1igor_uk 19.04.14, 20:11 Niby nic takiego,ale to pokazuje debilizm "eurointegratorow" na Ukrainie. Ja nie moglem powstrzymac sie od smiechu :-) W europejskim Lwowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamusb Re: Troche humoru. 19.04.14, 20:14 Prymitywnego człowieka, prymitywne dowcipy bawią. Odpowiedz Link Zgłoś
1igor_uk Jestes prymitywem,usbesznik. 19.04.14, 20:19 To nie jest dowcip,a tylko rzeczywistosc na zachodzie Ukrainy,gdzie nawet srac staraja sie po "europejsku".Ale to dla ciebie jest czyms normalnym,przeciez ty nie srasz na klatce schodowej nie dla tego,ze ciebie rodzicie dobrze wychowali,a tylko dla tego,ze ty dotknal europejska kulture. Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: Jestes prymitywem,usbesznik. 19.04.14, 20:29 Jak by ty napisać po polski, to ja by zrozumieć, o co twoja chodź, a tak ... A skąd twoja wiedzieć, że to zachód Ukraina, a nie wschód, albo nowa moda na krymu. Na krymu dużo przyjezdnych z Rosji teraz być, a wiadomo, że ruski człowiek z kultura na bakier Odpowiedz Link Zgłoś
1igor_uk Dzieki usbesznik. 19.04.14, 20:32 Tak trzymaj,moi watki trzeba podbijac do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: Troche humoru.+ 19.04.14, 22:09 co to,separatysci ze Wschodu do lwowa przyjechali w odwiedziny? Odpowiedz Link Zgłoś
drugiwojwa Re: Troche humoru.+ 20.04.14, 07:30 bywszy1, to ty ? masz wyjątkowe poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: mam humorystyczne poczucie humoru+ 20.04.14, 22:17 odpowiednie do intencji zalozyciela tego watka. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:prymityw,on zawsze prymitywem zostanie+ 21.04.14, 16:56 i tu nie pomoga ukonczone trzymiesieczne kursy grania na kradzionej w Niemczech garmoszce! I dlatego ma humor prymitywny. Odpowiedz Link Zgłoś
lisek.syfilisek Re: To nie do śmiechu 21.04.14, 17:05 Rozpoczęła się depopulacja według Nowego Porządku Świata www.infowars.com/report-ebola-suspected-in-europe-broken-through-all-containment-efforts/ The outbreak of Ebola Virus in seven west African countries has broken through all containment efforts and is spreading like wildfire. According to Christian Relief groups working in Guinea and Liberia, the number of confirmed infections jumped 15% in just the last 24 hours - miziaforum.wordpress.com/2014/02/23/protestujacy-na-majdanie-zlapali-snajpera-samosad/ Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Kulturnyj narod 21.04.14, 17:19 Wreszcie zrozumiałem rosyjskie "poczucie humoru", wiem co Was śmieszy. I wreszcie wiem dlaczego robiąc se z Was jaja spiewamy : "ura, ura, ura, my kulturnyj narod; priszioł ja k carycy, podpizdił jej rubla, kupił poł litra wodki, opiłsia kak swinia" Odpowiedz Link Zgłoś
1igor_uk Nic ty nie rozumiesz,remik. 21.04.14, 17:23 Jestes tylko prymitywnym szowinistom. Odpowiedz Link Zgłoś