Gość: Tomson IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 17:09 spamy pełne nienawiści do Arabów są wycinane :oD forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=10692658 I co ty teraz biedaku będziesz pisał na forum :oD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: traianus tomson to faszysta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.04, 17:23 tyle ze czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Tomson ty synu bolszewicki! 11.02.04, 17:46 Odbierasz m_c prawo do swobodnego wypowiadania poglądów!? Sam wylewasz całe stumienie bolszewicko- lewackich idiotyzmów w stylu czysto grafomańskim zupełnie bezkarnie na FŚ a innym, którzy szczerze gardzą twoimi poglądami i myśla o tobie z litościa i troska chcesz tego zabronić!!! OPAMIĘTAJ się Tomson! Bolszewizm nie wróci, a wraz z nim nie wróci cenzura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Ja nie pieję z zachwytu nad rozwaleniem WTC IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 19:16 czy nad innymi zamachami gdzie giną cywilni Amerykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pippi Crassus, rzadam wyjasnienia IP: *.telia.com 11.02.04, 20:07 Wyjasnij Crassus te poste. Dzieki GW za to forum Autor: Gość: Rudolf IP: *.swipnet.se Data: 08.02.2004 14:23 + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Dziekuje GW za to forum i mozliwosci spotkania ciekawych ludzi. Specjalnie dziekuje marcussowi crassusowi za jego wklad intellektualny jak i nasza osobista przyjazn. Mam nadzieje ze powtorzymy Pozdrowienia takze od Jerry Rudolf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benta Ben Re: Crassus, rzadam wyjasnienia IP: *.telia.com 11.02.04, 20:10 Wjasnic prosze. Gazeta.pl > Forum > Aktualności Środa, 11 lutego 2004 Świat Szukamna tym forum marcussa-crassusa Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: Gość: Rudolf IP: *.swipnet.se Data: 08.02.2004 14:16 + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Dzieiekuje GW za te wspaniale mozliwosci spotykania ciekawych ludzi na tym forum. Specjalnie dzieki gazecie W. mialem mozliwosc podzielic sie wspolnymi pogladami z marcussem-crassusem co tez dalo owocna przyjazn osobista. Marcus Crassus ma prawowite poglady i okazal sie dobrym osobistym przyjacielem w naszych osobistych i zaufanych stosunkach. Dzieki Marek , jezeli tak sobie moge dalej pozwolic, za wspolne chwile, Mam nadzieje ze sie jeszcze spotkamy , kontynuujac nasza przyjazn. Pozdrowienia takze od Jerry Rudolf 55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traianus rzadam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.04, 20:13 ot wykształcenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz rasje Re: rzadam IP: *.telia.com 11.02.04, 20:16 Ja ni mam posliigo wykrztalcenia. Ajakbys tak po mojemu gadal jak ja po twojemu to ci piwko strzele durniu. sätt igång och språka , din djävel från Polen som inte kan säga något på Svenska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polyfolien abstrakt 2003 IP: *.telia.com 11.02.04, 20:59 Nie narzekaj. Mowisz zle. On ma racje . marcus crassus psuje polakom opinie. Jest opozniony o 10 lat w tym co jest aktualne. Mlodziz dzisiaj w calej europie smieje sie z USA. z globalizacji z Busha. jak Bush przyjechal do Szewcji to wszystka mlodziez poszla na ulice i skaldowali. Precz z amerykanskim imperializmem. to jest dzisiejsza melodia w calej europie. marcus crassus jest zacofanym bolszewikiem amerykanskim. Outsider . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ek A co to? IP: *.telia.com 11.02.04, 20:52 rudolf znaleziono: 2 [1] Dzieki GW za to forum autor: Gość portalu: Rudolf data: 08-02-2004 14:23 *.swipnet.se [2] Szukamna tym forum marcussa-crassusa autor: Gość portalu: Rudolf data: 08-02-2004 14:16 *.swipnet.se Odpowiedz Link Zgłoś