IP: *.twcny.rr.com 18.08.04, 18:39
jaki byl powod do usuniecia mej wiadomosci, co w niej bylo niezgodnego z
regulaminem?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=15000263
Obserwuj wątek
    • kropka Re: kropka 18.08.04, 18:48
      Wycięłam innym post, nie oszukuj, proszę

• Gość: rachelka Re: kropka IP: *.twcny.rr.com 18.08.04, 18:56
        kropka napisała:

> Wycięłam innym post, nie oszukuj, proszę
        kropka my chyba mowimy w tym samym jezyku. na podanym powyzej linku wycielas mi
        moj wpis, prosze o podanie przyczyny? wyraznie widac ,ze pod moim komentarzem
        jest wiadomosc usunieta-dlaczego? co do innych to nie moj problem,ale jak
        wycinasz mi moje komentarze to chyba mam prawo do zapytania dlaczego,aby
        chociazby tego nie powtarzac.
        • kropka Re: kropka 18.08.04, 18:59
          bo, krótko mówiąc, był obraźliwy i obrzydliwy
      • Gość: rachelka Re: kropka IP: *.twcny.rr.com 18.08.04, 19:22
        kropka napisała:

> Wycięłam innym post, nie oszukuj, proszę
        >
        no najpierw mnie oskarzasz o oszustwo a potem zmieniasz odpowiedz komentujac moj
        post, o co cie oryginalnie prosilam. mozesz powiedziec dla kogo moj wpis byl
        obrazliwy czy obrzydliwy? fakt,ze tylu tutaj obraza polakow czy inne nacje nie
        przeszkadza waszej gazecie zupelnie. podalam przyklad mej babci meczonej przez
        hitlerowcow za ukrywanie ludzi, pytajac sie czy warto bylo. to uwazasz za
        obrzydliwe? ja uwazam dwulicowosc za obrzydliwa. tolerujecie chamstwo, jawny
        rasizm co udekumentowalam na mym watku a mnie zamiast dac konkretna odpowiedz
        zwodzisz jakimis banialukami i pomawiasz o oszustwo. jesli masz role cenzora to
        musiz sie stosowac do zasad waszej gazety, inaczej to raczej nastepuje selekcja
        pewnych nikow a nie wiadomosci,tresci czy formy wypowiedzi.
        • Gość: totyle Re: kropka IP: *.nas24.tempe1.az.us.da.qwest.net 18.08.04, 19:52
          rachelka nie przejmuj sie.Problem jest bardziej zlozony niz ta cenzorska mafia
          prozydowska tu na forum.Wlasciwie ich gazeta to moga robic co chca boc to
          przecie wiadomo ze demokracja dziala dla nich a nie dla "ludu".
          • Gość: KOKOSZ wszystko byloby w porzadku, gdyby nie... IP: 67.111.137.* 18.08.04, 20:02
            oszukiwali naiwnych ludzi i zmienili oficjalna nazwe gazety na np.:
            "gazeta polskojezycznych zydow", lub "zydowski glos polskiego ludu"... ;-)))

Swoja droga, zastanawiam sie, kto w Polsce jescze kupuje tego szmatlawca?...
            Pozdr,
            K
            • Gość: rachelka Re: wszystko byloby w porzadku, gdyby nie... IP: *.twcny.rr.com 18.08.04, 20:25
              Gość portalu: KOKOSZ napisał(a):

> oszukiwali naiwnych ludzi i zmienili oficjalna nazwe gazety na np.:
              > "gazeta polskojezycznych zydow", lub "zydowski glos polskiego ludu"... ;-)))
              >
              > Swoja droga, zastanawiam sie, kto w Polsce jescze kupuje tego szmatlawca?...
              > Pozdr,
              > K
              to juz nie chodzi o glupia gazete ale o insynuacje cenzora,ze ja klamie co jest
              bardzo oszczercze i nie bagatelne. do tej pory nie otrzymalam odpowiedzi
              dlaczego zcieli moja odpowiedz,gdyz moim zdaniem nie byla obrazliwa, a jak byla
              to trzeba przytoczyc przyklad a nie pusty frazes -bo byla obrzydliwa i
              obrazliwa. kropka chyba pracuje na pol etatu jako nauczycielka przedszkola i
              niedlugo powie co poniektorym ze poniewaz nas nie lubi to musimy juz pojsc do
              domu. co to za poziom?
              • Gość: totyle Re: wszystko byloby w porzadku, gdyby nie... IP: *.nas24.tempe1.az.us.da.qwest.net 18.08.04, 20:31
                Pamietaj ze kropka jest potomkiem komunisty-zyda ktory byl od zakladania
                kagancow Polakom w erze przedwalesowej.
                Nie zadaj od zydowki czy zyda dwoch rzeczy:wdziecznosci i sprawiedliwosci.
                Natomiast zadaj aby sie w koncu z Polski wyprowadzili.Zobaczysz ze to ich
                bardziej ruszy niz twa krytyka ich cenzorskich praktyk.
                • Gość: rachelka Re: wszystko byloby w porzadku, gdyby nie... IP: *.twcny.rr.com 18.08.04, 20:45
                  Gość portalu: totyle napisał(a):

> Pamietaj ze kropka jest potomkiem komunisty-zyda ktory byl od zakladania
                  > kagancow Polakom w erze przedwalesowej.
                  > Nie zadaj od zydowki czy zyda dwoch rzeczy:wdziecznosci i sprawiedliwosci.
                  > Natomiast zadaj aby sie w koncu z Polski wyprowadzili.Zobaczysz ze to ich
                  > bardziej ruszy niz twa krytyka ich cenzorskich praktyk.
                  a kto by ich przyjal, przeciez w izraelu wolno zydow krytykowac, nawet to sami
                  robia bardzej ostro niz tu w GW, wiec co by im biedakom zostalo,wrocic do polski
                  i pluc na nowo?
                • Gość: . Re: wszystko byloby w porzadku, gdyby nie...+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 18.08.04, 20:48
                  Ty sie wyprowadziles?
                  Nie zabieraj,wiec,glos w imieniu Polakow.
                  • Gość: rachelka Re: wszystko byloby w porzadku, gdyby nie...+ IP: *.twcny.rr.com 18.08.04, 20:52
                    Gość portalu: . napisał(a):

> Ty sie wyprowadziles?
                    > Nie zabieraj,wiec,glos w imieniu Polakow.
                    czy sie ktos wprowadzil czy wyprowadzil to niewazne, gdyz ma prawo czuc sie
                    polakiem. ty bronisz zydow nie mieszkajac w izraelu, jak rowniez to samo czynia
                    miliony zydow mieszkajacych w roznych miejscach kuli ziemskiej. ten punkt to
                    akurat nie przejdzie kropko,zwazywszy na fakt,ze kazdy z nas ma w polsce
                    rodziny,przyjaciol czy wlasne interesy.
              • Gość: KOKOSZ no coz... IP: 67.111.137.* 18.08.04, 21:37
                ja ,jak do tej pory, nie dostapilem jeszcze zaszczytu kropkowej odpowiedzi,
                dlaczego moje cale watki przepadaja w czarnej dziurze koSShernej wybiorczej
                cenzury...
                Rachelko, "give up all your hopes..." :-(((((( gdyz nie o "czysta" cenzure
                tutaj chodzi, lecz o partyjna linie gazety, do ktorej czerwona kosmata kropka
                musi sie dostosowac, bo zostanie wywalona na zbity pysk...
                Pozdr,
                K
            • Gość: jarek-Zyd ne telus Moze nikt, a cale wydanie sami sobie sprzedaja. IP: *.fastres.net 18.08.04, 21:21
              jaki ty jestes inteligetny.
              • Gość: KOKOSZ masz racje, gdybym byl zydem, to... IP: 67.111.137.* 18.08.04, 21:40
                bylbym zapewne takim koSShernym matolkiem, jak ty... :-((
        • Gość: jojo Re: kropka IP: *.proxy.aol.com 18.08.04, 22:07
          he he he,dobrze ze cie wyciela !!! Zachowuj sie kulturalnie jak ja,a nigdy cie
          nie wytna !!! Pzdr.dla pani Kropki za jej ciezka prace jaka jest koszenie !!!
          • Gość: rachelka Re: kropka IP: *.twcny.rr.com 19.08.04, 01:21
            Gość portalu: jojo napisał(a):

> he he he,dobrze ze cie wyciela !!! Zachowuj sie kulturalnie jak ja,a nigdy cie
            > nie wytna !!! Pzdr.dla pani Kropki za jej ciezka prace jaka jest koszenie !!!
            no wiesz jojo jesli chodzi o klamstwo to tutaj tez prym wiedziesz. zobacz sobie
            twoj chamski wpis o kokoszu na oslej lawce. po tych wulgaryzmach,ktore pod moim
            adresem rzuciles wczoraj na nim nie mam wiecej ochoty nawet jednego zdania z
            toba zamienic. to nie jest ten poziom jaki ja akceptuje. staralam sie byc
            cywilizowana jesli chodzi o ciebie i reszte,ale poprostu przebrales miare i to
            nie pierwszy raz. ty gustujesz w pomyjach, wiec i sam sobie je wylewaj.
            • Gość: pótwór Re: kropka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 15:32
              za to cię lubię , dziewczyno , noooooooormalnie pycha ...
              gdzie poleciałaś , może się zgubiłaś podczas biegania i