werw 15.03.04, 21:45 Ja nie po to podbijam żebyś mi wycinała. Proszę cię ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piessna Re: piessna/ćma 15.03.04, 21:47 ja tylko sprzątam, żebyś ubranka nie upaprał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piessna Re: piessna/ćma 15.03.04, 21:52 o.k. tylko nie naświńcie za bardzo. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: piessna/ćma IP: 83.130.226.* 15.03.04, 21:54 Tak to jest z kobietami. Jak posprzataja, to pozniej nic nie mozna zmalezc na swoim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: piessna/ćma 15.03.04, 22:24 Slabo sprzatasz, bo spam sprzed dwoch lat sie plata.Ale co innego wycinasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mosze.rabejnu Re: piessna/ćma 15.03.04, 22:26 gini napisała: > Slabo sprzatasz, bo spam sprzed dwoch lat sie plata.Ale co innego wycinasz. wszystko co piszesz mozna bez watpienia prosto na smietnik wywalac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: piessna/ćma IP: 83.130.226.* 15.03.04, 22:29 Cos ci sie gini pomylilo, ja tu nie sprzatam. Czasami troche nabrudze. To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
mosze.rabejnu slucha, z daleka! 15.03.04, 22:27 Gość portalu: z daleka napisał(a): > Tak to jest z kobietami. Jak posprzataja, to pozniej nic nie mozna zmalezc na > swoim miejscu. Jak sam posprzatasz, to nie trzeba bedzie zwalac na kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: slucha, z daleka! IP: 83.130.226.* 15.03.04, 22:33 Masz racje. Ale do sprzatania to mam dwie lewe rece. Ponadto, moja uwaga miala byc sympatyczna i czula; jesli nie wyszlo...moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
mosze.rabejnu wyszlo, wyszlo! 15.03.04, 22:38 Moja miala byc ironiczna Jak Cypora posprzata, to ja tez niczego nie moge znalezc w moim namiocie. Czy ktos widzial dwie duze tabliczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: wyszlo, wyszlo! IP: 83.130.226.* 15.03.04, 22:56 Chyba ich nie znajdziesz. Ale nie martw sie, poszly w lud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do werwa IP: *.adsl.actcom.co.il 15.03.04, 23:17 nu, to znalazlam to co podbijasz.... a napisz mi, oswiec mnie, werwie kochany, a co miales na mysli, w zanadrzu, w glowie, czym sie nadzijowales i na co liczysz podbijajac nagle ten wlasnie watek? szalenie mnie zaintrygowalo. dziekuje z gory za odpowiedz.... Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: do werwa 16.03.04, 11:21 Już spiesze z odpowiedzią: postanowiłem po prostu zlikwidowac pewną asymetrię, jaka wkradła się nasze stosunki. O ile jest tak, że bez woli OBYDWU stron (w tym wypadku) pieniądz gorszy będzie wypierał pieniądz lepszy - kierunek wyrównywania tej asymetrii jest taki jaki jest, tzn. w dół. A wątek jest przypadkowy - trudno znaleźć cokolwiek autorstwa Miśka nie na oślej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: do werwa IP: *.jazo.org.il 16.03.04, 13:29 aha, rozumiem. likwidujesz asymetrie podbijajac taki wlasnie watek.... nu, zoll zejn, werw. a gdzie ty widziales asymetrie? niby fredzio44 to gorszy niz split, goldbaum, ad, zbalansowany, wojo, trzy wykrzykniki, i cala ta reszta ktorej nikow juz nie pamietam...... i te penisy w misce mi podsylane, i kupy na talerzu, i najwieksi zbrodniarze XX wieku, i i i i.... ok, poniala. skasowales asymetrie. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: do werwa 17.03.04, 15:20 Do likwidacji asymetrii skłonił mnie Twój post " Do CCCP, werwa i gini reszty oburzonych. Odpowiem, jak tylko zbiore siły, bo to ciężki temat. Odpowiedz Link Zgłoś