Dodaj do ulubionych

NU DANA nie masz tu popularnosci.

IP: *.nas26.tempe1.az.us.da.qwest.net 22.07.04, 20:51
Dopiero moj apel o zycie fredzia na tym forum przyniosl jakis odzef
akceptacji go.Niewiem co zrobia adminy no ale to zydowska gazeta to mysle ze
sie przychyla do mojej prosby.Sama pisalas na ktoryms watku piszac"A jak ja
mowilam ze Fredzio jest dobry to nie wierzyliscie".Czy jest dobry?- ale
napewno jest smieszny.Ty zas jestes malkontent genetyczny i uwazasz sie za
straszecnie mundra.Nu kto ci to wmawial ze ty mundra taka-rodzice?.Wiem
trudno sie wtedy takiemu pogodzic ze go olewaja lub nawet w najmniejszym
miejscu zkrytykuja.Wyglada tez na to ze narcyzm to wasza przywara narodowa.
Nu jacy my wielcy i mundrzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: dana33 Re: NU DANA nie masz tu popularnosci. IP: *.broadband.actcom.net.il 23.07.04, 00:16
      odzew sie pisze przez w, nie przez f.
      • pan.scan Nie tylko. 23.07.04, 00:38
        skrytykują - nie zkrytykują,
        mądry - nie mundry
        co zrobią adminowie - nie adminy
        strasznie - nie straszecnie

Nie otrzymał promocji do klasy IV Polskiej Szkoły Podstawowej w
        Birmingham/Alabama.

Skąd mu przychodzi do głowy zwiedzanie University of South Alabama ?

• Gość: dana33 Re: Nie tylko. IP: *.broadband.actcom.net.il 23.07.04, 00:39
          :)
          • Gość: tu i tam Dano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 00:43
            :( i co nie jest ci łyso?
            • Gość: dana33 Re: Dano IP: *.broadband.actcom.net.il 23.07.04, 00:44
              nie. a powinno? dlaczego?
        • jarek_grzyb Re: Nie tylko. 23.07.04, 00:44
          pan.scan napisał:

> skrytykują - nie zkrytykują,
          > mądry - nie mundry
          > co zrobią adminowie - nie adminy
          > strasznie - nie straszecnie
          >
          > Nie otrzymał promocji do klasy IV Polskiej Szkoły Podstawowej w
          > Birmingham/Alabama.
          >
          > Skąd mu przychodzi do głowy zwiedzanie University of South Alabama ?
          >
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14373999&a=14379693
          przez nie bez
          wiatr nie wiater itd

A gdzie tobie przychodzi, synu, czlowieku ?

• pan.scan Daj głos. Hop! Spójrz do góry, poledwiczka! Hau! 23.07.04, 00:45
          • Gość: dana33 Re: Nie tylko. IP: *.broadband.actcom.net.il 23.07.04, 00:46
            hahaha, fizniety nie rozumiejacy grzybek......
            • jarek_grzyb Re: Nie tylko. 23.07.04, 00:50
              Gość portalu: dana33 napisał(a):

> hahaha, fizniety nie rozumiejacy grzybek......

Ty lepiej napisz ile dzisiaj portfeli zwinalas w obronie wlasnej a potem
              zastanowimy sie kto jest fizniety.
              • Gość: dana33 Re: Nie tylko. IP: *.broadband.actcom.net.il 23.07.04, 00:52
                2,5 portfela. te pol to od paalestynskiego niemowlecia. one wszystkie z
                portfelami.
            • matylda2004 Dano 23.07.04, 00:53
              a kim ty jesteś z zawodu, może zechcesz coś więcej o sobie napisać, coś więcej
              niż riposty
              • Gość: dana33 Re: Dano IP: *.broadband.actcom.net.il 23.07.04, 00:57
                matyldo. ja tu od dwoch lat, ja wszystko napisalam, i oni wszystko wiedza.
                ja rok staralam sie odpowiadac normalnie i wyjasniac. ale nauczyli mnie lepiej.
                zapytaj sie innych, to ci powiedza dokladnie, kto ja jestem... :)
                jesli ty naprawde nowa, bo nie widzialam tego niku wczesniej, to welcome to the
                forum swiat.... mam nadzieje, ze masz gruba skore... :)
                dobranoc
                • matylda2004 Re: Dano 23.07.04, 01:01
                  nie, jeszcze chyba nie idę, po co mam pytać innych, proszę przedstaw się, ja
                  jestem lekarką z Warszawy, pediatrą, mam 35 lat i dużo wolnego czasu nocami...
                  • Gość: rachelka Re: Dano IP: *.twcny.rr.com 23.07.04, 01:18
                    matylda2004 napisała:

> nie, jeszcze chyba nie idę, po co mam pytać innych, proszę przedstaw się, ja
                    > jestem lekarką z Warszawy, pediatrą, mam 35 lat i dużo wolnego czasu nocami...

dana nie moze sie przedstawic bo za duzo byloby do pisania,jesli jestes nowa
                    tutaj to jesli bedziesz po stronie dany to czekaja ciebie same komplementy a
                    jesli nastapisz na odcisk, to obelgi szambiaste leca co chwila.bajka o
                    prowokacji to dla dzieciatek przyglupich,to poprostu styl tej damy z jej swita.
                    nieprawda ,ze trzeba miec gruba skore,trzeba wiedziec kim sie jest i nie dac sie
                    wygryzc z powodu swoich przekonan.a metody iscie stalinowskie tutaj panuja,z
                    dobrej szkoly wyniesionie.
                    pozdr
                    • pan.scan Wiesz, rachel 23.07.04, 01:22
                      Ryby śpiewają w Ukajali. Sprawdź.
                      • Gość: rachelka Re: Wiesz, rachel IP: *.twcny.rr.com 23.07.04, 01:28
                        ja nie rachel a rachelka a wiesz najlepsze kasztany sa na placu Pigal(nie wiem
                        czy tak sie pisze),tez sprawdz
                        • pan.scan Ja, ja 23.07.04, 01:36
                          - Stirlitz, ile jest dwa razy dwa? - zapytał Müller.
                          Stirlitz wiedział, wiedział również że Müller też wie, ale nie wiedział, czy
                          Centrala wiedziała, więc musiał milczeć.

• Gość: rachelka Re: Ja, ja IP: *.twcny.rr.com 23.07.04, 01:42
                            bruner ty swinio, wszystko sie popsulo bo wydales
                • pan.scan Daj sobie spokój dano. 23.07.04, 01:08
                  To doraźny nick, to coś tam 2004. Lepiej iść spać niż użerać się.
                  Layla Tov.
                  • Gość: matylda2004 Re: Daj sobie spokój dano. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 01:13
                    ale gbur, dlaczego mnie tak lekceważysz? jesteś właścicielem czegoś?
                    • pan.scan Re: Daj sobie spokój dano. 23.07.04, 01:15
                      Gość portalu: matylda2004 napisał(a):
                      ale gbur, dlaczego mnie tak lekceważysz? jesteś właścicielem czegoś?

Uczciwości.
                      • Gość: matylda2004 Re: Daj sobie spokój dano. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 01:18
                        no no! jasnowidzem też jesteś?
                        • pan.scan Nie. 23.07.04, 01:20
                          Dobrej nocy.
                          W zdrowym ciele zdrowy duch. (może? po wyspaniu się)
                          • Gość: matylda2004 Re: Nie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 01:24
                            ok, to juz postęp, powiedz jeszcze przepraszam, a cofnę gbura, dobranoc
                      • Gość: rachelka Re: Daj sobie spokój dano. IP: *.twcny.rr.com 23.07.04, 01:19
                        pan.scan napisał:

> Gość portalu: matylda2004 napisał(a):
                        > ale gbur, dlaczego mnie tak lekceważysz? jesteś właścicielem czegoś?
                        >
                        > Uczciwości.

dobrze,ze siedze,to najlepszy dowcip wieczoru
                        • Gość: matylda2004 ja nie dam sobie spokoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 01:22
                          chce was poznac,
                    • Gość: . Tez mysle, ze to Walzing Matilda. I pies dingo. IP: *.range81-153.btcentralplus.com 23.07.04, 05:22
                      • Gość: rachelka Re: Tez mysle, ze to Walzing Matilda. I pies ding IP: *.twcny.rr.com 23.07.04, 14:50
                        i dumbass
                • Gość: totyle Re: Dano IP: *.nas26.tempe1.az.us.da.qwest.net 23.07.04, 03:36
                  Danie trzeba bylo roku zeby zchamiala.Ja tu jestem od trzech miesiecy i
                  czytajac ja moglbym juz tez.Nu ale coz nie wszyscy maja gruba skore dany.
                  Staralas sie odpowiadac i wyjasniac.Nu dana z "twojej zgrai"z calusikami cie za
                  to gloryfikuja a z nami?.No coz nie mozesz do nas dotrzec-za gruba skore masz-
                  delikatniej trzeba i zgodnie z prawda.
                  Nu dana cos ci jeszcze powiem.Szlag cie trafia ze Polacy nie widza arabow jak
                  ich Zydzi maluja.Niestety dana aby sobie zjednoczyc sprzymierzencow nie mozesz
                  ich w tym samym momencie oskarzaz o zbrodnie tez.Albo jedno albo drugie.Albo
                  wrog albo przyjaciel.Na kolanach ci nikt sluzyl nie bedzie.Nie szukaj wiec
                  poglosu wsrod polskich forumowiczow boc Polacy to antysemici.
                  Jeszcze jedno.Nie masz pojecia co was zgubi a zgubi was niedocenianie wroga
                  i plytkie "podsmichujki"z arabow i palestynczykow.Wasza impertynencja,narcyzm,
                  ignorancja innych nie zna granic.To was zgubi.
                  • Gość: . A podsmi...ki z Pakistanczykow? IP: *.range81-153.btcentralplus.com 23.07.04, 05:26
                    GW wykropkowuje mi w tytule "podsmiechujki" - glupota komputera, tj.
                    programisty i programu
                • Gość: polit ReA wiec. IP: 195.127.152.* 23.07.04, 21:08
                  Czy nie lepiej dalej opowiadac o podobno pieknym Izraelu, o sobie , moze nie
                  prywatnym zyciu ale o przezyciach w Polsce Austrii czy poczatkach w Izraelu.
                  Moze dyskusje z Gaalem o histori rzeczywistej a nie takiej jakiej by sie
                  chcialo miec, ale z podaniem materialow gdzie mozna by bylo poszperac.
                  Dana mnie tez ostatnio razi Twoje obrazajace nazewnictwa innych forumow2iczow.
                  Naprawde pare razy docinalas bezpodstawnie Gaalowi bez podania
                  konktrargumentow do sprawdzenia. Moim zdaniem bylo to nieladnie, skromnie
                  mowiac. Na razie tyle.
    • sol4000 Re: NU DANA nie masz tu popularnosci. 23.07.04, 03:18
      Gość portalu: totyle napisał(a):

nie badz zazdrosny! jak sie troche doksztalcisz, to moze i osiagniesz poziom
      dany, a i dzieci bedziesz mogl uczyc. jak postepuje ich wychowanie, czy juz
      potrafia odroznic czlowieka od nie-zyda?
      • Gość: totyle Re: NU DANA nie masz tu popularnosci. IP: *.nas26.tempe1.az.us.da.qwest.net 23.07.04, 03:45
        Nu abym taki jak dana poziom zdobyl musialbym do jej szkoly chodzic.
        Nie mam szans w departamecie rzucania miesem.Zreszta co to za argument?-
        prostacki nic nie mowiacy o adwersazu(drugiej stronie) tyko o autorze rzucanego
        miesa.
        Dzieci moje rozrozniaja juz duzo.Obserwuje je cos tam zawsze wspolnie robimy
        i zauwazylem jak dzieci sa podatne na formowanie swiata.Sa jak plastelina
        mozna z nich zrobic ludzi wartosciowych lub wrogow innych ludzi bez wiekszego
        problemu-mysle.
        Mam nadzieje i wierze ze wyrosna na ludzi i do ludzi.Zydzi sie w tym momencie
        nie licza.To sprawa raczej religii a nie socjalizowania z nimi na codzien.
        • Gość: . Zrobisz wrogow. Tobie sie to napewno uda. Wierze IP: *.range81-153.btcentralplus.com 23.07.04, 05:29
          w ciebie. Tak trzymac!
          • Gość: dana33 Re: ja nie dam sobie spokoju IP: *.jazo.org.il 23.07.04, 08:39
            nu, matyldo? juz teraz wszystko wiesz? :)
        • sol4000 Re: NU DANA masz tu popularnosc. 23.07.04, 14:40
          Gość portalu: totyle napisał(a):

> Nu abym taki jak dana poziom zdobyl musialbym do jej szkoly chodzic.

za wysokie progi na twoje nogi...

wrazliwosc na wdzieki dziewczece
          to sa tak zwane "lata cielece".
          napisal zyd z lodzi.
      • Gość: rachelka Re: NU DANA nie masz tu popularnosci. IP: *.twcny.rr.com 23.07.04, 14:56
        sol4000 napisał:

> Gość portalu: totyle napisał(a):
        >
        > nie badz zazdrosny! jak sie troche doksztalcisz, to moze i osiagniesz poziom
        > dany, a i dzieci bedziesz mogl uczyc. jak postepuje ich wychowanie, czy juz
        > potrafia odroznic czlowieka od nie-zyda?

to ty sie doksztalc,ona twoim bogiem jest,wiec tylko postudiuj troche epitetow i
        juz bedziesz tam,gdzie byc chcesz.dzieci same widza kto ki jest,bez waszych
        madrosci zydowskich na tym forum.prawde trudno zatupac i zakrzyczec, w tym
        przodujecie.
        • sol4000 Re: NU DANA nie masz tu popularnosci. 23.07.04, 18:30
          Gość portalu: rachelka napisał(a):

> to ty sie doksztalc,ona twoim bogiem jest,wiec tylko postudiuj troche
          epitetow
          > i
          > juz bedziesz tam,gdzie byc chcesz.dzieci same widza kto ki jest,bez waszych
          > madrosci zydowskich na tym forum.prawde trudno zatupac i zakrzyczec, w tym
          > przodujecie.

oj rachelko, rachelko. co ja ci biebiedny zrobilem? kiedys, jak bede mial
          wiecej czasu (i lepszy humor), napisze specjalnie dla ciebie, o pewnej
          przygodzie, jaka dane mi bylo przezyc.
          tym razem musisz zadowolic sie madrasciami polskimi i moim ukochanym poeta.

O wielki Boze et cetera,
          Coz to sie ze mna stalo nagle,
          Ze „duch” „sam siebie” juz nie „zbiera”,
          Ze opuscilem nagle zagle.

Tak mu cos... psiakrew, braknie slowa,
          Tak mi sie „poziom” duszy zsunal...
          Ze gdybym wiedzial, gdzie sie chowa,
          Tobym jej w pysk z przeklenstwem plunal...

(Julian Tuwim, czerwiec 1912 r. bardzo zly byl tego dnia z jakiegos powodu.)

• Gość: Hallo Re: A wiec? IP: *.pool.mediaWays.net 24.07.04, 21:34
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Ty za to ja tutaj masz IP: *.fastres.net 24.07.04, 22:33
      w tym samym domu w ktorym ten z IP: *.bchsia.telus.net sie leczy.
    • mcattery TOTYLE...... 25.07.04, 01:39
      A ty masz popularnosc moskita natretnego, bzyczacego, przed ktorym sie nie
      mozna opedzic....
      Ot... taki plugawy komarek...

Ma ktos Raida??? Bo on tj.totyle mnie wyjatkowo iytuje.Zeby jeszcze byl
      inteligentny ale to jest wynajeta chyba pacyna do pisania pierdol.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka