Dodaj do ulubionych

Napisane hieroglifami, a ja popieram !

14.03.13, 20:49
To nie takie znowu czeste.
Precz z bandycka aneksja !
Ale w tym wypadku mam jasnosc - idzie o jedno zwiekszych dranstw w Europie od czasow komunizmu.
I moze szkoda , ze monopol maja prawicowe organizacje.
Otoz , ja sie zgadzam z teza baneru, jako 100%-wy liberal.
Tak mam !

narodowcy.net/wp-content/uploads/2011/02/serb.jpg
Obserwuj wątek
    • yurek11111 Re: Napisane hieroglifami, a ja popieram ! 14.03.13, 21:13
      Zrobiono wielkie swinstwo dla Serbii,a drugim jeszcze wiekszym swinstwem jest,szantaz EU,wzgledem Serbii,"jak zaakceptujecie oderwanie Kosowa,to moze was przyjmiemy do Unii..."
      • romrus Срби и Рyc 15.03.13, 00:14

www.youtube.com/watch?v=N7RaKGiNj2M
        www.youtube.com/watch?v=W8Nf8GGSBIg
        • borrka Rosja zawsze popiera slowianskich braci. 15.03.13, 07:53
          Na Youtubie :)))
          • eva15 Re: Rosja zawsze popiera slowianskich braci. 15.03.13, 08:02
            Twoim zdaniem Rosja powinna wkroczyć zbrojnie i zakazać Serbom włażenia EU, która ją zbombardowała i zabrała jej Kosowo, w pupę?
            • borrka Rosja nie zrobila wiecej, niz Burkina Faso... 15.03.13, 08:21
              W sprawie Serbii.
              Wiec niech siedzi cicho, jak Burkina Faso.
              • borrka PS. Jesli choc jeden Serb uwierzyl ... 15.03.13, 08:28
                W rosyjskie deklaracje, to juz bylo to polityczne oszustwo i obluda.
                • romrus Re: Szeszel wszystko powiedzial na ten temat 15.03.13, 08:53
                  borrka napisał:
                  > polityczne oszustwo i obluda.

Вoјиcлaв Шешељ o przyczynach najazdu na Serbie:

www.youtube.com/watch?v=s7JPRYZ8rm0
            • wojciech.2345 Re: Rosja zawsze popiera slowianskich braci. 15.03.13, 18:23
              eva15 napisała:
              > Twoim zdaniem Rosja powinna wkroczyć zbrojnie i zakazać Serbom włażenia EU, któ
              > ra ją zbombardowała i zabrała jej Kosowo, w pupę?
              ----------------
              Effciu,
              Kreml jest kabotynem. Nie ma instrumentów ekonomicznych
              by wpływać na sytuacje konfliktowe. Gotowość dostarczania pepesz
              w dowolnej ilości i asortymencie to za mało.
              • romrus Re: Co ty plecesz, Wojtku 15.03.13, 19:44
                wojciech.2345 napisał:
                > Kreml jest kabotynem. Nie ma instrumentów ekonomicznych by wpływać na sytuacje konfliktowe.

A Jankiesi niby uzywali instrumentow ekonomicznych w Serbii.

www.youtube.com/watch?v=SP1foKaXrdc
                www.youtube.com/watch?v=0vvDk2ayl0M
                www.youtube.com/watch?v=I3inPSL4EF8

> dostarczania pepesz w dowolnej ilości i asortymencie to za mało.

Akurat pepesz pod nazwa "S-300" zabraklo Serbom.
                Jankiesi by mogli siebie w d@pe pocalowac.

Zdrajca Jelcyn w piekle sie pali, a te Serbowie, kto wydal swoich wojownikow, jeszcze beda sie palic.
                • borrka Do czego to doszlo ! 15.03.13, 19:56
                  Komsomol pieklem straszy.
                • wojciech.2345 dlaczego oszukaliście Serbów? 15.03.13, 20:14
                  romrus napisał:
                  > Akurat pepesz pod nazwa "S-300" zabraklo Serbom.
                  > Jankiesi by mogli siebie w d@pe pocalowac.
                  >
                  > Zdrajca Jelcyn w piekle sie pali, a te Serbowie, kto wydal swoich wojownikow, j
                  > eszcze beda sie palic.
                  ----------------------
                  Symulowaliście pomoc Serbom.
                  Borrka ma rację.

Pomoc via youtube.
                  • romrus Re: dlaczego oszukaliście Serbów? 15.03.13, 21:45
                    wojciech.2345 napisał:
                    > Symulowaliście pomoc Serbom.
                    > Borrka ma rację.
                    > Pomoc via youtube.

Dziwie sie ciebie, Wojtku.
                    Juz tyle czasy nie moge sie polapac, czy Ty udajesz primytywa, czy jestesz.
                    Wydaje mi sie ze udajesz, ale w zaden sposob nie moge zrozumiec Twoich postow o reniferach, kartoflach, igloo, racje borrata, game over, etc.

Czy kazdy, kto nie lubie Rosji i Rosjan (nikt nie musi lubic) jest zobowiazany wypisywac az tak idyotyczny posty?

Serbow nikt nie oszukal, im nikt nic nie obecal.
                    Museli liczyc na siebie.

A Polska jak zawsze, badz wyprawa Kijowska, badz Zaolzje, badz Cziesi w 1968, badz Serbia, zawsze niby maja jakas moralna przewage.

Zaloz okulary, kiedy patrzysz w lustro, albo go wrescie umyj.
          • romrus Re: Rosja zawsze popiera slowianskich braci. 15.03.13, 08:12
            borrka napisał:
            > Na Youtubie :)))

Banderowcu, to Hohly walcza za pieniedzy gdzie sie da, od Saakaszwili do Kaddafi, a jeszcze wiecej walcza na forach internetowych.

Rosijski wolontariuszy walczyli w Serbii na wlasne zyczenie i znam takich kilku, od Limonowa do szefa w pracy mojego syna.

Dzisejszy prezydent Inguszetii Jewkurow, bedac dowodca batalionu komandosow, zajal lotnisko Prisztyny bez rozskazu od dowodstwa.

www.youtube.com/watch?v=XbN2uMStMaA
            www.youtube.com/watch?v=62tIIN4Cwck
            www.youtube.com/watch?v=zGdIscaqG5Q

A cala wasza Jewropa klaskala bombardowaniam jankieskim.

Szczyt hipokryzji.

Del Ponte twierdzi ze Hadzym Taczy handlowal organami ludzkimi, a cala wasza banda jewroposlow i jewrobiurokratow usmiecha sie i usciska mu reke.

Tfu...

Mam nadzieje ze albanczycy was odwdziecza.
            • borrka Nie zapluwaj sie. 15.03.13, 08:19
              Europa nie udaje poparcia dla Serbii, wy (jak zawsze) udajecie.
              Czy z awantury w Prisztinie byl jakikolwiek pozytek dla Serbii ?
              Zaden.
              Mozecie dzis, co najwyzej, cicho siedziec, a nie udawac przyjaciol po czasie.
              "Obroncy Slowian" za dyche.
              • romrus Re: Banderowska hipokryzja 15.03.13, 08:43
                borrka napisał:
                > Europa nie udaje poparcia dla Serbii,

Ty udajesz, chociaz g@wno cie to obchodzi.

> Mozecie dzis, co najwyzej, cicho siedziec, a nie udawac przyjaciol po czasie.
                > "Obroncy Slowian" za dyche.

A kto to "Slowianie"?
                Sa prawoslawnie Serbowie, ktory Rosjanam nie sa obojetny.
                Takich "Slowian" jak ty mame gdzies, za pare groszy jeszteszcie zdolny pocalowac w d@pe kazdego.

Po za tym twoje zdanie mi wisi, bardziej mi interesuje zdanie Serbow, a oni uwazaja inaczej.

Przeczytaj poslanie do Rosjan na trybunach, chyba potrafisz:

0'53"
                www.youtube.com/watch?v=FJF_ZClALgw
                • borrka Jak pisalem... 15.03.13, 09:27
                  Przyjazn na Youtube :))))
                  Dawno maja was, gdzie slonce nie dochodzi.
                  • romrus Re: Jak pisalem... 15.03.13, 14:09
                    borrka napisał:
                    > Przyjazn na Youtube :))))
                    > Dawno maja was, gdzie slonce nie dochodzi.

Przyjazn wykazali ci Rosjanie, kto walczyl za Serbie z bronia w rekach.

Nie mozna byc wiekszymi Serbami od wlasciwych Serbow.

Od czasu, kiedy oni zdradzili swoich przywodcow i wydali ich Zachodowi, niczym nie jesteszmy w stanie im pomoc.

Gdzie oni nas maja, to ich sprawa.
                    Nie jesteszmy im niczego winni.

Sadzac po temu, jak witaja Putina, maja nas nie tam, gdzie ty by chcalesz i gdzie oni maja Ukraincow z Polakami razem.

www.youtube.com/watch?v=n-kJ5PMjZPQ
                    www.youtube.com/watch?v=YaTMUyvpFCw
                    • wojciech.2345 Re: Jak pisalem... 15.03.13, 18:38
                      Borrka ma rację. Kosowo to brzydka zabawa Jankesów w Europie.
                      I nawet w tak oczywistej sytuacji Rosja okazała się impotentem.

Jesteście słabi.
                      • przyjacielameryki Re: Jak pisalem... 15.03.13, 18:46
                        wojciech.2345 napisał:

> Borrka ma rację. Kosowo to brzydka zabawa Jankesów w Europie.
                        > I nawet w tak oczywistej sytuacji Rosja okazała się impotentem.
                        >
                        > Jesteście słabi.

A najlepsze jest to, że wcale nie życzą sobie "opieki" Rosji. W Polsce gra wielu piłkarzy serbskich i wszyscy bardzo negatywnie wyrażają się o reżimie Miloszewicza. Oczywiście nie interesuje ich żadna tam Rosja tylko UE.
                        • wojciech.2345 Re: Jak pisalem... 15.03.13, 18:59
                          przyjacielameryki napisał:
                          > Oczywiście nie interesuje ich żadna tam Rosja tylko UE.
                          ---------------------------
                          Ależ Ty jesteś wredny.
                          Przyjaciół poznaje się w biedzie.
                          Jest bieda, a Matuszka okazuje się macochą.

Pójdziesz do piekła za to, że powiedziałeś za dużo.
                        • romrus Re: wacku, 15.03.13, 19:52

> A najlepsze jest to, że wcale nie życzą sobie "opieki" Rosji. W Polsce gra wielu piłkarzy serbskich i wszyscy bardzo negatywnie wyrażają się o reżimie Miloszewicza. Oczywiście nie interesuje ich żadna tam Rosja tylko UE.

...z toba przy piwke negatywnie sie wyrazaly?

Palancie, pierwszy raz w zyciu widzialem, zeby kibice pilkarski w taki sposob witali polityka z kraju druzyny-przeciwnika w meczu.

To mecz «Crwena Zwezda», Belgrad - Zenit, Petersburg.
                          www.youtube.com/watch?v=n-kJ5PMjZPQ
                          • borrka Kibole miarą slowianskiej milosci :))) 15.03.13, 19:58
                            Potem, na pelną braterskiej milosci "ustawke" razem pojechali.
                            • eva15 Re: Kibole miarą slowianskiej milosci :))) 15.03.13, 20:28
                              Jakby tak witali Tuska albo jakąś Merklową to nie byliby kibolami tylko światłym społeczeństwem.

Ty rzeczywiście jesteś jak ten lis z bajki, co to obrzydza winogrona, bo ich dosięgnąć nie może.
                              • eva15 Borrcia, nałogowy kłamczuszku 15.03.13, 22:04
                                Masz tu filmik w którym jest czarno na białym, co Serbowie myślą o Rosji i zwłaszcza o Putinie:

www.youtube.com/watch?v=iKLgv0kts8E

Dla niekumatych:
                                jeden z Serbów mówi, że gdyby mieli kogoś takiego jak Putin, to wybrało by go 80 % społeczeństwa.
                                • wojciech.2345 Re: Borrcia, nałogowy kłamczuszku 15.03.13, 22:10
                                  eva15 napisała:
                                  > Dla niekumatych:
                                  > jeden z Serbów mówi, że gdyby mieli kogoś takiego jak Putin, to wybrało by go 80 % społeczeństwa.
                                  -------------
                                  Dzięki Effciu,
                                  przypomniałaś mi o wątku Lubata o tym, że 80% Rosjanek chciałby mieć
                                  dzidziusia z Putinem.

Zaraz tam coś napiszę.
                                  • romrus Re: Wojtku, Wojtku... 15.03.13, 22:27
                                    wojciech.2345 napisał:
                                    Zaraz tam coś napiszę.

forum.gazeta.pl/forum/w,50,143207630,143233584,Re_dlaczego_oszukaliscie_Serbow_.html
                            • romrus Re: miara slowianskiej milosci 15.03.13, 21:56
                              borrka napisał:
                              > Potem, na pelną braterskiej milosci "ustawke" razem pojechali.

To nie ja, tylko twoj palant-kumpel przyjacelameriki napisal o pilkarzach, w odpowiedzi dosal filmik o kibolach.

Na trybunie napisano po rosijsku z bledami:

"Стaрший брaт, пoцелyй мaтyшкy и cкaжи ей, чтo мы дocтoйные, чтo мы бoремcя и бyдем бoрoтьcя, cкaжи ей, чтo любим её".

Ani do twojej "piдней мaтки Укрaiнi", ani do Polski, nikt nigdy w zadnym kraju nie napisze nic podobnego, badz kibole, badz profesorzy z uniwersitetu.

Jad i slina cieknie cie z pasci, ale to nie zmenie faktow i realiow.

• borrka Wieczna trauma Rosjan. 16.03.13, 00:52
                                "Nikt nas nie lubi !"
                                Oni to wiedza, ale upadek czerwonej Matuszki sprzyja demonstracji uczuc bylych lokatorow klatki.
                                Dosc ludzka reakcja - warczenie na dozorce, ktory zlamal bat.

Czepiaja sie kazdego objawu sympatii - w tym wypadku ze strony zgnojonego narodu, dla ktorego w dodatku niczego nie uczynili.
                                Malpi cyrk Jelcyna, czy trzaskanie dziobem krola zurawi, nikogo specjalnie nie zainteresowalo.
                                Chyba jedynie w samej Rosji budzilo emocje.
                          • przyjacielameryki Re: wacku, 16.03.13, 09:41
                            romrus napisał:

> przyjacielameryki napisał:
                            >
                            > Palancie, pierwszy raz w zyciu widzialem, zeby kibice pilkarski w taki sposob w
                            > itali polityka z kraju druzyny-przeciwnika w meczu.
                            >
                            > To mecz «Crwena Zwezda», Belgrad - Zenit, Petersburg.
                            > www.youtube.com/watch?v=n-kJ5PMjZPQ

Palancie, a kogo normalnego mogą obchodzić kibice piłkarscy i ich reakcje?? Ale ty jednak jesteś ograniczony. Ja byłem w Serbii, i trochę rozmawiałem ze zwyczajnymi ludzmi i wiem to również od nich. Ja w przeciwieństwie do ciebie naprawdę dużo podróżuję po Europie samochodem, również po krajach bałkańskich i wiem sporo. Ty nie wiesz nic albo bardzo nie wiele o Europie, co ewidentnie widać po twoich wpisach.

Ps. A dlaczego tak nienawidzisz "Wacka", bo zna Rosję i pisze prawdę?
                            • borrka Sowok nigdy nie zrozumie Europy. 16.03.13, 09:45
                              Czy my rozumiemy odwrotna strone Ksiezyca i jej problemy ?
                              • romrus Re: Banderowski "Europejczyk" - to dowcip b/t 16.03.13, 10:07
                                borrka napisał:

> Czy my rozumiemy odwrotna strone Ksiezyca i jej problemy ?
                            • romrus Re: wacku, 16.03.13, 10:06
                              > Palancie, a kogo normalnego mogą obchodzić kibice piłkarscy i ich reakcje??

Ciebie, bo ty napisalesz o pilkarzach.

> Ale ty jednak jesteś ograniczony. Ja byłem w Serbii, i trochę rozmawiałem ze zwyczajnymi ludzmi i wiem to również od nich.

I oni ciebie powiedziali, ze sie zgodza przystapic do UE cena zdrady Kosowo?

Jestesz zwyczajnym klamca.

>Ja w przeciwieństwie do ciebie naprawdę dużo podróżuję po Europie samochodem, również po krajach bałkańskich i wiem sporo. Ty nie wiesz nic albo bardzo nie wiele o Europie, co ewidentnie widać po twoich wpisach.

Tylko debil moze uzywac argumentow "ja w przeciwieństwie do ciebie naprawdę dużo podróżuję po Europie samochodem", nie wiedzac ile podrozuje adwersarz.

> Ps. A dlaczego tak nienawidzisz "Wacka", bo zna Rosję i pisze prawdę?

Nienawidzec uposledzonych umyslowo to grzech.
                              Wacek to taki gatunek ludzki, ty rowniez jestesz wackiem.
                    • eva15 Niesamowite przywitanie Putina w Serbii 15.03.13, 18:40
                      Borrcia to się chyba kiedyś zakrztusi własnymi kłamstwami.

Niesamowite to przywitanie Putina. Najwyraźniej i w Serbii władza zdradza własny naród i rządzi ponad jego głowami...
                      • borrka Effciu... 15.03.13, 19:02
                        Ja nie bardzo chce wypowiadac sie w imieniu Serbow.
                        Ja oceniam poczynania Rosji i Zachodu z mojego punktu widzenia.

To zle, ze Polska poparla secesje Kosowa.
                        Serbowie sa wobec nas w porzadku.
                        Zabrac Serbom Kosowo, to tak, jakby pod Koninem utworzyc autonomie cyganska, bo mieszka duzo Cyganow.
                        • borrka Nie Konin, lecz Gniezno... 15.03.13, 19:03
                          Trafniejsza paralela.
                          • wojciech.2345 Re: Nie Konin, lecz Gniezno... 15.03.13, 19:09
                            borrka napisał:
                            > Trafniejsza paralela.
                            ----------
                            Ty też pójdziesz do piekła.

forum.gazeta.pl/forum/w,50,143207630,143229685,Re_Jak_pisalem_.html
                          • eva15 Re: Nie Konin, lecz Gniezno... Eureka! 15.03.13, 19:12
                            borrka napisał:

> Trafniejsza paralela.

I baaardzo odkrywcza. No ale ty wpadłeś na nią dopiero za 2. podejściem.
                            • wojciech.2345 Re: Nie Konin, lecz Gniezno... Eureka! 15.03.13, 19:17
                              eva15 napisała:

> borrka napisał:
                              >
                              > > Trafniejsza paralela.
                              >
                              > I baaardzo odkrywcza. No ale ty wpadłeś na nią dopiero za 2. podejściem.
                              -------------
                              Effciu,
                              Borrka poprawił optykę by Czeka lepiej zrozumiało.

Kabotyństwo Kremla oczywiste.
                        • eva15 Re: Effciu... 15.03.13, 19:10
                          borrcia napisał o 19:02:

> Ja nie bardzo chce wypowiadac sie w imieniu Serbow.

Borrcia napisał o Rosjanach o 9:27:

>Dawno maja was, gdzie slonce nie dochodzi.

Borrcia nie wie wieczorem, co rano plótł. Tak już ma.

Poza tym - wystarczy zobaczyć SERBOW (tych prawdziwych, nie z borrociowych opowieści) jak witają Putina.
                          • wojciech.2345 impotent alfa 15.03.13, 19:14
                            eva15 napisała:
                            > Poza tym - wystarczy zobaczyć SERBOW (tych prawdziwych, nie z borrociowych opo
                            > wieści) jak witają Putina.
                            ------------------------------------
                            Co zrobiła Rosja w sytuacji oczywistej?
                            Nothing.
                            Null.

Putin podkulił ogon.
                          • borrka Tylko krowa nie zmienia pogladow, Effciu. 15.03.13, 19:16
                            Od rana dokonalem przemyslen.

PS. A o Koninie napisalem, bo tam wielu Cyganow, ale zgadzam sie, na moje czterocyfrowe IQ, to dosc malo odkrywcze :)
                            • eva15 Re: Tylko krowa nie zmienia pogladow, Effciu. 15.03.13, 20:24
                              borrka napisał:

> Od rana dokonalem przemyslen.
                              >
                              > PS. A o Koninie napisalem, bo tam wielu Cyganow, ale zgadzam sie, na moje czter
                              > ocyfrowe IQ
                              , to dosc malo odkrywcze :)

Widzisz podwójnie?
                              • borrka Egzageruje nieco, Effciu... 16.03.13, 00:56
                                Ale to gwoli zachowania proporcji, wobec Twych wybitnych komilitonow.
                                Ich IQ nalezaloby wyrazic w liczbach urojonych.
              • eva15 Re: Nie zapluwaj sie. 15.03.13, 19:14
                Największym przyjacielem po czasie jesteś ty, borrcia.
                • wojciech.2345 Re: Nie zapluwaj sie. 15.03.13, 19:24
                  eva15 napisała:
                  > Największym przyjacielem po czasie jesteś ty, borrcia.
                  ------------------
                  Effciu,
                  Jankesi nie licząc się z nikim chcieli w świecie arabskim uchodzić
                  za obiektywnych, sprawiedliwych, ... i zrobili co chcieli.
                  A Matuszka?

Who cares.
                  LOL.
                  • 5magna Re: Nie zapluwaj sie. 15.03.13, 20:37
                    Jankesi sie niedlugo zerta z Chinami a Matuszka pomoze. Ucz sie Borat heroglifow chinskich....

www.airforcetimes.com/news/2008/01/airforce_china_strategy_080121/
    • borrka Gwalt odcisnal sie gwaltem po raz kolejny. 16.03.13, 00:44
      Tylko wmieszalo sie w to NATO i UE, w malo chwalebny sposob.
      Niczym Stalin z Hitlerem cwiartujacy Polske, odkroili kawal Serbii.
      Bez dania racji "wymierzyli" watpliwa sprawiedliwosc.

Dla jasnosci: nie kwestionuje serbskiego obledu.
      Krytykuje interwencje, ktorej cele sa dosc niejasne.

Wypchniecie Rosji z Balkanow jest faktem wartym "mszy", ale czy potrzebni byli do tego Albanczycy ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka