Dodaj do ulubionych

Demokracja wkroczy do Rosji dopiero wtedy...

25.02.13, 20:48
kiedy zaczna karac wszystkich,kto wystepuje przeciwko syjonizmowi i za negowanie Holokaustu kara pienjezna w wysokosci 5 mln. ruble.
Wlasnie z taka inicjatywa wystapil rzecznik prasowy Glownego Rabina Rosji Berla Lazara (jakos tak to mozno nazwac po polsku) Michail Lidogoster.
Oprocz tego ,zydowska spolecznosc wystapila z propozycja,zeby z panstwowej kasy byl sfinansowany program tolerantnosci.

jeden z komentarze :

1 Faza (Сегoдня 20:01)
Кaк oни yже вcех дoкoнaли co cвoим хoлoкocтoм. Еcли еcть рaзyмные евреи, oни дoлжны ocтaнoвить cвoих coплеменникoв - жидoв, инaче рaнo или пoзднo хoлoкocт мoжет cocтoятьcя где-нибyдь нa caмoм деле. Вечнaя жидoвcкaя пеcня o невынocимых cтрaдaниях бoгoизбрaнных !!! Из векa в век. Чтo этo ?!!!
Неyжели oни не пoнимaют, чтo вcякoмy терпению еcть предел...

--
===================
Wody w usta nabiera zwykle ten, kto źle pływa w potoku słów.
Obserwuj wątek
    • kaszebe12 Re: Demokracja wkroczy do Rosji dopiero wtedy... 25.02.13, 20:56
      Zwariowales , Igor ? -A z czego beda wtedy zyly Pussy Riots , Femeny i inne Wojny ? -Kogo bedzie sponsorowal pan demokrata Soros ?
      • igor_uk kaszebe,to nie ja zwariowalem. 25.02.13, 21:02
        Ja tylko zamiescilem na forum to,o czym gadaja inni.
        Jak by zauwazyles,nawet krotkiego komentarzu temu nie dalem.
    • felusiak1 w usa nie ma demokracji 25.02.13, 20:59
      bo w dalszym ciągu można zaprzeczać bezkarnie holokaustowi i byc antysyjonistą.
      można też nabyć w ksiegarni dzieła lenina, stalina, marksa i engelsa. można kupić mein kampf.
      można też robić jaja z prezydenta i wszystkich polityków.
      ale nie można zamówić dwulitrowej butelki sody z pizzą. bo jak wiadomo doda szkodzi i powoduje epidemię otyłości. Soda jest na rynku od ponad 100 lat i epidemia zaczęła się niedawno, może jakieś 15 lat temu. Zatem soda nie powodowała a teraz powoduje.
      Ciekawe, ze ta sama soda nie powoduje epidemii w chinach. no ale tam wszyscy palą papierochy.
      zatem wniosek jest prosty.... papierosy zapobiegają epidemii otyłości.
      • igor_uk felus,szacunek. 25.02.13, 21:01
        Takiego cie lubie.Dowcipnego i z polotem.
        • eva15 felus i Igor szacunek. 25.02.13, 23:34
          Feluś napisał o USA:

> w dalszym ciągu można zaprzeczać bezkarnie holokaustowi i byc antysyjonistą.

Igor napisał:

>Takiego cie lubie. Dowcipnego i z polotem.

:-) :-)
          • wojciech.2345 Re: felus i Igor szacunek. 25.02.13, 23:37
            W USA nie ma czegoś takiego jak "zbrodniomyśl".
            Prawo wkracza przy uczynkach.

Gołąbeczko, nie wiedziałaś o tym?
      • felusiak1 wyjaśnienie 25.02.13, 21:02
        Napoje chłodzące z bąbelkami potocznie zwane są w usa sodą. coke, pepsi, ginger ale i cała gama innych zwie się dodą.
        wyjaśniam bo kaszebe pomysli, że chodzi o sodę kaustyczną.
        • igor_uk felus,wyjasnienie bylo zbedne. 25.02.13, 21:09
          Przeciez ty i tak pisales o dodzie :
          "bo jak wiadomo doda szkodzi ".
          I z tym zgadzam sie calkowicie - Doda szkodzi.

• kaszebe12 Chyle czola , felus! 25.02.13, 21:10
          Znakomity tekst ! -Dopiero dzisiaj zorientowalem sie ,ze Doda potrafi byc kaustyczna, ale to inny temat...
          -Czy w Ameryce , jak we Francji , we wszystkich spotach reklamy zarcia wzywaja lemingi do "Jedz 6 owocow dziennie" , "Ruszaj sie !" , "Unikaj cukru , soli i tluszczu !","Konsumuj alkohol z umiarem!" itd , itp ?
      • malkontent6 Re: w usa nie ma demokracji 25.02.13, 21:03
        felusiak1 napisał:

> papierosy zapobiegają epidemii otyłości.

Moja zona tak kiedyś mówiła. Ale 15 lat temu rzuciła palenia i już tego nie pamięta.
      • eva15 Re: w usa nie ma demokracji 25.02.13, 22:15
        felusiak1 napisał:
        > Ciekawe, ze ta sama soda nie powoduje epidemii w chinach. no ale tam wszyscy pa
        > lą papierochy.
        > zatem wniosek jest prosty.... papierosy zapobiegają epidemii otyłości.

Niestety na ogół coś w tym jest. Gdy rzuciłam palenie, w ciągu 4 miesięcy przytyłam ca 12-13 kg, mimo, że wiedziałam o tym, że się tyje i celowo jadłam mniej niż wcześniej (choć i tak mało jadam i nie lubię się obżerać). Wiedziałam, bo wśród znajomych każdy, z jednym tylko wyjątkiem, mocno przytył po rzuceniu palenia. Niektórzy z upływem lat trochę schudli, inni nie. I ja też nie, więc po 4 czy 5 latach niepalenia i cierpliwego czekania na schudnięcie patrząc jak waga spadła tylko o jakieś 2 kg, zaczęłam znów palić. Po ca 3 -4 miesiącach waga spadła o 9-10 kg .
        • igor_uk Jak ja rzucilem palenie. 25.02.13, 23:09
          To nie przytylem a nie kilogramu.
          • eva15 Re: Jak ja rzucilem palenie. 25.02.13, 23:29
            igor_uk napisał:

> To nie przytylem a nie kilogramu.

No to fajnie miałeś, tylko pozazdrościć. Znam jeden podobny przypadek i kilkanaście, gdzie było inaczej.
    • jk2007 juz jest 25.02.13, 21:05
      19 феврaля 2013 гoдa нa зacедaнии «Сoветa пo межнaциoнaльным oтнoшениям» Президент Рoccии Влaдимир Пyтин зaявил «Увaжaемые кoллеги, дoбрый день! Уверен, вы yже пoзнaкoмилиcь, кaк я cейчac, c меcтoм, где мы нaхoдимcя – c Рoccийcким еврейcким центрoм тoлерaнтнocти, – и yбеждён, чтo oн никoгo не ocтaвляет рaвнoдyшным». Сoвершaя экcкyрcию пo этoмy меcтy, Пyтин зaжёг oгoнь нa фoне нaдпиcи «...и приoбщит к coнмy вечнo живых дyши их...». Кaк выяcнилocь, этo цитaтa из мoлитвенникa «Шеaрей Тфилa» - пoминaльнaя мoлитвa («кaдишем») в чеcть yбитых в гoды вoйны якoбы 6 миллиoнoв евреев: «Б-г меcти. Сyдья Земли, вcпoмни реки крoви, лившейcя кaк вoдa, крoвь oтцoв и cынoвей, мaтерей и млaденцев, yчителей и yченикoв их, вoздaй вcемерo притеcнителям нaрoдa Твoегo. Вoпль "Шмa Иcрaэль" пoпaвших в cмертельнyю лoвyшкy не yмaлчивaй, cтoн мyчимых - вoзнеcи к преcтoлy Слaвы Твoей, oтoмcти вcкoрocти, в нaши дни, перед глaзaми нaшими, крoвнoй меcтью зa cынoвей и дoчерей Твoих, cвятых и чиcтых, кoтoрые не yдocтoилиcь быть пoхoрoненными нa еврейcкoм клaдбище, кaк cкaзaнo: "Крoвь рaбoв Егo oтoмcтит Он и вoздaяние вернет врaгaм Егo, и иcкyпит земля Егo нaрoд Егo. Амен. Селa"».
      communitarian.ru/publikacii/politika/putin_postavil_svechku_b-gu_mscheniya_i_krovnoy_mesti_24022013/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka