boskie_buenos 06.05.12, 21:51 news.mail.ru/politics/8873095/?frommail=1 no to teraz...pod sad! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tegyvuoja.draugyste Re: Porazka Sarkozy 06.05.12, 21:54 Sarkozy nie mógł wygrać bez finansowego wsparcia Kadafiego, którego ukatrupili w ubiegłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Porazka Sarkozy 06.05.12, 21:58 tegyvuoja.draugyste napisał: > Sarkozy nie mógł wygrać bez finansowego wsparcia Kadafiego, którego ukatrupili > w ubiegłym roku. Ha, ha, najwyraźniej ukatrupił go za wcześnie! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Porazka Sarkozy 06.05.12, 21:57 No właśnie, teraz może ruszyć lawina, gdy skończy się immunitet. No ale Sarkozy i tak ma szczęście, o które zresztą pewnie sam zadbał, nie dopuszczając de Villepina do wyborów (brakło mu bodaj 30 głosów). Gdyby de Villepin wygrał, to dopiero byłaby jatka. Wendetta. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Ciekawo. 06.05.12, 22:06 No wiesz, ma w domu Bruni, to nie jest wygłodniały na damskie wdzięki. Nigdy nie mogłam zrozumieć, jak Bruni mogła wyjść za takiego gnoma. Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_buenos Re: Ciekawo. 06.05.12, 22:16 eva15 napisała: > Nigdy nie mogłam zrozumieć, jak Bruni mogła wyjść za takiego gnoma - pewnie rozwod juz w toku. Pewnie juz dzwoni do Jaggera : Misza, wstreczaj, nam nie po drodze z Zydami nieudacznikami... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Ciekawo. 06.05.12, 22:31 Przedwczoraj stwierdziłam, że jak Sarko przegra, to Bruni pewnie da nogę. Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_buenos Re: Ciekawo. 06.05.12, 22:14 A nie chce go Merkel od razu do szpitala polozyc? Zeby nie siedzial z Julka. Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_buenos Re: Ciekawo. 06.05.12, 22:31 Mozliwe :) Zawsze sie lubili. Co ona teraz zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Ciekawo. 06.05.12, 22:39 Kupi sobie jego maskę na następnego Hallowen: www.yatego.com/online-versand-2003/p,48b2a1d92d218,47cc1292061852_7,scherzartikel-gnom-maske-karneval-halloween Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_buenos Re: Ciekawo. 06.05.12, 22:51 Dobre! Mowie to jako ktos, kto nie lubi Hallowen :)) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Ciekawo. 06.05.12, 22:53 Też nie lubię, ale jak widać czasem jest przydatny. Odpowiedz Link Zgłoś
alfred.skowronski Re: Ciekawo. 06.05.12, 22:35 Francois Holland przed drugo tura zapowiadal, ze Europe czekaja zmiany. Chce wprowadzenia zap[isu o laickosci do konstytucja kraju, legalizacji eutanazji i aborcji.Zmian tych chce w calej UE.Co uda siezrealizowac socjaliscie F.Hollande zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
ellka-sullzer Re: Ciekawo. 06.05.12, 22:43 alfred.skowronski napisał: > Francois Holland przed drugo tura zapowiadal, ze Europe czekaja zmiany. Chce wp > rowadzenia zap[isu o laickosci do konstytucja kraju, legalizacji eutanazji i ab > orcji.Zmian tych chce w calej UE.Co uda siezrealizowac socjaliscie F.Hollande z > obaczymy. Trzeba sie liczyc z tym, ze z nim i jego zapowiedziami moze byc tak jak z Obama i jego zapowiedziami w USA. Poszly sie ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Ciekawo. 06.05.12, 23:01 Bingo! Zmiany będą kosmetyczne, jakieś ochłapy Hollande na pewno ludowi, który go do władzy wyniósł, rzuci, reszta pójdzie wg znanego scenariusza. Przynajmniej w tych obszarach, o których decydują tzw. rynki nic się nie zmieni. (Nie)możliwe natomiast, że Hollande wprowadzi powszechną eutanazję i aborcję, jeśli naród, jak twierdzi propagandzista skowroński, o tym marzy i dlatego go wybrał, w co ja z kolei wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Jak na moj gust. 06.05.12, 22:30 To kwestia gustu, to fakt. Ja ją uważam za ładną, a opinia kobiet jest najważniejsza, bo one są surowymi sędziami drugiej kobiety. Ładna to ona jest , ale najwyraźniej głupia, pałace, dywany, żyrandole i przyjęcia u królowej angielskiej pewno jej zaimponowały. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Jak na moj gust. 06.05.12, 22:37 Jako kobieta się nie wtrącasz, czy jako mężczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk33 cenzura dostala szalu. 06.05.12, 23:28 Wyciela wszystko,co napisalem,rowniez wszystkie watki. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: cenzura dostala szalu. 06.05.12, 23:32 Mój wątek też wycięła. Widać krytyka aSSmala nie jest mile widziana. Powtarzam, Igor - nie tykajcie (Ty, Romrus etc.) tego g.wna. Ja nie tykam. Niech się ono dusi we własnym sosie, GW go nie usunie, ale będzie samotne. . Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk33 Re: cenzura dostala szalu. 06.05.12, 23:35 Masz racje,Ewa.Goowna nie dotyka sie,a tylko spuszcza sie do kibla. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ciesz , ze mnie tu nie ma :) 06.05.12, 23:40 igor_uk33 napisał(o): > Wyciela wszystko,co napisalem,rowniez wszystkie watki. bo cialbym beznamietnie i jeszcze bardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk33 jasiu. 06.05.12, 23:45 Czuje,ze to twoja sprawka.Bo nie bylo cie i dyskusja toczyla sie.Przeleciala cenzura po forum kosa i ty odrazu pojawiles sie. moze to tylko zbieg okolicznosci,ale bardzo podejrzany. W sumie mnie wisi,czy wycinaja ,czy nie.Watki i tematy mnie szybko nudza sie,dla tego nawet jestem wdzieczny cenzurze,ze odswieza forum.Szkoda tylko,ze to co smierdzi,zostawia. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Jak na moj gust. 06.05.12, 23:17 No i dobrze, że kochacie także kobiety niezbyt urodziwe, gdyby nie to, to większość pań musiałaby pozostać samotnymi starymi pannami! Chwała wam za ślepotę sterowaną hormonami!. Kobiety oceniają kobiety BEZ pryzmatu hormonów i parcia na pójście do łóżka. Czyli obiektywniej. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Spakojna, Dwa-Putin... 06.05.12, 23:36 boskie_buenos napisał: no to tera pod sad... spakojna, dwa-Putin ma przed soba dwie kadencje. wez sie nie spiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk33 Re: Spakojna, Dwa-Putin... 06.05.12, 23:46 swiblowo,zobaczysz zwiazek,jak wypijesz wiecej jakiegos swinstwa.Jasia mozno tylko wtedy zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Spakojna, Dwa-Putin... 06.05.12, 23:50 Mam pod reka tylko klej ПВА, chyba moze byc...? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk33 Re: Spakojna, Dwa-Putin... 06.05.12, 23:55 "дихлoфoc" byl by lepszym,a w ideale cos koszernego,ale znajac ciebie,to by cie zabilo. A masz trutke na szczury? Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Spakojna, Dwa-Putin... 06.05.12, 23:59 Niestety cholera, nie mam. Tylko na tarakany :)) Moze winda zjechac i poszukac czegos w podjezdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk33 Re: Spakojna, Dwa-Putin... 07.05.12, 00:14 lepiej daruj to sobie,swiblowo.Bo o tej porze mozesz najti na swoju zopu prikluczenija ,a to co napisal jasiek ,nie jest tego warte. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Spakojna, Dwa-Putin... 07.05.12, 00:38 Hhheheheee!!! Niezly ruski...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.courvoisier na razie nie Porazka Sarkozy 07.05.12, 09:08 Porazka bedzie gdy go rzuci piekna zona Odpowiedz Link Zgłoś
tegyvuoja.draugyste Re: na razie nie Porazka Sarkozy 07.05.12, 09:52 Żonka miała niezłą kolekcję jego poprzedników jak w tym kawałku: - Gdzie byłeś! - No przecież ci mówiłem, że idę na wieczór kawalerski! - Aha! Pewnie żeś całą noc obracał jakąś dziwkę! - A niby skąd ty to wiesz? - Myślisz, że ja nigdy na wieczorze kawalerskim nie byłam?? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś