Dodaj do ulubionych

Prawdziwek

IP: 5.5R* / 83.130.203.* 30.03.04, 22:38
Masz dzisiaj Guciu powodzenie jak jakis prawdziwek. Tna cie szybko i przy
samej ziemi. Doprawdy nie wiem czy ci warto w grzybnie inwestowac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gucio Re: Prawdziwek IP: *.ipt.aol.com 30.03.04, 22:42
      > Pewnie to twoje nozyce, bos sie dopraszal.

> Tesknisz za swoimi wystepami w bezpiece, oj tesknisz!
      • Gość: z daleka Re: Prawdziwek IP: 83.130.203.* 30.03.04, 22:47
        Slabo mnie znasz Guciu. Ja bym prawdziwka tylko kozikiem i na sznurek. Nozyce
        to profanacja prawdziwka.
        • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 30.03.04, 22:51
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 30.03.04, 23:16
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: ABE Z Daleka IP: *.directories.co.nz 30.03.04, 23:31
          Chcialabym Ci zlozyc komplement na temat bogactwa Twoich zasobow metaforycznych:
          prawdziwek....
          zniwiarki....
          dozynki....
          huragan....

Sadzac po kolorycie ludowym pierwszych trzech, chyba Ci sie niezle za Polska
          teskni
          • Gość: z daleka Re: Z Daleka IP: 5.5R* / 83.130.203.* 30.03.04, 23:46
            Owszem ckni mi sie. Jakby nie bylo kawal zycia i to ten nie najgorszy wcale tam
            zostawilem. Dotyczy to wielu , bardzo wielu emigrantow( bez wzglegu na to gdzie
            i dlaczego wyemigrowali). Roznica polega na tym jaki jast ich stosunek do tej
            przeszlosci. Jedni olewaja ja zupelnie, inni poplakuja do poduszki a jeszcze
            inni ....podpowiedz sama.
            • Gość: ABE Re: Z Daleka IP: *.directories.co.nz 30.03.04, 23:51
              ... restauruja i odtwarzaja w cybernetycznej przestrzeni.
              Ha, ja przynajmniej za 5 miesiecy wszystko na zywo znowu zobacze.
              • Gość: z daleka Re: Z Daleka IP: 5.5R* / 83.130.203.* 30.03.04, 23:54
                Ha.Ja wczesniej bo juz za czterymiesiace i to bez 3 dni.
                • Gość: ABE Re: Z Daleka IP: *.directories.co.nz 31.03.04, 00:00
                  No to sie jeszcze zalapiesz na lato :)
                • Gość: Gucio Re: Z Daleka IP: *.ipt.aol.com 31.03.04, 00:02
                  > Podaj adres, to zamowie rzeznika....

> Moj piesek bardzo lubi koszerne miesko!
                  • Gość: z daleka Re: Z Daleka IP: 5.5R* / 83.130.203.* 31.03.04, 00:04
                    Bede z toba w kontakcie.
                    • Gość: Gucio Re: Z Daleka IP: *.ipt.aol.com 31.03.04, 00:06
                      > To bardzo mile z twojej strony!

> Przekazalem pieskowi i merda tobie ogonem!

> Tylko mu dziwnie slina wycieka, pewnie studiowal Pawlowa...
                • Gość: sp;lit Re: Z Daleka , Golabki na dachu ! IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 31.03.04, 00:05
                  To moze sie umowimy ,... Moja naj jeszcze nie wie , ale (tax-man naliczyl jej o
                  ponad 4 tys za duzo) zwrot w drodze , a teraz moje kolejka odwiedzic ojczyzne a
                  jej pilnowac Penny i bachory ,... :)

uklony
                  • Gość: Gucio Odwal sie, split! IP: *.ipt.aol.com 31.03.04, 00:08
                    > Moj piesek majjuz ta koszerna wieprzowine obiecana!!!

> Nie chcesz chyba byc posadzonym o okrucienstwo w stosunku do zwierzat, co?
                    • Gość: sp;lit Re: Odwal sie, split! IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 31.03.04, 00:18
                      Moje bydle (mniaturka jajnika) zostanie z Kowalska twoj tyz moze i niech je co
                      zlapie to go mniej calowal go bendziesz :) ,... Penny zyje na kretach ostatnio
                      i calkiem dobrze wyglonda :) Tylko ze dziury ja musze zasypowac ,...

Zostaw margines , wpomnialem ci to kiedys ,...

uklony
                  • Gość: z daleka Re: Z Daleka , Golabki na dachu ! IP: 83.130.203.* 31.03.04, 00:10
                    Mamy cztery miesiace na planowanie. A musze jeszcze pare chwilek zarezerwowac
                    dla guciowego pieska.
                    • Gość: Gucio He,he... IP: *.ipt.aol.com 31.03.04, 00:17
                      > Na takie dictum moj piesek przyniosl mi w zebach maszynke do mielenia
                      miesa....
                    • Gość: ABE Gucio uwazaj IP: *.directories.co.nz 31.03.04, 00:18
                      bo jak ty prawdziwek, to co to bedzie jak Z Daleka muchomorem sie okaze???
                      Piesek zdychnie i juz.
                      • Gość: Gucio Re: Gucio uwazaj IP: *.ipt.aol.com 31.03.04, 00:22
                        > Dziekuje za ostrzezenia, ale ja sympatia gleboka(...) darze 'z daleka' i wiem
                        ze on nawet po przerobie krzywdy by nie zrobil mojemu pieskowi...

• Gość: z daleka Re: to fakt IP: 5.3.1R3D* / 62.90.63.* 31.03.04, 11:56
                          Zbyt lubie i szanuje psy.
        • Gość: Tysprowda Re: Prawdziwek IP: 216.127.68.* 31.03.04, 12:51
          Slabo mnie znasz Guciu. Ja bym napletka tylko kozikiem i na sznurek. Nozyce
          to profanacja napletka??????????

Tak sie tylko pytam, bo nie wiem....
    • Gość: eres Do Gucia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 23:41
      Do usunietego watku Gucia: Adolf Hitler tylko nasladowal ....zydow!!!!

G: Dlacze wiec do dzisiaj dnia sie demonizuje Hitlera, ktory jedynie pragnal
      swojej 'ziemi obiecanej' i podobnie jak zydzi, mordowal wszystko na drodze do
      tego celu,
      eres: Post Gucia swiadczy, ze zle sie ma edukacja historyczna. Rowniez w
      Niemczech. Wciaz zbyt malo mowi sie o ogromie zla, jakie wyrzadzil niemiecki
      nazizm. Ale i niewystarczajaco uswiadamia sie spoleczenstwa o istniejacych
      zagrozeniach ze strony neonazizmu, zwlaszcza niemieckiego; roznej masci
      Kuehnowie (ten akurat zmarl niedawno na AIDS), Zuendelowie, Hohmannowie i
      watahy ich wyznawcow szerza brunatny jad niemal bezkarnie. Rownie
      nieskrepowanie glosza swoje lgarstwa roznego autoramentu klamcy oswiecimscy.
      Zreszta takze i w Polsce. Post Gucia swiadczy, ze niemieccy neonazisci
      oglupiaja nie tylko rodowitych Niemcow, ale rownie skutecznie i wielu osiadlych
      w Niemczech Polakow (Polakow?).
      Natomiast stwierdzenie autora postu, iz Hitlera sie >>demonizuje<< dowodzi, ze
      autor uznaje, iz przywodca niemieckich narodowych socjalistow i sprawca
      najwiekszych zbrodni w historii, w istocie nie zasluguje na swiata osąd.

G: identycznie jak to zydzi robili w calej swojej histori i szczegolnie
      dzisiaj, kiedy to na oczach otepialego Swiata wyniszczaja Narod Palestynski!!!!
      Dlaczeoz wiec 'Biblia' jest 'swieta ksiega' tych glupcow, ktorzy zarazem
      potepiaja 'Mein kampf' and toleruja ten najprawdziwszy 'Holokaust', ktory jest
      Holokaustem calego Swiata popelnianym przez zydow?!
      eres: Cicer cum caule... Czyli tu autorowi pokickalo sie wszystko zusammen do
      kupy. Z tego zalosnego akapitu wynika tylko jedno: Gucio bardzo, ale to bardzo
      nienawidzi Zydow, o czym owym belkotem raczy dononiesc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka