Dodaj do ulubionych

Ron Paul wygral w Newadzie , a Romney proboje

17.05.12, 17:57
kupic mala partie stanowa, i proboje zrobic oficjalnych republikanow irrelevent.

Ron Paul supporters took over the Nevada GOP earlier this month, so Mitt Romney and the Republican National Committee have opened dialogue with the libertarian about his philosophy and policy priorities. No, just kidding, they're pouring money into a "shadow state party" and trying to make the official party irrelevant.

The Las Vegas Sun's Jon Ralston reports that national Republican party, which has already called Romney the "presumptive nominee," is transferring money to the joint effort called Team Nevada, and maybe the Washoe County party, which is still in good standing with DC headquarters the and Romney's campaign.
www.theatlanticwire.com/politics/2012/05/ron-paul-wins-nevada-so-romney-and-rnc-buy-new-party/52459/
Obserwuj wątek
    • misterpee Re: Weterani wojenni za R.P, na konwencji parti Re 17.05.12, 18:10
      na konwencji Parti republikanskiej beda miec silny glos !!!!!!!!!!!!!
      www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n3goEFpTBGM
      • igor_uk [...] 17.05.12, 18:24
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • misterpee Re: Igor, to nie chodzi o wygrana wyborow 17.05.12, 19:09
          to jest poczatek przeksztalcenia parti republikanskiej, albo poczatek wielkiego ruchu. Ron paul to nie jest tylko stary kongresman, to jest mlodziez Ameryki !!!!!!!!!!!
          • igor_uk [...] 17.05.12, 19:18
            • misterpee Re: misterpee. 17.05.12, 19:22
              jego utopia socjalna byc moze jest niewykonalna, ale to samo jest z obecna biurokracja. Wazna jest jego pozycja w sprawach miedzynarodowych i Izraela. Ameryka ma wielki glaz na szyi, ktory musi zrzucic .
              • misterpee Re: falszerstwo wyborcze w Arizonie 17.05.12, 19:26
                www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n9mxC_5PB6Q
                Election Fraud Revealed Against Ron Paul - Interview with an Arizona Congressional District Delegate

• spiskowa.teoria.dziejow Re: misterpee. 17.05.12, 19:26
                Dosadnie to ujął znany nam:
                Dlaczego miałbym zakładać mundur i lecieć 10 000 mil od domu, po to tylko, aby zrzucać bomby i zabijać Żółtych ludzi w Wietnamie, podczas gdy tak zwane Czarnuchy w Loisville są traktowane jak psy i odmawia im się podstawowych praw ludzkich? Nie, nie będę leciał 10 000 mil od domu po to, aby pomóc zamordować i spalić kolejny biedny naród i przedłużyć dominację białej rasy panów nad ludźmi o ciemniejszym kolorze skóry.
                Autor: Muhammad Ali
              • ellka-sullzer Re: misterpee. 17.05.12, 19:29
                misterpee napisała:

>Ameryka ma wielki glaz na szyi, ktory musi zrzucic .

Jak widac "glaz" na amerykanskiej szyi nie spi na laurach i przystapil do prewncji

www.govtrack.us/congress/bills/112/hr4133
                H.R. 4133: United States-Israel Enhanced Security Cooperation Act of 2012
                112th Congress, 2011–2012

To express the sense of Congress regarding the United States-Israel strategic relationship, to direct the President to submit to Congress reports on United States actions to enhance this relationship and to assist in the defense of Israel, and for other purposes.

Sponsor:
                Rep. Eric Cantor [R-VA7]
                Status:
                Passed House
                • igor_uk [...] 17.05.12, 19:38
                  • ellka-sullzer Re: Elka. 17.05.12, 20:16
                    igor_uk napisał:

> A nie prosciej bylo by oglosic Izrael kolejnym 52 stanem? Sytuacja,przynajmnie
                    > j,byla by bardziej czytelna.

Wielu Amerykanow tez tak uwaza, Igor :)
                    Zastanwiaja sie dlaczego tego nie zrobiono, nawet dla uprszczenia sytuacji.
                    No ale inni zauwazaja ze wtedy oficjalnie trzeba by pokazac kto i ile ma przydzielone z garnuszka placonego przez podatnika. A co jak, niedajboze, garbate chamy przejrzalyby na oczy i zaczely sie stawiac?!
                    I po co to komu? Do tego dopuscic nie mozna.
                    • igor_uk [...] 17.05.12, 20:21
                      • misterpee Re: zadnym stanem 17.05.12, 20:28
                        Ameryka jest najwieksza kolonia Izraela - tak powiedzial jeden z przywodcow tego kraju.
                        • misterpee Re: Dzis jest wielki dzien dla Ron Paula 19.05.12, 18:18
                          mycatbirdseat.com/2012/05/today-is-a-huge-day-for-the-ron-paul-campaign/
                          Ron Paul wygrywa coraz wiecej delegatow, coraz wiecej stanow, wielki moment dla Ameryki !
                          Wielkie tlumy gromadza sie wszedzie gdzie jest Ron Paul !!!!!!!

Ron Paul Gaining Momentum, Winning States, Delegates and Drawing Huge Crowds

The Ron Paul Revolution is alive and well and gaining huge momentum by the day as more and more Americans discover who Congressman Paul is and what he stands for!
                          • felusiak1 tobie naprawdę odbija 19.05.12, 18:24
                            pisałem ci wiele razy, że nominatem będzie romney a ronpol być może będzie mógł wygłosić 10 minutowe przemówienie na konwencji.
                            • misterpee Re: felus ma okazje poznac sie na Forum 19.05.12, 19:19
                              RON PAUL to juz jest sila. To nie bedzie 10 minut, to bedzie cala konwencja pod znakiem RP.
                              Jezeli Izrael, albo Obama zacznie wojne w Iranie to wtedy pokaze sie jaka sile polityczna ma ruch Ron Paula. Jest to jedyny ruch w USA przeciwny wojnie na BW i mafiom finansowym. Dlatego Felus i jego globalni piraci sie go boja. MAFIE I WOJNY INSPIROWANE PRZEZ IZRAEL sa przyczyna upadku Ameryki.
                              • felusiak1 Re: felus ma okazje poznac sie na Forum 19.05.12, 21:25
                                na twoim miejscu nie piłbym tak wcześnie albo jeśli nic nie piłeś to powinieneś pozwolić zbadać się specjaliście.
                                • misterpee Re: na szabas trzeba isc do temple 19.05.12, 21:30
                                  a nie pracowac dla michnika. Wstyd
                                  • felusiak1 Re: na szabas trzeba isc do temple 20.05.12, 00:56
                                    teraz wiem, żeś debilny i do tego antysemita. jaki piekny byłby świat gdyby nie było na nim żydów, prawda?
                            • mara571 podziwiam cie, ze ci sie jeszcze chce dyskutowac 20.05.12, 14:18
                              Przeciez to przypadek beznadziejny, podobnie jak ten w Katowicach

katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,11757647,Kobieta_blokuje_linie_112___Marsjanie_mnie_namierzaja_.html
                              Jest tylko jedna roznica: ta pani w Katowicach moze spowodowac czyjas smierc, misterpee rozabawia tylko czytelnikow forum.
    • felusiak1 Re: na szabas trzeba isc do temple 20.05.12, 01:31
      a jeśli nie jestem "rzydkiem"?
      tak, wiem, jeśli nie jestem "rzydkiem" to z całą pewnością muszę być agentem cia ale wtedy jestem też kłamcą zatem w swojej wypowiedzi kłamałam i kłamię teraz bo agenci cia zawsze klamią.
      a kaszanki nie skosztowałbyś? chciałem powiedzieć szynki kaszanej, przepraszam nie miałem zamiaru urazić.
      • misterpee Re: zamiast o rzydach piszmy o programie RP 20.05.12, 02:02
        co Felusiowi przeszkadza w programie RP ? Jego ekonomiczny program zblizony jest do Romney'a. To ze chce kontrolowac Fed? albo ze chce wycofac wojska z BW? jego w antyglobalizacja. Czy RP bedzie, czy nie bedzie prezydentem jest mniej wazne. Wazne sa problemy ktore RP porusza. NIKT INNY tych problemow wogole nie widzi. Dlatego Felus gada ze RP nie nadaje sie, itd.
        • felusiak1 Re: zamiast o rzydach piszmy o programie RP 20.05.12, 03:36
          słuchaj debilu. mnie nic nie przeszkadza. powiedziałem ci kilkakrotnie, że zgadzam cię z nim we wszystkim poza polityką zagraniczną.
          Rzecz w tym że jest już po baletach i nominatem będzie romney czy tego chcesz czy też nie. zatem sprawa jest prosta albo głosujesz na romneya albo na robpola czyli obamę. twój wybór.
          i już nie dokuczaj zdrowym ludziom tym swoim ronpolem. a dat late and a dollar short.
          czasami trzeba umieć przełknąć porażkę.
          • misterpee Re: felusia nie interesuje poprawa w USA 20.05.12, 08:41
            Felus chce upadku tego kraju, dlatego nie chce dyskutowac programu RP. dl;atego dostaje drgawek jak widzi jego nazwisko. Absolutnie zgadzam sie z Ewy okresleniem dla Felusia.
            • misterpee Re: RP - ogromne poparcie w Minnesota 20.05.12, 16:21
              www.minnpost.com/politics-policy/2012/05/ron-paul-supporters-claim-12-13-national-large-delegates
              32 z ogolnej liczby 40 delegatow Minnesoty bedzie popierac Ron Paula na

The Ron Paul supporters in the Minnesota Republican Party reached their high-water mark Saturday, the second day of the state conventionw Tampa. A felus nie mogl sie doliczyc nawet 20 ze wszystkich stanow. Jak widac RP bedzie miec nie 10 minutowe przemowienie. W Tampa bedzie rewolucja.

Candidates pledged to support Paul for president at the National Republican Convention in Tampa claimed 12 of the 13 at-large seats. Paul delegates had already claimed 20 of the 24 national slots that were determined in elections at the congressional level.

With three national slots for party officers, the Minnesota delegation goes to Tampa with 32 of 40 delegates supporting Paul.
              • felusiak1 Re: RP - ogromne poparcie w Minnesota 20.05.12, 22:02
                nie zdobył głosów ale zdołał ukraść delegatów. i to dobrze.
                • misterpee Re Felus sie ocknal i czosnkiem sie mu odbija 20.05.12, 22:12
                  U mnie w biurze byla panienka o polskim imieniu Krystyna i polskim nazwisku. Byla bardzo madra, tak madra ze nienawidzi Ron Paula, Poniewaz zegnalismy jednego pracownika, biuro wydalo przyjecie i po calej zabawie ustawilismy sie do zdjecia. Ja tez przylaczylem sie do przyjaciol a do reki wzialem portret Ron Paula. Krysia wpadla W SZAL, WYRWALA PORTRET, SKOCZYLA NA NIEGO I Z FURIA GO PODEPTALA. Wszyscy byli zaniemieni , a ja poznalem ze Krysia ma sw swoich genach duzo czosnku, te polskie imiona sa jedynie kamuflazem. Zupelnie jak Felus.
                  • misterpee Re: Rzad kradnie twoje pieniadze, popieram RP 20.05.12, 22:23
                    revolutionarypolitics.tv/video/viewVideo.php?video_id=18868
                  • felusiak1 Re: Re Felus sie ocknal i czosnkiem sie mu odbija 21.05.12, 01:13
                    wolę gefiltefisch od czosnku.
                    to ta krysia to właszka?
                    • misterpee Re: Krysia to twoja siostra, felus 21.05.12, 01:54
                      a gefiltefisch to nie dobre , nie zawiera czosnku! A dobra kuchnia srodziemnomorska MUSI miec knoblauch.
                      • misterpee Re: Sukces RP w Minnesota i innych stanach 21.05.12, 11:47
                        fromthetrenchesworldreport.com/ron-paul-decisively-wins-minnesota-and-carries-delegates-in-multiple-other-states/15259
                        Zapewnia to ze Platforma RP bedzie dobrze reprezentowana na konwencji w Tampa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka