Dodaj do ulubionych

marwan bargutti

IP: 192.117.116.* 21.05.04, 18:08
nu, nie wiem, czy pamietacie, ale prawie 2 lata temu, jak wlezlismy do
ramalli zrobic porzadek i zamknac genralissimo mozliwsosc do ciaglego
podrozowania i zwiedzania calego swiata na koszt obywatela autnomii, udalo
sie nam wtedy zaaresztowac takiego jednego noszacego imie marwan bargutti.(co
oni wszyscy pseudo wlosi? rantissi, bargutti...) signor bargutti byl dowodzca
tanzim, jeszcze jeden grupki terrorystycznej, ktora wslawila sie zamachami
samobojczymi na israelska ludnosc cywilna jako tez ostrzeliwaniem rocznym
dzien i noc israelskiej dzielnicy jerozolimskiej gilo. signor bargutti zostal
postawiony przed israelskim sadem i po dlugim sledztwie zostal wczoraj
skazany na 5-krotne dozywotne wiezienie.
wg oslawionego oslo autonomia i generalissimo sa zobowiazani do wydania
israelowi terrorystow "z krwia na rekach", jak to sie u nas mowi. oczywiscie
nigdy tego punktu nie wypelnili, jak zreszta wszystkich innych punktow we
wszelkich mozliwych umowach z nimi. nie tylko nigdy nikogo nie wydali, ale
jak chcieli pokazac swiatu, jacy to oni sa "sprawiedliwi", aresztowali
jakiego terroryste, ktory siedzial potem w wiezieniu dokladnie 24 godziny i
zostawal wypuszczany tylnymi drzwiami. sprawa bardzo znana.
po zabiciu jassina i rantisi, swiat, generalissimo i forum dostali szalu
nerwowego i nic, tylko wjezdzali na israel, jak my to mordujemy biednych
staruszkow i bogu ducha winnych ludzi, nie robiac im zadnych procesow, jakby
to zrobiono w kazdym innym, cywilizowanym kraju. nu, wiec zrobilismy
cywilizowany proces i dostal cywilizowana kare, chociaz oczywiscie nalezy mu
sie kara smierci, ale takowa nie istnieje w naszym kraju.
wlasnie przeczytalam reakcje autonomii i generalissimo: oburzenie, protesty i
zapowiedz generalissimo, ze beda porywac israelskich obywateli i zolnierzy,
zeby ich potem wymienic na bargutti.

co wg was powinien israel teraz zrobic? czekac, az porwa jakiegos obywatela i
potem wymienic bargutti'ego na 400 porwanych israelskich obywateli? czy moze
trzeba bylo zlikwidowac bargutti'ego jak yassina i rantissi i miec swiety
spokoj?
Obserwuj wątek
    • Gość: ori wersja fast - podac mu pizze z grzybkami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 18:24
      wersja slow release - jesli slini paluchy przy czytaniu - dac koran z kartkami
      natartymi mala iloscia arszeniku. wzejdzie do allacha po 3 miesiacach.

dana33 napisał(a):

co wg was powinien israel teraz zrobic? czekac, az porwa jakiegos obywatela i
      > potem wymienic bargutti'ego na 400 porwanych israelskich obywateli? czy moze
      > trzeba bylo zlikwidowac bargutti'ego jak yassina i rantissi i miec swiety
      > spokoj?
      • Gość: z daleka Re: wersja fast - podac mu pizze z grzybkami. IP: *.inter.net.il 21.05.04, 18:27
        cos mi sie zdaje, ze miejscowi nie polubia Cie.
        • Gość: ori Re: wersja fast - podac mu pizze z grzybkami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:09
          wiesz, ja juz do epitetow typu 'zydowskie scierwo' jestem przyzwyczajony od 3
          lat, wiec mnie ocena miejscowych orangutanow nie wzrusza. ostatnio mniej
          wojowalem, bo to dosc nudne zajecie - furt to samo, no ale ze wiosna
          w pelni - to krew nie woda.

mam innego rodzaju obserwacje dot. tego forum - tu wystepuje porazajaca
          ignorancja wiedzy najprostszej (caly czas mowie o meczu izrael vs palestyna z
          towarzyszaca menazeria). pare osob z Was dwoi sie i troi by tym przyglupom
          tlumaczyc prawdy elementarne co i jak - bez rezultatu.
          Ja bym widzial watek poswiecony materialom calosci konfliktu, od zarania.
          A potem jednemu czy drugiemu przyglupowi tylko link. Oszczednosc czasu, Wy
          mozecie czesciej na plaze ( o ile ogrodzona), ja do parku.

naturalnie takie teksty dany jak wyzej maja swoja wartosc. poznawcza i
          zabawowa przede wszystkim, a jej rozmowy to przyklad klasycznego pilpulu.
          bardzo lubie ja czytac.
          • Gość: dana33 Re: marwan bargutti IP: 192.117.116.* 21.05.04, 19:14
            nu, z daleka, mysle ze tak samo jak ja nie jestes zdziwiony, ze ta zgraja, co
            nas natychmiast napada po jakim zlikwidowaniu "bohatera" terrorystycznego tu
            nie zabiera zdania.... :)

nawet ci, co nie napadaja, ale zadaja od nas roznych ustepstw, pierwszych
            krokow, cofniecia sie do granic jakichs tam i pokazania dobrej woli, tez
            milcza.... :)
            • Gość: z daleka Re: marwan bargutti IP: 5.5R* / *.inter.net.il 21.05.04, 19:38
              Tylko Gucio jest wierny jak pies.;)
            • Gość: hanes Re: marwan bargutti IP: *.aon.at 22.05.04, 21:59
              Tak ci tęskno za kopem? Poczekaj, dostaniesz dosyć w ta faszystowska dupę.
          • Gość: z daleka Re: wersja fast - podac mu pizze z grzybkami. IP: 5.5R* / *.inter.net.il 21.05.04, 19:35
            brak wiedzy i ignorancja to dosyc drobne grzechy. Wiedze mozna zdobyc , lub
            uzupelnic jak ma sie chec(z reguly nie ma). Prawdziwym grzechem tego forum jest
            celowe manipulowanie klamstwami i polprawdami, a grzesznikow jest mnostwo.
            Tlumaczenie, wyjasnianie czy przytaczanie linkow to wszystko groch o sciane.
            Pozdrawiam.
            • Gość: ori zgodze sie, ale czesciowo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:19
              polprawdy i manipulacje przyjmuja tylko umysly, ktore zadnej wiedzy nie
              posiadaja. czlowiek normalny, choc stojacy po drugiej stronie barykady
              napisze - tak, ale wg mnie...
              tu tego nie ma, sa gotowe polit-agitiki wg standardowego schematu 'zly zyd przy
              pomocy zlego zyda z ameryki' 'gnebi szlachetnego i pokrzywdzonego araba'.
              na serwowanie polprawd i manipulowania faktami tut.menazeria (na tyle, na ile
              zdazylem sie zorientowac) za glupia. to publicznosc wyrwana zywcem z
              big-brothera albo 'randki w ciemno'.
              tak czy inaczej - orka na ugorze...

pozdrawiam rowniez, choc wylacznie z lenistwa nie stosuje tego. bede staral sie
              pamietac.

• Gość: hanes Re: wersja fast - podac mu pizze z grzybkami. IP: *.aon.at 22.05.04, 21:54
            ...Ja bym widzial watek poswiecony materialom calosci konfliktu, od zarania.
            A potem jednemu czy drugiemu przyglupowi tylko link. Oszczednosc czasu, Wy
            mozecie czesciej na plaze ( o ile ogrodzona), ja do parku...
            ----------------------------------------------------

Zrób, kochany taki kurs „od za(s)rania”,
            dla ONZ i
            Rady Bezpieczeństwa w szczególności,
            a potem możesz się brandzlować, nawet w parku.
            • pan.scan jesli zrozumiesz 22.05.04, 23:01
              domino.un.org/UNISPAL.NSF/a06f2943c226015c85256c40005d359c/7f0af2bd897689b785256c330061d253!OpenDocument

• Gość: hanes Re: wersja fast - podac mu pizze z grzybkami. IP: *.aon.at 22.05.04, 21:56
          Ty żydku martw się żeby ciebie miejscowi polubili.
          Nie zapominaj chamie, ze jesteś tam intruz – przybłęda.
    • Gość: Gucio proste rozwiazanie IP: *.ipt.aol.com 21.05.04, 19:21
      > Nawet smiesznie proste!!!

> Nalezy zlikwidowac Israel z tym wszystkim, co to szatanskie panstwo ZLA
      tworzy i pozostawic radioaktywnym odlogiem na kilka tysiecy lat, jako przyklad
      dla kolejnego wcielenia Sztana w jakies przeklete kundle...

> Oczywiscie Palestynczykow, ten jedyny pozytywny element tam, nalezy szybko
      ewakuowac, aby im sie wiecej krzywdy nie stalo.

> Sadze ze Palestynczycy latwo pojda na taka ugode.

> W czym im dopomoz Bog.
      • boruch_goldstein nigdy nie myslalem ze zgodze sie z Guciem 21.05.04, 19:54
        Gość portalu: Gucio napisał(a):

>
        >
        > > Oczywiscie Palestynczykow, ten jedyny pozytywny element tam, nalezy szybko
        >
        > ewakuowac, aby im sie wiecej krzywdy nie stalo.
        >
        > > Sadze ze Palestynczycy latwo pojda na taka ugode.
        >
        > > W czym im dopomoz Bog.

Ja tez tak sadze - szybko ich ewakuowac np do Jordanii. Zeby im sie krzywda
        nie stala! Tylko oni biedni jakos wbrew Guciowi niechca sie na to zgodzic.
        Widocznie Bog im nie dopomaga!

Kahane Chai!
        • Gość: Gucio Kahane huj... IP: *.ipt.aol.com 21.05.04, 20:05
          >... jak kazdy inny parch tego rozporkowego scierwa - oszust, manipulant i
          scierwo zydowskie.

> Przytaczanie polowy mojego postu jest tylko zydowska tandeta.

> Calosc brzmi jak ponizej. Jezeli sie z tym jednym rosadnym podejsciem
          zgadzasz, to mozesz wyparowac w spokoju...

proste rozwiazanie
          Autor: Gość: Gucio IP: *.ipt.aol.com
          Data: 21.05.2004 19:21

> Nawet smiesznie proste!!!

> Nalezy zlikwidowac Israel z tym wszystkim, co to szatanskie panstwo ZLA
          tworzy i pozostawic radioaktywnym odlogiem na kilka tysiecy lat, jako przyklad
          dla kolejnego wcielenia Sztana w jakies przeklete kundle...

> Oczywiscie Palestynczykow, ten jedyny pozytywny element tam, nalezy szybko
          ewakuowac, aby im sie wiecej krzywdy nie stalo.

> Sadze ze Palestynczycy latwo pojda na taka ugode.

> W czym im dopomoz Bog.

• boruch_goldstein Re: Kahane huj... 21.05.04, 20:43
            Gość portalu: Gucio napisał(a):

> >... jak kazdy inny parch tego rozporkowego scierwa - oszust, manipulant i
            > scierwo zydowskie.
            >
            > > Przytaczanie polowy mojego postu jest tylko zydowska tandeta.
            >
            >
            zartujesz :-)

A ja myslalem ze cytujac tylko madra polowe zrobie Ci kompliment :-)

Kahane Chai!
            Gucio - chuj
    • Gość: polit Re: Jak u ciebie z sprawiedliwoscia? IP: 195.127.152.* 21.05.04, 22:10
      Oddaliscie juz wszystkich zbrodniarzy i zlodzieji ktorzy mieszkaja w Izraelu,
      czy mam znow odswierzyc pamiec?
      • Gość: ori chcialbym ci przypomniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:47
        (bo pewnie morela masz na mysli) ze polska tez nie wydaje swoich obywateli.
        co nie znaczy, ze morel nie jest zbrodniarzem i ze nie nalezy domagac sie jego
        wydania. jak powienienes wiedziec, jesli interesuje cie to, co sie dzieje w
        kraju, 2-3 tygodnie wstecz wyslano wniosek o wydanie.
        czy poza morelem ( i gasiorowskim) jest jeszcze ktos w kolejce do wydania z il?
        • Gość: polit Re: chcialbym ci przypomniec IP: 195.127.152.* 22.05.04, 01:51
          Przypominac mi nie musisz o tych sprawach bo jestescie Wy do sadzenia ( USA i
          CHINY tez) a nie zeby Was sadzic.To obywateli tych trzech krajow nie mozna
          postawic przed Trybunalem Miedzynarodowym a efekty mamy w Iraku i w
          Afganistanie.
          • Gość: ori czesc polit, jak sie obudzisz to czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 09:05
            moglbys rozwinac te mysl gleboka, dla smiertelnika cokolwiek niezrozumiala?

Gość portalu: polit napisał(a):
            ..... bo jestescie Wy do sadzenia(...) a nie zeby Was sadzic.
            • Gość: polit Re: czesc polit, jak sie obudzisz to czy IP: *.pool.mediaWays.net 22.05.04, 23:47
              Prosze bardzo. Jeden sanitariusz Bundeswery opowiadal o zabawkach z materialem
              wybuchowym zrzucanymi nad Afganistanem lub zbombardowanym dobrze oznaczonym
              szpitalem pod Kabulem ktorych rannych sam opatrywal kobiety i dzieci. Czy moze
              pokazywanych na Phenixsie strzelania do kontenerow wypelnionymi talibanami( tez
              ludzie)no i teraz Irak juz bardzo glosny.
              • pan.scan mam poważne obawy co do stanu twego umyslu 23.05.04, 00:05
                sekwencja:

Oddaliscie juz wszystkich zbrodniarzy i zlodzieji ktorzy mieszkaja w Izraelu,
                czy mam znow odswierzyc pamiec?
                -----
                chcialbym ci przypomniec bo pewnie morela masz na mysli) ze polska tez nie
                wydaje swoich obywateli. co nie znaczy, ze morel nie jest zbrodniarzem i ze nie
                nalezy domagac sie jego wydania. jak powienienes wiedziec, jesli interesuje cie
                to, co sie dzieje w kraju, 2-3 tygodnie wstecz wyslano wniosek o wydanie.
                czy poza morelem ( i gasiorowskim) jest jeszcze ktos w kolejce do wydania z il?
                -------
                Przypominac mi nie musisz o tych sprawach bo jestescie Wy do sadzenia ( USA i
                CHINY tez) a nie zeby Was sadzic.To obywateli tych trzech krajow nie mozna
                postawic przed Trybunalem Miedzynarodowym a efekty mamy w Iraku i w
                Afganistanie
                ----------------
                moglbys rozwinac te mysl gleboka, dla smiertelnika cokolwiek niezrozumiala?

Gość portalu: polit napisał(a):
                ..... bo jestescie Wy do sadzenia(...) a nie zeby Was sadzic.
                ----
                Prosze bardzo. Jeden sanitariusz Bundeswery opowiadal o zabawkach z materialem
                wybuchowym zrzucanymi nad Afganistanem lub zbombardowanym dobrze oznaczonym
                szpitalem pod Kabulem ktorych rannych sam opatrywal kobiety i dzieci. Czy moze
                pokazywanych na Phenixsie strzelania do kontenerow wypelnionymi talibanami( tez
                ludzie)no i teraz Irak juz bardzo glosny.
                ---------
                cpasz czy nadmiar dykty?
                • Gość: polit Re: nie potrafisz wszystiego spokopic? IP: *.pool.mediaWays.net 23.05.04, 13:08
                  Znow jeden ktory w pelnej trosce o moje zdrowie chce zemnie zrobic idiote.
                  To jest forum Swiat nie Zdrowie. Juz od dziecinstwa nauczono mnie ze nalezy tez
                  posluchac naocznych swiadkow( co do teraz jest praktykowane przed kazdym sadem)
                  aq mniemanie mozna sobie samemu wyrobic.Jezeli chcesz swiadectwo o mojej
                  zdolnosciach umyslowych to mozesz tez otrzymac, ale pomysl co bedzie z Twoim?
                  • Gość: dana33 Re: nie potrafisz wszystiego spokopic? IP: *.bb.netvision.net.il 23.05.04, 13:29
                    taaak, widac wlasnie, jak te nauki "od dziecinstwa" sluza ci.... najpierw sie
                    pytasz naocznych swiadkow, i wlasnie takimi dosyc ciekawymi w tonie pytaniami,
                    dostajesz odpowiedzi i natychmiast twierdzisz cos innego, albo watpisz w
                    otrzymana informacje, bo ci nie pasuje do obrazka, jaki chcesz widziec za
                    wszeslka cene. nie wazna odpowiedz. wazne, ze masz swoje zdanko. oto polit, z
                    jego "chce znac prawde". prostackie, idiotyczne, jak i posty polita.
                    • Gość: polit Re: Oj Danusiu IP: *.pool.mediaWays.net 23.05.04, 14:50
                      Obrazki widze dosyc czesto w telewizji jak przyjezdzaja dzieci z Iraku i
                      Afganistanu na leczenie do RFN.Sa to niestety nie wady wrodzone ale slady po
                      wybuchach. Z pewnoscia nie przyszlo mi do glowy zeby ktos jeszcze produkowal
                      zabawki z materialem wybuchowym no ale historie pisza tez swiadkowie naoczni.
                      I znow Danusiu brakuje Ci argumentow i probujesz mnie sdyskredytowac, co robisz
                      tez nagminnie z innymi .Od piatego roku zycia pobieralem naukj religii
                      katolickiej i czy to jest cos zlego? A o Afganistanie dowiedzialem sie
                      przypadkowo od mojego syna ktory pracowal z tym sanitariuszem.Cieszy mnie
                      bardzo ze w tym narodzie sa jeszcze ludzie ktorzy potrafia te zlo widziec i co
                      wiem wsrod Zydow jest tez spora gromadka ludzi ktorzy TWOJA wojne uwazaja za
                      zbrodnie.
                      • Gość: dana33 Re: Oj Danusiu IP: *.bb.netvision.net.il 23.05.04, 15:06
                        nu, pobieranie nauki religii, to nawet dobraz rzecz. jak sie umie te nauki
                        wykorzystac.
                        nikt nie neguje tego, ze straszne a widoki dzieci rannych, i wszystko mi jedno,
                        czy one z iraku, iranu, honolulu czy israela. ranne dziecko jest ranne dziecko.
                        co mi przeszkadza w twojej postwie, i nie tylko w twojej, i dlatego dyskredytue
                        was wszystkich razem na kupe wzietych, ze wy widzicie tylko i wylacznie dzieci
                        ranne z iraku i afganistanu, ranne od kul amerykanskich. widzicie rownie
                        wyraznie dzieci arabsko-palestynskie ranne od kul israelskich. tylko nie wiem
                        dlaczego wasz wzrok nagle slabieje, jak dochodzi do obrazkow dzieci np
                        israelskich rannych od bomb arabskich. a tem bomby maja to do siebie, ze robia
                        mase szkod u takich rannych, jako ze oprocz materialu wybuchowego netto,
                        dolacza sie do nich gwozdzie, sruby i inne czesci metalowe. taki gwozdz lub
                        sruba jak wbije sie np w nerw, powoduje paraliz dodatkowo.... jakos tych
                        obrazkow nie widzisz. nie widzisz tez, ze jak jakis arabski samobojca ma to
                        szczescie, ze przezyje wlasne samobojstwo, to jest leczony w israelskich
                        szpitalach dokladnie tak samo, jak israelczyk. nie widzisz obrazkow, jak dzieci
                        arabsko-palestynskie dostaja przeszczepy od dzieci zydowskich, zeby im uratowac
                        zycie. takich obrazkow ty nie chcesz i nie widzisz. pasuja wam wlasnie lepiej
                        te obrazki rannych przez israelczykow dzieci arabskich. dlatego dyskredytuje
                        ciebie, bo udajesz ze chcesz byc objektywny, a nim nawet nie probujesz byc.
                        nie masz pojecia, co sie dzieje w israelu. nie masz pojecia wogole o tym, kto
                        to sa terrorysci. nie masz pojecia wogole o mentalnosci arabskiej. wiec lepiej
                        milcz, bo dyskredytujesz sie w pierwszej linii sam.
                        • Gość: polit Re: Oj Danusiu IP: *.pool.mediaWays.net 23.05.04, 16:40
                          Ja nauki religi nie wykorzystuje, tylko staram sie wedlug tych nauk zyc-
                          zaznaczam staram sie!Nie mowie tez o przesladowaniu katolikow przez komunistow
                          chociaz doswiadczalem to na swojej skorze.Poprostu nie jestem czlowiekiem
                          interesu.Juz raz pisalem na tym forum ze widzialem tu w telewizji szpital w
                          Jerozolimie skad wysyla sie dzieci na operacje serca do RFN i to raz dziecko
                          palestynskie a raz izraelskie i tym lekarzom chcialbym uscisnac reke. Sam tez
                          chcialem byc lekarzem ale wlasnie dlatego ze moje morale nie pozwolilo mi
                          wstapic do PZPR musialem zrezygnowac z tych marzen.Dlatego dalej stoje na
                          pewnym poziomie zasad moralnych ktore jak mysle przekazalem moim dzieciom
                          i "nie zabijaj" znaczy u nas ratuj czyjes zycie a nie pozbawiaj tego zycia.
                          A wracajac do tamuldu co wlasciwie oznacza GOJ? Jezeli to jest prawda co pisal
                          GAAL to nie dziwie sie ze masz taka postawe do innowiercow!
      • Gość: dana33 Re: Jak u ciebie z sprawiedliwoscia? IP: 192.117.116.* 21.05.04, 22:47
        nie mowimy tu o stosunkach polsko-zydowskich. bo moze chcesz liste przestepcow
        polskich, ktorzy dzisiaj siedza na wysokich stolkach w polsce?
        • Gość: wszystkojednokto Re: Jak u ciebie z sprawiedliwoscia? IP: *.chello.pl 21.05.04, 23:27
          ładnie to w ten sposób spędzać dzień święty .A gdzie szabasowe świece?
          I tylko jeden temat na tapecie.
          Nu Dana/jeślo to ty,ta prawdziwa/podaj tą listę,zawsze to coś innego
          • furia44 zlodziej nickow nt 22.05.04, 00:31
            • Gość: wszystkojednokto really,jestem tu od paru dni jeśli to do mnie IP: *.chello.pl 22.05.04, 08:06
              nie chcę się pod nikogo podszywać
        • Gość: polit Re: Jak u ciebie z sprawiedliwoscia? IP: 195.127.152.* 22.05.04, 01:46
          Interesujace! Czekam z niecierpliwoscia.Rakowskiego juz nie musisz bo mnie juz
          raz krew zalewala jak Zydzi w Izraelu udzielali razem z nim wywiad do telewizji
          i nie wierze ze nie wiedzieli z jaka szuja rozmawiaja.Ale Danusiu czekam
          niecierpliwie!
          • Gość: dana33 Re: Jak u ciebie z sprawiedliwoscia? IP: *.broadband.actcom.net.il 22.05.04, 13:29
            nu, polit, ales ty falszywy czlowiek....
            • Gość: Gucio Rrrrany boskie!!! IP: *.ipt.aol.com 22.05.04, 14:35

Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, polit, ales ty falszywy czlowiek....

> To on tez zyd?
            • Gość: polit Re: Rekomenda IP: *.pool.mediaWays.net 22.05.04, 23:39
              Dlaczego falszywy? Czyzeczywiscie musze sie z Toba w kazdej sprawie zgadzac?
              Wiesz moze uda sie komus zrobic zemnie swietego bo juz probowano zrobic naziste
              (moslemy)Antysemite(zydzi)Teraz znow falszywego czlowieka no i co jeszcze?
              Teraz czekam na obiecana liste przestepcow polskich ktorzy siedza na wysolkich
              stolkach.Juz o tych dwoch ZOOMO wcach ktorzy strzelali na Wujku a teraz siedza
              w RFN juz sie tez dowiedzialem.
    • Gość: hanes Re: marwan bargutti IP: *.aon.at 22.05.04, 21:45
      Oczywiście, zabijacie bo musicie. Z tej malej dziewczynki, co ja dzisiaj
      zamordowaliście dwoma celnymi strzałami w głowę, tez mogła wyrosnąć
      terrorystka. Ja bym jednak był za tym, żebyście zabijali żydowskie dziewczynki –
      jest wtedy szansa, ze takich faszystowskich kurew, jak ty będzie mniej.
    • Gość: Wqrwiony2 Zamilknij, Danuś, bo jadłem dobrą kolację i nie IP: 195.150.115.* 22.05.04, 21:49
      chcę jej zwrócić...
    • Gość: mefet marwan bargutti to duży facet IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 23:09
      jego śnierć może sprawiać kłopoty. Lepij se dana zabijcie jakigoś dzieciaka.
      Dziewczynki są łatwe. Albo kalekę. To umiecie i lubicie.
    • dzidzia14 Re: marwan bargutti 22.05.04, 23:56
      Najlepiej was olać ciepłym moczem zwłaszcza, że pijemy boskie Chianti i czasu
      na te wasze bzdety brak. Pytał to się kiedy parchaty Polaka co ma robić?
      Jak wziął na chałat parę batów to sam wiedział;)

Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, nie wiem, czy pamietacie, ale prawie 2 lata temu, jak wlezlismy do
      > ramalli zrobic porzadek i zamknac genralissimo mozliwsosc do ciaglego
      > podrozowania i zwiedzania calego swiata na koszt obywatela autnomii, udalo
      > sie nam wtedy zaaresztowac takiego jednego noszacego imie marwan bargutti.(co
      > oni wszyscy pseudo wlosi? rantissi, bargutti...) signor bargutti byl dowodzca
      > tanzim, jeszcze jeden grupki terrorystycznej, ktora wslawila sie zamachami
      > samobojczymi na israelska ludnosc cywilna jako tez ostrzeliwaniem rocznym
      > dzien i noc israelskiej dzielnicy jerozolimskiej gilo. signor bargutti zostal
      > postawiony przed israelskim sadem i po dlugim sledztwie zostal wczoraj
      > skazany na 5-krotne dozywotne wiezienie.
      > wg oslawionego oslo autonomia i generalissimo sa zobowiazani do wydania
      > israelowi terrorystow "z krwia na rekach", jak to sie u nas mowi. oczywiscie
      > nigdy tego punktu nie wypelnili, jak zreszta wszystkich innych punktow we
      > wszelkich mozliwych umowach z nimi. nie tylko nigdy nikogo nie wydali, ale
      > jak chcieli pokazac swiatu, jacy to oni sa "sprawiedliwi", aresztowali
      > jakiego terroryste, ktory siedzial potem w wiezieniu dokladnie 24 godziny i
      > zostawal wypuszczany tylnymi drzwiami. sprawa bardzo znana.
      > po zabiciu jassina i rantisi, swiat, generalissimo i forum dostali szalu
      > nerwowego i nic, tylko wjezdzali na israel, jak my to mordujemy biednych
      > staruszkow i bogu ducha winnych ludzi, nie robiac im zadnych procesow, jakby
      > to zrobiono w kazdym innym, cywilizowanym kraju. nu, wiec zrobilismy
      > cywilizowany proces i dostal cywilizowana kare, chociaz oczywiscie nalezy mu
      > sie kara smierci, ale takowa nie istnieje w naszym kraju.
      > wlasnie przeczytalam reakcje autonomii i generalissimo: oburzenie, protesty i
      > zapowiedz generalissimo, ze beda porywac israelskich obywateli i zolnierzy,
      > zeby ich potem wymienic na bargutti.
      >
      > co wg was powinien israel teraz zrobic? czekac, az porwa jakiegos obywatela i
      > potem wymienic bargutti'ego na 400 porwanych israelskich obywateli? czy moze
      > trzeba bylo zlikwidowac bargutti'ego jak yassina i rantissi i miec swiety
      > spokoj?
      • Gość: dana33 Re: marwan bargutti IP: 192.115.56.* 23.05.04, 00:08
        dzidzia, hanes i wqrwielski...... fajne towarzycho sie dobralo, i kultura i
        wiedza i moralnosc na najwyzszym stopniu, a te francuskie slowa.....
        nu, klepcie sie dalej po ramieniu, g--no zostaje g--nem i smierdzi jednakowo,
        czy w polsce czy w austrii.
        • Gość: hanes Re: marwan bargutti IP: *.aon.at 23.05.04, 00:55
          Jak ty mozesz po tych waszych wyczynach pokazywac sie tu jeszcze? Nazywanie
          ciebie kurwa, to jest obraza dla tych ciezko pracujacych kobiet. Jestes jakims
          pierdolonym mutantem, bez odrobiny czlowieczenstwa. Ja po prostu na ciebie
          szczam.
          • pan.scan ale kindersztuba. bez komentarza. 23.05.04, 01:05
            • Gość: hanes Re: ale kindersztuba. bez komentarza. IP: *.aon.at 23.05.04, 02:25
              A moze kochaniutki skomentujesz? Moze ty nie wiesz, ze tu sie zabija ludzi? Ze
              sie burzy ich domy? Wydaje mi sie, ze piesc do twojego nosa bardziej by
              pasowala, niz twoje pieprzenie o dobrym wychowaniu do tej sytuacji.
              Czy wiesz, ze niektorzy SS-mani byli bardzo dobrze wychowani? Nawet na
              fortepianie grali!
              • pan.scan owszem, byli dobrze wychowani esesmani. 23.05.04, 12:52
                wobec swoich kobiet. wiekszosc takich to nawet z austrii pochodzila, jak pisala
                kiedys m.in.hanah arendt. ci wobec zydowek uprzejmi juz nie byli.
                • Gość: hanes Re: owszem, byli dobrze wychowani esesmani. IP: *.aon.at 23.05.04, 23:10
                  No widzisz! Zydowki byly dla nich super uprzejme, a oni tego nie odwzajemniali -
                  swinie! Poniewaz ja jednak Zydowka nie jestem, nie musze dla izraelskich
                  oprawcow byc uprzejmy.
          • Gość: dana33 Re: marwan bargutti IP: *.bb.netvision.net.il 23.05.04, 08:17
            jestes lekko bezsilny, nie uwazasz, hansilein?
        • dzidzia14 Re: marwan bargutti 23.05.04, 01:46
          Odpowiedz sobie sama Dano czy masochistką czy sadystką jesteś.
          Można nie wnikać w szczegóły waszych ludobójstw i nawet nie będąc
          antysemitką czy żydożercą powiedzieć, że posty Twoje są prowokacją sadystki.
          Lubisz dręczyć ludzi, chwaląc się tym czym normalny człowiek się chwalić
          wstydzi.
          Jest jednakoż w nas chrześcijańska nadzieja i wiara, że nie wszystko stracone.
          Ze zadręczasz się jednak i szukasz w nas odrobiny zrozumienia bo też Cię to
          boli. To wyjdzie na to żeś masochistka. Chcesz dobrze a wychodzi źle i wszyscy
          Cię szarpią. I tu, widzę, nie wszystko stracone. Wielu zrobiło już krok by Cię
          zrozumieć czego i Tobie życzę. Bądź orędowniczką pokoju a na pewno wszyscy Cię
          pokochają.
          • Gość: hanes Re: marwan bargutti IP: *.aon.at 23.05.04, 02:14
            Dzidzia, ale ty pieprzysz bez sensu! Tego mutanta to pokochaja tylko robaki i
            juz niedlugo, oczywiscie jezeli im genetycznie manipulowane mieso im nie
            zaszkodzi. Nie badz kobiecino naiwna! Masz do czynienia z instytucja. Oni nie
            mysla i nie czuja kategoriami normalnego czlowieka. Jedyne kryterium, to czy to
            dobre dla zyda, czy nie. Jezeli zabija 3-letnia dziewczynke, to oczywiscie
            dobrze! Przeciez pozniej moze miec dzieci! Widzialas moze "Liste Schindlera"?
            Tam na koncu jest taka scena, jest pokazane, ile tego swinstwa sie napleglo z
            tych paru uratowanych zydkow. Nie boj sie, oni wiedza o co chodzi maja
            doswiadczenie.
            • Gość: dana33 Re: marwan bargutti IP: *.bb.netvision.net.il 23.05.04, 08:27
              hansilein, kretaczu i manipulancie. jak dotychczas, to generalissimo nawoluje
              do zabijania niemowlat israelskich, bo to beda kiedys zolnierze. ale nie ma co
              ci tlumaczyc, bo ty, wlasnie twoim luderowskim, szmacianym charakterkiem i tak
              nie masz zamiaru widziec prawdy. widzisz, prawde widza tyllko ci, co maja dosyc
              charakteru rowniez i stawic sie tej prawdzie. ty tak stam, lezysz w rynsztoku i
              nie mozesz sie podniesc. slabiutki charakterek masz, hansilein, i cala moc u
              ciebie w wulgarnych slowach.
          • Gość: dana33 Re: marwan bargutti IP: *.bb.netvision.net.il 23.05.04, 08:23
            dzidziu dzidziusiowata. mysle, ze jak kazdy normalny czlowiek masz dosyc
            klopotow we wlasnym zyciu, wiec nie martw sie moim szarpaniem. ja mam szalenie
            duzo radosci, jak widze, ze sie miotacie bezsilnie. czasem mi przykro, jak
            psujecie opinie normalnych, dobrze wychowanych polakow, bo jak wiadomo,
            wystarczy jeden zgnily pomidor, zeby wyrzucic cale kilo.
            a co do waszej chrzescijanskiej wiary, to musze uczciwie przyznac, ze sie lekko
            podsmiechuje po francusku.
            nie daj bog, zeby mnie wszyscy kochali.
            • dzidzia14 Re: marwan bargutti 23.05.04, 08:31
              Czyli nie ma nadziei?
              Jużeś dla dla nas stracona?
              Diagnoza więc trafną była - sadystka.
              Pażywiom - uwidzim, a Wy pażywiocie?
              Wy panimajetie bo nawierno vois parle francais.
              • Gość: dana33 Re: marwan bargutti IP: *.bb.netvision.net.il 23.05.04, 08:37
                oczywiscie, ze ponimajom, i pisze sie vous parlez francais, jak juz koniecznie
                po francusku. ja dla was stracona? przeciez mnie nigdy nie mieliscie, wiec
                rowniez nic nie straciliscie. a zy mu pozywiom, to masz pewne, jak to, ze
                nazywam sie dana. my juz zyjemy ponad 5000 lat, tak ze przygotuj sie na
                nastepne 5000....
      • pan.scan --------------Chianti 23.05.04, 00:19
        by nie było podobne do moczu musi isc w nogi. odlaczyc glowe od tulowia, nie
        odlaczajac rozumu od glowy. na tym polega urok chianti. takie chianti jest
        rzadkie, musi miec napis na metce 'classico' i docg(denominazione di origine
        controllata e garantita) - wino jakosciowe z gwarantowanym swiadectwem
        pochodzenia. to najwyższy stopien klasyfikacji win włoskich.
        chianti classico 'docg' to wino arystokracji, ktora nie zwraca uwagi na
        horrendalna cene takiego specjalu. a co najwazniejsze takie chianti nie jest
        moczopedne.
        -----

dzidzia14 napisała:
        Najlepiej was olać ciepłym moczem zwłaszcza, że pijemy boskie Chianti
    • bam_buko dana ty jeszcze zyjesz?? 23.05.04, 02:27
      dlaczego sie sama meczysz i meczysz innych???? why????
      • Gość: dana33 Re: dana ty jeszcze zyjesz?? IP: *.bb.netvision.net.il 23.05.04, 08:29
        bo mam z tego duzo przyjemnosci. szczegolnie, jak wszystko, co mozecie zrobic
        mnie i mojemu krajowi, to wyzywac bezsilnie. ani sama pas alechem ve begadol :)
        • Gość: Dana 33 Re: dana ty jeszcze zyjesz?? IP: *.telia.com 23.05.04, 08:34
          Dana 33 to konglomerat tajniakow Mosadu. Jest ich jak wszow pelno.Pracuja na
          zmany wszy i udaja wariatow. wiesniaki zydowskie z pipidowy na podolu wyjechali
          do Izraela, nauczyli ich pisac na komputerze i siedza w jakims Kibutsu i
          pieprza bzdury propagandowe.
          • Gość: dana33 Re: dana ty jeszcze zyjesz?? IP: *.dyn.optonline.net 23.05.04, 08:44
            Gość portalu: Dana 33 napisał(a):

> Dana 33 to konglomerat tajniakow Mosadu. Jest ich jak wszow pelno.Pracuja na
            > zmany wszy i udaja wariatow. wiesniaki zydowskie z pipidowy na podolu
            wyjechali
            >
            > do Izraela, nauczyli ich pisac na komputerze i siedza w jakims Kibutsu i
            > pieprza bzdury propagandowe.

tak toczno!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka