Dodaj do ulubionych

Igor, jako ze jestesc Rosjaninem,

11.02.12, 16:53
powiedz szczerze: Jakie uczucia targaly twoim serduszkiem, kiedy na zywo przezywales: ...

konflikty.wp.pl/gid,12137616,title,Terror-w-Rosji,gpage,8,img,12137620,galeria.html?ticaid=1de71
Obserwuj wątek
    • bywszy1 Re: prosze pan.Pan sie zwraca pod zly adres+ 11.02.12, 17:08
      Pan ajgor nigdy nie byl i nie jest Rosjaninem.
      Ten pan jest tak zwany PAwcio-polski anglik.
      Zdradzil swoja bylem ojczyzne Swiazek Rasziecki..
      wyjezdzajac po paszport na Zachod.
      Etnicznie jest Russkij(tak to wynika,ale sie wstydzi swego pochodzenia i narodowosci-niewiadomo dlaczego).
      Nigdy jako tajki nie jest czlonkiem bratnich narodow Rodji,tworzacych narod Rosyjski.
      Jest dumny,ze jest Polakiem.
      I,ze reprezentuje godnie Polske w Anglii.
      • pimpus18 Re: prosze pan.Pan sie zwraca pod zly adres+ 11.02.12, 18:09
        No to może dla porządku napisze Pan coś patriotycznego o sobie.

• blueelvic Dlaczego jestes taka niecierpliwa? 11.02.12, 19:17
          Groch z kapusta? ... Zdecydowanie nie. Wszystko bedzie w swoim czasie.
    • polski_francuz Tylko dzieci szkoda 11.02.12, 17:24
      I ja ogladalem niedawno informacje n/t Bieslanu by je uzyc w jakiejs dyskusji z czekistami.

Ale po namysle machnalem reka. Poczytaj romrusa, ktory szczerze pisze o stosunku Rosjan do Czeczencow. Kilka lat, na poczatku lat 90, Grozny bylo stolica prawie ze wolnego kraju. I ta wolnosc to byla wolnoscia bez przemyslu, bez ekonomii, bez jakiejkolwiek zdrowej egzystencji ekonomicznej.

Dla Rosjan to sa "cziorni" i wola ich miec u siebie niz za granica (to podpowiadam borrce) by ich lepiej kontrolowac.

W koncu, rozwiazanie problem po rosyjsku to takie rozwiazanie, ktore nie liczy sie z kosztami ludzkimi. Pewnie dlatego tez popieraja rezym syryjski.

Tylko dzieci czeczenskich i syryjskich szkoda.

PF
      • pimpus18 Re: Tylko dzieci szkoda 11.02.12, 18:05
        Napisz może, dlaczego żabojady tak się upierają przy tym euro.

Widział irackie i serbskie dzieci w bunkrze podczas nalotów amerykańskich?

Pokazywali wdowy i sieroty po bandziorach z Zachodu?
      • romrus PF, a gdzie... 11.02.12, 18:16
        polski_francuz napisał:

> Poczytaj romrusa, ktory szczerze pisze o stosunku Rosjan do Czeczencow.

> Dla Rosjan to sa "cziorni" i wola ich miec u siebie niz za granica (to podpowiadam borrce) by ich lepiej kontrolowac.

...to ja "szczerze pisze" ze uwazam Czeczencow za "cziornych"?

I jak ja moge w ogole uwazac Kaukazcow za "drugi gatunek", jesli wychowany prze ze mnie syn w czerwcu bierze slub z Osetinka, a ja z tego sie ciesze?

Z powodu ze Osetinie zawsze byli moimi przyjaculmi, a teraz beda rodzina, wy mi tu lepiej na temat Beslanu nic nie pieprzycie.
        Ch@ja wiecie cos na ten temat, za przeproszeniem.
        Mniej czytajcie prasy zachodniej.
        • igor_uk romrus. 11.02.12, 18:25
          Przeciez to nie w pierwszy raz,ze pefcia klamie.Nie licz,ze on tobie da odpowiedz.najwyzej bedzie ,jak zepsuta katarynka, pytac - a co nie pisales tak? To tylko gnida,ktora smierc dzieciakow stara sie wykorzystac w swoich antyrosyjskich fobiach.
          • eva15 Re: romrus. 11.02.12, 18:42
            No to francowaty teraz Romrusa znielubi, za to, że nie dał się propagandowo wykorzystać.
            • walter622 Witaj Evo 11.02.12, 19:42
              eva15 napisała:

> No to francowaty teraz Romrusa znielubi, za to, że nie dał się propagandowo wykorzystać.

Jako żywo wyzwie Romrusa od "faszystów". Chyba nieprzypadkowo komentując tragedię w Biesłanie coś napisał o "czeczeńskich dzieciach".

>> poczta

"Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza.
              Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz)
              • eva15 Re: Witaj Evo 11.02.12, 19:47
                Spasibo, filmik obejrzę późnym wieczorem albo jutro, teraz muszę powoli znikać..
              • polski_francuz Witaj tawariszcz Schellenberg 11.02.12, 20:18
                Dawno cie tu nie bylo.

PF

• igor_uk Re: Witaj tawariszcz Schellenberg 11.02.12, 20:25
                  Widze,ze znawca prawa Bernouliego odezwal sie ,a przy okazji dzentelmen.
        • polski_francuz Re: PF, a gdzie... 11.02.12, 20:17
          Na watku borrki.

Gratuluje malzenstwa i juz kiedys zauwazylem, ze masz otwarta mentalnosc.

Mam okazje porozmawiac bezposrednio z Rosjanami wiec z tego korzystam.

PF

• romrus Na watku borrki... 11.02.12, 21:36
            polski_francuz napisał:
            > Na watku borrki.

...na swoje prowokacyjne pytanie on dostal prowokacyjna odpowiedz, i tyle.

Prawda jest ze narody Kaukazu zawsze bronili poludniowy granicy Rosji, w czasach I W.S. kaukazska "Dzika diwizja" byla duma rosijskiego wojska i koszmarem niemieckiej armii.
            I tak jest teraz, czeczenski jednostki sa nailepiej przygotowani dzienki swojemu tragicznemu dla obu naszych narodow doswiadczeniu.

> Gratuluje malzenstwa i juz kiedys zauwazylem, ze masz otwarta mentalnosc.
            > Mam okazje porozmawiac bezposrednio z Rosjanami wiec z tego korzystam.
            > PF

Dzienki.
            Pozdrawiam.
      • blueelvic Szkoda dzieci i ... 11.02.12, 19:20
        kazdego innego, ktory zginal w barbarzynskim ataku terrorystycznym.

• igor_uk Re: Szkoda dzieci i ... 11.02.12, 19:24
          I tego trzymamy sie.Dzieci,jako cel ataku,to jest tym,co calkowicie pograzylo terrorystow w oczach normalnych ludzi.
          • blueelvic Dzieci sa wyjatkowe, ale ... 11.02.12, 19:38
            szkoda kazdej niewinnej istoty.
            • igor_uk Re: Dzieci sa wyjatkowe, ale ... 11.02.12, 19:56
              Nu chyba tylko nienormalny bedzie temu zaprzeczac.Kazda i wszedzie. Czy to w Czeczenii,czy Moskwie,czy Afganistanie,czy w Londynie i t.d.
        • polski_francuz A o Bieslanie 11.02.12, 20:24
          szkoda pisac. Czekisci Ci opinii swojej nie dadza a wpisza Cie jedynie na liste watkow do chamienia i nicka do niszczenia.

PF
          • romrus Zeby pisac o Bieslanie... 11.02.12, 21:28
            polski_francuz napisał:
            > szkoda pisac. Czekisci Ci opinii swojej nie dadza a wpisza Cie jedynie na liste watkow do chamienia i nicka do niszczenia.
            > PF

...trza cos wiedziec na ten temat od ludzi, ktorzy tam byli, ktorzy stracili tam blizkich, a nie z GW, czy innych rowniez wiarygodnych zrodel.

Przy przygotowanym ataku specnazu na Nord-Ost nie zginelo zadnego specnazowca, w Bieslanie zginelo 12 oficerow specnazu i 15 policjantow.
            Takich strat nie bylo nigdy, przy ataku na palac Amina w Afganistanie zginelo tylko 5.
            Jesli by atak na szkole byl zaplanowany, nie bylo by takich strat.

Wojna w Czeczenii to tragiczna stranica historii Czeczencow i Rosjan.
            Nic nie usprawedliwi Jelcyna ze on ja rozpoczal, nic nie usprawiedliwi Dudajewa, Basajewa, Radujewa, Umarowa i reszte za ataki na cywilow w Rosji.
            Beda sie smazyc w prawoslawnym piekle i muzulmanskim dzahannamie, razem z jelcynowska banda i banda saudijskich najemnikow i finansistow.

Tyle ze wiekszosc Rosjan i wiekszosc Czeczencow dali rade postawic pod tym kreske, bo nie jestesmy wrogami, oba naroda zostali zakladnikami swoich pazernych gnid-politykow.
            W Moskwie jest ulica w imeniu Muftiego Czeczenii, jej prezydenta Ahmad-Hodzi Kadyrowa, ktorego zabili cie sami ludzi, co dzeciakow w Bieslanie.

I nigdy nie bedzie w Rosji ronda Bin Landena, jak w Polske ronda Dudajewa.

• polski_francuz To nie byl dobry pomysl 11.02.12, 22:09
              "... w Polske rondo Dudajewa"

Ale sam widzisz jaka dluga droga czeka Rosje zanim zacznie byc traktowana przez Polakow jako "normalny" sasiad.

PF
              • igor_uk Re: To nie byl dobry pomysl 11.02.12, 22:10
                Byc normalnym w oczach dewianta,takiego,jak pefcia,to chyba nie jest cela dla Rosji.
              • romrus Jasne ze nie byl 11.02.12, 22:20
                polski_francuz napisał:
                > "... w Polske rondo Dudajewa"

> Ale sam widzisz jaka dluga droga czeka Rosje zanim zacznie byc traktowana przez Polakow jako "normalny" sasiad.

Od czasu tego ronda - na wzajem.
                Ta sprawa Polace mocno spieprzyli opnie o siebie w oczach Rosjan, niestety.

Wiadomo ze Rosja jest ogolnie antiamerikanska, ale nazwac ulice w imieniu Bin Ladena zeby ich podkurzyc jakos nikomu do glowy nie przyszlo.

• polski_francuz No coz 11.02.12, 22:25
                  tutaj musialbym Ci zaczac wyjasniac okolicznosci powstania ronda, politykow w to zaangazowanych itd.

Od tej pory Polska odeszla od takich demonstracji i tym lepiej. I moze dzisiejszy polski przywodca nie ma reputacji wielkiego pracusia, ale jest spokojny i zrownowazony. A ze caly narod ciezko pracuje to on moze sie troche poobijac.

Pozdro

PF
                  • romrus Nie musis,.. 11.02.12, 22:35
                    polski_francuz napisał:
                    > tutaj musialbym Ci zaczac wyjasniac okolicznosci powstania ronda, politykow w to zaangazowanych itd.

..bo wiem. Temat nie wart diskusji.

> Od tej pory Polska odeszla od takich demonstracji i tym lepiej. I moze dzisiejszy polski przywodca nie ma reputacji wielkiego pracusia, ale jest spokojny i zrownowazony.

Dokladnie tak.
                    Mi sie spodobalo jak Polska wyszla z situacji z Zakajewym, kiedy on zostal zatrzymany w Polske.

Naiwpierw rejonowy sad go zwolnil z aresztu, potem prokuratura zlozyla skarge do wyzszego sadu, on pierwsza decyzje uniewaznil. Jasne ze miedzyczasie Zakajew z Polski zwial.

W skutku - Rosji go nie wydali, bo jednak jakos nie wypada, ale do Polski wiecej juz nie wjedzie, bo drugi sad ustalil ze areszt byl uzasadniony.

Вoлки cыты и oвцы целы.
    • igor_uk Re: Igor, jako ze jestesc Rosjaninem, 11.02.12, 17:31
      Moje "serduszko" rozrywalo sie z bolu .Oprocz tego ogarniala mnie zlosc na to,jak to wydarzenie przedstawilo sie na zachodzie ,miedzy innymi i w Polsce,wykorzystujac wielka tragedie dla antyrosyjskiej kompanii.
      • bywszy1 Re: jak sie cos dzieje,to wywoluje to bol u pana+ 11.02.12, 18:09
        tym razem w serduszku.
        Ze jeszcze go szlag nie trafil?
        Po tylu razach?
        Musi pan miec wszystkie organy obolale.
        • igor_uk Re: jak sie cos dzieje,to wywoluje to bol u pana+ 11.02.12, 18:12
          Żyd pyta rabina co zrobić z tym trzecim, który przychodzi do niego codziennie, objada go, przesiaduje. - Ty jemu powiedz baśnie - radzi rabin. - Ale jaką baśnie? - Zaczyna się tak: był raz Żyd, raz, ale nie co dzień!
        • pimpus18 Re: jak sie cos dzieje,to wywoluje to bol u pana+ 11.02.12, 18:12
          bywszy1, Pan naprawdę taki stary już jest?

Skąd właściwie ta zgryźliwość?
          • bywszy1 Re: pimpus+ 11.02.12, 20:02

a pan o bladiach u hegla czy Marksa sie nauczyl?
    • pimpus18 Re: Igor, jako ze jestesc Rosjaninem, 11.02.12, 18:07
      blueelvic, a ty co za bljad?

Spi.erdalaj pod kościół demaskować Smoleńsk!
      • bywszy1 Re: oho,na cichodajki sie tu przerzuca?+ 11.02.12, 18:11

• pimpus18 Re: oho,na cichodajki sie tu przerzuca?+ 11.02.12, 18:16
          JLB?
          • igor_uk JLB? 11.02.12, 18:30
            Skad by to cos o tym wiedzialo?
      • blueelvic Zachowujesz sie tak, 11.02.12, 21:54
        jakby piorun w miotle strzelil. Kreatywnosci nie zastapia wulgaryzmy. Sprobuj jeszcze raz.
        • igor_uk blueelvic. 11.02.12, 22:02
          Czy moja odpowiedz Ciebie zadowolila?
          forum.gazeta.pl/forum/w,50,133263548,133264406,Re_Igor_jako_ze_jestesc_Rosjaninem_.html
          • blueelvic Prawie, ale nie do konca. 11.02.12, 22:39
            Dzisiaj weekend, ... rozumiesz.

Tak, caly swiat byl w szoku i jednoczyl sie w bolu z Wami. Nawet USA, mimo, ze strategia Washingtonu byla w sprawie Czeczenii nieco inna. Ten atak terrorystyczny "wyhamowal" i kazal zweryfikowac poglad na sprawe Czeczenii.

A co sadzisz o ataku na WTC?
            • igor_uk Re: Prawie, ale nie do konca. 11.02.12, 23:35
              Ha,ha.pamjetam ten "bol",zwlaszcza to,co isalo sie na forumoch polskich .Rusofoby cieszyli sie z tego,ze maja mozliwosc posmiac sie z "nieudolnosci" sluzb specialnych Rosji, co niektore to wprost twierdzili,ze to wszystko zorganizowal Putin.

Ale rzeczywiscie,sporo ludzi na calym Swiecie byla wstrzasnieta ta tragedia.
              Co dotyczy WTC,to w calej rozciaglosci popieram slowa Putina (to tak dla przypomnienia),ze terrorizm zaden nie ma usprawiedliwienia.
              • blueelvic To dobrze. 12.02.12, 02:49
                Bede o tym pamietal, bo wydawalo mi sie, powtarzam, wydawalo mi sie, ze w jakim twoim wpisie zauwazylem niesmaczny zart na temat WCT .... a moze pomylilem ciebie z kims innym.
    • blueelvic Jak nazwyac ludzi popierajacych terroryzm, ... 11.02.12, 23:19
      lub robiacych zarty z ofiar i pograzonych w bolu najblizszej rodziny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka