Dodaj do ulubionych

typki forumowe....

IP: *.jazo.org.il 09.03.04, 09:19
co za typy szwendaja sie na tym forum.....
to, ze bluzgi odchodza tu we wszystkich kierunkach, nu, do tego sie
przyzwyczailam. to, ze zasmiecaja polski jezyk slowami w normalnym otoczeniu
niecenzuralnymi, nu, do tego tez sie przyzwyczailam. ale grozby, szantaze,
donosy, wlamywanie sie w czyjes computery, ujawnianie nazwisk samych
forumowiczow i ich rodzin, oglaszanie prywatnych spraw na forum bez zgody ich
wlasciciela, to juz nie zwykle bluzgi, nie zwykla zemstwka jakiegos pacana.
to najnizsze, co moze byc. i w ostatich czasach to sie nasila.
najpierw mielismy tu fantastyczna wprost nagonke na cs137, z ujawnieniem
calej jego rodziny, miejsca pracy, razem z adresami, telefonami, faxami....
potem oczywiscie ja, choc ujawnienie nie bylo dokladne, ale nie mam
watpliwosci, ze sa zdolni do tego. wczoraj widzielismy wlamanie sie do
computerow tworcow "konkursu groszka", tej fantastycznej zabawy, w ktorej
bierze udzial conajmniej polowa forum, a jestem przekonana, ze wszyscy
przynajmniej czytaja i ogladaja dziela naszych artystow. ujawnienie prawie ze
rozlozylo ten konkurs, ktory mysle, sprawia nam duzo przyjemnosci i jest
jakby mostem laczacym nas, bo jak dochodzi wlasnie do konkursu, to wszyscy
jestesmy nastawienie do siebie wzajemnie bardziej lagodnie. nu, a dzisiaj
czytam znow nowa grozbe i probe zastraszenia jednego z forumowiczow, tym
razem przez naszego dobrego przyjaciela, rozlupanego:
"A tak na marginesie , twoj nick jest tu nowy a ton tez mi kogos przypomina ,
dam ci dobra rade z tym bredzeniem ,... Nie naduzywaj tego , bo znajdzie sie
ktos , kto tu poda twoj adress i # telefonu jak to mialo miejsce tutaj i na
innych forach gazety z madrzejszymi od ciebie ,... Nie mysl ze IP daje ci
calkowita gwarancje anonimowosci .
So kid , try to be nice , keep mouth clean and your ass guarded ,... "
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11209482&a=11250998
takie typy, wlamywajace sie do cudzych computerow, wszedzie weszace,
szukajace jakichs "kompromitujacych" faktow, danych, informacji, ktore
w "odpowiednim" dla nich momencie moga wykorzystac, straszac, szantazujac,
podajac do wiadomosci publicznej detale, ktorych wlasciciel nie chce podac
na otwarte dla wszystkich forum, grozace donosami w miejscu pracy, sa godne
pogardy. to typy, ktore nie umieja uszanowac nic i nikogo. tacy nie powinni
miec wstepu nie tylko na forum, ale do zadnej spolecznosci. wstretne, ohydne
typy. nie warte miana czlowieka.
Obserwuj wątek
    • werw Re: typki forumowe.... 09.03.04, 11:16
      Split jest OK - osobiście lubię go jako osobę.

A w tej konkretnej sytuacji on po prostu zareagował na zaczepkę pod jego
      adresem tak jak uznał to za stosowne. Poza tym jest Polakiem.
      • Gość: Tomek44 Re: typki forumowe.... IP: 5.5R* / 213.8.97.* 09.03.04, 11:41
        werw, moze on i porzadny czlowiek, ale nie widzisz, ze chory na nienawisc?
        On zyje przeszloscia i ja coraz bardziej rozbudowuje. Ty myslisz, ze my nie
        mamy jakiejs tragicznej przeszlosci? Mamy podobne i wieksze niz split. Czy my
        jestesmy tak chorzy na nienawisc? Czy my tworzymy listy?
        My staramy sie dyskutowac, a on nam wyciaga jakies historie na ktore my staramy
        sie odpowiedziec, bo kazda historia jest inna jezeli na nia spojrzysz z innego
        punktu.
        Ale przyznasz, ze wyciaganie danych osobistych forumowiczow, jest obrzydliwe.
        Mozna sie obrzucac wyzwiskami ( najwyzej, zapelni sie osla lawka), ale
        grozenie, to juz jest chwyt ponizej pasa.
        Pozdrawiam
        • werw Re: typki forumowe.... 09.03.04, 12:14
          > werw, moze on i porzadny czlowiek, ale nie widzisz, ze chory na nienawisc?
          > On zyje przeszloscia i ja coraz bardziej rozbudowuje. Ty myslisz, ze my nie
          > mamy jakiejs tragicznej przeszlosci? Mamy podobne i wieksze niz split. Czy my
          > jestesmy tak chorzy na nienawisc? Czy my tworzymy listy?

Listy w tej sytuacji (być moze taki był Splitowski zamiar) dokumentują fakty,
          których istnieniu druga strona uparcie zaprzecza - co ważne: nie ustając
          jednocześnie w przesadnych (delikatnie mówiąc) oskarżeniach wobec innych.
          Przykład:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11242516&a=11242516
          > Ale przyznasz, ze wyciaganie danych osobistych forumowiczow, jest obrzydliwe.
          > Mozna sie obrzucac wyzwiskami ( najwyzej, zapelni sie osla lawka), ale
          > grozenie, to juz jest chwyt ponizej pasa.

To tylko kwestia indywidualnej oceny, które ciosy poniżej pasa są bardziej
          nieodpowiednie.

Również pozdrawiam
        • Gość: sp;lit Re: typki forumowe.... IP: *.nas30.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.03.04, 16:00
          Tomek , odrozniasz szczera przestroge od grozby ??? Wiesz co ja moge wyciagnac
          z kompa ? Doslownie nic ,...

Jak mi pies pogryzl dyski to musialem sasiada syna prosic zeby mi wyrzucil
          stare niepotrzebne programy ,... Taki ja gramotny :)

Nie chwytaj sie brzytwy jak chcesz mi dokopac , robisz to calkiem niezle bez
          kopania po jajach .

uklony
          • Gość: Tomek44 Re: typki forumowe.... IP: 5.5R* / 213.8.97.* 09.03.04, 17:04
            Dokladnie wiem, ze nie mozesz nic wyciagnac. I wcale nie mam zamiaru Ci dokopac.
            Gdybym mial taki zamiar, nasze rozmowy wygladaly by inaczej. Uwazam Cie za
            rownego partnera w dyskusji. Nie musimy sie zgadzac, ale to nie oznacza, ze
            trzeba sie obrzucac blotem.
            Dana ma tez swojego garba, jak kazdy z nas (juz Ci to pisalem). Wydaje mi sie,
            ze na forum sa sami garbaci. Emigracja, to straszna trauma i pozostawia rysy.
            Mam to za soba. To rozdarcie i ten zal, choc wyszlo na dobre i dzisiaj
            pozostala jedynie nostalgia.
            Pozdrawiam
            • Gość: Wqrwiony2 Wkurzasz mnie, ale trudno Cię nie lubić, Tomek IP: *.crowley.pl 09.03.04, 19:22
              Nie broń tak Dany - sama sobie szyje buty. Właśnie zacząłem przez tą podstarzałą
              intrygantkę znowu bluzgać - a to zły znak.
              Pozdrawiam
              Wqrwiony2
            • Gość: dana33 Re: typki forumowe.... IP: *.adsl.actcom.co.il 09.03.04, 22:14
              tomek!!!!!! nie wystarczy ze jestem stara sjonistyczna kurwa????? musisz mi
              dorabiac garb???? ja nie mam zadnego garbu!!!! ja mam piekne, proste,
              pulchniutkie plecki. zadnej traumy emigracyjnej nie mam!!!! jestem w israelu
              dluzej, niz bylam w polsce i jak zechce sie rozdzierac, to tez sama moge, bez
              pomocy!!!! tymczasem nie chce, a ty masz byc chlodny, piekny, nordycki blondyn
              i schluss, farsztejst???????
          • Gość: Tomek44 Re: typki forumowe.... IP: 5.5R* / 213.8.97.* 09.03.04, 17:32
            Cos Ci po cichu powiem. Kiedys sie tak wkurzylem na jednego forumowicza, ze
            zrobilem cos podobnego, ale mi jeszcze tego nie wyciagneli. Teraz sobie
            wyobrazam jak zacznie pracowac wyszukiwarka. To bylo baaaaardzo dawno.
            Tylko, ze temu gnojkowi sie to nalezalo.On obrazal wszystkich. Od Zydow po
            katolikow i nawet ruszyl Ojca Swietego.
            A tak apropos, co innego pogrozki, a co innego kiedy ktos to urzeczywistnia.
            Tak juz bylo na forum i dlatego takie oburzenie, bo przyznasz, ze to juz jest
            swinstwo.
            • Gość: sp;lit Re: typki forumowe.... IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.03.04, 18:10
              Ty mi tu koles nie imputuj ,... :) Ja na chlystkow sie nie wkurzam , nie na
              takich , ktorzy zdania na temat nie skleca a zaczynaja od osobistych wycieczek .
              dany tez nie usprawiedliwiaj , bo to nie pierwszy raz ,...

Bylem w Polsce jak musialem ,... W '86 na pogrzebie brata , troche z dusza na
              ramieniu bo konsul dziwnie sie usmiechnal dajac mi wize (nagrabilem sobie
              troche w stanie wojennym na demonstracjach) drugi raz 10 lat temu na pogrzebie
              ojca ,... Nie ciagnie mnie tam , sciagnalem corke w '85 i wychowywalem sam do
              pelnoletnosci , znaczy 5 lat ,... Tu mam nowa rodzine , druga naj (nieuzywana:)
              nowa dwojke dzieci plus parke wnuczat i to mi wystarcza ,... No stary , ja nie
              tesknie , mama do niedawna odwiedzala a moi kolesie i kolezanki tez sie
              rozjechali po swiecie a ci co zostali polowa nie zyje a polowa z nich z wlasnej
              winy ,... Gorzala :(

Moje cale zycie od dziecinstwa to przeprowadzki , nigdzie nie mieszkalem
              dluzej niz 3 lata w jednym mieszkaniu w Polsce wiec sie nie przyzwyczailem
              zbytnio do jednego miejsca , tutaj owszem , ponad 8 lat w NY i 17 lat
              tutaj ,... Polske znam dosc dobrze , a tyle ciekawych miejsc jest jeszcze do
              zobaczenia w moim i sasiednych Stanach i Zachodniej Kanadzie ,... Po swiecie
              przestalem sie wloczyc jak corka przyjechala .

Uklony
              • Gość: Wqrwiony2 Trochę cię rzucało po świecie: IP: *.crowley.pl 09.03.04, 19:18
                Nigdy nie marzyłeś, żeby gdzieś osiąść na stałe? Każdy ma taki swój "dream
                place" - moje to Szkocja, Nowa Zelandia albo Syria. Nowa Zelandia jest przy tym
                typowo miltońskim "rajem utraconym", ponieważ jeszcze tam nie byłem. Polska
                odrzuca mnie za każdym razem, kiedy kolejny idiota wygrywa wybory parlamentarne.
                Po kilku jednak miesiącach za granicą znowu mam ochotę wrócić - i wracam.
                Pozdrawiam
                Wqrwiony2
                • Gość: Tomek44 Re: Trochę cię rzucało po świecie: IP: 5.5R* / *.inter.net.il 09.03.04, 20:25
                  A dlaczego Syria? Nie, nie mysl, ze to z tego powodu sie dziwie co myslisz,
                  tylko pierwszy raz ktos marzy o Syrii. Ty jestes nasz kuzyn?
                  Jezeli tak, to pozdrawiam
                  • Gość: Wqrwiony2 Re: Trochę cię rzucało po świecie: IP: *.crowley.pl 09.03.04, 20:46
                    Nie - nie jestem "ukochanym kuzynem", choć nie przeszkadzałoby mi to wcale -
                    nie. Spędziłem tam trochę czasu (jak zresztą w wielu innych miejscach świata) i
                    polubiłem tamtejszych ludzi. Jest to kraj mało jeszcze zalany przez turystów,
                    bardzo autentyczny i mają znakomite jedzenie. A widoki... Po prostu cymes!
                    Pozdrawiam
                    Wqrwiony2
                    • Gość: Tomek44 Re: do Wqrwionego2 IP: *.inter.net.il 09.03.04, 21:53
                      A wiesz, ze kiedy staniesz na wzgorku w Syrii, mozemy sobie pomachac? Nasze
                      widoki tez sa piekne. Ja czesto przebywam w tych okolicach. Najbardziej lubie
                      okres przylotow i odlotow ptakow.
                      Sa miejsca, ze mozemy podac sobie reke. Szkoda, ze sa granice, ale lepiej moze,
                      ze sa, bo wiesz tam jest prawdziwa demokracja, a u nas jej nie ma.
                      Zycze Ci pozytywnej emigracji, choc to strasznie traumatyczne i nie kazdy
                      wychodzi z tego calo.
                      • Gość: Wqrwiony2 Re: do Tomka44 IP: *.crowley.pl 10.03.04, 15:36
                        Prawie ładnie i ciepło - ale powiedz mi, kiedy na forum pisałem, że w Syrii
                        panuje demokracja? Będę wdzięczny za link - ot tak, dla rozwiania wątpliwości,
                        bo ja sobie nie przypominam i zdziwiło mnie to, żywię bowiem w tej mierze pogląd
                        zgoła odmienny...
                        Pozdawiam
                        Wqrwiony2
                        • Gość: Tomek44 Re: do Wqrwionego 2 IP: 5.5R* / 213.8.97.* 10.03.04, 15:46
                          A gdzie ja napisalem, ze Ty napisales, ze w Syrii panuje demokracja?
                          Przeczytaj jeszcze raz. To ja dalem aluzje, ze chcesz pojechac do kraju gdzie
                          nie ma demokracji. Pomimo wszystko, to rzeczywiscie ladny kraj i piekne
                          krajobrazy i mozemy sobie pomachac stojac na wzgorzach.
                          Pozdrawiam
                          • Gość: Wqrwiony2 Do Tomka44 IP: *.crowley.pl 10.03.04, 16:53
                            "Jedynie zroniłeś aluzję" - nie podrabiaj, proszę, Dany, bo ta aluzja była
                            najczystszej wody wyrzutem.
                            Pozdrawiam
                            wqrwiony2
                            • Gość: Tomek44 Re: Do Wqrwionego2 IP: 5.5R* / 213.8.97.* 10.03.04, 17:33
                              Nie wkladaj mi tego czego nie napisalem. Mam zelazna zasade, ze nigdy niczego
                              sie nie wypieram, jezeli cos zrobilem czy powiedzialem. To takie zboczenie
                              zawodowe. Powinienes mnie juz znac, bo dlugo jestesmy na forum. Potrafie tez
                              przeprosisz, jezeli sie niepotrzebnie uniose ( podac linka?) bo z natury jestem
                              lagodny i szybko mi przechodzi, choc teraz zdziebelko mnie zdenerwowales.
                              Oczywiscie, ze sa pewne baby (bynajmniej nie Dana) na forum, ktorych nie jestem
                              w stanie przeprosic, a jedynie zignorowac i wspolczuc glupoty.
                              Wqrwiony Tomek
                              • Gość: Wqrwiony2 Re: Do Wqrwionego2 IP: *.crowley.pl 10.03.04, 17:35
                                "Szkoda, ze sa granice, ale lepiej moze,
                                ze sa, bo wiesz tam jest prawdziwa demokracja, a u nas jej nie ma."
                                Pozdrawiam
                                Wqrwiony2
                                • Gość: Tomek44 Re: Do Wqrwionego2 IP: 5.5R* / 213.8.97.* 10.03.04, 17:43
                                  Zapomnialem dac cudzyslow. Mozna sie jednak domyslec - co autor mial na mysli -
                                  Pozdrawiam i wracam do pracy. Dzisiaj chyba bede pracowac do poznej nocy.
                                  • Gość: Wqrwiony2 Re: Do Wqrwionego2 IP: *.crowley.pl 10.03.04, 17:44
                                    No to zgoda - owocnej pracy - ja też zaraz spadam z forum.
                                    Pozdrawiam
                                    Wqrwiony2
                • Gość: sp;lit Re: Trochę cię rzucało po świecie: IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.03.04, 22:31
                  Nawet nie wiesz jak trafiles ,... Rzeczywiscie rzucalo !

Od dnia kiedy sie dowiedzialem ze mam rogi :) 10 kwiecien '79 do dnia kiedy
                  witalem corcie na JFK , 16 grudzien '85 ,...

Bylem rowniez NZ prawie miesiac ,... Pieknie ! Podobnie jak u nas w western
                  Wa . Jak ci sie NZ marzy (widoki) to u nas ladniej , a nic sie nie umywa do
                  poludniowej polowy Chile , i za grosze , tam masz prawdziwa wyzerke .

Piszesz o zwiedzaniu czy emigracji ,... jak emigracja to ,... Ile masz lat ?

uklony
                  • Gość: Wqrwiony2 Re: Trochę cię rzucało po świecie: IP: *.crowley.pl 10.03.04, 15:33
                    Witaj!
                    Chyba jednak piszę o zwiedzaniu. Kiedy czytam notowania Samoobrony, zastanawiam
                    się nad przyjęciem niektórych ofert, ale trochę już zapuściłem korzenie; mam
                    niezłą pracę - żona też; syn znalazł kilku przyjaciół - i my też. Rojenia o
                    emigracji są takim chwilowym wylewem goryczy. Nie miałem takich traumatycznych
                    przeżyć, związanych z Polską, jak ty; kiedy kończyłem 1 rok studiów akurat
                    nastąpiła zmiana systemu - tak więc z wyjątkiem skandalicznych sklepów, ogólnej
                    szarości i siermiężności komuna nie zdążyła jeszcze zaleźć mi tak głęboko za
                    skórę. W zasadzie podróżowałem sporo po Europie, byłym ZSRR i Bliskim Wschodzie.
                    W Nowej Zelandii pociągał mnie oprócz widoków mit kraju niemal bez korupcji -
                    przynajmniej tak wynikało z raportów Transparency International i opowiadań paru
                    znajomych, których brak perspektyw wygonił za morze. Ale są miejsca, w których
                    zamieszkałbym na parę lat.
                    Pozdrawiam
                    Wqrwiony2
                    • Gość: sp;lit Re: Trochę cię rzucało po świecie: IP: *.nas30.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 10.03.04, 16:54
                      Cos ci powiem , chyba z "tym" sie trzeba urodzic . Ci co "to" mieli a inni
                      zostali . Moj kolega wrocil po dwoch latach , za cholere nie mogl sie zalapac
                      na nowy styl zycia , zaczal topic problem w gorzale i w koncu doszedl do
                      wniosku ze jak nie wroci to sie szybko skonczy . W twoim przypadku zona tez
                      musi chciec , a dzieciak to najmniejszy problem dzieci lapia szybko jezyk i
                      nowe przyjaznie .

Wiekszy problem jak po kilku latach rodzice widza ze wyjazd to pomylka i wracaja
                      dla dzieciaka to tragedia . Znam takich co wrocili i okazalo sie ze to byla
                      jeszcze wieksza pomylka bo minelo pare lat tam sie zmienilo a jak przyszla
                      konfrontacja z korupcja , biurokracja i zobaczyli jak szybko traca
                      zaoszczedzone pieniadze na rozne lapowy to wracali z tym co im zostalo i
                      zaczynali od nowa .

Byc gdzies , gdzie jest lepiej pare lat i wracac to musial bys sie dobrze
                      zastanowic co robisz . Znam ludzi , ktorzy zanim wrocili pojechali na 2-3
                      miesiace ocenili ze jest w miare cacy ,... Jeden wrocil i za miesiac mi dzwoni
                      ze co innego wakacje w Polsce a co innego zyc - Rejestracja przechodzonego wozu
                      zajela mu tydzien czasu :) Na szczescie nic tu nie sprzedal i rodzina zostala
                      wiec mial po co i do kogo wrocic :)

Na wakacje wybierz sie do Chile , nigdy nie zapomniesz ! Kombinacja norweskich
                      fiordow z osniezonym szczytami Koldylierow plus wspanialy klimat , zarcie i
                      taniocha nie do pobicia :)

uklony
                      • Gość: Wqrwiony2 Re: Trochę cię rzucało po świecie: IP: *.crowley.pl 10.03.04, 17:42
                        Rzeczywiście dają się we znaki przeżytki starych czasów. Czasem odnoszę
                        wrażenie, że niektóre elementy "sobiepańskiej republiki urzędasów" ulegają
                        wzmocnieniu. Dlatego tak mnie kusiła Nowa Zelandia ze swoją legendą czystych
                        układów. Chile to może być naprawdę dobry pomysł - sporo dobrego słyszałem o tym
                        kraju. Jeśli lubisz takie klimaty, powinna ci się spodobać też Turcja - jedziesz
                        z dala od uczęszczanych szlaków turystycznych i wpadasz w krainę w zadziwiający
                        sposób przeplatających się barw: zieleni roślin, bieli śniegu i wszelakiej maści
                        skał. Zarazem ponuro i tętniące życie. Na ogół sympatyczni ludzie i absolutny
                        autentyzm. Nigdy, ale to przenigdy nie wybieraj Egiptu za pierwszy cel wizyty na
                        Bliskim Wschodzie - nachalne naciąganie psuje całą przyjemność.
                        Pozdrawiam
                        wqrwiony2
              • Gość: Tomek44 Re: typki forumowe.... IP: 5.5R* / *.inter.net.il 09.03.04, 20:21
                Zazdroszcze Ci. Nie powiem czego, ale kiedy to czytalem, to scisnelo mnie w
                gardle.
                Nawet nie wiesz jaki jestes szczesliwy!!!! I dlatego do cholery zamknij te
                glupie listy. I moze kiedys uznasz rowniez Izrael za wart obejrzenia. Jezeli to
                nie bedzie za kilkadziesiat lat, to poswiece Ci troche czasu.
                • Gość: Tomek44 to bylo do splita, bo juz nie ma cytatow IP: 5.5R* / *.inter.net.il 09.03.04, 20:26
                • Gość: sp;lit Re: typki forumowe.... IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.03.04, 23:39
                  Nie musisz , ja wiem !

Wyrzucajac mi ze ja Zydow etc ,... Bzdura ! Syjonici , jak najbardziej , a
                  dlaczego ? Bo zawsze kieruje sie zasadami , bez nich jestesmy szczekajaca
                  mieszanka chemiczna kilkudziesieciu pierwiastkow mineralow ,...

Syjonizm jest krypto-nazizmem , nie oszukujmy sie ,... To samo dotyczy
                  fanatykow Islamu , zwariowane dwa bieguny bez nadziei kompromisu .

W NYC , Manhattan i Long Island 3/4 klientow to byli Zydzi (najlepsi) , Araby i
                  Zoltki ,... Nie daj Boze :(

Zaczynalem u Zyda w pracowni 6 miesiecy po przyjezdzie , ktory dal mi szanse
                  mimo ze nie znalem jezyka , dzieki Bozi on znal troche niemiecki i ja tez ,
                  reszta slownik i gestykulacja :) Gluchy by myslal ze uczymy sie fruwac ,...

Gdyby nie Gary Ackermann , moj congressman (God bless him) prawdopodobnie
                  zobaczyl bym corcie dopiero po upadku komuny , bo mi komuchy zasrali papiery ,
                  albo jak pelnoletnia bo mama tez nie chciala puscic kasy .

Moja corcia przyjechala mnie odwiedzic z listem z dyplomatyczna pieczecia z
                  azylem w srodku , dzieki Zydowi ,... Zyd ja wital ze mna na lotnisku i TV dwa
                  kanaly , gazety do nowego roku w domu i kolezanki , bo chcialy byc w
                  gazetach ,...

Kilka miesiecy pozniej w reklamach TV przed wyborami , proby gnojenia , ze
                  pomogl dla publicity i podobne zarzuty , znowu (podeslani) reporterzy ,
                  crap diggers i huzia na Zyda ,... Paru polecialo na pysk z mojego mieszkania .

Moje dziecko , dla ktorego wyjechalem , zeby nie musiala zyc jak ja , byla ze
                  mna to sie liczylo i od tej pory zycie jest piekne , tylko ludzie czasem swinie

uklony

• Gość: jojo ja np. ze Spli;t problemow nie mam IP: *.proxy.aol.com 09.03.04, 23:24
        kiedy trzeba ,to porozniamy sie do stopnia pewnego dozwolonego,a rowniez tez
        zgadzamy sie czesto i tak trzeba .Jestesmy tu na forum dla ludzi a nie na
        wojnie swiatowej !!!
        • Gość: sp;lit Re: ja np. ze Spli;t problemow nie mam IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.03.04, 23:48
          Nu ty mi jojo nie kadz , bo ja tez kamienice mam i dworek ,... Na papierze :)))

uklony
          • Gość: jojo Re: ja np. ze Spli;t problemow nie mam IP: *.proxy.aol.com 09.03.04, 23:57
            nu i co z tego ze masz te same problemy jakie i ja mam ? Wlasnie tlumacze
            matolom z tego forum,ze Ty i ja jakos sie dogadowujemy,jak ludzie ,no nie ?
            • Gość: sp;lit Re: ja np. ze Spli;t problemow nie mam IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 10.03.04, 01:08
              Ya jojo , a mutual respect and nothin' else ,... And who cares , right ?

uklony
    • Gość: olo Re: typki forumowe....typowe bla bla bla dany IP: *.tpgi.com.au / 203.26.24.* 09.03.04, 11:25
      jesli cie denerwuje to po jaka cholere dana pchasz sie na to forum
      paszla won na forum Izraelskie bo na arabskim juz dzialasz perkusjo propagandy
      • Gość: dana33 Re: typki forumowe....typowe bla bla bla dany IP: *.jazo.org.il 09.03.04, 11:38
        prawda? dzialam wszedzie. gdzie tylko oczy moje padna i cos mi sie nie podoba,
        to zaraz dzialam. jak myslisz, ze tylko na forum swiat i arabia, to sie mylisz.
        ja mam oczy naokolo glowy. wszystko widze i zaraz tam dzialam... :)
        • gini Re: typki forumowe....typowe bla bla bla dany 09.03.04, 11:51
          Gość portalu: dana33 napisał(a):

> prawda? dzialam wszedzie. gdzie tylko oczy moje padna i cos mi sie nie
          podoba,
          > to zaraz dzialam. jak myslisz, ze tylko na forum swiat i arabia, to sie
          mylisz.
          >
          > ja mam oczy naokolo glowy. wszystko widze i zaraz tam dzialam... :)

Taa narzekasz sobie Dana na chamstwo, ale przyjrzyj sie temu w jaki sposob
          piszesz Ty?
          I Ty i Twoj kolega Tomcio, od jakiegos czasu lazicie za Anka i piszecie w kolko
          na okraglo, Anka jest glupia.
          Takie sa Wasze kulturalne metody, bo a noz widelec ktos sie zniecheci i
          przestanie pisac niewygodne rzeczy?A moze reszta uwierzy, ze ona naprawde jest
          glupia i nie warto sie zgodzic z jej zadnym postem?
          Twoj ukochany Ceesiio stosowal identyczne metody, najpierw na FA, pozniej
          tutaj, i tu i tam plakal, ze go zaszczuwaja.
          Informacje o sobie podal wszystkie sam, bo on ma bardzo wysokie mniemanie o
          sobie i bardzo lubi sie chwalic, wiec, pretensje niech ma do siebie.
          • Gość: Tomek44 Re: typki forumowe....typowe bla bla bla dany IP: 5.5R* / 213.8.97.* 09.03.04, 12:00
            gini, a tobie sie ANka podoba? Naprawde? Mialem cie za ciut madrzejsza.
            Wprawdzie na temat bliskowschodni masz marna wiedze, ale kazdy patrzy ze
            swojego miejsca na mapie, ale co do ANki, to wybacz, ona naprawde sie sama
            osmiesza i ma jakas masochistyczna skonnosc.
            • gini Re: typki forumowe....typowe bla bla bla dany 09.03.04, 12:04
              Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> gini, a tobie sie ANka podoba? Naprawde? Mialem cie za ciut madrzejsza.
              > Wprawdzie na temat bliskowschodni masz marna wiedze, ale kazdy patrzy ze
              > swojego miejsca na mapie, ale co do ANki, to wybacz, ona naprawde sie sama
              > osmiesza i ma jakas masochistyczna skonnosc.

Oczywiscie, ze kazda wiedza, nie pokrywajaca sie z wiedza Twoja i Dany jest
              marna.
              Skoro jest tak glupia, to czemu sie za nia wloczycie bez przerwy we dwojeczke?
              Czemu nie wykazecie, ze tu czy tam napisala bzdure, tylko lazicie, i piszecie a
              Anka jest glupia, po czym Danusia zaczyna tu nad chamstwem rozpaczac.
              Zalosne to wszystko.
              • pepita Re: typki forumowe....typowe bla bla bla dany 09.03.04, 12:13
                gini napisała:

> Gość portalu: Tomek44 napisał(a):
                >
                > > gini, a tobie sie ANka podoba? Naprawde? Mialem cie za ciut madrzejsza.
                > > Wprawdzie na temat bliskowschodni masz marna wiedze, ale kazdy patrzy ze
                > > swojego miejsca na mapie, ale co do ANki, to wybacz, ona naprawde sie sama
                >
                > > osmiesza i ma jakas masochistyczna skonnosc.
                >
                > Oczywiscie, ze kazda wiedza, nie pokrywajaca sie z wiedza Twoja i Dany jest
                > marna.
                > Skoro jest tak glupia, to czemu sie za nia wloczycie bez przerwy we dwojeczke?
                > Czemu nie wykazecie, ze tu czy tam napisala bzdure, tylko lazicie, i piszecie
                a
                >
                > Anka jest glupia, po czym Danusia zaczyna tu nad chamstwem rozpaczac.
                > Zalosne to wszystko.

gini oni pisza z tego samego pokoju tylko z innych komp.
              • Gość: mirmil zwykla hipokryzja IP: *.uBRgrb01.supercable.es 09.03.04, 12:15
                i tyla
                • pepita dane zatkalo - poszla po instrukcje..od tomka 09.03.04, 12:20
            • kosel_maruwi Re: typki forumowe....typowe bla bla bla dany 09.03.04, 13:01
              Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> gini, a tobie sie ANka podoba? Naprawde? Mialem cie za ciut madrzejsza.
              > Wprawdzie na temat bliskowschodni masz marna wiedze, ale kazdy patrzy ze
              > swojego miejsca na mapie, ale co do ANki, to wybacz, ona naprawde sie sama
              > osmiesza i ma jakas masochistyczna skonnosc.

Typowy dla niektorych sposob stawiania sprawy.
              Albo masz ich zadanie albo jestes malo madry.
              Tej swojej prymitywnej chorej propagandy nawet juz nie zauwazaja.

• Gość: dana33 Re: typki forumowe....typowe bla bla bla dany IP: *.jazo.org.il 09.03.04, 12:48
            nie wiem, kratkowana, co mu ulubione ceesio podal, bo nie widzialam. ale
            widzialm co mu zrobili. a co do ani, to dzisiaj juz ja pochwalilam za to ze sie
            nie obraza. a dlaczego tak za na latam. ona wie i ja tez wiem. nie czuje do
            niej zalu, ale tez nie zostawie na niej suchej nitki. a moze zostawie, jak mi
            sie znudzi, bo ostatecznie dokladac szpilke to fajnie, jak wiesz, ze przeciwnik
            poczuje. ale on nic nie czuje, nu, to zoll zejn
          • Gość: mirmil prawda? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 09.03.04, 13:02
            cos mi sie o uszy obilo, ze cs137 ujawnial dane osob z FA. czy to prawda?

jesli tak, to nie ma co sie potem skarzyc, ze ktos ujawnia jego dane.

tzn normalni ludzie sie skarzyc nie bedzie - danka oczywiscie tak. ale u niej to
            normalne.
    • pepita dana jest chora jak strona przeleci na forum.. 09.03.04, 11:30
      ...bez jej udzialu.W pracy zaraz opr. ze sie ociaga ,premie szlag trafi i na
      urlop do Polski nie wysla zeby jakies spokojne miejsce na starosc znalesc.
    • Gość: mirmil czego sie czepiasz - sama bluzgasz, wiec nie jecz! IP: *.uBRgrb01.supercable.es 09.03.04, 12:08
      > co za typy szwendaja sie na tym forum.....
      > to, ze bluzgi odchodza tu we wszystkich kierunkach, nu, do tego sie
      > przyzwyczailam. to, ze zasmiecaja polski jezyk slowami w normalnym otoczeniu
      > niecenzuralnymi, nu, do tego tez sie przyzwyczailam.

no najwyrazniej typki takie jak ty. wstydu nie masz czepiac sie ludzi i sama
      robic to samo...

> potem oczywiscie ja, choc ujawnienie nie bylo dokladne, ale nie mam
      > watpliwosci, ze sa zdolni do tego.

oh, napewno, napewno ;))) caly swiat na ciebie poluje hhahahahahahahahahahah

wiedzialas, danka, ze izraelski team zbiera mailowe adresy pewnych ludzi?
      niedawno byl virus, ktory powodowal, ze komp automatycznie wysylal wiadomosci do
      wszystkich ludzi, ktorych adresy sie znajdowaly na dysku i okazalo sie, ze nagle
      dostawales wiadomosci na prywatne konta od osob, z ktorymi NIGDY SIE NIE
      KORESPODNOWALO. ciekawa sprawa. PO CO WAM TAKIE BAZY DANYCH???
    • Gość: Handy Mam problem. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 12:15
      To o mnie chodziło naszemu pieszczoszkowi (sp;lit), to moje oraz mojej rodziny
      (żona, dzieci) dane osobowe mają znaleźć się w internecie, łacznie z numerem
      telefonu (żeby każdy mógł sobie zadzwonić w nocy i zwymyślać), mój adres (żeby
      każdy mógł wybić mi okno), numer rejestracyjny mojego samochodu (żeby każdy
      mógł przejechać gwożdziem po lakierze). Tak należy rozumieć jego pogrózki, i
      proszę mi tutaj nie udawać (werw - to do ciebie), że jest to dopuszczalne w
      jakiejkolwiek cywilizowanej dyskusji, a nawet ostrej kłótni.

Gdyby nasz bohater miał tzw. jaja, to zaproponowałby mi kontakt osobisty w celu
      nawalenia sobie po mordzie (na przykład). Nawet teraz, po tym jego poście, to
      chętnie na to przystanę. Oczywiście koszty mojej podróży do USA on pokrywa.

No i teraz mam problem: nie chce mi się z nim gadać, bo niby o czym? A nie
      chciałbym, aby pomyślał, że jego głupie i chamskie pogróżki odniosły skutek.
      Już go widzę, jak się chełpi w jakiejś polonijnej knajpie...

Ogólnie - obrzydlistwo wyjątkowe.
      Handy
      • werw Re: Mam problem. 09.03.04, 12:31
        > To o mnie chodziło naszemu pieszczoszkowi (sp;lit), to moje oraz mojej
        rodziny
        > (żona, dzieci) dane osobowe mają znaleźć się w internecie, łacznie z numerem
        > telefonu (żeby każdy mógł sobie zadzwonić w nocy i zwymyślać), mój adres
        (żeby
        > każdy mógł wybić mi okno), numer rejestracyjny mojego samochodu (żeby każdy
        > mógł przejechać gwożdziem po lakierze). Tak należy rozumieć jego pogrózki, i
        > proszę mi tutaj nie udawać (werw - to do ciebie), że jest to dopuszczalne w
        > jakiejkolwiek cywilizowanej dyskusji, a nawet ostrej kłótni.

Również tak uważam

> Gdyby nasz bohater miał tzw. jaja, to zaproponowałby mi kontakt osobisty w
        celu
        >
        > nawalenia sobie po mordzie (na przykład). Nawet teraz, po tym jego poście, to
        > chętnie na to przystanę. Oczywiście koszty mojej podróży do USA on pokrywa.

:))) Nieźle to wymysliłeś! Natychmiast kiedy się zgodzi sam się z nim pokłócę:)
        Zresztą możliwe, że Split się po prostu zapędził.
        • Gość: sp;lit Re: Mam problem. IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.03.04, 19:39
          Zobacz jaki geniusz qrwa ,...

Nawet sie domyslil , ze to do niego :) A do kogo jelopie ??? Wujka Bolka ???

uklony

=============================================================================

To o mnie chodziło naszemu pieszczoszkowi (sp;lit),
      • Gość: Tomek44 Re:do Handy IP: 5.5R* / 213.8.97.* 09.03.04, 12:37
        Drogi Handy, mnie juz jak widac rozgryziono i nawet wiedza, ze pracuje z Dana.
        Ha! Obok w pokoju!!! jeszcze wieksze Ha! Oni nie wiedza, ze ja to Dana, wiec
        niby dlaczego mam siedziec w innym pokoju?
        Ale tak juz bez zartow, to ja jestem szefem Dany.
        A tak juz zupelnie, zupelnie bez zartow, to za kilka dni wyjezdzam w celach
        wywiadowczych do Polski. Bedzie mnie mozna spotkac w Chlopskich Jadlach. Znak
        rozpoznawczy; blondyn z kreconymi wlosami o niebieskich oczach, siedzacy z
        duzym kuflem piwa przy kotlecie schabowym. Wyjatkowo nie bede smierdzial
        czosnkiem, aby mnie nie rozpoznali nieprzyjaciele.
        • Gość: dana33 Re:do Handy IP: *.jazo.org.il 09.03.04, 13:05
          rega, rega, znak rozpoznawczy mojego szefa: o kufel piwa bedzie oparte moje
          zdjecie, w calej okazalosci!!!!

a tak na serio, to fajnie, jak umiecie wszystko przkrecic. ja. nawet jak
          ironizuje z naszej ani, to w zyciu nie szukalabym jej danych, nie wlazilabym je
          w computer, nie grozila ze powiem szefowi, i ze roglosze wszystkim, czym to ona
          sie zajmuje. a o tym pisalam. o waszym swinskim zachowaniu jeden do drugiego, o
          wzajemnych grozbach, niuchaniu. ja moge dolozyc, ale mam granice. wy nie.
          charakterki smierdace macie. przeszkadza wam ironia, nie przeszkadza wam brak
          dyskrecji ze strony ani, przeszkadza wam nasmiewanie sie, nie przeszkadza wam
          wtykanie nosa w obce zycie, przeszkadza wam nasmiewanie sie, ale nie
          przeszkadza wam wciaganie 3 osob w wasze male, swinskie zemstewki. ot jak to
          polak kocha polaka.... dlatego tez zydowska solidarnosc tak was denerwuje. ale
          zoll zejn. ten watek otworzylam wlasnie dla takich ludzi, jak handy, zeby
          zwrocil uwage, z kim tu ma do czynienia. jak jest silny psychicznie, to fajnie,
          a jak boi sie o rodzine, to niech uwaza, bo wy taka mafia forumowa, ochydztwo
          kompletne. zrweszta nie tylko handy. jest tu na forum dosyc porzadnych ludzi,
          malo pisza, ale czytaja, to niech wiedza, jak to wyglada. a ty werw, z cala
          sympatia, to ty naiwny, split fajny gosc, a zochn wej. kto moze byc fajny, jak
          nie umie sie opanowc i grozi innemu? to ma byc fajne, werw? to swinstwo. ja z
          takimi nawet w tym samym pokoju bym nie chciala byc, bo odorek rozpraszaja
          smierdzacy...
          • werw Re:do Handy 09.03.04, 16:56
            OK, jesli na chwilę założymy (wybacz Split), że jest on w istocie taki jak
            piszesz - czym w takim razie różni się od od b-g (boruch_goldstein)? Dlaczego
            Split nie a b-g tak?
            • Gość: dana33 do werwa IP: *.adsl.actcom.co.il 09.03.04, 17:14
              nu werw, jak nie widzisz, to ja ci powiem: jest jedna wieeeeeeelka roznica:
              split grozi ze ujawini sie adres i telefon handy na forum, baruch goldstein
              tylko bluzga. nikomu nie grozi. nikogo nie szantazuje. bluzgi sa na porzadku
              dziennym na forum. grozba i szantaz, to juz insza inszosc. teraz farsztejst?
              • werw Re: do werwa 09.03.04, 17:22
                Dana, nie mamy po pięć lat, dlatego porozmawiajmy poważnie:
                B-g jest Zydem, Split nie - i to jest ta różnica.
                • werw Re: do werwa 09.03.04, 17:28
                  Dodam, ze jeśli chodzi o tzw. całokształt, różnica istotnie jest, kolosalna,
                  ale jedynie na korzyśc Splita. Nie ma w ogóle czego pornywać, już samo
                  zestawienie ich razem jest uwłaczające.
                • werw Re: do werwa 10.03.04, 13:14
                  Wygląda na to, Dana, ze nie chcesz kontyuowac tej dyskusji, a szkoda. Ja z
                  kolei wolałbym ją w tym miejscu zacząć - dla mnie to są rzeczy o b. duzym
                  znaczeniu.
      • Gość: sp;lit Re: Mam problem. IP: *.nas30.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.03.04, 16:25
        Keep it up , twoje uwagi godne polglowka i coraz glupsze . Prawdopodobnie sie
        dorobisz przed czym cie ostrzegalem .

Tzw jaja to sa te co ty nosisz ja mam normalne ,.. Jaja .

Pofatygowac sie bedziesz musial na wlasny koszt i gdybys nie byl tu swiezy to
        bys wiedzial ze sp;lit na dziadow nie lubi pracowac ,... Jeszcze jeden amator
        na krzywy ryj ,...

===============================================================================

Gdyby nasz bohater miał tzw. jaja, to zaproponowałby mi kontakt osobisty w celu
        nawalenia sobie po mordzie (na przykład). Nawet teraz, po tym jego poście, to
        chętnie na to przystanę. Oczywiście koszty mojej podróży do USA on pokrywa.

• Gość: oburzony! zydzi forumowi... IP: 193.164.179.* 09.03.04, 12:48
      pisza tu, na polskim forum, o Panu Jezusie i masturbacji a ta bezczelna baba
      skarzy sie na brak kultury!
    • Gość: Wqrwiony2 Sporo ich: Jarek, Fredzio, Jerzy, Jerzowa - IP: *.crowley.pl 09.03.04, 12:54
      Tylko, że ich z zasady wspierasz...
      • Gość: Wqrwiony2 i Marcin - jesteś tak nieuczciwa, jak izraelski IP: *.crowley.pl 09.03.04, 13:07
        Żyd jedynie potrafi.
        Popatrz sobie:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11250169
        Teraz powinienem napisać coś w stylu: "za słabo puszczaliście się z dymem" - dla
        zrównania waszego poziomu. Potem będziesz pisała o rasiźmie i antysemityźmie...
        Następnie oświadczysz, że: "nu, ja niewierząca jestem, ale wybrana as well..."
        • Gość: dana33 Re: i Marcin - jesteś tak nieuczciwa, jak izraels IP: *.jazo.org.il 09.03.04, 13:28
          wqrwielski, to wlasnie to wasze podejscie. masz cos do mnie, to pisz do mnie. a
          to wasze natychmiastowe"jestes nieuczciwa jak israelski zyd" to wlasnie
          podciaganie jednego pod wszystkich, to antysemityzm w rozkwicie. ja ci moge
          powiedziec, zes ty gnojek, ale ja nigdy nie powiem, ze tys gnojek jak kazdy
          polak.
          ale ty tego i tak nie zrozumiesz... nu, zoll zejn.
          mimo to, gdzie ty a gdzie ja, wqrwielski..... tysiace kilometrow miedzy nami...
          i dobrze tak, bo ty smierdzidz na odleglosc i to naprawde nie czosnkiem ...
          • Gość: mirmil oooo, doprawdy? a jak nazwiesz to???? hipokrytko! IP: *.uBRgrb01.supercable.es 09.03.04, 14:11
            Gość portalu: dana33 napisał(a):
            > wqrwielski, to wlasnie to wasze podejscie. masz cos do mnie, to pisz do mnie. a
            >
            > to wasze natychmiastowe"jestes nieuczciwa jak israelski zyd" to wlasnie
            > podciaganie jednego pod wszystkich, to antysemityzm w rozkwicie. ja ci moge
            > powiedziec, zes ty gnojek, ale ja nigdy nie powiem, ze tys gnojek jak kazdy
            > polak.
            > ale ty tego i tak nie zrozumiesz... nu, zoll zejn.

danka, danka. jak w takim razie rozumiec ponizsza twoja wypowiedz? (nie tylko
            hipokryzja, ale i klamstwo: bo twierdzisz, ze "nigdy nie powiesz" - a powiedzialas)

>ale teraz bede wam podrzucac kazdy artykul, kazda wypowiedz, kazdy link krytykujacy
            polske, jaki mi tylko wpadnie w rece. tutaj pierwszy, zebyscie nie zapomnieli,
            do jakiego bandyckiego narodu nalezycie. good day, for all of you.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9073864
            • Gość: dana33 nu, obskubancu hiszpanski IP: *.jazo.org.il 09.03.04, 14:57
              pewno, ze to ja pisalam. pamietam tez, jak mnie wtedy doprowadziliscie do
              wscieklosci.... i nigdy nic nie zamiescilam, prawda? bo mi zlosz przeszla, ale
              teraz to nie zlosc, tylko niesmak w ustach....
              ale fajnie, ze dales ten link. bo wlasnie miedzy innymi o to chodzi. macie
              zalozone cale kartoteki, kazdego z nas, ktory wam zalazl za skore, w sekunde
              miales pod reka link to tej mojej odpowiedzi, nie? nie z wczoraj czy z przed
              tygodnia, z 13 listopada 2003. ot i caly wasz obraz. zalozone prywatne
              kartoteki, z linkami, z wypowiedziami, mozna za kazdym sledzic, kiedy, co. jak
              i z kim... oj brudy niesamowite....
              ja sie jeszcze nigdy nie wstydzilam powiedziec, ze jestem z polski, ale to
              wlasnie wy powodujecie to, ze jest wielu polakow, ktorzy sie wstydza....
              nu, zafajdancu, kto ty, to ja juz dawno wiem...
              • Gość: mirmil oczywiscie danka - tobie wolno, ty bylas w nerwach IP: *.uBRgrb01.supercable.es 09.03.04, 15:03
                > pewno, ze to ja pisalam. pamietam tez, jak mnie wtedy doprowadziliscie do
                > wscieklosci.... i nigdy nic nie zamiescilam, prawda? bo mi zlosz przeszla, ale
                > teraz to nie zlosc, tylko niesmak w ustach....

napisalas, ze nalezymy do bandyckiego narodu. nie dziwie sie, ze masz niesmak w
                ustach...

wypominasz innym wlasne zachowanie...

• Gość: dana33 Re: oczywiscie danka - tobie wolno, ty bylas w ne IP: *.jazo.org.il 09.03.04, 15:08
                  nie tak sobie jestes glownym czlonkiem klubu manipulantow, klamcow i kretaczy,
                  zafajdancu.......
                  ok, to byl malutki wyjatek, a teraz jestes znow odstawiony na bok....
                  • Gość: mirmil napisalas o nas "bandycki narod"? tak czy nie? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 09.03.04, 15:25
                    tak czy nie?

nie jest to przyklad rasistowskiego uogolnienia ktore zarzucasz wqurwionemu?

tak czy nie?

czy takie zachowanie nazywa sie hipokryzja?

tak czy nie?

nie dziwie sie, ze masz niesmak w ustach, nie dziwie sie wcale....

zycie jest proste dana, kiedy stosujesz te same zasady w stosunku do
                    wszystkiego. np.: palestynczycy maja wypelnic rezolucje onz, to izrael tez ma
                    wypelnic rezolucje ona, palestynczycy maja skonczyc z terrorem, to zydzi tez
                    maja skonczyc z terrorem, nie wolno prezentowac uogolniajacych rasistowskich
                    stwierdzen na temat zydow, to nie wolno tez prezentowac uogolniajacych
                    rasistowskich stwierdzen na temat polakow.

czy to tak trudno zrozumiec?

wyjdz z tego prostego zalozenia, a zobaczysz, ze poprawia sie nie tylko twoje
                    stosunki na forum, ale tez i konflikt w okupowanej palestynie rozwiaze sie z
                    dnia na dzien.
                  • Gość: Wqrwiony2 Ale z ciebie szambo wyłazi, o Sprzedajna! IP: *.crowley.pl 09.03.04, 19:04
                    Tylko potem nie pieprz farmazonów o swojej wielkości duchowej i małości
                    przeciwników. Jesteś małą, choć zużytą nieco szowinistką, zionącą jawną
                    nienawiścią do innych ludzi. Nie udało ci się "oczarować" forumowiczów, więc na
                    nich bluzgasz. Godna córa swojego kraju...
              • Gość: Wqrwiony2 [...] IP: *.crowley.pl 09.03.04, 19:01
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • werw Re: nu, stara i zużyta adeptko Goebbelsa. 09.03.04, 19:04
                  A tobie nie puściły przypadkiem czy też na stałe tak masz?
                  • Gość: Wqrwiony2 Ja nikomu nie wciskam kitu, że opromieniam forum IP: *.crowley.pl 09.03.04, 19:08
                    blaskiem kultury. Dawno temu obiecałem, że będę odpłacał pięknym za nadobne.
                    Dlatego nie bluzgam na Tomka44, choć mnie czasem wqrwia - "oko za oko, ząb na
                    ząb". Danuś i "Z daleka" natomiast kaznodziejskie mowy godne Johna Browna (w
                    każdym calu - również pod względem moralnego relatywizmu) przeplatają pomyjami
                    wylewanymi na tych, którzy zadają im kłam, lub - co gorsza - konsekwentnie
                    wytykają przeinaczenia i hipokryzję.
                • Gość: Wqrwiony2 Jak marcin pluł na chrześcijan, nie wycinaliście IP: *.crowley.pl 09.03.04, 19:27
                  zakłamane pały z Agory!
    • yahve1 [...] 09.03.04, 13:22
      • Gość: Tomek44 cytacik z Ksiegi Madrosci IP: 213.8.97.* 09.03.04, 13:32
        Strzeżcie się więc próżnego szemrania,
        powściągajcie język od złej mowy:
        bo i skryte słowo nie jest bez następstwa,
        a usta kłamliwe zabijają duszę.

• Gość: dana33 Re: dana suko niewierna nie sadz innych w/g siebi IP: *.jazo.org.il 09.03.04, 14:58
        suka jak suka, ale niewierna????
        • Gość: Wqrwiony2 Widocznie też przeczytał twoje słowa - ponoć IP: *.crowley.pl 09.03.04, 19:25
          jesteś niewierząca...
          Możesz się zdecydować?
    • Gość: Tomson [...] IP: *.ipt.aol.com 09.03.04, 13:57
      • szlomo.oberluft Re: Sprawiedliwe rozwiazanie problemu proponuje 09.03.04, 14:26
        Gość portalu: Tomson napisał(a):

> > Poniewaz jak zwykle zydzi sa powodem naturalnych, wstretem przesyconych
        > odruchow kazdego przyzwoitego i szanujacego sie forumowicza, proponuje aby te
        > oszczane ( chyba jest oczywistym ze kazdy uzywa ich za naturalny pisuar...)
        > typki zydowskie wirtualnie ( jaka szkoda ze nie w realiach!)przepuscic przez
        > komin.

{{{{{ "z prochu powstales w popiol sie obrocisz" tak powiedzial Rabi
        Wyszfanc do rodakow prowadzonych do....

> > Zwazywszy ze ta metoda kiedys byla bardzo modna, nie sadze aby kolejny pow
        > rot
        > mody zaskoczyl kogokolwiek...
        >
        > > Chodzi tylko o dobry...luft!

czy pytasz o mnie synu o Rabiego Szlomo Oberluft ????
        • Gość: Tomson Olać debila!!! Tomson ma IP słupskie lub IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 09.03.04, 15:14
          gdańskie, wszyscy inni to marne podszywki, które trzeba ignorować i czekać aż
          administracja spuści je, jak spuszcza się gówno w klozecie.
    • Gość: sp;lit Re: typki forumowe.... IP: *.nas30.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.03.04, 15:34
      dana , musze przyznac ze jestes wyjatkowe scierwo i potrafisz wszystko
      przekrecic zeby wyszlo na twoje . Ty moze sobie zasluzylas , jesli nie wtedy to
      teraz napewno ,...

wiesz dobrze ze osla lawka ma ograniczona pojemnosc i nie moge wyciagnac tego
      postu ani innych z Poloni gdzie jakis petak popisal sie plycizna ,... To co ty
      robisz jest rownie plytkie bo ja tylko go tylko ostrzegam zeby nie przeciagal
      struny bo nie wie kogo kopie po jajach . Nic wiecej idiotko !

uklony

• Gość: Tomek44 Re: typki forumowe.... IP: 5.5R* / 213.8.97.* 09.03.04, 16:47
        split, moze juz dosyc. Przyznaj, ze sie troche zapedziles.
        Dziwny jestes, zreszta jak my wszyscy tu na forum.
        Kazdy nosi jakiegos garba.
        A teraz z innej beczki. Nie musisz odpowiadac. To tak z ciekawosci pytam ( bez
        podloza). Kiedy byles ostatnio w Polsce, a jezeli nie byles, to dlaczego?
        Ja jezdze co najmniej raz w roku i kiedy pojechalem pierwszy raz po latach, to
        chodzilem z otwarta buzia. A najbardziej mi sie otworzyla, kiedy zobaczylem w
        toalecie miejskiej papier toaletowy i nie widzialem szczesliwcow z wianuszkami
        papieru na ulicy.
        Potem to juz bylo normalnie, juz sie nie dziwilem.
        • Gość: sp;lit Re: typki forumowe.... IP: *.nas30.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.03.04, 16:53
          To jest do dany , tobie odpowiedzialem osono u gory , tam tez postaram sie
          zaspokoic twoja ciekawosc .

uklony
          • gini Re: Dana gdzie Twoje oburzenie 09.03.04, 18:11
            Nihila juz namierzyłem.
            Autor: cs137
            Data: 01.12.2003 00:47 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

------------------------------------------------------------------------------
            --
            .
            Kochasiu, widzisz, ja mam studentów, którzy są uzdolnionymi hackerami...
            Nihila mi w ciagu kwadransa namierzyli. Dalej wszystko juz możesz uzyskac
            przez Internet za drobną oplatą. Emeryt, żonaty, 64 lata....

Gdzie bylas jak Ceesiek wprost sie chwalil, ze sie wlamuje do komputerow, i jak
            ujawnial cudze dane?
            Jakos nie widzialam bys darla szaty w tamtym watku.
            A na dodatek robisz z Ceesia ofiare tutaj.
            • Gość: Peter jak dobrze juz ktos powiedzial IP: 193.164.179.* 09.03.04, 18:13
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11255374&a=11258912
    • abstrakt2003 Ciekawe kto włamał sie do groszka? :( 09.03.04, 18:13
      To ja jestem nr 16.
      • Gość: englishman Nikt sie nie wlamal. Facet sciemania i tyle. IP: 193.164.179.* 09.03.04, 18:18
        Tak jak kiedys twierdzil, ze cs137 to jest nick korporatywny. Potem to samo
        twierdzil o Groszku. Zmysla.
      • gini Re: Ciekawe kto włamał sie do groszka? :( 09.03.04, 18:25
        abstrakt2003 napisał:

> To ja jestem nr 16.
        >

A ktos sie wlamal do niego?Biedny groszek,do szkoly pod gorke i wiatr w oczy.
        Abstrakt nie rozsmieszaj mnie.
        • abstrakt2003 nie chce mi się śmiać 09.03.04, 18:35

• gini Re: nie chce mi się śmiać 09.03.04, 19:06
            abstrakt2003 napisał:

> Daj jakies szczegoly moze, co tam sie stalo to pojmne moze wreszcie.
            Nie namawialam Cie do smiechu tylko prosilam bys mnie nie rozsmieszal.Jezeli
            ktos gdzies sie wlamal to sie podaje jakies szczegoly, inaczej jest to
            goloslowne pomowienie itd...itd....
            • abstrakt2003 strona groszka wygląda conajmniej dziwnie 09.03.04, 20:37
              Są dwa wyjącia
              a) Cs zwariował
              b) ktoś nielegalnie poadministrował sobie jego stroną
              ##############################################################################
              Z pewnych względów możliwość b jest bardziej prawdopodobna
              nietety ale ces się nie odzywa.
              P.S.
              Mi już sie odechciało. Chyba wycofam się w bardziej spokojne rejony forum GW.
              Atmosfera na FA i FŚ zaczyna mi źle służyć.
              • abstrakt2003 P.S. zresztą ja też mam kłopoty z dostaniem się na 09.03.04, 20:38
                forum.
              • Gość: dana33 Re: strona groszka wygląda conajmniej dziwnie IP: *.adsl.actcom.co.il 09.03.04, 22:25
                abstrakt!!!!!! don't you dare!!!!!! :)
          • marcus_crassus do abstrakta 09.03.04, 19:33
            abstrakt,nie wiem o co dokladnie chodzi bo nie mam czasu tego czytac.nie sadze
            zeby ktokolwiek sie gdziekolwiek wlamal.

przy okazji widze po urywkach ktore przeczytalem ze osoby wypowiadajace sie
            nie zauwazaja roznicy miedzy hackowaniem strony a wlamaniami na kompy i
            wyciaganiem prywatnych danych.

od rana probuje zmusic niedorajde splita ktory juz kiedys mnie zirytowal swoja
            glupota do zajecia jakiegos stanowiska ale to plywajace po forum gowno udaje ze
            nie widzi.

w zwiazku z tym wzorem jednego z rzymskich wodzow bede od teraz konczyl kazdy
            moj post stwierdzeniem:

a poza tym uwazam ze split to frajer,lama i ciota.

:)
            • gini Re: do marcusa 09.03.04, 20:15
              marcus_crassus napisał:

> abstrakt,nie wiem o co dokladnie chodzi bo nie mam czasu tego czytac.nie
              sadze
              > zeby ktokolwiek sie gdziekolwiek wlamal.

Tu sie zgadzamy.

>
              > przy okazji widze po urywkach ktore przeczytalem ze osoby wypowiadajace sie
              > nie zauwazaja roznicy miedzy hackowaniem strony a wlamaniami na kompy i
              > wyciaganiem prywatnych danych.

A kto i gdzie sie wlamal do kompa Ceeska?Sam osobiscie podal adres, wiec po co
              naciagac, ze ktos sie gdzies tam wlamal i cos ujawnil.

>
              > od rana probuje zmusic niedorajde splita ktory juz kiedys mnie zirytowal
              swoja
              > glupota do zajecia jakiegos stanowiska ale to plywajace po forum gowno udaje
              ze
              >
              > nie widzi.
              >
              > w zwiazku z tym wzorem jednego z rzymskich wodzow bede od teraz konczyl kazdy
              > moj post stwierdzeniem:
              >
              > a poza tym uwazam ze split to frajer,lama i ciota.
              >
              > :)
              a poza tym niejaki marcus crassus to frajer , lama i ciota.
              • Gość: Wqrwiony2 Chce ci się tracić czas na tego fajfułę? IP: *.crowley.pl 09.03.04, 20:21
                On po prostu kona z ochoty, zeby ktoś z nim porozmawiał. Kiedy go olejesz, wpada
                w nastrój i robi się przynajmniej zabawny
                Pozdrawiam
                Wqrwiony2
              • marcus_crassus nikt sie nigdzie nie wlamywal 09.03.04, 20:23
                ani z tego co wiem do zadnego cesa ani nigdzie indziej.

split to to frajer bo pierdoli glupoty.pierdoli glupoty.pierdoli
                glupoty.pierdolil glupoty wczesniej.pierdoli teraz i pierdolic bedzie pewnie
                dalej.

spilit to ciota
              • Gość: Wqrwiony2 Poza tym Krassula żenuje wiedzą historyczną: IP: *.crowley.pl 09.03.04, 20:34
                Zdanie: "caeterum censeo Carthaginam delendam esse" zwykł był powtarzać rzymski
                polityk, a nie wódz - a mianowicie Katon Starszy, który akurat nie zapisał się
                na kartach histori Romae Aethernae jako wódz...
                Gini - nie bądź okrutna i nie dawaj biedakowi nadziei na to, że ktoś go
                potraktuje na poważnie - to nie fair...
                Pozdrawiam
                Wqrwiony2
                • marcus_crassus nie???prostaku,ty sie poucz a jesli czasu nie masz 09.03.04, 20:47
                  wystarczy jak zerkniesz na encyklopedie netowa "wiem" jak go okreslaja.

jestes nie wqrwiony ale "wcipiony",gowno wiesz,wszedzie wtykasz swoje bezsensy
                  ktore nie sa ani smieszne,ani blyskotliwe ale sa po prostu glupie.wiedza nie
                  popisujesz sie zadna.zyczeniem rozrywkowych swiat pokazujesz ze jaj tez nie
                  masz.jak twoi ulubiency dostaja w dupsko to wez i pokaz ze masz jaja i im
                  czynnie pomoz.jestes nie tylko glupi ale na dodatek jestes kolejna cipowata
                  oferma nie majaca pojecia o czym pisze.jaj zero.wiedza cie tez nie ratuje
                  ofiaro.
                  • Gość: hir crassus chlopcze zbastuj IP: 216.154.252.* 09.03.04, 23:16
                    marcus_crassus napisał:

> ...
                    > gowno wiesz,wszedzie wtykasz swoje bezsensy
                    > ktore nie sa ani smieszne,ani blyskotliwe ale sa po prostu glupie.wiedza nie
                    > popisujesz sie zadna.
                    > ...

Crassus, pilnuj siebie, zenujesz powtarzaniem naciaganych, jedostronnych a
                    durnych prasowych interpretacji wydarzen i az przykro czytac, ze ktos moze
                    polskiego czytelnika miec az tak za idiote, jak ty to robisz. Twoja wiedza o
                    USA jest zerowa, twoje doswiadczenia z USA jeszcze mniejsze wiec klepiesz tylko
                    przeczytane slogany ale starasz sie byc bardziej papieski od papieza.
                    Przyjedz chlopcze do USA, wychowaj tu z jedno chociaz dziecko, zbuduj albo kup
                    dom, splac go, utrzymaj rodzine, pozyj w tym spoleczenstwie jakies 25 lat a
                    potem sie dopiero sie odzywaj na temat tego matola Busha, ktory rujnuje dorobek
                    kilku przeszlych pokolen i zaciaga dlugi na poczet kilku tych, ktore dopiero
                    przyjda.

hir
                    • Gość: jojo a ty hir nie placz nad swoja niedola IP: *.proxy.aol.com 09.03.04, 23:39
                      nikt cie do Ameryki nie wyganial,nikt tu ci domu budowac czy kupowac nie zmuszal
                      (duzo jest innych miejsc na Swiecie gdzie mozna inwestowac z bardzo szybkim
                      procentem),nikt ci nie kazal dzieci plodzic itd.! A wiec nie nazywaj marcusa-
                      crassusa chloptasiem bo z twojego postu wynika ,ze sam nim jestes,nieudanym
                      chloptasiem w USA !!!
                      • Gość: Wqrwiony2 Szambo wybiło, że znowu tu jesteś? IP: *.crowley.pl 10.03.04, 15:22
                    • Gość: Wqrwiony2 Dosadnie ale celnie - taki jest biedny Krassula: IP: *.crowley.pl 10.03.04, 15:21
                      Śni o kraju, któremu nie ma niczego do zaoferowania i nie dostrzega faktu, że
                      jego idol z rekordowej nadwyżki budżetowej uczynił rekordowy deficyt. Kiedy
                      wytknie mu się ewidentne bzdudry aż się chłopina zapluje. Ja dla zasady nie
                      rozmawiam z nim.
                      Pozdrawiam
                      Wqrwiony2
                      • marcus_crassus buahhaah,wcipiony,ty znow tutaj??:DDDDDD 10.03.04, 15:31
                        idol rzadzi swiatem,tak samo jak jego kraj...idol czlowieku buduje najnowsze
                        urzadzenia,wprowadza technologie o jakich ci sie nie snilo i zapewnia ze
                        przecietne dochody w USA wynosza....

buahahahaha...zobacz ile wynosza...

a ile wynosza u ciebie pajacu???albo gdziekolwiek indziej???wiec gdzie sie
                        lepiej zyje prostaku???

ps-prostaku,to co,byl jednak wodzem w koncu ten rzymianin czy nie???

buahhaah,wciupiony,jestes jedna z najwiekszych malp na forum,malpa specyficzna
                        bo totalnie prosta,nie podjemujaca zadnych tematow oprocz gadania
                        bezsensow.podjecie kazdego tematu merytorycznie konczy sie jak ta uwaga ze ktos
                        podobno nie byl wodzem :))))

widze prostaku ze unikasz takich tematow jak diabli bojac sie kompormitacji.raz
                        podjales i juz sie zblazniles :))))

• marcus_crassus a mieszkasz tam????? 10.03.04, 15:26
                      to jak tak czemu tam uciekles koles???

tutaj ci zle bylo ze za chlebem noge dales???

buhahahahaha,uciekinier za chlebem i jeszcze narzeka :))))

co,oprocz szorowania kibli u zydow nigdzie nie chca wziac??:DDD
    • groszek.741.com Prostuje: nikt sie do grtoszka nie wlamal. Dana... 10.03.04, 00:56
      ...cos musialas zle zrozumiec. W ostatniej awanturze chodzilo o cos innego, o
      probe zorganizowania nagonki na mnie z tego powodu, ze ktos chcial umiescic
      zdjecie hitlerowskiego zbrodniarza wojennego Goebbelsa jako "wizerunek" jednego
      z Forumowiczow, a ja poczatkowo odmowilem, uwazajac, ze to przekracza granice
      dobrego smaku.

W koncu umioescilem tego Goebbels, no to poszlo dalej, ktos przyslal innego
      forumowicza wyobrazonego jak Hitlera, noi i pewnie za chwile juz zadnych innych
      zdjec nie bedzie, tylko roznych nazistowskich dostojnikow i caly konkurs
      oczywiscie diabli wezma.
      • Gość: mirmil a ja sie sobie podobam w roli bin ladena :) IP: 193.164.179.* 10.03.04, 01:14
        piekne muskuly :)

jak ci sie prace rodzaju goebbels/hitler/bin laden nie podobaja, to mozesz je
        przeciez umiescic od razu na oslej lawce i po sprawie.

noi i pewnie za chwile juz zadnych innych
        > zdjec nie bedzie, tylko roznych nazistowskich dostojnikow i caly konkurs
        > oczywiscie diabli wezma.

spoko, spoko - juz ja sie postaram, zeby ci zdjec nie zabraklo! ale tez zrozum,
        ze jak za bardzo ugrzecznisz swoj konkurs to beda z tego abstraktowe flaki z
        olejem. najfajniejsze prace sa te zlosliwe.

a co do dany: skandaliczne jest nie zamieszczenie wizerunku goebbelsa, a jej
        postawa wobec palestynczykow i konfliktu z palestynie. kombinacja tych dwoch
        elementow uzmyslawia nam, z kim mamy do czynienia, bo jesli jakikolwiek niemiec
        stwierdzi, ze narod zydowski nie istnieje, to bedzie to objaw anstysemityzmu,
        natomiast w stwierdzeniu, ze narod palestynski nie istnieja najwyrazniej nie ma
        nic zlego...
        • Gość: ABE Re: a ja sie sobie podobam w roli bin ladena :) IP: *.directories.co.nz 10.03.04, 01:26
          Z tym Goebelsem to tez chodzi o to (wydaje mi sie), ze to najbardziej znany na
          swiecie Minister Propagandy - wiec jego wizurenek jest raczej w roli tego
          ministra, niz w roli jednego z najwiekszych ludobojcow w dziejach.
          Przeciez nikt Dany nie oskarza o ludobojstwo, tylko o wyjatkowy talent w
          propagowaniu swoich idei i wciskaniu im wszem i wobec (na co oczywiscie nikt tu
          nie narzeka w ramach wolnosc slowa)
          • Gość: mirmil no wlasnie - wolnosc slowa IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.03.04, 01:32
            mnie sie zdaje, ze nie wszystko wolno powiedziec. niech sobie dana ma zdanie
            jakie chce o palestynczykach, o arabach i o muzulmanach.

ale kryminalizacja calego narodu powinna byc zakazana i koniec, bo to z gruntu
            rasistowskie uogolnienie, ktore juz raz doprowadzilo do tragedii holokaustu. i
            raz wystarczy.
          • Gość: Jasio Re: a ja sie sobie podobam w roli bin ladena :) IP: *.ipt.aol.com 10.03.04, 16:01
            Gość portalu: ABE napisał(a):

> Z tym Goebelsem to tez chodzi o to (wydaje mi sie), ze to najbardziej znany
            na swiecie Minister Propagandy - wiec jego wizurenek jest raczej w roli tego
            > ministra, niz w roli jednego z najwiekszych ludobojcow w dziejach.
            > Przeciez nikt Dany nie oskarza o ludobojstwo, tylko o wyjatkowy talent w
            > propagowaniu swoich idei i wciskaniu im wszem i wobec (na co oczywiscie nikt
            tu nie narzeka w ramach wolnosc slowa)

> Jezeli Goebbels byl uznany za zbrodniarza, poniewaz uprawial tak doskonala
            propagande, dlaczego raptem dana33 ma byc wyjatkiem w takiej klasyfikacji?

> Przeciez ona usprawiedliwia nic innego, tylko zydowskie ludobojstwo teraz i
            na przestrzeni historii i w tym niczym sie od Goebbelsa nie rozni!!!

> Miejmy nieco wiecej odwagi nazywac zbrodnie po imieniu!!!!

• Gość: dana33 Re: a ja sie sobie podobam w roli bin ladena :) IP: *.adsl.actcom.co.il 10.03.04, 18:18
              jasiu, zlotko, sam bog cie mi zeslal, zebys objawil mi prawde....
              sluchaj, rozumiem ze ty gdzies w usa, tak? to nie daleko do hagi. ladne
              miasto... mysle, ze powinienes, w ramach obrony ludzkosci, podac mnie tam
              do sadu. dowodow masz do kupy i jeszcze troche, no i wyobraz sobie, bedziesz
              mial twoje wymarzone 5 minutes of fame... wprawdzie moje mordy na ludnosci
              arabsko-palestynskiej trudno jeszcze ocenic na przestrzeni historii, ale w
              koncu, od czego ma sie yntelyngencje i polot, jasiu? jestem przekonana, ze z
              taka drobnostka dasz sobie rade. czekam w moim domu na wyszponowanych na akt
              oskarzenia.... aaaa, nie zapomnij dolaczyc do oskarzenia zeznania naocznych
              swiadkow, abesowej i sqrwielskiego, to bardzo wazne, nie pozostawi sadowi
              najmniejszych zludzen, co do mojej roli jako glownodowodzacej hersztowej...
              • Gość: ABE No to jak ja na swiadka, to mi sie przypomina IP: *.directories.co.nz 10.03.04, 20:49
                jak Dana Fredzia zachecala aby Polakow lac.... nie, zaraz, zaraz, to chyba bylo
                aby Polakom lac prawde w oczy... a potem powiedziala ze wezmie odwet na tych
                piecioletnich Palestyczkach co sie wysadzili w jej ogrodku, przedwczesnie,
                przed pelna dojrzaloscia... nawet na to nie miala zadnego linku. So help me!
                • Gość: dana33 Re: No to jak ja na swiadka, to mi sie przypomina IP: *.adsl.actcom.co.il 10.03.04, 22:54
                  abe, zlotko, teskni ci sie za klubem kretaczy i klamczuchow? bo w zyciu nie
                  pisalam o zadnych piecioletnich palestynczykach, ktorzy wysadzili sie w moim
                  ogrodku. tak ze uwazaj na to co piszesz.....
                  • Gość: ABE I znowu pogrozki. Najpierw chala, teraz Dana n/t IP: *.directories.co.nz 10.03.04, 23:21
                • Gość: sp;lit Re: No to jak ja na swiadka, to mi sie przypomina IP: *.nas30.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 10.03.04, 23:50
                  Dla scislosci ,... Musze stanac w dany obronie ,... Dana o 6-cio latkach pisala
                  a nie pieciolatkach , cos ci sie pomylilo :)

uklony
                  • Gość: dana33 Re: No to jak ja na swiadka, to mi sie przypomina IP: *.jazo.org.il 11.03.04, 07:33
                    nu, kretaczu, wszystko jedno czy pieciolatki czy szesciolatki, nie ma znaczenia
                    tutaj wiek, gdzie pisalam, ze sie wysadzili w moim ogrodku? daj link, albo to
                    bedzie nastepny dowod na twoje taniutkie manipulacyjki....
            • viiking Zydow Jasiu nie biora do roli bin ladena :) 12.03.04, 15:23
        • Gość: Jasio To Ty, Mirmil? IP: *.ipt.aol.com 10.03.04, 15:56
          www.thebirdman.org/Index/Index-DailyReads-Antiwar-Osama&BushBaby.jpg
          • Gość: mirmil ja ten w czerwonej kurteczce IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.03.04, 16:50
            co ze wstretem patrzy w druga strone ;)
          • Gość: mirmil ja ten w czerwonej kurteczce IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.03.04, 16:51
            ktory ze wstretem patrzy w druga strone :)))
            • Gość: ABE Re: ja ten w czerwonej kurteczce IP: *.directories.co.nz 10.03.04, 20:52
              To ja juz gdzies cie kiedys widzialam... Aha, pamietam - to bylo na FBI's Most
              Wanted. Tez byles w czerwonej kurtce.
      • Gość: ABE Re: Prostuje: nikt sie do grtoszka nie wlamal. Da IP: *.directories.co.nz 10.03.04, 01:22
        No, panie Groszek jak juz Goebbels przeszedl, nie zapominajac of Evie Braun w
        towarzystwie Hitlera (Jako ABE!!! - no objections should anyone ask), to czemu
        nie Hitler osobno? Szczegolnie, ze to nie materialy propagujace Hitlera, ale
        raczej na odwrot.
        He????
        • homoseksualista A do Groszka? 10.03.04, 16:54
          Homofoby!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka