Dodaj do ulubionych

88% of Americans Abnormal

IP: *.arcor-ip.net 04.08.04, 22:24
WASHINGTON (Reuters)
Obserwuj wątek
    • Gość: Miluś 100-2=98 IP: *.nocservices.com 04.08.04, 22:28
    • Gość: rachelka Re: 88% of Americans Abnormal IP: *.twcny.rr.com 04.08.04, 22:29
      jeez teraz wiem dlaczego np poloniaamerykanska i inne podobne nicki pisujace na
      tym forum takie glupstwa wypisuja. zaliczaja sie oni poprostu do tych 88%
      nienormalnych amerykanow . jedno co mi sie nie zgadza jak tyle nienormalnych to
      dlaczego ten kraj tak wyglada jak wyglada, skad ten potencjal godpodarczy sie
      bierze nie mowiac juz o money i "Wall Street"? musza tym zawiadywac zydzi a ich
      sie do tej statystyki nie wlozylo,ze wzgledu na wieloletnia przyjazn.
      • Gość: . Nie znecaj sie nad mentally handicapped, nie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.08.04, 22:35
        wypada. Czy serduszko ci sie wspolczuciem nie sciska? Choc troszeczke?
        A ze kraj tak wyglada? Coz, juz nie wyglada (pojedziesz, zobaczysz, jest
        tanio)...A poza tym "robocopy" po lobotomii sa najlepsi przy fabrycznej tasmie
        i na roli.
        • Gość: rachelka Re: Nie znecaj sie nad mentally handicapped, nie IP: *.twcny.rr.com 04.08.04, 22:43
          Gość portalu: . napisał(a):

> wypada. Czy serduszko ci sie wspolczuciem nie sciska? Choc troszeczke?
          > A ze kraj tak wyglada? Coz, juz nie wyglada (pojedziesz, zobaczysz, jest
          > tanio)...A poza tym "robocopy" po lobotomii sa najlepsi przy fabrycznej tasmie
          > i na roli.

alez ja sie nie znecam lordzie nad uposledzonymi mentalnie,w koncu polowa forum
          to chyba na roznych farmakologiach przedzie. co do ciebie to tez nie wiem czy
          po drodze nie miales labotomy, bo jakis sie zrobiles wulgarno-agresywny, i
          straszne banialuki wypisujesz na wielu postach. wez sie w garsc i zacznij robic
          cos nowego, to moze ci wena tworcza wroci i zablysniesz tu nowym blaskiem:)
    • Gość: Miluś Nobody realizes that... IP: *.nocservices.com 04.08.04, 22:54
      some people expend tremendous energy merely to be normal.
      (Albert Camus)

N.p. kropka. A i tak mu się to nie udaje.
      • Gość: . To juz natrectwo.Musialem trafic w sedno i Milusia IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.08.04, 22:56
        boli.
        • Gość: Miluś Czy ci ludzie tacy mądrzy... IP: *.nocservices.com 04.08.04, 23:00
          się zrobili, czy to sedno takie duże?
          (Jacek Mlynarski)

Ty jednak spudlowales milordzie.
    • Gość: felusiak Ale sie usmialem IP: *.nyc.rr.com 04.08.04, 22:57
      Kolega gosc . (kropka) IP: *.arcor-ip.net
      zapomnial jedynie dodac, ze "wiadomosc" pochodzi z The Bentinel, ktore
      za motto ma: Rock-solid reporting
    • Gość: Molson Re: 88% of Americans Abnormal IP: *.sympatico.ca 04.08.04, 23:08
      Ja tez nie lubie duzo ludzi , ale wcale nie mysle ze jestem nienormalny z tego
      powodu .Czy inni ludzie lubia mnie ? Wisi mi to .Niech ktos taka sonde
      przeprowadzi w Polsce i zobaczymy czy tak sie katolicy kochaja wzajemnie i ilu
      ludzi zyje z depresja czy tam innymi schorzeniami psychicznymi .Pomijajac to
      wszystko ,mysle ze Amerykanie sa nienormalni .
      Tutaj dobry przyklad ,przepraszam ze po angielsku :
      The British doctor says "Medicine in my country is so advanced that we can take
      a kidney out of one man - put it in another and have him looking for work in
      six weeks.

The German doctor says, "That´s nothing, we can take a lung out of one person ,
      put it in another and have him looking for work in four weeks"

The Russian doctor says, "In my country, medicine is so advanced that we can
      take half a heart out of one person put it in another and have them both
      looking for work in two weeks."

The American doctor, not to be outdone, says. You guys are way behind:
      We just took a man with no brain out of Texas, put him in the White House, and
      now half the country is looking for work, and the other half is preparing for
      war.

• Gość: rachelka Re: 88% of Americans Abnormal IP: *.twcny.rr.com 04.08.04, 23:25
        molson,ale za granica w kierunku kanady tez to lepiej nie wyglada. ameryka ,a
        szczegolnie ten bialy dom,ktory to zydom sie klania, oglupil juz niejednego,ale
        musisz przyznac,ze lewicujace kanadole tez madre nie sa. slowem swiat jest pelen
        balwanow do ktorych my sie na szczescie nie zaliczamy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka