Dodaj do ulubionych

Pora zamknąć to forum

05.02.12, 08:07
czytając zamieszczane tu wpisy odnoszę wrażenie, że to forum surrealistyczne.
przyznam, że jestem nieco zaskoczony powszechą i bezdenną głupotą wiekszości piszących tu "twórców".
Obserwuj wątek
    • igor_uk felus. 05.02.12, 08:21
      Oczewiscie ty piszesz tylko prawde objawiona? O tym ,ze same madrosci,nie wspomne.
      Felus,zawsze mowie do swoich przyjaciol,a ciebie za takowego uwazam,pozwolcie innym byc glupszymi od was,przeciez na ich tle wygladacie wyjatkowo madrymi.Wiecej tolerancjii do ludzkich slabosci.Niech lepiej bez sensu gadaja,niz cos glupiego robia.
      Czyz by nie czul sie madrzejszym,czytajac to,co pisze tak bezdenno glupi czlowiek,jak ja?
    • mara571 surrealistyczne? 05.02.12, 08:29
      obawiam sie, ze niestety realistycznie oddajce stan ducha i kultury sporej czesci piszacych na tym forum.
      • igor_uk Re: surrealistyczne? 05.02.12, 08:33
        mara,nie przesadzaj,nic realistycznego na wirtualnym forumie nie moze byc.Jak widze,tobie,jak i kilku innym,Swiat realny,pomylil sie ze "Swiatem" wirtualnym.
        • mara571 Re: surrealistyczne? 05.02.12, 08:40
          wirtualny internet swietnie pokazuje realistycznie pokazuje stan umyslow ludzi, ich poglady i postawy.
          Oczywiscie tylko tych, ktorzy czynnie, a nie biernie uzywaja internetu.
          Przyjrzyj sie wpisom z wczoraj: ile z nich jest rzeczowych, ile wymiany pogladow lub informacji a ile chamskich atakow ad personam.
          Zreszta i tak wyladujemy na Oslej lawce.
          Tak jak twoj watek z wczoraj...
          • igor_uk Re: surrealistyczne? 05.02.12, 09:04
            mara,ja,wchodzac na forum,mam tylko jeden cel,zabawic sie.Czyz by Ty masz inny cel,oprocz tego,zeby dobrze spedzic czas na pogaduszkach ,ktore do niczego nie zobowiazuja?
            Wiecej luzu przydalo by sie wszystkim,wtedy by i nie bylo tyle agresji i chamstwa.
            Nie wiem,czy zauwazylas,ale ja nigdy nie atakuje,jako pierwszy,ale i nigdy nie odpuszczam atakow na mnie,widzac w tym mozliwosc zabawic sie.
            • mara571 Re: surrealistyczne? 05.02.12, 09:19
              w kregu znajomych i przyjaciol moich rodzicow byl swego czasu pewien starszy od nich pan. Dzentelman w kazdym calu, jak sie to kiedys mowilo. Nieprawdopodobnie bogaty, z glowka do interesu w socjalistycznych realiach. Dawno nie zyje, ale jego potomkowie zyja niezle z tego co zgromadzil.
              Ten pan mial zwyczaj opuszczania towarzystwa swietnie sie bawiacego kolo polnocy po upewnieniu sie, ze jego zona bezpiecznie wroci do domu, kiedy bedzie chciala.
              Ci ktorzy zostali do konca na zabawie karnawalowej, na dancingu do konca niekoniecznie mieli nastepnego dnia dobry nastroj i bywalo, ze starcili znajomych, przyjaciol na zawsze.
              Trzeba wiedziec, kiedy nalezy opuscic miejsce zabawy. Najlepiej wtedy, kiedy wszyscy maja jeszcze swietne nastroje...
              • igor_uk Re: surrealistyczne? 05.02.12, 09:25
                Nu i znow ze,calkiem realne zycie,mylisz z wirtualnym.
                Powiedz mara szczerze,czy Ciebie osobiscie mecza dyskusji ze mna?Czy czujesz sie zle,prowadzac ze mna rozmowe?
                • mara571 Re: surrealistyczne? 05.02.12, 09:30
                  dyskusje z Toba juz nie.
                  Ale na poczatku mojej dzialanosci na forum byles troche "upierdliwy". Mialam wrazenie, ze dostales zadanie zniechecenia mnie do pisania na forum lub sprawdzenia co wiem i umiem.
                  • igor_uk Re: surrealistyczne? 05.02.12, 09:38
                    Ale dla czego odrazu,ze dostalem zadanie?Przeciez zawsze uczciwie pisalem,ze lubie wiedziec,z kim mam doczynienie.Dla tego nie raz stosuje prowokacji,bo czlowiek zdenerwowany otwiera swoja prawdziwa twarz.Ty rowniez mnie swoja odkryla i ja zobaczylem twarz milej kobiety,z ktora od tam tej pory lubie sobie czasami pogadac.
        • mongolszuudan Re: surrealistyczne? 05.02.12, 08:53
          emigrant felus trzebuje zamknac swobodny polski forum, emigrantka mara - zamknac wszystkich inaczej myslacych niz ona forumczan w psychuszki... co za bolszewickie totalitarnie sk...stwo ta polska emigracja na swobodnym demokratycznym Zachodzie? Oto prawdziwy surrealizm - wszyscy bolszewickie propagandyscy uciekli na wolny Zachod i przeksztalcili jego w stalinowski ZSRR i hitlerowskie Niemcy, natomiast w bylych krajach socjalizma kwitnieja prawdziwa demokracja, glasnosc, pluralizm, czym dalej na wschod, tym wieciej demokratyzma, mniej szowinizma, nietolerancji. Rosja znow jest latarnia najprzodowych spolecznych idei i stosunkow socjalnych, humanitarnych.
          • mara571 poprosze o dowod, za ja mara571 05.02.12, 08:58
            chce
            "zamkna c wszystkich inaczej myslacych niz ona forumczan w psychuszki... co za bolszewickie totalitarnie sk...stwo ta polska emigracja na swobodnym demokratycznym Zachodzie?"

Jesli dowodow nie dostarczysz mam prawo nazwac cie oszczerca i zadac przeprosin!
            • igor_uk Re: poprosze o dowod, za ja mara571 05.02.12, 09:06
              mara,wlasnie i pokazala,ze potrzebujesz wiecej luzu.Przeciez golym okiem widac,ze mongol po prostu zazartowal,a Ty odrazu zadasz dowodow.
              • mara571 Re: poprosze o dowod, za ja mara571 05.02.12, 09:20
                nie zazartowal. Pisze to juz drugi raz calkiem serio...
                • igor_uk Re: poprosze o dowod, za ja mara571 05.02.12, 09:29
                  mara,zawsze twierdzilem,ze jestes mila kobieta,ale z poczuciem humora masz problemy.
                  • mara571 ja lubie dobre zarty, a to dzisiaj trudno 05.02.12, 09:46
                    wracajac do meritum.
                    Mongol chyba predko nie wroci, wiec cytuje siebie:

on pomoze sprowadzic to forum do rynsztoka. I z takim zadaniem go tu przyslano.
                    Mamy tu forumowiczow, ktorzy potrzebuja pomocy psychiatry, mamy malointelgentnych, mamy goracych zwolennikow i przeciwnikow Rosji i USA. O taka internetowa mieszanka.
                    Najstarsi piszacy na tym forum twierdza, ze forum schodzi na psy i powoli przyznaje im racje.

forum.gazeta.pl/forum/w,50,133025877,133026913,Rosji_.html
                    Z tego powodu zastalam osoba, ktora chce zamknac inaczej myslacych w "psychuszce", bolszewikiem.
                    To i tak dobrze, bo kiedys z Joanna zostalysmy mieszane z blotem.
                    • mongolszuudan Re: ja lubie dobre zarty, a to dzisiaj trudno 05.02.12, 09:57
                      A co nie tak.? Powiedzialas wszystko zupielnie zrozumiale. No tak odpowiedz: jakim obrazem ty potrafila ustalic ze na forum ma forumowicze, ktorze potrzebuja pomocy psychiatry. Czy jestes psichiatrzem? Psychiatria zna sposob dawac diagnoz na odleglosci? Kto zamykal ludzi z innymi pogladami w psychuszki?
                      • mara571 homo sovieticus pure 05.02.12, 10:04
                        ty naprawde nie rozumiesz roli psychiatrii i kojarzysz wszystko z "psychuszka".
                        Pare domow dalej mieszka kobieta, ktora stracila meza i dwoje dzieci w Boze Narodzenie 2004 w Tajlandii.
                        Potrzebowala 5 lat bay pogodzic sie z losem. 5 lat chodzila do psychiatry!
                        Jka taki przypadek miesci sie w twoich kategoriach myslenia?
                        • igor_uk Re: homo sovieticus pure 05.02.12, 10:07
                          mara,mysle ze twoja znajoma chodzila do psychologa,a nie psychiatry.
                          • mara571 Re: homo sovieticus pure 05.02.12, 10:10
                            nie do psychiatry.
                            Cierpiala na gleboka depresje. Dwie proby samobojcze sie nie udaly.
                            • igor_uk Re: homo sovieticus pure 05.02.12, 10:16
                              Nu w takim razie masz racje.
                        • mongolszuudan Re: ha-ha pure judeo-polish hypocrisy 05.02.12, 10:14
                          Nie pieriewodi strielki na sasiedke. Dlaczego sama nie idziesz do psichiatrza?
                          • mongolszuudan Re: ha-ha pure judeo-polish hypocrisy 05.02.12, 10:20
                            Uwazaj. Mozliwie, ze masz bardziej zlozony wypadek, niz twoja sasiedka. Absolutny wstret wszelkiej krytyki wobec siebie - to juz nie zwyczajna depresja, to moze byc nawet paranoja. I nawet niebezpeczna. Wspomnij Stalina.
                            • igor_uk [...] 05.02.12, 10:28
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • igor_uk Re: ja lubie dobre zarty, a to dzisiaj trudno 05.02.12, 09:58
                      ha,ha.mara,poczucie humora komandira jest ,jak pikantne zarcie,nie kazdy lubi i nie kazdy potrafi to docenic.
                      Oprocz tego on jest Polakiem,z krwi i kosci,o tym wiem na 100% i nikt go nie przesyalal.Sproboj dostrzec meritum,a nie zwracaj uwage tylko na forme tego,co on pisze.
              • polski_francuz Zarty a agresja 05.02.12, 09:21
                Zarty w jezykach obcych wymagaja bardzo dobrej znajomosci jezyka. Jeszcze trudniej jest zazartowac slowem pisanym. Wy nie macie wystarczajacej znajomosci jezyka polskiego. I te "zarty" nie wygladaja wcale zartobliwie w polskich oczach.

A po drugie i wazniejsze, to forum bylo od zawsze, forum dla polskich emigrantow i dla Polakow z Polski znajacych dobrze zagranice. Obecnosc Rosjan "ustawiajacych" to forum po swojej mysli jest i byla odczuwana jako agresja.

PF
                • igor_uk Re: Zarty a agresja 05.02.12, 09:32
                  polski_francuz,jestem obywatelem Polski na emigracji.Czyli spewniam minimalne warunki uczestnictwa na tym forum.
                  Co dotyczy zartow,to wybacz,z ciebie nigdy nie zartuje,a tylko wysmiewam twoja niewiedze i twoi szowinistyczne poglady.O chamstwie wobec kobiet nie musze,chyba, wspominac.
                  • polski_francuz Paszport, narodowosc, postawa 05.02.12, 09:49
                    Piszesz jak Rosjanin, bronisz, nieudolna polszczyzna, rosyjskiego punktu widzenia. Nikt ciebie jako Polaka nie odbiera.

Mysle, ze historia miedzy mna a toba zaczela sie od twoich prowokacji i od niszczenia moich watkow kilka miesiecy temu, moze rok temu. Mysle, ze byl to rodzaj zawisci, jaka czasami Rosjanie maja w stosunku do Polakow.

Dlatego tez twoje opinie nie sa dla mnie wazne. Na ile moge czytac miedzy twoimi wierszami to kryje sie za nimi zawisc, chec poklocenia innych i chec manipulowania innymi.

Jesli nie sklamales ze swoja polska rodzina i faktycznie masz polska zone, to mysle ze tak sie wlasnie ze swoja zona obchodziles i ze udalo ci sie tymi metodami "rzadzic" w rodzinie.

A ze do niej masz malo szacunku, to widze z lamanej polszczyzny, ktora piszesz. Nie potrafiles nawet z milosci do zony nauczyc sie poprawnie w naszym pieknym jezyku pisac.

W koncu, jak mi mowil do mnie moj Tato, "bardzo dobrze cie rozumiem" i nie musisz odgrywac kogos innego kim rzeczywiscie jestes.

PF

• igor_uk Re: Paszport, narodowosc, postawa 05.02.12, 10:06

Wielki bokser Iwan rozpoczyna swoją walkę...
                      Pierwsze 5 rund Iwan dostaje po mordzie i nie wyprowadza nawet jednego ciosu...
                      Trener: Iwan wytrzymasz?
                      Iwan: wytrzymam
                      8 runda Iwan dalej dostaje po mordzie...
                      Iwan: wytrzymam
                      Koniec 9 rundy Iwan dostaje okrutny wpiernicz...
                      Iwan: Nie trenerze chyba nie wytrzymam... chyba mu nareszcie przywalę!
                      • polski_francuz Nu juz dobrze 05.02.12, 10:23
                        spadaj na swoje forum i poogladaj se rozebrane zdjecia.

PF

• igor_uk Re: Nu juz dobrze 05.02.12, 10:31
                          Nu i pokazales sie,ze jestes chamem i swinia.
                          Jakie rozebrane zdjecia,padalec?Znow zaczynasz opluwac kobiete?
                          • yurek11111 Re: Nu juz dobrze 05.02.12, 14:19
                            igorczik,P_F sie bawi, a ty z jego "rozebranych zdjec" zrobiles zyc albo nie zyc ,co stoi w sprzecznosci z gloszona przez ciebie teza,ze na forum jestes dla zabawy....
                            mongol i ty to ta sama osoba,nadajecie z tego samego IP...

igor_uk napisał:

> Nu i pokazales sie,ze jestes chamem i swinia.
                            > Jakie rozebrane zdjecia,padalec?Znow zaczynasz opluwac kobiete?
                            • mongolszuudan Re: Nu juz dobrze 05.02.12, 14:40
                              Klamiesz. Kazdy moze sprawdzic ze mongol pisze z Rosji, a igor z Anglii.
                              • mongolszuudan Re: Nu juz dobrze 05.02.12, 14:55
                                Tym bardziej poziom wiedzy polskiego jezyka u mongola, ktory nigdy polskiego jezyka specjalnie nie uczyl i w Polsce nie mieszkal, napiewno inny, niz u igora, obywatela Polski rosyjskiego pochodzienia, co mieszka w Anglii. W ogole - igor jest technikem, specjalistem w ekonomice, finansach, a mongol - humanitariusz, co pisze o historii, archeologii, etnografii, literaturze, jezykoznawstwu historyczno-porownawczym. I politycznie poglady ich calkiem roznie, oprocz milosci do Ojczyzny, jedynego co ich zjednocza. Mongol szowinista, skandalista, cham, a igor taki normalny europiejski grzeczny liberal. No i co wspolnego? Chyba zartujesz. Mongol - to ruski borrka i polski przyjacielhameryki jednoczesnie.
                                • romrus Nie zle... 05.02.12, 15:16
                                  ..sie, qwa, dobralesz towarzyszestwo :-))

mongolszuudan napisał:
                                  > Mongol - to ruski borrka i polski przyjacielhameryki jednoczesnie.
                                  • mongolszuudan Re: Nie zle... 05.02.12, 15:30
                                    To nie towarzysze - to ofiarze mojego ludobojstwa, bo ja jestem tym samym ruskim chamem, katem, zlodziejom i mordercom, dzinnem, ktorego oni swoimi szamanskimi zaklinaniami i modlitwami materializowali i wyzwali ze parallelnego swiatu ich bujnych schyzofrenicznych, paranoidalnych, piekelnych, bestialskich, koszmarnych alkoholnych fantazii. Materializacja koszmarow - to sprawa zwyczajna, jesli dlugo pic i nie leczyc sie od kompleksow i fobii.
                                • igor_uk mongol,wiesz kim jestes? 05.02.12, 15:49
                                  mongolszuudan napisał: a igor ........... liberal.

Alelsandr,jeszcze nikt mnie tak nie obrazil.
                                  • mongolszuudan Re: mongol,wiesz kim jestes? 05.02.12, 15:56
                                    Chyba europiejsscy liberalowie to takie same sku...enstwo jako rosyjscy? Wtedy - I'm sorry. Ja naiwny dotychczas myslalem ze to tylko u nas der'mokracja, a w Europie - prawdziwa demokracja. Ty zrujnowales moja wiare, ze jest mozliwy w ogole jesli nie socjalizm, to chociazby kapitalizm z ludska twarza. Jestem w rozpaczy. Ida zapisywac sie w monarchiscy, w Czarna sotnia.
                                    • igor_uk Re: mongol,wiesz kim jestes? 05.02.12, 16:09
                                      przyjmuje twpi przeprosiny.ale uwazaj ,bo slowo moze zabic.
                                      A tak serio,leberalowie wszedzie sa jednakowe.Oczewiscie mowie o wspolczesnych liberalach,wyznajacych liberalizm gospodarczych.
                            • igor_uk Re: Nu juz dobrze 05.02.12, 15:16
                              yureczek, oproc twojego,reszta nickow na tym forum pisze z mojego IP adresa .Najbardziej mnie bawi,jak kloce sie sam z soba.
                • mongolszuudan Re: Zarty a agresja 05.02.12, 09:38
                  Gdzie w regulach tego forum napisano, ze ten forum 'nur fuer polnischen emigranten'? Ten forum nazywa sie nie Polonia, lecz Swiat. To znaczy ze ten forum dla wszystkich ludzi w swiecie, kto moze czytac po polsku. Komu sie nie podoba moj poziom wiedzy polskiego jezyka, niechaj pierwiej nauczy sie zartowac lepiej niz ja po rosyjsku. Agurcy i wadka - oto wasz wlasny poziom wiedzy. Czja by korowa myczala.... Lekko moge udowodnic ze mara nazywa niektorych forumczan psichycznymi. Ona kto - psichiatr, zeby dawac takie diagnozy? Nie. Ja napisalem prawde. Ona jest osoba absolutnie nie tolerantna do obcych opinii. Co udowodnia stale, w kazdym poscie.
                  • mongolszuudan Re: Zarty a agresja 05.02.12, 09:46
                    I w ogole - hipokrytom, co ani zadnego razu nie potepili przyjacielaameryki albo borrke za ich dziesiatki codziennych 'zartow' i insinuacji wobec Roisji i Rosjan, obrazac na pare podobnych zartow samich Rosjan po prostu jakos nie pieknie.
                  • igor_uk Aleksandr. 05.02.12, 09:47
                    Mam nadzieje,ze nadal zartujesz,piszac o marze ,jako "psychiatrze".Poniewaz nigdy nie zauwazylem,zeby mara odznaczyla sie tym,co ty jej zarzucasz.
                    • mongolszuudan Re: Aleksandr. 05.02.12, 10:00
                      >>>> Mamy tu forumowiczow, ktorzy potrzebuja pomocy psychiatry,

Czyje to slowa? I przeczytaj caly post. To nie zart. Ona tak powaznie uwaza. Dosc juz bronic hipokrytow. jeslo ona kobieta, to nie znaczy ze jej wszystko pozwolono.

• mara571 Re: Aleksandr. 05.02.12, 10:07
                        ja powaznie tak uwazam.
                        Co wiecej powiem ci, ze jest przynajmniej jedna osoba, ktora podziela moje zdanie.
                        Ale to nie ma nic wspolnego z przymusowa psychuszka znana ci z czasow ZSSR.
                        • mongolszuudan Re: Aleksandr. 05.02.12, 10:25
                          Pierwiej razem z tej osoba sami schodzcie do psichiatrza i opowiedzcie jemu, ze kiedy widzicie albo slyszycie, albo czytajecie jakekolwiek krytyku wobec was, wam bardzo chcie sie zatknac ryj oponntowi, zamknac forum, skasowac watek, odeslac oponenta do psychiatrza.
                  • mara571 wyszedl z ciebie prymitywny homo sovieticus 05.02.12, 09:52
                    ktory nawet nie ma pojecia, jaka role spelnia psychiatria w dzisiejszym wspolczesnym swiecie.

I w dodatku powolujac sie na wolnsoc slowa i opinii dla siebie samego zabraniasz innym uczestnikom forum tego samego.
                    • mongolszuudan Re: wyszedl z ciebie prymitywny homo sovieticus 05.02.12, 10:06
                      Wszystko jedno - jaka role wepelniaja psychiatrze w terazniejszym swiecie. Ty kto taka jestes zeby dawac diagnozy i odsylac kogos do psychiatrzow? Jesli nie chciesz calkiem stracic twarzy, napisz ze swoi slowa adresowala siebie. Jesli u was na Zachodzie psychiatria taka humanistyczna, moze ciebie samej nalezy pierwiej schodzic do psichiatrza?
                    • igor_uk Re: wyszedl z ciebie prymitywny homo sovieticus 05.02.12, 10:09
                      mara,nadal uwazam,ze mylisz dwa zawoda-psychiatra i psychologa.
                      Psychiatra w dzisiejszym Swiecie robi to co i zawsze -leczy psychicznie chorych ludzi i ich rola w tym nie zmienila sie.Ale psychologia,to stosunkowo nowa nauka i robi w dzisiejszym swiecie zawrotna kariere.
                      • mara571 Re: wyszedl z ciebie prymitywny homo sovieticus 05.02.12, 10:16
                        zeby zostac psychologiem klinicznym z uprawnieniami do leczenia pacjentow trzeba zdobyc dodatkowe uprawnienia, ktore z psychologa robia wlasciwie psychiatre.
                        • igor_uk Re: wyszedl z ciebie prymitywny homo sovieticus 05.02.12, 10:23
                          mara,napewno komandir jest o wiele bardziej normalny,niz p_f.On nie ma nienawisci do obcych.jak krytykuje polska rzeczywistosc,znaczy ma do tego osobiste przeslanki.Robi to on na forum polskim,a nie naprzyklad rosyjskim,czyli ma pelne prawo wyrazac swoj krytyczny poglad o kraju,ktory kocha,a poniewaz jest wsrod swoicj,to nie musi udawac,ze wszystko jest cacy.
                  • polski_francuz Slowo niepisane 05.02.12, 09:52
                    mowie ci o tym jak ludzie to forum odbierali. I odczep sie od mary, to jest kulturalna forumowiczka i jak pisze, ze cie odbiera jako psychicznego to widocznie tak cie odbiera.

Ona toba nie stara sie manipulowac, tak jak Russlanddeutsche stara sie manipulowac innymi. Wiec zostaw ja w spokoju.

PF
                    • mara571 Re: Slowo niepisane 05.02.12, 09:58
                      ja nie pisalm o nim.
                      Jest na forum czlowiek chory z nienawisci, ktory bez przerwy prowokuje administratorow.
                      • polski_francuz Small dick 05.02.12, 10:22
                        pewnie? On dostanie zawalu serca z nienawisci.

Bywali tu tacy, za czasow 1wf byl niejaki jasiekiera (mozesz popatrzec na archiwa), ktory pisal z taka nienawiscia do Polakow, ze az sie ja czulo w kazdym jego slowie. Ale, moze jego rodzina doznala jakiegos aktu antysemickiego i on nie potrafil przejsc nad tym do porzadku dziennego.

Kgb-wcy sa inni. I ja ich nie odbieram jako nienawidzacych. Raczej jako nieudolnie probujacych narzucic swoja wladze nad polskimi duszami. Piszac nam jak mamy myslec, jak mamy odczuwac, kto jest dobry a kto jest zly. Tak ich pewnie nauczono w szkolach i takie imperialne myslenie im zostalo.

Ta impregnacja ich rozumu jest na tyle gleboka, ze widzac ze ich przekonania nie pasuja nijak do rzeczywistosci, zamiast je zmienic, to dostaja szalu i niszcza wszystko wokol szukajac wszedzie winnego.

Ide na rower, wroce pozniej.

PF
                        • igor_uk mar. 05.02.12, 10:36
                          Twoj kolega pisze post,ktoremu nadaje tytul -Small dick i ty nie reagujesz,nie zwracasz jemu uwage,ze on zachowuje sie ,jako ostatnie bydlo i ze do psychiatry,jemu juz za pozno zwracac sie o pomoc.
                          Czy nie uwazasz,ze twoje zachownaie jest dosc niejednoznaczne?
                          • borrka Wybacz, Igorku. 05.02.12, 10:39
                            Ktos, kto jak Ty, wymysla forumowiczom od ch...ow, ma ograniczone prawo "moralne" do krytyki innych :)))
                            • igor_uk boriska. 05.02.12, 10:49
                              Nie wyzywam forumowiczy od ch..Nazwalem tylko tak jednego szowiniste,ktory celowo obrazil forumowiczy ,ze wzgledu na ich narodowosc.
                              Ale jednak jestes malym podlym czlowieczkiem.
                      • mongolszuudan Re: Slowo niepisane 05.02.12, 10:39
                        I slusznie robila. W odroznieniu od niektorych, co uwazaja siebie za wzor normalnosci, ja po obowiazku sluzby, zgodnie z prawem FR, musze corocznie chodzic do psychiatrza i narkologa, bo w Rosji prawo nie pozwala chodzic po ulicom z bronia palnej maniakom, alkoholikom i narkomanom.
                • borrka Lubie "radzieckich" na forum. 05.02.12, 10:06
                  Ich poczynania i intencje sa dla mnie jasne, jak niebo bez chmur.
                  Takie "transparency" matuszkanskie zawsze mnie bawi, bo mam swiadomosc, jak sztucznym mitem jest tzw.rosyjska dusza:)))

Uciazliwe jest ich "stadne" dzialanie - to destrukcja dla kazdego watku.
                  • igor_uk boriska. 05.02.12, 10:13
                    Juz czyje ,czyje,ale twoi intencje,to chyba tylko pefcia nie odkryl jeszcze.
                    Nie wiem,czy zauwazyle,sale na forum powstalo kilka grup,otoz ciebie do zadnej nie wzieli,ty dla wszystkich jestes obcy,co daje mnie do myslenia,ze wszysci widza,co ty robisz na forum.
                    • borrka Jesli rzeczywiscie... 05.02.12, 10:18
                      Uznaje to za sukces.
                      Staram sie pisac prawde, a nie nalezec do grupy.
                      Zreszta, bez przesady z tym podzialem ideologicznym.
                      Dla mnie to zabawa. miedzy telefonami, po i przed ktorymi musze sie zrelaksowac :))
                      • igor_uk Re: Jesli rzeczywiscie... 05.02.12, 10:59
                        boriska,nie klam.Ty ,akurat,nie bawisz sie,a masz jakijs cel.Jaki?Chyba nie trudno zgadnac.Zakladasz watki wylacznie wtematyce rosyjskiej,udajac ,ze starasz sie byc objektywnym,tak naprawda probujesz wysmiac Rosjan i pokazac ich w zlym Swietle,co najgorsze,zawsze probujesz przeciwstawic jednych drugim.Czemu to robisz?Nie trudno rowniez zgadnac,poniewaz wystarcze,ze na forum padnie slowo Ukraina lub skrot UPA,jak ty momentalnie odpowiadasz,przy tym starajac sie temat zmienic na korzystne tory dla ciebie,czyli wanki,ktore krzywdza Polakow.
                        I wiesz,chociaz twoi slow rusofobam sa jak miod na ich obolale serca,jednak oni i tak ciebie nie uznaja za swojego,poniewaz wyczuwaja twoj falsz i wlasnie dla tego nie przyjmuja ciebie do swojej paczki.Czy zauwazyles,ze tylko my,czekisci i komsomolce,rozmowiamy z toba?Bo jednak,pomijajac wszystko,uwazamy ciebie za "swojego",przeciez urodziles sie ty na radzieckiej Ukrainie,a to ze masz zwichnieta osobowosc,to nie twoja wina,a tylko otoczenia,czyli banderowcow, wsrod ktorych wychowales sie.
                        • borrka Bo ja jestem wasz, Igorku ! 05.02.12, 11:24
                          Ja wyczuwam wasze intencje zanim jeszcze klikneliscie "wyslij" !
                          Jestescie dla mnie, niczym piers matczyna dla dzieciatka, oaza swojskosci i pelnego zrozumienia.

To, ze nie rozumiecie, skad sie taki wzialem, pochlebia mi.
                          A odpowiedz jest prosta:
                          jestem czlowiekiem Wschodu.
                          • igor_uk Re: Bo ja jestem wasz, Igorku ! 05.02.12, 11:33
                            boriska, coz,albo uciekasz w ironie,albo na basen.zawsze tak robisz ,jak cie trafi sie.W momencie silniejszego zdenerwowania zaczynasz pisac o tym,jaki moj polski jest zly.
                            • borrka No bo jest zly. 05.02.12, 11:39
                              Jak na 20 lat zycia z polska rodzina.
                              • igor_uk he,he. 05.02.12, 11:45
                                zaabawny jestes (celowo przez dwa a).Tylko wyksztalcenia tobie brakuje porzadnego.
                              • pijatyka I nic a nic się nie poprawia ;-> 15.07.14, 18:03

• polendwic Re: Pora zamknąć to forum 05.02.12, 08:43
      powiedz lepiej co cie laczy z redaktorem Michnikiem???!
    • tojabogdan obrożony czy rozczarowany?forum z definicji 05.02.12, 10:06
      forum z definicji to m.in. tygiel. Rozczarowanie czy uraz nie są adekwatnymi reakcjami. Jeśli już, to powiedzieć swoje i w tył zwrot.
      • igor_uk Re: obrożony czy rozczarowany?forum z definicji 05.02.12, 10:19
        Ha,ha.Bogdan,ty jak zawsze w dwoch slowach potrafisz powiedziec to,na co ja potrzebuje 10.
        Wlasnie o to i chodzi,ze jak komus uczestnictwo na forum staje sie dokuczliwym,poprostu powinien zajac sie czyms innym,nu chyba ze robi to z obowiazku.
        Jak mnie znudzil sie KwS,to poprostu zmienilem forum,uwazajac,ze nic wiecej zuzcatam nie mam do powiedzenia,oprocz tego,co juz powiedzialem.
        • kaszebe12 Re: obrożony czy rozczarowany?forum z definicji 05.02.12, 10:24
          Ja bardzo przepraszam , ze sie wtracam...tak sie dziwnie sklada , ze jestem obywatelem francuskim....czy ja moge tu zostac ?
          • j-k mozesz 05.02.12, 10:48
            ale przypilnuj pokojowego przylaczenia Wallonnii do Francji
            - czas najwyzszy.
            • tojabogdan Wallonia nie jest problemem, jeśli już to Korsyka 05.02.12, 13:59
              Francja jest krajem wielojęzycznym, prócz francuskiego, używa się tam dziewięciu innych języków

j-k napisał:

> ale przypilnuj pokojowego przylaczenia Wallonnii do Francji
              > - czas najwyzszy.
          • igor_uk Re: obrożony czy rozczarowany?forum z definicji 05.02.12, 11:04
            kaszebe,ja,jako obywatel polski,pozwolam tobie na to,ale pod jednym warunkiem - o polskich_francuzach,jak o nieboszczykach,lub dobrze,lub w cale.OK?
        • mara571 niby racja 05.02.12, 10:32
          ale wycofanie sie felusia z forum spowoduje dalsze obnizenie poziomu merytorycznej dyskusji.
          I da wieksze pole do popisu erotomanom uzywajacym laciny udajacym Polakow.
          • igor_uk Re: niby racja 05.02.12, 11:07
            mara,a Ty nadal weszysz ruski spisek przeciwno Polski.
            Czyz by mongol mial racje i powinnas pojsc w slady swojej kolezanki?

delusiones– zaburzenia treści myślenia polegające na fałszywych przekonaniach, błędnych sądach, odpornych na wszelką argumentację i podtrzymywane mimo obecności dowodów wskazujących na ich nieprawdziwość.
    • j-k nie boj zaby :) 05.02.12, 10:46
      11 lat go pilnuje
      wiec przypilnuje dalej :)
      • kaszebe12 Dziekuje ... 05.02.12, 11:21
        ...(prawie) wszystkim za goscinnosc i tolerancje...
        -Walonia chce do Francji , Flandria chce Walonii we Francji , tylko Francji nie spieszy sie do aneksji Walonii , j-k.
        - Jak to "wcale nie pisac o pefie" ? -Jego ostatnie slowa o preferencjach narodowych na tym forum sa ,hmmmm...dosyc zaskakujace.-Myslalem ,ze yaakropka nie toleruje ksenofobii , szowinizmu i innych gatunkow onanizmu...
        • polski_francuz Radio Erewan a bycie pozytecznym 05.02.12, 11:30
          "Jego ostatnie slowa o preferencjach narodowych"

Cos ci sie znow pochrzanilo. To co piszesz to prawie prawda tylko ze nie ja ale Guéant. I nie preferencjach narodowych ale o roznicach cywilizacyjnych.

Idz moze zrob cos pozytecznego dla nowej i starej Ojczyzny. Podwalanie sie Rosjanom nikomu nie pomaga.

PF
        • j-k Re: Dziekuje ... 06.02.12, 10:12
          kaszebe12 napisał:

> ...(prawie) wszystkim za goscinnosc i tolerancje...
          > -Walonia chce do Francji , Flandria chce Walonii we Francji , tylko Francji nie
          > spieszy sie do aneksji Walonii , j-k.

Zgoda. Jednakze Korsyce nie spieszy sie niepodleglosc.
          Wiekszosc chce pozostania czescia Francji.
    • akromalpka Re: Pora zamknąć to forum 05.02.12, 17:59
      Jak wam poziom nie odpowiada to przeciez nikt nie kaze wam tego czytac.
    • tojabogdan fora ze dwora 05.02.12, 20:14
      by zaspokoić zranione ego niektórych, można podzielić np.fś na trzy różne, na forum dla uważających się za inteligentnych, na forum uważających się za normalnych i na forum dla tych bez kompleksów.
      • igor_uk Re: fora ze dwora 05.02.12, 20:15
        Bogdan,to felus co,musi rozerwac sie na trzy czesci?
      • zlotamajka Re: fora ze dwora 05.02.12, 20:28
        A kto zadecyduje do ktorej grupy kto ma nalezec?
      • mongolszuudan Re: fora ze dwora 05.02.12, 20:38
        Miejcie litosc nad kropka. cenzorowac 3 foruma za jedna zaplate....
    • melord Pora zamknąć to forum ...znow?? 05.02.12, 21:57
      8 lat temu zamykales z powodu chamstwa
      5 lat temu z powodu antysemityzmu
      dzisiaj chcesz zamknac z powodu surrealistycznej bezdennej glupoty

rozumiem popiles ,masz kaca...suszy cie itd.
      dobrze wiesz,ze kac minie,nie pierwszy to raz....
      • tojabogdan można też przypomnieć 06.02.12, 19:32
        jeszcze wcześniejsze teksty, których się teraz wstydzi.
        W końcu ma swoje własne forum, a na nim już 28 wypowiedzi,
        Igor ma ich ponad dwa i pół tysiąca

melord napisał:

> 8 lat temu zamykales z powodu chamstwa
        > 5 lat temu z powodu antysemityzmu
        > dzisiaj chcesz zamknac z powodu surrealistycznej bezdennej glupoty
        >
        > rozumiem popiles ,masz kaca...suszy cie itd.
        > dobrze wiesz,ze kac minie,nie pierwszy to raz....
        • 5magna Re: można też przypomnieć 15.07.14, 18:49
          Brakowalo by mnie felusia pomidorowki a gotuje ja z prawdziwych pomidorow I to organicznych na wlasnym nawozie.....(toksycznym???)
    • marsaqua Pora by felusiak opuscil to forum 15.07.14, 22:15
      co go tu trzyma? Czy ktos wie?
    • tornson Buuuuuuuuahahahahahahaha!!! :oD 16.07.14, 12:16
      felusiak1 napisał:

> czytając zamieszczane tu wpisy odnoszę wrażenie, że to forum surrealistyczne.
      > przyznam, że jestem nieco zaskoczony powszechą i bezdenną głupotą wiekszości pi
      > szących tu "twórców".
      Napisał polaczek z Jackowa czy innego Greenpointu, i tyle w tym temacie! :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka