Dodaj do ulubionych

Proces Dutroux: ofiary nie chcą przeprosin

IP: *.com 20.04.04, 20:30
Jakie zlo? Zlem jest brak tolerancji dla odmiennych upodoban seksualnych. Mam
nadzieje, ze SLD zalegalizuje pedofilie w Polsce, przy okazji legalizacji
malzenstw homoseksualnych. Trzymaj sie Detroux, postepowa Polska jest z Toba!
Obserwuj wątek
    • maksimum Proces Dutroux: ofiary nie chcą przeprosin 20.04.04, 20:32
      To kary smierci w Eu nie ma?
      • Gość: k a t o n Re: Proces Dutroux: ofiary nie chcą przeprosin IP: *.local.pl / 195.117.123.* 21.04.04, 09:38
        Gdy byłem w Brukseli, gdzieś przed ponad 10 laty, już wtedy opinia publiczna
        Belgii, wrzała z oburzenia z powodu serii dziesiątek pedofilskich porwań
        morderstw i gwałtów stale wtedy ujawnianych, za którymi stoi międzynarodowa
        siatka pedofilów.

J.Dutroux - jest kozłem ofiarnym, żuconym na pożarcie opinii publicznej; jest
        ochłapem i czubkiem "góry lodowej" zboczeńców i najgorszych dewiantów,
        skupionych w kryjących ich - lóżach masońskich, a pistujacych najwyższe urzedy
        i godnosci państwowe w Belgii, Francji, Holandii, Niemczech Anglii. Dzięki
        powiązaniom z lożami, udaje im się uprawiać swój przestepczy proceder ( a
        jestem pewien, że trwa on nadal... mimo procesu JD )już przez kilkanaście a
        może i wiecej lat.

Dutroux już wtedy był oskarżany o dziesiatki morderstw i gwałtów, i przez ponad
        10 lat, unikał - sprawiedliwosci, chroniony przez braci masonów. Obecnie sprawa
        nabrzmiała tak, że trzeba go było wreszcie poświęcić , dla ratowania
        pozostałych. Tylko dla tego stanie przed sądem. A został oskarżony z
        niewielkiej puli swoich zbrodniczych dokonań. Reszta jego przestępstw, i spraw
        którym już dawno ukręcono-łeb -pozostanie nie rozpoznana. Sędziami,
        prokuratorami są bowiem jego - bracia masoni. Wobec takiego spisku sprawców,
        rodzice gwałconych dzieci i mordowanych nastolatek - są bezradni w dochodzeniu
        swego i bez szans na sprawiedliwość.

Oto do jakiej - UE - wchodzimy. Znamy więc już genezę i praktykę, tego - e u r
        o s y f u - w jakim się niebawem znajdziemy a za którym w ostatnim referendum -
        wy - e u r o o s z o ł o m y głosowaliście. Niewiele jest też spraw które
        mogłyby mnie w tym nowym socjalistycznym - eurokołchozie zadziwić. Tak, tak,
        dalej będziemy budować
        s o c j a l i z m - ustrój bez Boga ,czy to się komu z nas podoba czy nie,
        tylko że teraz to mają oni już dla nas inną jego nazwę - g l o b a l i z m .
        Czy tej nowej niewoli chcemy dla naszych wnuków i ich dzieci....?
        • Gość: Roxie Do postepowca IP: *.putnamlovellnbf.com 21.04.04, 18:58
          Popatrz sobie na wszystkie artykuly w gazecie o mordach i pobiciach dzieci
          przez hetero rodzicow, mordach na malzonkach, pobiciach zon - i dopiero wtedy
          pisz swoje belkoty.
        • Gość: monotonia Re: Proces Dutroux: ofiary nie chcą przeprosin IP: *.kabel.telenet.be 12.06.04, 01:44
          mam nadzieje ze chodzi ci o jakiegos innego Dutroux, bo ten o ktorego chodzi w
          artykule to nazywa sie Marc, bo w sumie o zadnym J. Dutroux nie slyszalam, moze
          za malo czytam.
          1996, czyli rok w ktorym wybuchla afera z Dutroux, to raczej 8 lat temu, wiec
          bedac ponad 10 lat temu w belgii na pewno u wrozki byles, ze ci tak wiele
          naopowiadala o jego masowych mordach przede wszystkim.
          9 lat temu, jeszcze przed wybuchnieciem afery wpadla mi w rece fotografia
          rozdawana na lotnisku Julie i Melisy, wciaz poszukiwanych, wiec cos tymi ponad
          10 latami przesada jakby.
          Te dwie dziewczynki zmarly podczas kiedy on odbywal 3 miesieczna kare w
          wiezieniu za kradziez samochodu, a co do pozostalych rzeczy zwiazanych z
          dutroux, to faktycznie, wiele niescislosci jest i caly proces jest jedna wielka
          szopka, ale moze jak ktos juz zamierza sie wypowiadac na takie tematy w takim
          tonie, to niech sie skupi na jednym, bo miesza za duzo co w konsekwencji kupy
          sie nie trzyma calkowicie.
    • Gość: pol Re:Dutroux byl pod wplywem "Milczenia owiec" IP: *.chello.pl 20.04.04, 20:45
      Podobny sposob dzialania,pewnie byl fanem tego filmu.Mysle ze szubienica bedzie
      odpowiednim miejscem dla tego zboczenca
    • Gość: SOKOL NIE TOLERANCJI DLA PEDOFILI-KARA SMIERCI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 20:59
      NIE TOLERANCJI DLA PEDOFILII KARA SMIERCI,ALE NAJPIERW PROPONUJE ROCZNE
      CALODOBOWE TORTURY-ROZGRZANY PRET W D... ITP. DAC GO NA ROK NAJGORSZYM WIEZNIOM
    • Gość: MAGDA Re: Proces Dutroux: ofiary nie chcą przeprosin IP: *.tebo.net / *.tebo.chelm.pl 20.04.04, 21:00
      pedofil gwałciciel co jeszcze zamknąć go zabić a najlepiej zrobić z nim to co
      on zrobił tym biednym dziewczynkom
      Damagamy się kary śmierci dla takiego skór...
    • Gość: niunia Re: w jakim ty świecie żyjesz??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 22:19
      w jakim ty świecie żyjesz???niezły z ciebie postepowiec, może przy okazji
      morderstwa zalegalizować? Co ty bredzisz, zastanow się przez chwile! Pedofilia
      to zło najgorsze z możliwych a tego zboczeńca i mordercę na karę śmierci i to w
      trybie natychmiastowym, a nie jeszcze proces się będzie ciągnął latami!!! Facet
      który gwałcił i mordował te dzieci nie zasługuje na żaden przejaw tolerancji,
      popieram wcześniejsze komentarze - krzesło, tortury, cela z najgorszymi
      więźniami ale ŻADNEJ TOLERANCJI!!!
      • Gość: jacek Poszukaj mozgu niunia, zanim zaczniesz pisac IP: *.cs.ubc.ca 21.04.04, 01:14
        Jak nie jestes w stanie wylapac ironii autora postu, ktory chcial wyrazic
        sprzeciw przeciwko malzenstwom homoseksualnym (nawiasem mowiac, porownanie nie
        na miejscu, ktos juz o tym napisal, nie bede sie powtarzal) to lepiej nie bierz
        udzialu w zadnych dyskusjach, bo Twoi oponenci cie zniszcza.

Pozdro
        J.
        • Gość: niunia Re: Poszukaj mozgu niunia, zanim zaczniesz pisac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 10:35
          Może i nie zrozumiałam "ironii" jak nazwałeś wypoiedź Postepowca ale to chyba
          jeszcze nie powód do takich słów kierowanych pod moim adresem z Twojej strony??
          Jego opinia mnie wkurzyła i tyle, napisałam co myślałam i nie bardzo podoba mi
          się że ktoś mówi mi "nie bierz udziału w żadnych dyskusjach"!!! Jakim prawem?
          Chyba po to to wszystko zostało stworzone żebyśmy mogli się swobodnie
          wypowiadać!!! Wiesz, ciężko mi jednak wyłapać ironię z tego tekstu... A
          Postepowcowi gratuluję prowokacji (jeśli to miała być prowokacja).
    • Gość: Basia Re: Proces Dutroux: ofiary nie chcą przeprosin IP: 62.47.78.* 20.04.04, 22:33
      Postepowcu jeden. w malzenstwach homoseksualnych obu stronom pasuje taki uklad.
      przy pedofilii i gwaltach nie bardzo!!!
      A co do innych opinii - po co kara smierci... przestepcom odbiera sie narzedzie
      zbrodni, tak? To gwalcicielom tez wystarczyloby odebrac 'narzedzie' moim
      zdaniem... moze by sie facet przejal i na zawsze pamietal. Okropienstwo...
    • Gość: AC Re: Proces Dutroux: ofiary nie chcą przeprosin IP: *.ipt.aol.com 21.04.04, 09:17
      Owszem, brak tolerancji,w tym rowniez brak tolerancji dla odmiennych upodoban
      seksualnych, jest zlem, nie mniejszym jednakze, niz przemoc, ktora w przypadku
      Detroux byla motywem wszelkich jego poczynan. W granicach tolerancji nie miesci
      sie ani owa przemoc, ktorej skutki obie uratowane dzieczyny beda odczuwac
      przez reszte zycia. W granicach tolerancji odmiennych upodoban seksualnych nie
      miesci sie tez smierc tych uwiezionch dzieci, ktorych sie juz nie udalo
      uratowac! Nie znajduje tu miejsca na jakiekolwiek znamiona postepu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka