Dodaj do ulubionych

GUCIOWAAAAAAAA !!!!!!!

IP: *.bb.netvision.net.il 29.07.04, 12:57
gdzie ty sie paletasz, guciowa? maz ci sie tutaj rozbiegl po forum z jego
madrosciami, a gdzie ty???? dlaczego go nie pilnujesz???? zupelny skandal, ze
popuszczasz mu smycz!!!!!
Obserwuj wątek
    • guciowa Re: GUCIOWAAAAAAAA !!!!!!! 29.07.04, 13:16
      Juz jestem. Wybaczcie mojemu guciowi. On ostatnio ma problemy z myśleniem, tzn
      z jajami, a do tego dołączyła się obstrukcja (to ma związek z jego stanem).
      Siedzi w kiblu i wyje. Boi sie tego Wisentala ( dobrze napisałam?), bo on mu
      coś tam znalazł w papierach.
      Zrywa się w nocy i wrzeszczy.A teraz ten Jom Kipur się zbliża, to on się bardzo
      boi. Na dodatek mówi, że mu żydki po ścianach chodzą i do łóżka mu włażą. Im
      więcej pije, tym bardziej mu się w jajch kręci ten rozum.
      Nie wiem co z tymi jego jajami zrobić.
      Zrozumcie człowieka. Dajcie mu trochę po tym forum pobiegać. Niech se trochę
      odpocznę.Jak on na forum to ja mogę zaczerpnąć swieżego powietrza. Bo on tak
      jak forum zasmradza również nasze skromne mieszkanko.
      Kocham mojego gucia
    • Gość: kiecka Re: GUCIOWAAAAAAAA !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 13:17
      guuuuuciowa !!!!!!!!! , co z tobą , ratuj , gutek się uwolnił i świruje i znowu
      nie schowałaś komputera
      • Gość: dana33 Re: GUCIOWAAAAAAAA !!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 29.07.04, 13:24
        nu, ja nie bede sie tu z toba klocic, kochaj se go ile chcesz, jak to sie u nas
        mowi, kazda potwora znajdzie swego amatora. ale nie mozesz mu tych tego tamtego
        obciac? taka jedna bobbit cus tam w hameryce, ona to zrobila. miala spokoj
        natychmiastowo. noz kuchenny bedzie w sam raz. ten od chleba, one sa dobre.
        • guciowa Re: GUCIOWAAAAAAAA !!!!!!! 29.07.04, 13:28
          Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, ja nie bede sie tu z toba klocic, kochaj se go ile chcesz, jak to sie u
          nas
          >
          > mowi, kazda potwora znajdzie swego amatora. ale nie mozesz mu tych tego
          tamtego
          >
          > obciac? taka jedna bobbit cus tam w hameryce, ona to zrobila. miala spokoj
          > natychmiastowo. noz kuchenny bedzie w sam raz. ten od chleba, one sa dobre.

kochana, nie mogę, bo doktor powiedział, że gdyby on nie miał mózgu w jajach,
          to można by go było wykastrować, a tak to jakby mu głowę odciąć.
          Ja kocham mojego gucia.
          • Gość: dana33 Re: GUCIOWAAAAAAAA !!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 29.07.04, 13:32
            nieeeee, wykastrowac to nie, niech ma ciut przyjemnosci z zonka.... ale z
            drugiej strony...... ty, guciowa, tylko uwazaj, zeby on dzieci nie robil, bo
            jak tu sie pojawi jeszcze par malych guciatek, to bedzie trzeba wybudowac
            muroplot, miedzy guciem z gucietami a reszta forum.... :)
            • guciowa Re: GUCIOWAAAAAAAA !!!!!!! 29.07.04, 13:38
              Za późno. On się już rozklonował.
    • a.adas Pani Guciowa, może by elektrowstrząsy pomogły? 29.07.04, 13:54
      Choć co ja piszę, przecież maż Szanownej Pani jest masochistą, zawsze taszczy
      największe g.... na sobie.
      Przyjemnosć miałby tylko dodatkową.
      Ale w skrajnych wypadkach wycina się kawałek mózgu, to moze taż by uciać to i
      owo. O Boże, nie powie Pani, ze lekarze w szpitalu się pomylili i kawałek
      napletka... Dlatego biednego Gucia tak monotematycznie nosi po Forum? Niech mu
      Pani powie, ze Arabów też obrzezają, gojów też, czasem...
      Współczuję niedoli

adas

PS Przepraszam, ze się wtrącę w prywatne sprawy. U takiego PPP jak Gucio nie ma
      pewnei mowy o rozwodzie?
      PPP - prawdziwy polski patriota (najczęsciej z zgranicy)
      • guciowa Re: Pani Guciowa, może by elektrowstrząsy pomogły 29.07.04, 14:53
        a.adas napisał:

> Choć co ja piszę, przecież maż Szanownej Pani jest masochistą, zawsze taszczy
        > największe g.... na sobie.
        > Przyjemnosć miałby tylko dodatkową.
        > Ale w skrajnych wypadkach wycina się kawałek mózgu, to moze taż by uciać to i
        > owo. O Boże, nie powie Pani, ze lekarze w szpitalu się pomylili i kawałek
        > napletka... Dlatego biednego Gucia tak monotematycznie nosi po Forum? Niech
        mu
        > Pani powie, ze Arabów też obrzezają, gojów też, czasem...
        > Współczuję niedoli
        >
        > adas
        >
        > PS Przepraszam, ze się wtrącę w prywatne sprawy. U takiego PPP jak Gucio nie
        ma
        >
        > pewnei mowy o rozwodzie?
        > PPP - prawdziwy polski patriota (najczęsciej z zgranicy)

Napletek to on ma że ho,ho. Zwisa mu do samych jaj. Można go naciągnąć na głowę.
        A rozwód? Nie ma mowy!!!
        Ja przecież kocham mojego gucia.
        • Gość: dana33 Re: Pani Guciowa, może by elektrowstrząsy pomogły IP: 192.114.44.* 29.07.04, 20:14
          guciowa, tys zwariowala, z napletkiem na glowie? aaa, to po to zebys go nie
          widziala, rozumiem....
    • Gość: sp;lit Re: GUCIOWAAAAAAAA !!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 29.07.04, 20:55
      Gdybys na zakonskie do Fleischmann'a smyczy nie zezarla , to nie byloby
      problemu , a tak Gucio dokazuje , ty wydalasz , a reszta trzyma sie za nosy .

Bedziesz siem mundrowac , ciucka , jak przyjdzie czas na obroze i sprzaczke :)

uklony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka