Gość: . IP: *.arcor-ip.net 04.08.04, 22:24 WASHINGTON (Reuters) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rachelka Re: 88% of Americans Abnormal IP: *.twcny.rr.com 04.08.04, 22:29 jeez teraz wiem dlaczego np poloniaamerykanska i inne podobne nicki pisujace na tym forum takie glupstwa wypisuja. zaliczaja sie oni poprostu do tych 88% nienormalnych amerykanow . jedno co mi sie nie zgadza jak tyle nienormalnych to dlaczego ten kraj tak wyglada jak wyglada, skad ten potencjal godpodarczy sie bierze nie mowiac juz o money i "Wall Street"? musza tym zawiadywac zydzi a ich sie do tej statystyki nie wlozylo,ze wzgledu na wieloletnia przyjazn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie znecaj sie nad mentally handicapped, nie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.08.04, 22:35 wypada. Czy serduszko ci sie wspolczuciem nie sciska? Choc troszeczke? A ze kraj tak wyglada? Coz, juz nie wyglada (pojedziesz, zobaczysz, jest tanio)...A poza tym "robocopy" po lobotomii sa najlepsi przy fabrycznej tasmie i na roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Nie znecaj sie nad mentally handicapped, nie IP: *.twcny.rr.com 04.08.04, 22:43 Gość portalu: . napisał(a): > wypada. Czy serduszko ci sie wspolczuciem nie sciska? Choc troszeczke? > A ze kraj tak wyglada? Coz, juz nie wyglada (pojedziesz, zobaczysz, jest > tanio)...A poza tym "robocopy" po lobotomii sa najlepsi przy fabrycznej tasmie > i na roli. alez ja sie nie znecam lordzie nad uposledzonymi mentalnie,w koncu polowa forum to chyba na roznych farmakologiach przedzie. co do ciebie to tez nie wiem czy po drodze nie miales labotomy, bo jakis sie zrobiles wulgarno-agresywny, i straszne banialuki wypisujesz na wielu postach. wez sie w garsc i zacznij robic cos nowego, to moze ci wena tworcza wroci i zablysniesz tu nowym blaskiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Nobody realizes that... IP: *.nocservices.com 04.08.04, 22:54 some people expend tremendous energy merely to be normal. (Albert Camus) N.p. kropka. A i tak mu się to nie udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . To juz natrectwo.Musialem trafic w sedno i Milusia IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.08.04, 22:56 boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Czy ci ludzie tacy mądrzy... IP: *.nocservices.com 04.08.04, 23:00 się zrobili, czy to sedno takie duże? (Jacek Mlynarski) Ty jednak spudlowales milordzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Ale sie usmialem IP: *.nyc.rr.com 04.08.04, 22:57 Kolega gosc . (kropka) IP: *.arcor-ip.net zapomnial jedynie dodac, ze "wiadomosc" pochodzi z The Bentinel, ktore za motto ma: Rock-solid reporting Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Molson Re: 88% of Americans Abnormal IP: *.sympatico.ca 04.08.04, 23:08 Ja tez nie lubie duzo ludzi , ale wcale nie mysle ze jestem nienormalny z tego powodu .Czy inni ludzie lubia mnie ? Wisi mi to .Niech ktos taka sonde przeprowadzi w Polsce i zobaczymy czy tak sie katolicy kochaja wzajemnie i ilu ludzi zyje z depresja czy tam innymi schorzeniami psychicznymi .Pomijajac to wszystko ,mysle ze Amerykanie sa nienormalni . Tutaj dobry przyklad ,przepraszam ze po angielsku : The British doctor says "Medicine in my country is so advanced that we can take a kidney out of one man - put it in another and have him looking for work in six weeks. The German doctor says, "That´s nothing, we can take a lung out of one person , put it in another and have him looking for work in four weeks" The Russian doctor says, "In my country, medicine is so advanced that we can take half a heart out of one person put it in another and have them both looking for work in two weeks." The American doctor, not to be outdone, says. You guys are way behind: We just took a man with no brain out of Texas, put him in the White House, and now half the country is looking for work, and the other half is preparing for war. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: 88% of Americans Abnormal IP: *.twcny.rr.com 04.08.04, 23:25 molson,ale za granica w kierunku kanady tez to lepiej nie wyglada. ameryka ,a szczegolnie ten bialy dom,ktory to zydom sie klania, oglupil juz niejednego,ale musisz przyznac,ze lewicujace kanadole tez madre nie sa. slowem swiat jest pelen balwanow do ktorych my sie na szczescie nie zaliczamy:) Odpowiedz Link Zgłoś