pan_conti 23.02.02, 01:36 in 2nd. HURAAAAAAAAAAAA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_helga Re: USA 3 .... Ruski 0 23.02.02, 01:37 pan_conti napisał(a): > in 2nd. > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! Tak trzymac!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: USA 3 .... Ruski 0 IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 01:39 _helga napisał(a): > pan_conti napisał(a): > > > in 2nd. > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > Tak trzymac!!!!!!!!!!!!!!!!! GOD BLESS AMERICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 01:41 pan_conti napisał(a): > in 2nd. > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! kobitki wczoraj przegraly:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: USA 2.... CANADA 3 IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 01:47 _angel_ napisał(a): > pan_conti napisał(a): > > > in 2nd. > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > kobitki wczoraj przegraly:-((( No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod mezczyznikami ! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 01:52 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > pan_conti napisał(a): > > > > > in 2nd. > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > kobitki wczoraj przegraly:-((( > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod mezczyznikami ! nie zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 01:55 _helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > in 2nd. > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > kobitki wczoraj przegraly:-((( > > > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod mezczyznikami ! > > nie zawsze:) Ona ma rcję Egon. Ja też wolę być na dole, hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 02:00 pan_conti napisał(a): > _helga napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > in 2nd. > > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > > > kobitki wczoraj przegraly:-((( > > > > > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod mezczyznikami ! > > > > nie zawsze:) > > Ona ma rcję Egon. Ja też wolę być na dole, hihihihihi A ja sie teraz zastanawiam czy to zaproszenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 02:10 _helga napisał(a): > pan_conti napisał(a): > > > _helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > > > in 2nd. > > > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > > > > > kobitki wczoraj przegraly:-((( > > > > > > > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod mezczyznikami ! > > > > > > nie zawsze:) > > > > Ona ma rcję Egon. Ja też wolę być na dole, hihihihihi > > A ja sie teraz zastanawiam czy to zaproszenie:) > No co jest, Mr.Conti? Odpysknac jakos pan nie potrafi? Zapowietrzyl sie pan, czy co? Eeeeee...... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 02:31 _helga napisał(a): > _helga napisał(a): > > > pan_conti napisał(a): > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > > > > > in 2nd. > > > > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > > > > > > > kobitki wczoraj przegraly:-((( > > > > > > > > > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod mezczyznikami ! > > > > > > > > nie zawsze:) > > > > > > Ona ma rcję Egon. Ja też wolę być na dole, hihihihihi > > > > A ja sie teraz zastanawiam czy to zaproszenie:) > > > > > No co jest, Mr.Conti? Odpysknac jakos pan nie potrafi? Zapowietrzyl sie pan, cz > y > co? Eeeeee...... > First thing first.(hockey) Odpowiedź,(po meczu): Najlepsze witaminy to polskie dziewczyny. hihihi. Czyli tak hihahi..Yahooo US Wins!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 02:33 pan_conti napisał(a): > _helga napisał(a): > > > _helga napisał(a): > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > in 2nd. > > > > > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > > > > > > > > > kobitki wczoraj przegraly:-((( > > > > > > > > > > > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod mezczyznikami ! > > > > > > > > > > nie zawsze:) > > > > > > > > Ona ma rcję Egon. Ja też wolę być na dole, hihihihihi > > > > > > A ja sie teraz zastanawiam czy to zaproszenie:) > > > > > > > > > No co jest, Mr.Conti? Odpysknac jakos pan nie potrafi? Zapowietrzyl sie pa > n, cz > > y > > co? Eeeeee...... > > > > First thing first.(hockey) > > Odpowiedź,(po meczu): > > > Najlepsze witaminy to polskie dziewczyny. hihihi. Czyli tak hihahi..Yahooo > > US Wins!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > To cheers Mr.Conti! I tak kolejna wojna z Ruskimi wygrana!!!!!! Putin ich za kraju z kraju wyjebie... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Cheers nt. 23.02.02, 02:41 _helga napisał(a): > pan_conti napisał(a): > > > _helga napisał(a): > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > in 2nd. > > > > > > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > kobitki wczoraj przegraly:-((( > > > > > > > > > > > > > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod mezczyznik > ami ! > > > > > > > > > > > > nie zawsze:) > > > > > > > > > > Ona ma rcję Egon. Ja też wolę być na dole, hihihihihi > > > > > > > > A ja sie teraz zastanawiam czy to zaproszenie:) > > > > > > > > > > > > > No co jest, Mr.Conti? Odpysknac jakos pan nie potrafi? Zapowietrzyl s > ie pa > > n, cz > > > y > > > co? Eeeeee...... > > > > > > > First thing first.(hockey) > > > > Odpowiedź,(po meczu): > > > > > > Najlepsze witaminy to polskie dziewczyny. hihihi. Czyli tak hihahi..Yahooo > > > > US Wins!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > To cheers Mr.Conti! I tak kolejna wojna z Ruskimi wygrana!!!!!! Putin ich za > kraju z kraju wyjebie... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 01:57 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > pan_conti napisał(a): > > > > > in 2nd. > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > kobitki wczoraj przegraly:-((( > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod mezczyznikami ! i nic z tego...stwierdzam porostu fakt ( jakby ktos nie wiedzial) ...dzisiejszy mecz skojarzyl mi sie ze wczorajszym...a co to jakis grzech?nie wazne czy baby graja czy faceci...tutaj wazne jest zeby USA WYGRALO!!!! ( no a te bidulki wczoraj byly tak blisko ...walczyly zawziecie!). Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 02:00 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > in 2nd. > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > kobitki wczoraj przegraly:-((( > > > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod mezczyznikami ! > > i nic z tego...stwierdzam porostu fakt ( jakby ktos nie wiedzial) ...dzisiejszy > > mecz skojarzyl mi sie ze wczorajszym...a co to jakis grzech?nie wazne czy baby > graja czy faceci...tutaj wazne jest zeby USA WYGRALO!!!! ( no a te bidulki > wczoraj byly tak blisko ...walczyly zawziecie!). Laskawie ci wybaczymy. Pijecie piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 02:03 _helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > in 2nd. > > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > > > kobitki wczoraj przegraly:-((( > > > > > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod mezczyznikami ! > > > > i nic z tego...stwierdzam porostu fakt ( jakby ktos nie wiedzial) ...dzisi > ejszy > > > > mecz skojarzyl mi sie ze wczorajszym...a co to jakis grzech?nie wazne czy > baby > > graja czy faceci...tutaj wazne jest zeby USA WYGRALO!!!! ( no a te bidulki > > > wczoraj byly tak blisko ...walczyly zawziecie!). > > Laskawie ci wybaczymy. Pijecie piwo? > > ja o wybaczenie nie prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 02:07 _angel_ napisał(a): > _helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > > > in 2nd. > > > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > > > > > kobitki wczoraj przegraly:-((( > > > > > > > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod mezczyznikami ! > > > > > > i nic z tego...stwierdzam porostu fakt ( jakby ktos nie wiedzial) ... > dzisi > > ejszy > > > > > > mecz skojarzyl mi sie ze wczorajszym...a co to jakis grzech?nie wazne > czy > > baby > > > graja czy faceci...tutaj wazne jest zeby USA WYGRALO!!!! ( no a te bi > dulki > > > > > wczoraj byly tak blisko ...walczyly zawziecie!). > > > > Laskawie ci wybaczymy. Pijecie piwo? > > > > > > ja o wybaczenie nie prosze... Nie szkodzi, jest wolnosc. Moge wybaczac nawet tym, ktorzy o to wybaczenie nie prosza. To jak, pijemy to piwo czy nie? Stoi przede mna i nie wiem czy otwierac. Macie jakies zapasy? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 02:09 _helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > _helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > > > > > in 2nd. > > > > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > > > > > > > kobitki wczoraj przegraly:-((( > > > > > > > > > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod mezczyznikami ! > > > > > > > > i nic z tego...stwierdzam porostu fakt ( jakby ktos nie wiedzial > ) ... > > dzisi > > > ejszy > > > > > > > > mecz skojarzyl mi sie ze wczorajszym...a co to jakis grzech?nie > wazne > > czy > > > baby > > > > graja czy faceci...tutaj wazne jest zeby USA WYGRALO!!!! ( no a > te bi > > dulki > > > > > > > wczoraj byly tak blisko ...walczyly zawziecie!). > > > > > > Laskawie ci wybaczymy. Pijecie piwo? > > > > > > > > > > ja o wybaczenie nie prosze... > > > Nie szkodzi, jest wolnosc. Moge wybaczac nawet tym, ktorzy o to wybaczenie nie > prosza. To jak, pijemy to piwo czy nie? Stoi przede mna i nie wiem czy otwierac > . > Macie jakies zapasy? > otwieraj otwieraj...nie przeszkadzaj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 02:11 _angel_ napisał(a): > _helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > in 2nd. > > > > > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > > > > > > > > > kobitki wczoraj przegraly:-((( > > > > > > > > > > > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod mezczyznikami ! > > > > > > > > > > i nic z tego...stwierdzam porostu fakt ( jakby ktos nie wie > dzial > > ) ... > > > dzisi > > > > ejszy > > > > > > > > > > mecz skojarzyl mi sie ze wczorajszym...a co to jakis grzech > ?nie > > wazne > > > czy > > > > baby > > > > > graja czy faceci...tutaj wazne jest zeby USA WYGRALO!!!! ( > no a > > te bi > > > dulki > > > > > > > > > wczoraj byly tak blisko ...walczyly zawziecie!). > > > > > > > > Laskawie ci wybaczymy. Pijecie piwo? > > > > > > > > > > > > > > ja o wybaczenie nie prosze... > > > > > > Nie szkodzi, jest wolnosc. Moge wybaczac nawet tym, ktorzy o to wybaczenie > nie > > prosza. To jak, pijemy to piwo czy nie? Stoi przede mna i nie wiem czy otw > ierac > > . > > Macie jakies zapasy? > > > > otwieraj otwieraj...nie przeszkadzaj sobie A pan szanowny, silo niebieska? Bedzie sie pan zadowalal zimnym plynem prosto z kranu? To co to za ogladanie meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 02:13 _helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > _helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > in 2nd. > > > > > > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > kobitki wczoraj przegraly:-((( > > > > > > > > > > > > > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod mezczyznik > ami ! > > > > > > > > > > > > i nic z tego...stwierdzam porostu fakt ( jakby ktos ni > e wie > > dzial > > > ) ... > > > > dzisi > > > > > ejszy > > > > > > > > > > > > mecz skojarzyl mi sie ze wczorajszym...a co to jakis g > rzech > > ?nie > > > wazne > > > > czy > > > > > baby > > > > > > graja czy faceci...tutaj wazne jest zeby USA WYGRALO!! > !! ( > > no a > > > te bi > > > > dulki > > > > > > > > > > > wczoraj byly tak blisko ...walczyly zawziecie!). > > > > > > > > > > Laskawie ci wybaczymy. Pijecie piwo? > > > > > > > > > > > > > > > > > > ja o wybaczenie nie prosze... > > > > > > > > > Nie szkodzi, jest wolnosc. Moge wybaczac nawet tym, ktorzy o to wybac > zenie > > nie > > > prosza. To jak, pijemy to piwo czy nie? Stoi przede mna i nie wiem cz > y otw > > ierac > > > . > > > Macie jakies zapasy? > > > > > > > otwieraj otwieraj...nie przeszkadzaj sobie > > > A pan szanowny, silo niebieska? Bedzie sie pan zadowalal zimnym plynem prosto z > > kranu? To co to za ogladanie meczu? Pani Helgo...wody z kranu sie NIE PIJE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 02:18 _angel_ napisał(a): > _helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > in 2nd. > > > > > > > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > kobitki wczoraj przegraly:-((( > > > > > > > > > > > > > > > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod mezcz > yznik > > ami ! > > > > > > > > > > > > > > i nic z tego...stwierdzam porostu fakt ( jakby kt > os ni > > e wie > > > dzial > > > > ) ... > > > > > dzisi > > > > > > ejszy > > > > > > > > > > > > > > mecz skojarzyl mi sie ze wczorajszym...a co to ja > kis g > > rzech > > > ?nie > > > > wazne > > > > > czy > > > > > > baby > > > > > > > graja czy faceci...tutaj wazne jest zeby USA WYGR > ALO!! > > !! ( > > > no a > > > > te bi > > > > > dulki > > > > > > > > > > > > > wczoraj byly tak blisko ...walczyly zawziecie!). > > > > > > > > > > > > Laskawie ci wybaczymy. Pijecie piwo? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ja o wybaczenie nie prosze... > > > > > > > > > > > > Nie szkodzi, jest wolnosc. Moge wybaczac nawet tym, ktorzy o to > wybac > > zenie > > > nie > > > > prosza. To jak, pijemy to piwo czy nie? Stoi przede mna i nie wi > em cz > > y otw > > > ierac > > > > . > > > > Macie jakies zapasy? > > > > > > > > > > otwieraj otwieraj...nie przeszkadzaj sobie > > > > > > A pan szanowny, silo niebieska? Bedzie sie pan zadowalal zimnym plynem pro > sto z > > > > kranu? To co to za ogladanie meczu? > > Pani Helgo...wody z kranu sie NIE PIJE!!!!! Silo niebieska, to ja dzisiaj zgrzeszylam w tej sprawie. Ale teraz piwko mam, Egon tez. Odpocznij sobie silo niebieska po calym dniu strozowania nad moja zblakana duszyczka i lyknij cos sobie. Z okazji meczu nawet wypada lyknac. Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 02:24 _helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > _helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > in 2nd. > > > > > > > > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > kobitki wczoraj przegraly:-((( > > > > > > > > > > > > > > > > > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod > mezcz > > yznik > > > ami ! > > > > > > > > > > > > > > > > i nic z tego...stwierdzam porostu fakt ( jak > by kt > > os ni > > > e wie > > > > dzial > > > > > ) ... > > > > > > dzisi > > > > > > > ejszy > > > > > > > > > > > > > > > > mecz skojarzyl mi sie ze wczorajszym...a co > to ja > > kis g > > > rzech > > > > ?nie > > > > > wazne > > > > > > czy > > > > > > > baby > > > > > > > > graja czy faceci...tutaj wazne jest zeby USA > WYGR > > ALO!! > > > !! ( > > > > no a > > > > > te bi > > > > > > dulki > > > > > > > > > > > > > > > wczoraj byly tak blisko ...walczyly zawzieci > e!). > > > > > > > > > > > > > > Laskawie ci wybaczymy. Pijecie piwo? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ja o wybaczenie nie prosze... > > > > > > > > > > > > > > > Nie szkodzi, jest wolnosc. Moge wybaczac nawet tym, ktorzy > o to > > wybac > > > zenie > > > > nie > > > > > prosza. To jak, pijemy to piwo czy nie? Stoi przede mna i n > ie wi > > em cz > > > y otw > > > > ierac > > > > > . > > > > > Macie jakies zapasy? > > > > > > > > > > > > > otwieraj otwieraj...nie przeszkadzaj sobie > > > > > > > > > A pan szanowny, silo niebieska? Bedzie sie pan zadowalal zimnym plyne > m pro > > sto z > > > > > > kranu? To co to za ogladanie meczu? > > > > Pani Helgo...wody z kranu sie NIE PIJE!!!!! > > > Silo niebieska, to ja dzisiaj zgrzeszylam w tej sprawie. Ale teraz piwko mam, > Egon tez. Odpocznij sobie silo niebieska po calym dniu strozowania nad moja > zblakana duszyczka i lyknij cos sobie. Z okazji meczu nawet wypada lyknac. > nie namawiaj do grzechu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 02:29 _angel_ napisał(a): > _helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > in 2nd. > > > > > > > > > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > kobitki wczoraj przegraly:-(( > ( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa > pod > > mezcz > > > yznik > > > > ami ! > > > > > > > > > > > > > > > > > > i nic z tego...stwierdzam porostu fakt > ( jak > > by kt > > > os ni > > > > e wie > > > > > dzial > > > > > > ) ... > > > > > > > dzisi > > > > > > > > ejszy > > > > > > > > > > > > > > > > > > mecz skojarzyl mi sie ze wczorajszym... > a co > > to ja > > > kis g > > > > rzech > > > > > ?nie > > > > > > wazne > > > > > > > czy > > > > > > > > baby > > > > > > > > > graja czy faceci...tutaj wazne jest zeb > y USA > > WYGR > > > ALO!! > > > > !! ( > > > > > no a > > > > > > te bi > > > > > > > dulki > > > > > > > > > > > > > > > > > wczoraj byly tak blisko ...walczyly zaw > zieci > > e!). > > > > > > > > > > > > > > > > Laskawie ci wybaczymy. Pijecie piwo? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ja o wybaczenie nie prosze... > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nie szkodzi, jest wolnosc. Moge wybaczac nawet tym, kt > orzy > > o to > > > wybac > > > > zenie > > > > > nie > > > > > > prosza. To jak, pijemy to piwo czy nie? Stoi przede mn > a i n > > ie wi > > > em cz > > > > y otw > > > > > ierac > > > > > > . > > > > > > Macie jakies zapasy? > > > > > > > > > > > > > > > > otwieraj otwieraj...nie przeszkadzaj sobie > > > > > > > > > > > > A pan szanowny, silo niebieska? Bedzie sie pan zadowalal zimnym > plyne > > m pro > > > sto z > > > > > > > > kranu? To co to za ogladanie meczu? > > > > > > Pani Helgo...wody z kranu sie NIE PIJE!!!!! > > > > > > Silo niebieska, to ja dzisiaj zgrzeszylam w tej sprawie. Ale teraz piwko m > am, > > Egon tez. Odpocznij sobie silo niebieska po calym dniu strozowania nad moj > a > > zblakana duszyczka i lyknij cos sobie. Z okazji meczu nawet wypada lyknac. > > > > nie namawiaj do grzechu!!!! Hi hii. I znowu Ameryka dala Ruskim w dupe. I za to waas kocham! Nie przejmuj sie, silo niebieska. Nikomu nie zakapujemy. Zdrowko! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 02:34 _helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > _helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > in 2nd. > > > > > > > > > > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!! > ! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > kobitki wczoraj przegral > y:-(( > > ( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > No i co z tego? Kobitki zaws > ze sa > > pod > > > mezcz > > > > yznik > > > > > ami ! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > i nic z tego...stwierdzam porostu > fakt > > ( jak > > > by kt > > > > os ni > > > > > e wie > > > > > > dzial > > > > > > > ) ... > > > > > > > > dzisi > > > > > > > > > ejszy > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > mecz skojarzyl mi sie ze wczorajsz > ym... > > a co > > > to ja > > > > kis g > > > > > rzech > > > > > > ?nie > > > > > > > wazne > > > > > > > > czy > > > > > > > > > baby > > > > > > > > > > graja czy faceci...tutaj wazne jes > t zeb > > y USA > > > WYGR > > > > ALO!! > > > > > !! ( > > > > > > no a > > > > > > > te bi > > > > > > > > dulki > > > > > > > > > > > > > > > > > > > wczoraj byly tak blisko ...walczyl > y zaw > > zieci > > > e!). > > > > > > > > > > > > > > > > > > Laskawie ci wybaczymy. Pijecie piwo? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ja o wybaczenie nie prosze... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nie szkodzi, jest wolnosc. Moge wybaczac nawet ty > m, kt > > orzy > > > o to > > > > wybac > > > > > zenie > > > > > > nie > > > > > > > prosza. To jak, pijemy to piwo czy nie? Stoi prze > de mn > > a i n > > > ie wi > > > > em cz > > > > > y otw > > > > > > ierac > > > > > > > . > > > > > > > Macie jakies zapasy? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > otwieraj otwieraj...nie przeszkadzaj sobie > > > > > > > > > > > > > > > A pan szanowny, silo niebieska? Bedzie sie pan zadowalal zi > mnym > > plyne > > > m pro > > > > sto z > > > > > > > > > > kranu? To co to za ogladanie meczu? > > > > > > > > Pani Helgo...wody z kranu sie NIE PIJE!!!!! > > > > > > > > > Silo niebieska, to ja dzisiaj zgrzeszylam w tej sprawie. Ale teraz pi > wko m > > am, > > > Egon tez. Odpocznij sobie silo niebieska po calym dniu strozowania na > d moj > > a > > > zblakana duszyczka i lyknij cos sobie. Z okazji meczu nawet wypada ly > knac. > > > > > > > nie namawiaj do grzechu!!!! > > > Hi hii. I znowu Ameryka dala Ruskim w dupe. I za to waas kocham! Nie przejmuj > sie, silo niebieska. Nikomu nie zakapujemy. Zdrowko! > i prawidlowo...te ruskie ostatnio za bardzo podskakuja! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 02:37 _angel_ napisał(a): > > > > > > Hi hii. I znowu Ameryka dala Ruskim w dupe. I za to waas kocham! Nie przej > muj > > sie, silo niebieska. Nikomu nie zakapujemy. Zdrowko! > > > > i prawidlowo...te ruskie ostatnio za bardzo podskakuja! Aniolku. To za wyraz twarzy Putina, kiedy bedzie ich wital... Cheers! Lepiej sie ze mna napij, bo juz mi sie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Juz tylko 3:2 ! 23.02.02, 02:08 Gość portalu: Egon napisał(a): > Ajajaj cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Juz tylko 3:2 ! IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 02:10 _helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Ajajaj > > > cholera... Co teraz bylo to az mi z reki ze strachu piwko wypadlo ! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Juz tylko 3:2 ! 23.02.02, 02:13 Gość portalu: Egon napisał(a): > _helga napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Ajajaj > > > > > > cholera... > > Co teraz bylo to az mi z reki ze strachu piwko wypadlo ! No, Egon! Masz piwo! To otwieram swoje. Twoje zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon WYGRALISMY Z RUSKIMI !!!!! IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 02:26 GOD BLESS OUR LOVELY AMERICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EGON Re: WYGRALISMY Z RUSKIMI !!!!! IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 02:27 Gość portalu: Egon napisał(a): > GOD BLESS OUR LOVELY AMERICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GOD WAS WITH US !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: WYGRALISMY Z RUSKIMI !!!!! 23.02.02, 02:27 Gość portalu: Egon napisał(a): > GOD BLESS OUR LOVELY AMERICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A wiesz co bedzie? Ruscy sie juz dokumentnie obraza, zrobia zimna wojne i nie przyjda na zamkniecie! hehehe To do dna, Egon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: WYGRALISMY Z RUSKIMI !!!!! IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 02:33 _helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > GOD BLESS OUR LOVELY AMERICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > A wiesz co bedzie? Ruscy sie juz dokumentnie obraza, zrobia zimna wojne i nie > przyjda na zamkniecie! hehehe > > To do dna, Egon! A gdzie te pajace pojda ? Jak psy nienazarte do N.H.L. powroca! Jak chca to niech wracaja do ligi rosyjskiej ,bohatyry! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: WYGRALISMY Z RUSKIMI !!!!! 23.02.02, 02:35 Gość portalu: Egon napisał(a): > _helga napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > GOD BLESS OUR LOVELY AMERICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > A wiesz co bedzie? Ruscy sie juz dokumentnie obraza, zrobia zimna wojne i > nie > > przyjda na zamkniecie! hehehe > > > > To do dna, Egon! > > A gdzie te pajace pojda ? Jak psy nienazarte do N.H.L. powroca! Jak chca to nie > ch > wracaja do ligi rosyjskiej ,bohatyry! Mowie ci, bedzie awantura, hehe. Oskarza was o doping. A takze powszechna astme! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: WYGRALISMY Z RUSKIMI !!!!! IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 02:42 _helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > _helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > GOD BLESS OUR LOVELY AMERICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > A wiesz co bedzie? Ruscy sie juz dokumentnie obraza, zrobia zimna woj > ne i > > nie > > > przyjda na zamkniecie! hehehe > > > > > > To do dna, Egon! > > > > A gdzie te pajace pojda ? Jak psy nienazarte do N.H.L. powroca! Jak chca t > o nie > > ch > > wracaja do ligi rosyjskiej ,bohatyry! > > > Mowie ci, bedzie awantura, hehe. Oskarza was o doping. A takze powszechna astme > ! Oni wszystkich podejrzewaja o doping,a sami zapomnieli o USSR i DDR ! Toz to bylo prawdziwe oszukiwanie ludzi swiata sportowego ! Do dzis jeszcze im sportsmenkom jaja do kolan wisza i brody do pepowiny rosna ! Komunisci czerwoni,raka nawet na bialo zagotowac potrafia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: WYGRALISMY Z RUSKIMI !!!!! 23.02.02, 02:44 Gość portalu: Egon napisał(a): > _helga napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > GOD BLESS OUR LOVELY AMERICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > A wiesz co bedzie? Ruscy sie juz dokumentnie obraza, zrobia zimn > a woj > > ne i > > > nie > > > > przyjda na zamkniecie! hehehe > > > > > > > > To do dna, Egon! > > > > > > A gdzie te pajace pojda ? Jak psy nienazarte do N.H.L. powroca! Jak c > hca t > > o nie > > > ch > > > wracaja do ligi rosyjskiej ,bohatyry! > > > > > > Mowie ci, bedzie awantura, hehe. Oskarza was o doping. A takze powszechna > astme > > ! > > Oni wszystkich podejrzewaja o doping,a sami zapomnieli o USSR i DDR ! Toz to by > lo > prawdziwe oszukiwanie ludzi swiata sportowego ! Do dzis jeszcze im sportsmenkom > > jaja do kolan wisza i brody do pepowiny rosna ! Komunisci czerwoni,raka nawet n > a > bialo zagotowac potrafia !!!! Swieta prawda! A o co im chodzilo z ta astma? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ O SIKANIU PO PIWIE 23.02.02, 02:48 _helga napisał(a): Pijecie piwo? Poranek wczesny Jadę pospiesznym Wprost do Warszawy Załatwiać sprawy Pociąg o czasie Ja w drugiej klasie Wagon się kiwa Piję trzy piwa Łódź Niciarniana W pęcherzu zmiana Pęcherz nie sługa A podróż długa Ruszam z tej racji Do ubikacji Kto zna koleje Wie, jak się leje To, co trzęsie się W Los Angelesie Formę osiąga W polskich pociągach Wyciągam łapę Podnoszę klapę Biada mi biada Klapa opada Rzednie mi mina Trza klapę trzymać Łokieć, kolano Trzymam skubaną Celuję w szparkę Puszczam Niagarkę Tryska kaskada Klapa opada Fatum złowieszcze Wszak wciąż szczę jeszcze Organizm płynną Spełnia powinność Najgorsze to, że Przestać nie może Toczę z nim boje Jak Priam o Troję Chcę się powstrzymać Ratunku ni ma Pociąg się giba A piwo spływa Lecę na ścianę Z mokrym organem Lecąc na drugą Zraszam ją strugą Wagonem szarpie Leję do skarpet Tańcząc Czardasza Nogawki zraszam O, straszna męko Kozak, flamenco Tańczę, cholera Wzorem Astair'a Miota mną, ciska Ja organ ściskam Wagon się chwieje Na lustro leję Skład się zatacza Ja sufit zmaczam Wszędzie Łabędzie Jezioro będzie odtańczam z płaczem La Kukaraczę Zwrotnica, podskok Spryskuję okno Nierówne złącza Buty nasączam Pociąg hamuje Drzwi obsikuję I pasażera Co drzwi otwiera Plus dawka spora Na konduktora Resztka mi kapie Na skrót PKP Wreszcie pomału Brnę do przedziału Pasażerowie Patrzą spod powiek Pytania skąpe Gdzie pan wziął kąpiel?" Warszawa, Boże! Nareszcie dworzec! Chwilo szczęsliwa Na peron spływam Walizkę trzymam Odzież wyżymam Ach, urlop błogi Od fizjologii Ulga bezbrzeżna Pociag odjeżdża Rusza maszyna Hen w dal Po szczy... Po szynach. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga ANGEL!!!! KROLU!!!!!! :))))))))))))))))) 23.02.02, 02:52 Aniele, strozu moj, ty jestes prawdziwym aniolem strozem. Juz nigdy, przenigdy nawet nie spojrze na piwo przed wejsciem do pociagu! Mimo, ze moje perypetie nalezaloby opisac inaczej.... Kwicze, silo niebieska. Jestes Piekny! _angel_ napisał(a): > _helga napisał(a): > > Pijecie piwo? > > > Poranek wczesny > > Jadę pospiesznym > > Wprost do Warszawy > > Załatwiać sprawy > > Pociąg o czasie > > Ja w drugiej klasie > > Wagon się kiwa > > Piję trzy piwa > > Łódź Niciarniana > > W pęcherzu zmiana > > Pęcherz nie sługa > > A podróż długa > > Ruszam z tej racji > > Do ubikacji > > Kto zna koleje > > Wie, jak się leje > > To, co trzęsie się > > W Los Angelesie > > Formę osiąga > > W polskich pociągach > > Wyciągam łapę > > Podnoszę klapę > > Biada mi biada > > Klapa opada > > Rzednie mi mina > > Trza klapę trzymać > > Łokieć, kolano > > Trzymam skubaną > > Celuję w szparkę > > Puszczam Niagarkę > > Tryska kaskada > > Klapa opada > > Fatum złowieszcze > > Wszak wciąż szczę jeszcze > > Organizm płynną > > Spełnia powinność > > Najgorsze to, że > > Przestać nie może > > Toczę z nim boje > > Jak Priam o Troję > > Chcę się powstrzymać > > Ratunku ni ma > > Pociąg się giba > > A piwo spływa > > Lecę na ścianę > > Z mokrym organem > > Lecąc na drugą > > Zraszam ją strugą > > Wagonem szarpie > > Leję do skarpet > > Tańcząc Czardasza > > Nogawki zraszam > > O, straszna męko > > Kozak, flamenco > > Tańczę, cholera > > Wzorem Astair'a > > Miota mną, ciska > > Ja organ ściskam > > Wagon się chwieje > > Na lustro leję > > Skład się zatacza > > Ja sufit zmaczam > > Wszędzie Łabędzie > > Jezioro będzie > > odtańczam z płaczem > > La Kukaraczę > > Zwrotnica, podskok > > Spryskuję okno > > Nierówne złącza > > Buty nasączam > > Pociąg hamuje > > Drzwi obsikuję > > I pasażera > > Co drzwi otwiera > > Plus dawka spora > > Na konduktora > > Resztka mi kapie > > Na skrót PKP > > Wreszcie pomału > > Brnę do przedziału > > Pasażerowie > > Patrzą spod powiek > > Pytania skąpe > > Gdzie pan wziął kąpiel?" > > Warszawa, Boże! > > Nareszcie dworzec! > > Chwilo szczęsliwa > > Na peron spływam > > Walizkę trzymam > > Odzież wyżymam > > Ach, urlop błogi > > Od fizjologii > > Ulga bezbrzeżna > > Pociag odjeżdża > > Rusza maszyna > > Hen w dal > > Po szczy... > > Po szynach. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Przeczytalam 2 raz. O rany! Hi hiiiii!!!!!!!! 23.02.02, 02:56 _helga napisał(a): > Aniele, strozu moj, ty jestes prawdziwym aniolem strozem. Juz nigdy, przenigdy > nawet nie spojrze na piwo przed wejsciem do pociagu! Mimo, ze moje perypetie > nalezaloby opisac inaczej.... > > Kwicze, silo niebieska. Jestes Piekny! > > _angel_ napisał(a): > > > _helga napisał(a): > > > > Pijecie piwo? > > > > > > Poranek wczesny > > > > Jadę pospiesznym > > > > Wprost do Warszawy > > > > Załatwiać sprawy > > > > Pociąg o czasie > > > > Ja w drugiej klasie > > > > Wagon się kiwa > > > > Piję trzy piwa > > > > Łódź Niciarniana > > > > W pęcherzu zmiana > > > > Pęcherz nie sługa > > > > A podróż długa > > > > Ruszam z tej racji > > > > Do ubikacji > > > > Kto zna koleje > > > > Wie, jak się leje > > > > To, co trzęsie się > > > > W Los Angelesie > > > > Formę osiąga > > > > W polskich pociągach > > > > Wyciągam łapę > > > > Podnoszę klapę > > > > Biada mi biada > > > > Klapa opada > > > > Rzednie mi mina > > > > Trza klapę trzymać > > > > Łokieć, kolano > > > > Trzymam skubaną > > > > Celuję w szparkę > > > > Puszczam Niagarkę > > > > Tryska kaskada > > > > Klapa opada > > > > Fatum złowieszcze > > > > Wszak wciąż szczę jeszcze > > > > Organizm płynną > > > > Spełnia powinność > > > > Najgorsze to, że > > > > Przestać nie może > > > > Toczę z nim boje > > > > Jak Priam o Troję > > > > Chcę się powstrzymać > > > > Ratunku ni ma > > > > Pociąg się giba > > > > A piwo spływa > > > > Lecę na ścianę > > > > Z mokrym organem > > > > Lecąc na drugą > > > > Zraszam ją strugą > > > > Wagonem szarpie > > > > Leję do skarpet > > > > Tańcząc Czardasza > > > > Nogawki zraszam > > > > O, straszna męko > > > > Kozak, flamenco > > > > Tańczę, cholera > > > > Wzorem Astair'a > > > > Miota mną, ciska > > > > Ja organ ściskam > > > > Wagon się chwieje > > > > Na lustro leję > > > > Skład się zatacza > > > > Ja sufit zmaczam > > > > Wszędzie Łabędzie > > > > Jezioro będzie > > > > odtańczam z płaczem > > > > La Kukaraczę > > > > Zwrotnica, podskok > > > > Spryskuję okno > > > > Nierówne złącza > > > > Buty nasączam > > > > Pociąg hamuje > > > > Drzwi obsikuję > > > > I pasażera > > > > Co drzwi otwiera > > > > Plus dawka spora > > > > Na konduktora > > > > Resztka mi kapie > > > > Na skrót PKP > > > > Wreszcie pomału > > > > Brnę do przedziału > > > > Pasażerowie > > > > Patrzą spod powiek > > > > Pytania skąpe > > > > Gdzie pan wziął kąpiel?" > > > > Warszawa, Boże! > > > > Nareszcie dworzec! > > > > Chwilo szczęsliwa > > > > Na peron spływam > > > > Walizkę trzymam > > > > Odzież wyżymam > > > > Ach, urlop błogi > > > > Od fizjologii > > > > Ulga bezbrzeżna > > > > Pociag odjeżdża > > > > Rusza maszyna > > > > Hen w dal > > > > Po szczy... > > > > Po szynach. > Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Przeczytalam 2 raz. O rany! Hi hiiiii!!!!!!!! 23.02.02, 02:56 dobre nie?...heh he he he Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Przeczytalam 2 raz. O rany! Hi hiiiii!!!!!!!! 23.02.02, 02:59 _angel_ napisał(a): > dobre nie?...heh he he he Sila niebiesko. WSPANIALE! Ja wole sobie nie wyobrazac, jakbys moje perypetie opisal. Hi hiii!!!!! Moge to zdrukowac i komus pokazac? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Przeczytalam 2 raz. O rany! Hi hiiiii!!!!!!!! 23.02.02, 03:00 _helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > dobre nie?...heh he he he > > > Sila niebiesko. WSPANIALE! Ja wole sobie nie wyobrazac, jakbys moje perypetie > opisal. Hi hiii!!!!! Moge to zdrukowac i komus pokazac? > drukuj ile wlezie....hi hi hi co mi tam...ukradzione i tak:-))) hi hihi Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Przeczytalam 2 raz. O rany! Hi hiiiii!!!!!!!! 23.02.02, 03:04 _angel_ napisał(a): > _helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > dobre nie?...heh he he he > > > > > > Sila niebiesko. WSPANIALE! Ja wole sobie nie wyobrazac, jakbys moje perype > tie > > opisal. Hi hiii!!!!! Moge to zdrukowac i komus pokazac? > > > > drukuj ile wlezie....hi hi hi co mi tam...ukradzione i tak:-))) hi hihi Nie pytam komu:) Rewelacyjny utwor! Juz wlaczylam drukarke. Masz cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Przeczytalam 2 raz. O rany! Hi hiiiii!!!!!!!! 23.02.02, 03:07 _helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > _helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > dobre nie?...heh he he he > > > > > > > > > Sila niebiesko. WSPANIALE! Ja wole sobie nie wyobrazac, jakbys moje p > erype > > tie > > > opisal. Hi hiii!!!!! Moge to zdrukowac i komus pokazac? > > > > > > > drukuj ile wlezie....hi hi hi co mi tam...ukradzione i tak:-))) hi hihi > > Nie pytam komu:) Rewelacyjny utwor! Juz wlaczylam drukarke. Masz cos jeszcze? > > mam ale nie na temat...moze sie jeszcze natrafi okazja...hi hi hihi Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Przeczytalam 2 raz. O rany! Hi hiiiii!!!!!!!! 23.02.02, 03:09 _angel_ napisał(a): > _helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > dobre nie?...heh he he he > > > > > > > > > > > > Sila niebiesko. WSPANIALE! Ja wole sobie nie wyobrazac, jakbys m > oje p > > erype > > > tie > > > > opisal. Hi hiii!!!!! Moge to zdrukowac i komus pokazac? > > > > > > > > > > drukuj ile wlezie....hi hi hi co mi tam...ukradzione i tak:-))) hi hi > hi > > > > Nie pytam komu:) Rewelacyjny utwor! Juz wlaczylam drukarke. Masz cos jeszc > ze? > > > > > > mam ale nie na temat...moze sie jeszcze natrafi okazja...hi hi hihi A to nie psuje niespodzianki. Utwor jest piekny, mam zamiar go glosno przeczytac w poniedzialek w pracy jak tylko tam przyjde po tygodniowej nieobecnosci. Stane na srodku i przeczytam. I juz nikt pracowac nie bedzie... Hi hiii! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Przeczytalam 2 raz. O rany! Hi hiiiii!!!!!!!! 23.02.02, 03:13 _helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > _helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > dobre nie?...heh he he he > > > > > > > > > > > > > > > Sila niebiesko. WSPANIALE! Ja wole sobie nie wyobrazac, jak > bys m > > oje p > > > erype > > > > tie > > > > > opisal. Hi hiii!!!!! Moge to zdrukowac i komus pokazac? > > > > > > > > > > > > > drukuj ile wlezie....hi hi hi co mi tam...ukradzione i tak:-))) > hi hi > > hi > > > > > > Nie pytam komu:) Rewelacyjny utwor! Juz wlaczylam drukarke. Masz cos > jeszc > > ze? > > > > > > > > > > mam ale nie na temat...moze sie jeszcze natrafi okazja...hi hi hihi > > A to nie psuje niespodzianki. Utwor jest piekny, mam zamiar go glosno przeczyta > c > w poniedzialek w pracy jak tylko tam przyjde po tygodniowej nieobecnosci. Stane > > na srodku i przeczytam. I juz nikt pracowac nie bedzie... Hi hiii! > > to wez sobie jeszcze wydrukuj alfabet ... Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Przeczytalam 2 raz. O rany! Hi hiiiii!!!!!!!! 23.02.02, 03:14 _angel_ napisał(a): > _helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > dobre nie?...heh he he he > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sila niebiesko. WSPANIALE! Ja wole sobie nie wyobrazac > , jak > > bys m > > > oje p > > > > erype > > > > > tie > > > > > > opisal. Hi hiii!!!!! Moge to zdrukowac i komus pokazac > ? > > > > > > > > > > > > > > > > drukuj ile wlezie....hi hi hi co mi tam...ukradzione i tak: > -))) > > hi hi > > > hi > > > > > > > > Nie pytam komu:) Rewelacyjny utwor! Juz wlaczylam drukarke. Masz > cos > > jeszc > > > ze? > > > > > > > > > > > > > > mam ale nie na temat...moze sie jeszcze natrafi okazja...hi hi hihi > > > > A to nie psuje niespodzianki. Utwor jest piekny, mam zamiar go glosno prze > czyta > > c > > w poniedzialek w pracy jak tylko tam przyjde po tygodniowej nieobecnosci. > Stane > > > > na srodku i przeczytam. I juz nikt pracowac nie bedzie... Hi hiii! > > > > > > to wez sobie jeszcze wydrukuj alfabet ... Jaki alfabet, silo niebieska? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Przeczytalam 2 raz. O rany! Hi hiiiii!!!!!!!! 23.02.02, 03:16 _helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > _helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > dobre nie?...heh he he he > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sila niebiesko. WSPANIALE! Ja wole sobie nie wyob > razac > > , jak > > > bys m > > > > oje p > > > > > erype > > > > > > tie > > > > > > > opisal. Hi hiii!!!!! Moge to zdrukowac i komus po > kazac > > ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > drukuj ile wlezie....hi hi hi co mi tam...ukradzione i > tak: > > -))) > > > hi hi > > > > hi > > > > > > > > > > Nie pytam komu:) Rewelacyjny utwor! Juz wlaczylam drukarke. > Masz > > cos > > > jeszc > > > > ze? > > > > > > > > > > > > > > > > > > mam ale nie na temat...moze sie jeszcze natrafi okazja...hi hi h > ihi > > > > > > A to nie psuje niespodzianki. Utwor jest piekny, mam zamiar go glosno > prze > > czyta > > > c > > > w poniedzialek w pracy jak tylko tam przyjde po tygodniowej nieobecno > sci. > > Stane > > > > > > na srodku i przeczytam. I juz nikt pracowac nie bedzie... Hi hiii! > > > > > > > > > > to wez sobie jeszcze wydrukuj alfabet ... > > Jaki alfabet, silo niebieska? > > spojrz na ponizszy watek "alfabet" Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ PIFFFFKO JEST LEPSZE OD KOBIETY 23.02.02, 03:17 1. Piwem możesz się rozkoszować każdego dnia w miesiącu, 2. Piwa nie trzeba zapraszać na kolacje, 3. Piwo zawsze będzie cierpliwie czekać w samochodzie, aż skończysz grać w piłkę, 4. Piwo nigdy się nie spóźnia, 5. Piwo nigdy nie jest zazdrosne, gdy weźmiesz inne, 6. Po piwie kac zawsze przechodzi, 7. Naklejki z piwa zdejmuje się bez walki, 8. Gdy idziesz do baru, masz zawsze gwarancji dostania piwa, 9. Piwo nigdy nie ma bólu głowy, 10. Gdy już wypijesz piwo, masz zawsze butelkę wartą co najmniej 500 zł, 11. Piwo się nie zmartwi, gdy przyjdziesz do domu z innym piwem, 12. Piwo zawsze wchodzi gładko, 13. Możesz wypić więcej niż jedno piwo w ciągu nocy i nie czuć się winnym, 14. Piwem możesz się podzielić z przyjaciółmi, 15. Zawsze wiesz czy jesteś pierwszym, który otwiera butelkę, 16. Piwo jest zawsze wilgotne, 17. Piwo nie żąda równości, 18. Piwo możesz pić przy ludziach, 19. Piwa nie obchodzi pora, o której wracasz, 20. Za zmianę piwa nie trzeba płacić alimentów, 21. Chłodne piwo to dobre piwo, 22. Piwa nie trzeba myć, żeby dobrze smakowało, 23. Od piwa nie można się niczym zarazić, 24. Piwo zawsze cię zadowoli, 25. Piwo nie mówi dla żartów, że jest w ciąży, 26. Piwo nie ma krewnych, 27. Niezależnie od opakowania, piwo zawsze dobrze wygląda, 28. Piwo nie narzeka na chrapanie, 29. Jedyna rzecz o jakiej myśli Ci piwo jest pora, kiedy musisz iść do WC, 30. Nie musisz wstydzić się piwa, z którym przyszedłeś na imprezę, 31. Z imprezy można wyjść z innym piwem niż to, z którym się przyszło, 32. Piwo nie ma włosów tam, gdzie nie trzeba, 33. Nie trzeba mieć zezwolenia, żeby mieszkać z piwem, 34. Piwa nie obchodzi, ile zarabiasz, 35. Piwo nie narzeka na wakacje, które wybrałeś, 36. Piwo nie będzie ci miało za złe, jeśli zaśniesz zaraz po jego wypiciu, 37. Piwo lubi jeździć w bagażniku, 38. Piwo nie narzeka na plamy od potu, 39. Możesz trzymać wszystkie swoje piwa w jednym pokoju i nie będą się bić, 40. Piwo nie potrafi cię obrazić, 41. Piwu nie trzeba tłumaczyć swoich uczuć żeby je wypić, 42. Piwo nie pójdzie samo do kolegi. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: PIFFFFKO JEST LEPSZE OD KOBIETY 23.02.02, 03:24 _angel_ napisał(a): > 1. Piwem możesz się rozkoszować każdego dnia w miesiącu, > 2. Piwa nie trzeba zapraszać na kolacje, > 3. Piwo zawsze będzie cierpliwie czekać w samochodzie, aż skończysz grać w > piłkę, > 4. Piwo nigdy się nie spóźnia, > 5. Piwo nigdy nie jest zazdrosne, gdy weźmiesz inne, > 6. Po piwie kac zawsze przechodzi, > 7. Naklejki z piwa zdejmuje się bez walki, > 8. Gdy idziesz do baru, masz zawsze gwarancji dostania piwa, > 9. Piwo nigdy nie ma bólu głowy, > 10. Gdy już wypijesz piwo, masz zawsze butelkę wartą co najmniej 500 zł, > 11. Piwo się nie zmartwi, gdy przyjdziesz do domu z innym piwem, > 12. Piwo zawsze wchodzi gładko, > 13. Możesz wypić więcej niż jedno piwo w ciągu nocy i nie czuć się winnym, > 14. Piwem możesz się podzielić z przyjaciółmi, > 15. Zawsze wiesz czy jesteś pierwszym, który otwiera butelkę, > 16. Piwo jest zawsze wilgotne, > 17. Piwo nie żąda równości, > 18. Piwo możesz pić przy ludziach, > 19. Piwa nie obchodzi pora, o której wracasz, > 20. Za zmianę piwa nie trzeba płacić alimentów, > 21. Chłodne piwo to dobre piwo, > 22. Piwa nie trzeba myć, żeby dobrze smakowało, > 23. Od piwa nie można się niczym zarazić, > 24. Piwo zawsze cię zadowoli, > 25. Piwo nie mówi dla żartów, że jest w ciąży, > 26. Piwo nie ma krewnych, > 27. Niezależnie od opakowania, piwo zawsze dobrze wygląda, > 28. Piwo nie narzeka na chrapanie, > 29. Jedyna rzecz o jakiej myśli Ci piwo jest pora, kiedy musisz iść do WC, > 30. Nie musisz wstydzić się piwa, z którym przyszedłeś na imprezę, > 31. Z imprezy można wyjść z innym piwem niż to, z którym się przyszło, > 32. Piwo nie ma włosów tam, gdzie nie trzeba, > 33. Nie trzeba mieć zezwolenia, żeby mieszkać z piwem, > 34. Piwa nie obchodzi, ile zarabiasz, > 35. Piwo nie narzeka na wakacje, które wybrałeś, > 36. Piwo nie będzie ci miało za złe, jeśli zaśniesz zaraz po jego wypiciu, > 37. Piwo lubi jeździć w bagażniku, > 38. Piwo nie narzeka na plamy od potu, > 39. Możesz trzymać wszystkie swoje piwa w jednym pokoju i nie będą się bić, > 40. Piwo nie potrafi cię obrazić, > 41. Piwu nie trzeba tłumaczyć swoich uczuć żeby je wypić, > 42. Piwo nie pójdzie samo do kolegi. > > I wszystkie samce tego forum leza u twoich stop! A damy niekoniecznie. Pha! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: PIFFFFKO JEST LEPSZE OD KOBIETY 23.02.02, 03:27 Aniele, oba te piwne utwory tez trzeba skopiowac i puscic jako osobne watki. Niech sie cale forum cieszy, nie badzmy swinie!! Zrob to aniele, ja popatrze. A tytuly takimi drukowanymi literami jak tutaj. Please:) Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: PIFFFFKO JEST LEPSZE OD KOBIETY 23.02.02, 03:31 _helga napisał(a): > Aniele, oba te piwne utwory tez trzeba skopiowac i puscic jako osobne watki. > Niech sie cale forum cieszy, nie badzmy swinie!! Zrob to aniele, ja popatrze. A > > tytuly takimi drukowanymi literami jak tutaj. Please:) ja mysle ze o pifffku lepszym od kobiety wiekszosc zna. ale to sikanie hi hi hi jest zabawne.nie martw sie dopatrza sie inni ..jakby nie bylo to ten watek ma duzo wpisow...z ciekawosci tu zagladna... Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: PIFFFFKO JEST LEPSZE OD KOBIETY 23.02.02, 03:38 _angel_ napisał(a): > _helga napisał(a): > > > Aniele, oba te piwne utwory tez trzeba skopiowac i puscic jako osobne watk > i. > > Niech sie cale forum cieszy, nie badzmy swinie!! Zrob to aniele, ja popatr > ze. A > > > > tytuly takimi drukowanymi literami jak tutaj. Please:) > > ja mysle ze o pifffku lepszym od kobiety wiekszosc zna. > > ale to sikanie hi hi hi jest zabawne.nie martw sie dopatrza sie inni ..jakby ni > e > bylo to ten watek ma duzo wpisow...z ciekawosci tu zagladna... Zagladna albo i nie. Moga myslec, ze my tu mecz omawiamy detalicznie. Kto komu kijem w leb przywalil. Aniele, ty do mnie pasujesz. Ty jestes bardzo dobrym aniolem strozem akurat dla mnie. Bo zaden normalny aniol stroz by ze mna nie wytrzymal. A ty jestes wystarczajaco stukniety, jak na sile niebieska, co mnie po nocy nawiedza i laje za grzechy, zebys nie uciekl. Tym sposobem moze od jakiejs czesci grzechow sie powstrzymam i przynajmniej do czyscca sie dostane:) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Przeczytalam 2 raz. O rany! Hi hiiiii!!!!!!!! 23.02.02, 03:18 _angel_ napisał(a): > _helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > dobre nie?...heh he he he > > > > > > > > > > > > Sila niebiesko. WSPANIALE! Ja wole sobie nie wyobrazac, jakbys m > oje p > > erype > > > tie > > > > opisal. Hi hiii!!!!! Moge to zdrukowac i komus pokazac? > > > > > > > > > > drukuj ile wlezie....hi hi hi co mi tam...ukradzione i tak:-))) hi hi > hi > > > > Nie pytam komu:) Rewelacyjny utwor! Juz wlaczylam drukarke. Masz cos jeszc > ze? > > > > > > mam ale nie na temat...moze sie jeszcze natrafi okazja...hi hi hihi A to nie psuje niespodzianki. Utwor jest piekny, mam zamiar go glosno przeczytac w poniedzialek w pracy jak tylko tam przyjde po tygodniowej nieobecnosci. Stane na srodku i przeczytam. I juz nikt pracowac nie bedzie... Hi hiii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: O SIKANIU PO PIWIE IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 03:07 _angel_ napisał(a): > _helga napisał(a): > > Pijecie piwo? > > > Poranek wczesny > > Jadę pospiesznym > > Wprost do Warszawy > > Załatwiać sprawy > > Pociąg o czasie > > Ja w drugiej klasie > > Wagon się kiwa > > Piję trzy piwa > > Łódź Niciarniana > > W pęcherzu zmiana > > Pęcherz nie sługa > > A podróż długa > > Ruszam z tej racji > > Do ubikacji > > Kto zna koleje > > Wie, jak się leje > > To, co trzęsie się > > W Los Angelesie > > Formę osiąga > > W polskich pociągach > > Wyciągam łapę > > Podnoszę klapę > > Biada mi biada > > Klapa opada > > Rzednie mi mina > > Trza klapę trzymać > > Łokieć, kolano > > Trzymam skubaną > > Celuję w szparkę > > Puszczam Niagarkę > > Tryska kaskada > > Klapa opada > > Fatum złowieszcze > > Wszak wciąż szczę jeszcze > > Organizm płynną > > Spełnia powinność > > Najgorsze to, że > > Przestać nie może > > Toczę z nim boje > > Jak Priam o Troję > > Chcę się powstrzymać > > Ratunku ni ma > > Pociąg się giba > > A piwo spływa > > Lecę na ścianę > > Z mokrym organem > > Lecąc na drugą > > Zraszam ją strugą > > Wagonem szarpie > > Leję do skarpet > > Tańcząc Czardasza > > Nogawki zraszam > > O, straszna męko > > Kozak, flamenco > > Tańczę, cholera > > Wzorem Astair'a > > Miota mną, ciska > > Ja organ ściskam > > Wagon się chwieje > > Na lustro leję > > Skład się zatacza > > Ja sufit zmaczam > > Wszędzie Łabędzie > > Jezioro będzie > > odtańczam z płaczem > > La Kukaraczę > > Zwrotnica, podskok > > Spryskuję okno > > Nierówne złącza > > Buty nasączam > > Pociąg hamuje > > Drzwi obsikuję > > I pasażera > > Co drzwi otwiera > > Plus dawka spora > > Na konduktora > > Resztka mi kapie > > Na skrót PKP > > Wreszcie pomału > > Brnę do przedziału > > Pasażerowie > > Patrzą spod powiek > > Pytania skąpe > > Gdzie pan wziął kąpiel?" > > Warszawa, Boże! > > Nareszcie dworzec! > > Chwilo szczęsliwa > > Na peron spływam > > Walizkę trzymam > > Odzież wyżymam > > Ach, urlop błogi > > Od fizjologii > > Ulga bezbrzeżna > > Pociag odjeżdża > > Rusza maszyna > > Hen w dal > > Po szczy... > > Po szynach. To na pewno jechales polskim super express z predkoscia 320 km/godz. po szynach made in USSR ! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti HIHIHIHIHIHIHIHIHIHhihihihIHIHihihihIHIhihihIHihIH 23.02.02, 03:08 HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHiHAI HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiHihi Aż się polałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: HIHIHIHIHIHIHIHIHIHhihihihIHIHihihihIHIhihihIHihIH 23.02.02, 03:11 pan_conti napisał(a): > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahaiHiAHi > HAI > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhIHiHiH > ihi > > Aż się polałem:) > > AS ja teraz z pana kwicze! To koniec! Lzy mi leca! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: HIHIHIHIHIHIHIHIHIHhihihihIHIHihihihIHIhihihIHihIH 23.02.02, 03:14 _helga napisał(a): > pan_conti napisał(a): > > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > HIhIHHIHihihIHIHIHihihIHihIhIHHIHIHIHIHHIHAHAHAHAHIAHiahiaHihiahaIhaAhahai > HiAHi > > HAI > > HAIHAIHHIHIHIHIHAIHIHIhhhihIhhihiHihihIhiHiHhhiHihiHihhIhiHihihiHihiHihIhI > HiHiH > > ihi > > > > Aż się polałem:) > > > > > > > AS ja teraz z pana kwicze! To koniec! Lzy mi leca! hmm..udalo mi sie rozbawic towarzystwo...he he he Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: HIHIHIHIHIHIHIHIHIHhi A wiecie co? 23.02.02, 03:17 To jest takie obrazowe, ze mi sie wydaje, ze autor te perypetie rzeczywiscie przezywal, oraz notowal na biezaco co robi, Na przyklad do magnetofonu. A potem to przerobil na utwor. Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: HIHIHIHIHIHIHIHIHIHhi A wiecie co? 23.02.02, 03:18 _helga napisał(a): > To jest takie obrazowe, ze mi sie wydaje, ze autor te perypetie rzeczywiscie > przezywal, oraz notowal na biezaco co robi, Na przyklad do magnetofonu. A potem > > to przerobil na utwor. hhe he he z zycia wziete... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish WOW ten wierszyk to trudno przeżyć:-) ) ) ) ) !! IP: *.dyn.optonline.net 23.02.02, 03:59 _angel_ napisał(a): > _helga napisał(a): > > Pijecie piwo? > > > Poranek wczesny > > Jadę pospiesznym > > Wprost do Warszawy > > Załatwiać sprawy > > Pociąg o czasie > > Ja w drugiej klasie > > Wagon się kiwa > > Piję trzy piwa > > Łódź Niciarniana > > W pęcherzu zmiana > > Pęcherz nie sługa > > A podróż długa > > Ruszam z tej racji > > Do ubikacji > > Kto zna koleje > > Wie, jak się leje > > To, co trzęsie się > > W Los Angelesie > > Formę osiąga > > W polskich pociągach > > Wyciągam łapę > > Podnoszę klapę > > Biada mi biada > > Klapa opada > > Rzednie mi mina > > Trza klapę trzymać > > Łokieć, kolano > > Trzymam skubaną > > Celuję w szparkę > > Puszczam Niagarkę > > Tryska kaskada > > Klapa opada > > Fatum złowieszcze > > Wszak wciąż szczę jeszcze > > Organizm płynną > > Spełnia powinność > > Najgorsze to, że > > Przestać nie może > > Toczę z nim boje > > Jak Priam o Troję > > Chcę się powstrzymać > > Ratunku ni ma > > Pociąg się giba > > A piwo spływa > > Lecę na ścianę > > Z mokrym organem > > Lecąc na drugą > > Zraszam ją strugą > > Wagonem szarpie > > Leję do skarpet > > Tańcząc Czardasza > > Nogawki zraszam > > O, straszna męko > > Kozak, flamenco > > Tańczę, cholera > > Wzorem Astair'a > > Miota mną, ciska > > Ja organ ściskam > > Wagon się chwieje > > Na lustro leję > > Skład się zatacza > > Ja sufit zmaczam > > Wszędzie Łabędzie > > Jezioro będzie > > odtańczam z płaczem > > La Kukaraczę > > Zwrotnica, podskok > > Spryskuję okno > > Nierówne złącza > > Buty nasączam > > Pociąg hamuje > > Drzwi obsikuję > > I pasażera > > Co drzwi otwiera > > Plus dawka spora > > Na konduktora > > Resztka mi kapie > > Na skrót PKP > > Wreszcie pomału > > Brnę do przedziału > > Pasażerowie > > Patrzą spod powiek > > Pytania skąpe > > Gdzie pan wziął kąpiel?" > > Warszawa, Boże! > > Nareszcie dworzec! > > Chwilo szczęsliwa > > Na peron spływam > > Walizkę trzymam > > Odzież wyżymam > > Ach, urlop błogi > > Od fizjologii > > Ulga bezbrzeżna > > Pociag odjeżdża > > Rusza maszyna > > Hen w dal > > Po szczy... > > Po szynach. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga CUDO, nie? :)))))))) 23.02.02, 04:04 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > _helga napisał(a): > > > > Pijecie piwo? > > > > > > Poranek wczesny > > > > Jadę pospiesznym > > > > Wprost do Warszawy > > > > Załatwiać sprawy > > > > Pociąg o czasie > > > > Ja w drugiej klasie > > > > Wagon się kiwa > > > > Piję trzy piwa > > > > Łódź Niciarniana > > > > W pęcherzu zmiana > > > > Pęcherz nie sługa > > > > A podróż długa > > > > Ruszam z tej racji > > > > Do ubikacji > > > > Kto zna koleje > > > > Wie, jak się leje > > > > To, co trzęsie się > > > > W Los Angelesie > > > > Formę osiąga > > > > W polskich pociągach > > > > Wyciągam łapę > > > > Podnoszę klapę > > > > Biada mi biada > > > > Klapa opada > > > > Rzednie mi mina > > > > Trza klapę trzymać > > > > Łokieć, kolano > > > > Trzymam skubaną > > > > Celuję w szparkę > > > > Puszczam Niagarkę > > > > Tryska kaskada > > > > Klapa opada > > > > Fatum złowieszcze > > > > Wszak wciąż szczę jeszcze > > > > Organizm płynną > > > > Spełnia powinność > > > > Najgorsze to, że > > > > Przestać nie może > > > > Toczę z nim boje > > > > Jak Priam o Troję > > > > Chcę się powstrzymać > > > > Ratunku ni ma > > > > Pociąg się giba > > > > A piwo spływa > > > > Lecę na ścianę > > > > Z mokrym organem > > > > Lecąc na drugą > > > > Zraszam ją strugą > > > > Wagonem szarpie > > > > Leję do skarpet > > > > Tańcząc Czardasza > > > > Nogawki zraszam > > > > O, straszna męko > > > > Kozak, flamenco > > > > Tańczę, cholera > > > > Wzorem Astair'a > > > > Miota mną, ciska > > > > Ja organ ściskam > > > > Wagon się chwieje > > > > Na lustro leję > > > > Skład się zatacza > > > > Ja sufit zmaczam > > > > Wszędzie Łabędzie > > > > Jezioro będzie > > > > odtańczam z płaczem > > > > La Kukaraczę > > > > Zwrotnica, podskok > > > > Spryskuję okno > > > > Nierówne złącza > > > > Buty nasączam > > > > Pociąg hamuje > > > > Drzwi obsikuję > > > > I pasażera > > > > Co drzwi otwiera > > > > Plus dawka spora > > > > Na konduktora > > > > Resztka mi kapie > > > > Na skrót PKP > > > > Wreszcie pomału > > > > Brnę do przedziału > > > > Pasażerowie > > > > Patrzą spod powiek > > > > Pytania skąpe > > > > Gdzie pan wziął kąpiel?" > > > > Warszawa, Boże! > > > > Nareszcie dworzec! > > > > Chwilo szczęsliwa > > > > Na peron spływam > > > > Walizkę trzymam > > > > Odzież wyżymam > > > > Ach, urlop błogi > > > > Od fizjologii > > > > Ulga bezbrzeżna > > > > Pociag odjeżdża > > > > Rusza maszyna > > > > Hen w dal > > > > Po szczy... > > > > Po szynach. > Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: USA 2.... CANADA 3 23.02.02, 02:33 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > in 2nd. > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > kobitki wczoraj przegraly:-((( > > > > No i co z tego? Kobitki zawsze sa pod mezczyznikami ! > > i nic z tego...stwierdzam porostu fakt ( jakby ktos nie wiedzial) ...dzisiejszy > > mecz skojarzyl mi sie ze wczorajszym...a co to jakis grzech?nie wazne czy baby > graja czy faceci...tutaj wazne jest zeby USA WYGRALO!!!! ( no a te bidulki > wczoraj byly tak blisko ...walczyly zawziecie!). Ładnie grały i się nie ma czego wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: USA 3 .... Ruski 2..Final :))) 23.02.02, 02:26 GREAT GREAT GREAT GAME! pan_conti napisał(a): > in 2nd. > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: USA 3 .... Ruski 2..Final :))) IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 02:29 pan_conti napisał(a): > GREAT GREAT GREAT GAME! > > > > pan_conti napisał(a): > > > in 2nd. > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > Cheers mr.Conti i wszyscy pozostali Sowietow nielubiacy ! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: USA 3 .... Ruski 2..Final :))) 23.02.02, 02:31 Gość portalu: Egon napisał(a): > pan_conti napisał(a): > > > GREAT GREAT GREAT GAME! > > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > in 2nd. > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > Cheers mr.Conti i wszyscy pozostali Sowietow nielubiacy ! Cheers!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: USA 3 .... Ruski 2..Final :))) 23.02.02, 02:36 Gość portalu: Egon napisał(a): > pan_conti napisał(a): > > > GREAT GREAT GREAT GAME! > > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > in 2nd. > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > Cheers mr.Conti i wszyscy pozostali Sowietow nielubiacy ! NA zdrowie, jasiem wędrowniczkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: USA 3 .... Ruski 2..Final :))) 23.02.02, 02:39 pan_conti napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > pan_conti napisał(a): > > > > > GREAT GREAT GREAT GAME! > > > > > > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > in 2nd. > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > > Cheers mr.Conti i wszyscy pozostali Sowietow nielubiacy ! > > > NA zdrowie, jasiem wędrowniczkiem:) Mr.Conti, panskie zapasy sie nigdy nie wyczerpuja. Jestem pod wrazeniem:) Ja tez mam co nieco, ale piwo tylko jedno bylo. Posiadam brandy Metaxa. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: USA 3 .... Ruski 2..Final :))) 23.02.02, 02:44 _helga napisał(a): > pan_conti napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > GREAT GREAT GREAT GAME! > > > > > > > > > > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > in 2nd. > > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > > > > > Cheers mr.Conti i wszyscy pozostali Sowietow nielubiacy ! > > > > > > NA zdrowie, jasiem wędrowniczkiem:) > > Mr.Conti, panskie zapasy sie nigdy nie wyczerpuja. Jestem pod wrazeniem:) Ja te > z > mam co nieco, ale piwo tylko jedno bylo. Posiadam brandy Metaxa. > Dwóch rzeczy u pana Contiego nigdy nie zabraknie: Whisky i piwa. Ja mam nawet swoją własną lodówkę tylko do piwa żeby moja żona tak przez przypadek mleka albo soku koło tego boskiego nektaru nie postawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: USA 3 .... Ruski 2..Final :))) 23.02.02, 02:47 pan_conti napisał(a): > _helga napisał(a): > > > pan_conti napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > GREAT GREAT GREAT GAME! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > pan_conti napisał(a): > > > > > > > > > > > in 2nd. > > > > > > HURAAAAAAAAAAAA!!!!! > > > > > > > > > > > > > Cheers mr.Conti i wszyscy pozostali Sowietow nielubiacy ! > > > > > > > > > NA zdrowie, jasiem wędrowniczkiem:) > > > > Mr.Conti, panskie zapasy sie nigdy nie wyczerpuja. Jestem pod wrazeniem:) > Ja te > > z > > mam co nieco, ale piwo tylko jedno bylo. Posiadam brandy Metaxa. > > > > Dwóch rzeczy u pana Contiego nigdy nie zabraknie: Whisky i piwa. Ja mam nawet > swoją własną lodówkę tylko do piwa żeby moja żona tak przez przypadek mleka alb > o > soku koło tego boskiego nektaru nie postawiła. > Bardzo sie teraz zaniepokoilam, Mr.Conti. To jaj moje piwo stalo kolo soku to co? Zepsulo sie? Na wszelki wypadek dodam, ze to byl sok jablkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: USA 3 .... Ruski 2..Final :))) 23.02.02, 02:51 Nic się nie zepsuło ale sok koło piwa to tak jak kaczord donald w kinie pornograficznym. Bardzo niezręczna sytułacja. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: USA 3 .... Ruski 2..Final :))) 23.02.02, 02:53 pan_conti napisał(a): > Nic się nie zepsuło ale sok koło piwa to tak jak kaczord donald w kinie > pornograficznym. Bardzo niezręczna sytułacja. > To co mam zrobic jak mam tylko jedna lodowke? Wyrzucic zarcie? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: USA 3 .... Ruski 2..Final :))) 23.02.02, 03:00 _helga napisał(a): > pan_conti napisał(a): > > > Nic się nie zepsuło ale sok koło piwa to tak jak kaczord donald w kinie > > pornograficznym. Bardzo niezręczna sytułacja. > > > Trzymaj piwo na innej półce albo oddziel je tekturą. > To co mam zrobic jak mam tylko jedna lodowke? Wyrzucic zarcie? > > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: USA 3 .... Ruski 2..Final :))) 23.02.02, 03:03 pan_conti napisał(a): > _helga napisał(a): > > > pan_conti napisał(a): > > > > > Nic się nie zepsuło ale sok koło piwa to tak jak kaczord donald w kin > ie > > > pornograficznym. Bardzo niezręczna sytułacja. > > > > > > > Trzymaj piwo na innej półce albo oddziel je tekturą. > > To co mam zrobic jak mam tylko jedna lodowke? Wyrzucic zarcie? > > > > Tak jest, Mr.Conti! Nastepne piwo bede trzymac na specjalnej polce tylko na piwo. A niech pan teraz popedzi do gory i zobaczy co Angel o sikaniu po piwie napisal. Hio hiii!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: USA 3 .... Ruski 2..Final :))) IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 02:54 pan_conti napisał(a): > Nic się nie zepsuło ale sok koło piwa to tak jak kaczord donald w kinie > pornograficznym. Bardzo niezręczna sytułacja. > He he he znowu sie zacznie cos o sexie! Dobrze ,ze dzieci arabskie,z wodoglowiem juz pozasypialy na piaskach... Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: USA 3 .... Ruski 2..Final :))) 23.02.02, 02:57 Gość portalu: Egon napisał(a): > pan_conti napisał(a): > > > Nic się nie zepsuło ale sok koło piwa to tak jak kaczord donald w kinie > > pornograficznym. Bardzo niezręczna sytułacja. > > Co tam seks! Idz zobacz, co Angel o sikaniu napisal! Ja znowu placze i szlocham! hi hii!!!!! > > He he he znowu sie zacznie cos o sexie! Dobrze ,ze dzieci arabskie,z wodoglowi > em > juz pozasypialy na piaskach... Odpowiedz Link Zgłoś