kocham jest osamotniony.To ze nikt nie chce z Polska rozmawiac jest dlatego ze jak zwykle w chistori prowadzi samobojcza poltyke!Jak Polacy umierali za Napoleona tak umieraja za Busza! W waszej historji jest bardzo duzo dziwolagow (Ex Sobieski ratuje Austrie w przymierzu z Rosja!Rosja zdobyla Krym a Polske z Austria rozebrala mimo ze mogla sie sprzymierzyc z Turcja,Francja,Anglia przeciwko tym dwom.Po Kongresje Wiedenskim 1815 roku car Alexander stworzyl Krolestwo Polskie mimo ze Polacy bili sie po stronie Francji.Dostal za to Powstanie Listopadowe ktore wykreslilo slowo Polska z mapy Europy.Taka szanse pozniej dostaly Wegry i z niej skorzystaly.(Austro-Wegry)Wy jestescie bardz podobni do Serbw.(Oni tez swietuja swoje porazki:Kosowo-Polje)Ja nie jestem tez antyamerykanski ale jezeli zabija sie ludzi a imie humanizmu uprawia sie ludobujstwo to dla mnie za duzo!Ze USA zginie jak kazdy monster w historji to wiadomo gdyz zanimi jest Polska ktora zawsze zle wybierala.Zreszta Kanada tez sie od Busza odwrocila!Jezeli chodzi o Szwecje to o nia sie nie martw.Ona dobrze wybiera!Przyklad:ty zostales zlikwidowany!Zreszta moji znajomi sie pytaja jak mogla sie zderzyc twoja Skoda Fabia z Oplem Astra w Kanadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Din javla skitstovel! IP: *.trlabs.ualberta.ca 03.02.04, 20:56 No coz, ja zrobilem mniej bledow w moim tekscie po szwedzku niz ty w twoim po polsku. Na Chalmers studiowalem po angielsku wiec moj szwedzki jest z powodow oczywistych z problemami. Ty zreszta jestes szwedzkim polanalfabeta jesli poprawiasz "vaar" na "vaaran", chyba, ze jestes wsiowy - ja mam wymowke na moje bledy w koncowkach, a ty ? Jesli piszesz o ludobojstwie amerykanskim to pokazuje to najlepiej twoja bezdenna glupote i poziom wyprania mozgu. Poza tym prezentujesz arogancje typowa dla niektorych szwedow, ktorym sie wydaje, ze ich kraj jest czyms wyjatkowym, choc wasz socjalizm zdechnie szybciej niz USA, zapewniam cie. A co do twoich znajomych i Skody Fabii to wytlumacz jasniej, bo ja nie mam szczerze mowiac pojecia o co ci chodzi. A tak na koniec, jak nie masz czegos sensownego do napisania to wynocha z forum, jest na nim wystarczajaco duzo idiotow z Polski, nie trzeba tu jeszcze importowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart BRAWO - EDWARD EDVARDSSON Z ERICSSONA IP: *.ed.shawcable.net 04.02.04, 06:05 Nawet nie odrozniasz B od b i nie potrafisz przeanalizowac adresu IP - zalosny jestes dziadku "detektywie". Takich inzynierow ma Ericsson, nic dziwnego, ze bez pomocy Japonczykow juz byscie dawno zdechli. A propos, wlasnie dzis oddalem popsuta komorke SONY ERICSSON, ktora nie wytrzymala nawet 6 miesiecy, jakosc porazajaca! Heja Sverige! Po szwedzku nigdy nie pisze sie vaaran, to nawet ja wiem, polanalfabeto, mimo ze nie uzywam tego jezyka na codzien do pracy. A teraz ponawiam apel: Dra aat helvete och laat oss slipa dig! Vi har tillraeckligt med polska idioter haer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giguś Re: BRAWO - EDWARD EDVARDSSON Z ERICSSONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 23:43 TE!!!! ADMIN!!!!!!!!! Wywal tego palanta z forum - barta, czy jak mu tam. Zablokuj DURNIA, po co ma nam wszystkim ubliżać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajtek Re: Mervyn Thomas, dyrektor Christian Solidarity IP: *.nwrk.east.verizon.net 12.02.04, 15:25 Mr.Bush should invade the North immediately Odpowiedz Link Zgłoś