kosel_maruwi 30.04.04, 19:58 Polska staje sie czescia UE a na forum wciaz o zydach i nieszczesciach kobiet arabskich. Czy bywaja tu rowniez jacys normalni ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hihi Dopero teraz za cztery godziny ;-) /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 20:00 Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: Dopero teraz za cztery godziny ;-) /nt 30.04.04, 20:03 Uwazasz sie za normalnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Przecież nie pisał o Żydach ani o nieszczęściu IP: *.aine.pl 30.04.04, 20:06 kobiet arabskich - chyba o to ci chodziło...? Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: Przecież nie pisał o Żydach ani o nieszczęści 30.04.04, 20:08 Gość portalu: Wqrwiony2 napisał(a): > kobiet arabskich - chyba o to ci chodziło...? Pisal o niczym a o to mi nie chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Za cztery godziny 30.04.04, 22:56 kosel_maruwi napisał: > Polska staje sie czescia UE a na forum wciaz o zydach i nieszczesciach kobiet > arabskich. > Czy bywaja tu rowniez jacys normalni ? Czyli, jacy? Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: Za cztery godziny 30.04.04, 23:06 dritte_dame napisała: > kosel_maruwi napisał: > > > Polska staje sie czescia UE a na forum wciaz o zydach i nieszczesciach kob > iet > > arabskich. > > Czy bywaja tu rowniez jacys normalni ? > > Czyli, jacy? > Jak Ty, ma sie rozumiec. No i jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KECAW Re: Za cztery godziny IP: *.ols.vectranet.pl 30.04.04, 23:10 jA SIĘ CIESZĘ.Jeden istotny cel został osiągnięty.Teraz jestem polskim europejczykiem.Polskim !!! serdecznie pozdrawiam w tym istotnym dla narodu dniu kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd Jeszcze mniej niz godzina i czesc Europy IP: *.fastres.net 30.04.04, 23:15 powrocila do Europy....fizycznie nigdy jej nie opuszczajac. Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller jeśli już się oflagowałeś na tę okoliczność, 30.04.04, 23:33 to myślę, że pora najwyższa wstać i rozruszac przeponę celem wiadomym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: jeśli już się oflagowałeś na tę okoliczność, 30.04.04, 23:55 lee.miller napisała: > to myślę, że pora najwyższa wstać i rozruszac przeponę celem wiadomym ;) Komu wiadomym ? Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: jeśli już się oflagowałeś na tę okoliczność, 01.05.04, 00:42 nie zaśpiewałeś? a trzeba było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: jeśli już się oflagowałeś na tę okoliczność, 01.05.04, 00:50 lee.miller napisała: > nie zaśpiewałeś? a trzeba było ;) Znamy sie chyba zbyt slabo wiec musze Ci wyjasnic, ze jestem blondynem. Moze sprobujesz mi w prostych slowach wyjasnic o co Ci chodzi. Oczywiscie jezeli sama to wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller :))))) 01.05.04, 00:52 Z przykrością musze odmówić, nawet wobec ryzyka, ze uznasz mnie za niewiedzącą :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: :))))) 01.05.04, 00:59 lee.miller napisała: > Z przykrością musze odmówić, nawet wobec ryzyka, ze uznasz mnie za > niewiedzącą :)))))))))))) Zbyt malo mnie interesujesz bym mial ochote Cie za co kolwiek uznawac ale jestem przyzwyczajony, ze glos zabieraja ci, ktorzy maja cos do powiedzenia. Z Toba jest inaczej ale sie tym nie przejmuj. PS Czy nie masz nikogo z kim moglabys sie poklocic w domu ? Czy juz wszyscy od ciebie uciekli ? Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: :))))) 01.05.04, 01:17 kosel_maruwi napisał: > lee.miller napisała: > > > Z przykrością musze odmówić, nawet wobec ryzyka, ze uznasz mnie za > > niewiedzącą :)))))))))))) > > Zbyt malo mnie interesujesz sądząc po Twojej upierdliwości w odpisywaniu i czytaniu moich postów - jest wręcz przeciwnie :D bym mial ochote Cie za co kolwiek uznawac ale > jestem przyzwyczajony, ze glos zabieraja ci, ktorzy maja cos do powiedzenia. tyle co Ty? :)))))))) > Z Toba jest inaczej ale sie tym nie przejmuj. > > > PS > Czy nie masz nikogo z kim moglabys sie poklocic w domu ? > Czy juz wszyscy od ciebie uciekli ? czy sądzisz ze w moim domu kiedykolwiek przebywali tacy idioci? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: :))))) 01.05.04, 01:23 lee.miller napisała: > sądząc po Twojej upierdliwości w odpisywaniu i czytaniu moich postów - jest > wręcz przeciwnie :D Zwracam twoja uwage na fakt, ze to ja zalozylem ten watek i to ty sie tu placzesz bez sensu ale zeby zakonczyc te do niczego nie prowadzaca rozmowe odpowiem ci slowami pewnej forumowej "poetki" : " Spadaj" I to by bylo ny tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi No i stalo sie 01.05.04, 00:21 Ciekawe na ile uda sie z tej szansy skorzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: No i stalo sie 01.05.04, 00:25 www.musikarchiv-online.de/klassik/komp/beethoven/ode.htm Odpowiedz Link Zgłoś