Dodaj do ulubionych

Putin znowu łże jak przystało na agenta KGB

07.05.14, 21:09
Wojsk rosyjskich z ogranicza z Ukrainą nie wycofał,
a nawet jest ich w porównaniu z ubiegłym tygodniem o 30% więcej.
kamer zainstalowanych na satelitach nie da się oszukać.
Czyli będą nałożone następne sankcje.
Obserwuj wątek
    • j-k nie bardziej , niz "Zachodnie Demokracje" 07.05.14, 21:21
      ktore sila odlaczyly Kosovo od Serbii

ale wzbraniaja odlaczyc Rosjan z Donbassu od Ukrainy.
      • johnny-kalesony Re: nie bardziej , niz "Zachodnie Demokracje" 07.05.14, 21:32
        W Kosowie mielśmy ludobójcze czystki etniczne, więc sytuacja ta jest wobec tego, co dzieje się na Ukrainie nieporównywalna. Jakoś nie słyszałem, żeby setki tysięcy rosyjskojęzycznych Ukraińców w popłochu opuszczały swoje domy, uciekając przed Ukraińcami mówiącymi po ukraińsku.
        Mamy tutaj typowy przykład sukcesu kremlowskiej propagandy, której udało się sporej części międzyanrodowej publiczności wmówić równoważność casusu Kosowa i Donbasu.

Pozdrawiam
        Keep Rockin'
        • j-k bzdury... 07.05.14, 21:39
          nikt mnie tu o sympatie do Putina nie moze posadzac.

w Kosowie nie bylo zadnych czystek etnicznych (to nie Bosnia)
          byla tam wojna serbsko-kosovska.
          po obu stronach zginelo ok. 2 tys ludzi.

jak dalej poczekasz, to taka sam wojna rosyjsko-ukrainska bedzie we wschodniej Ukrainie
          - w Donbassie.
          • johnny-kalesony Re: bzdury... 07.05.14, 22:11
            Nie posądzam cię o symaptię do cysorza Kremlinów. Staram się jedynie o faktograficzną uczciwość. Z Kosowa uciekło przed urządzonymi przez Serbów (pod wodzą Milosevica) czystkami etnicznymi 700 tys. Albańczyków.
            Tło secesji jest więc odmienne, niezależnie od tego, po czyjej stronie jest tzw. racja historyczna.

Pozdrawiam
            Keep Rockin'
            • j-k falsz historyczny 07.05.14, 22:18
              zaczeli uciekac dopiero po NATO-wskich bombardowaniach Serbii, gdy armia serbska ich
              (w odwecie) pogonila.
              • igor_uk janusz,alez masz cierrpliwosc do polglowkow. 07.05.14, 22:22
                kalesony zabrali glos w temacie,o ktorym nic nie wiedza.
                A ty,zamiast tego,zeby poczestowac go koszerem,jak to zazwyczaj robisz z vigilem,cierpliwie tlumaczysz.
                • j-k Do UFO-ludkow 07.05.14, 22:25
                  obojetnie czy sa Zielone, czy Czerwone
                  mam cierpliwosc.

w koncu na tym chyba Pedagogika polega ?
                  • igor_uk Re: Do UFO-ludkow 07.05.14, 23:07
                    A czemu nie masz cierpliwosci do vigila?
                    • j-k jak to nie ? 08.05.14, 17:24
                      igor_uk napisał:
                      > A czemu nie masz cierpliwosci do vigila?

jak to nie.?
                      islamuskow poje kosherem.
                      - taka jest kolej rzeczy.
                • johnny-kalesony Re: janusz,alez masz cierrpliwosc do polglowkow. 07.05.14, 22:27
                  Uważasz, że zmienisz historię, oskarżając interlokutora o ignorancję? Dowody poproszę.

Pozdrawiam
                  Keep Rockin'
                  • johnny-kalesony No cóż, jak zwykle w takich przypadkach ... 07.05.14, 23:06
                    No cóż, jak zwykle w takich przypadkach - koniec dyskusji ... ; )

Pozdrawiam
                    Keep Rockin'
                    • igor_uk kalesony. 07.05.14, 23:09
                      Ja nie janusz i nie mam zamiaru tobie tlumaczyc to,co sredniorozgarniety intenauta w 10 sekund odnajdzie w necie.Ty,jak widac,nie jestes nawet sredniorozgarnietym internautom.
                      • johnny-kalesony Re: kalesony. 07.05.14, 23:20
                        To miej zamiar i daj mi link, skoro jesteś na tyle rozgarnięty, żeby go znaleźć. Nie poddawaj się, nie przegrywaj po raz kolejny, nie uciekaj.

Pozdrawiam
                        Keep Rockin'
            • oldmeryt Dokłanie tak było! 07.05.14, 22:21
              johnny-kalesony napisał:

> Nie posądzam cię o symaptię do cysorza Kremlinów. Staram się jedynie o faktogra
              > ficzną uczciwość. Z Kosowa uciekło przed urządzonymi przez Serbów (pod wodzą Mi
              > losevica) czystkami etnicznymi 700 tys. Albańczyków.
              > Tło secesji jest więc odmienne, niezależnie od tego, po czyjej stronie jest tzw
              > . racja historyczna.
              > Pozdrawiam
              > Keep Rockin'

• lodziarek Re: Putin znowu łże jak przystało na agenta KGB 07.05.14, 22:28
      Putin jest niewiarygodny i Zachód o tym wie! Myślę, że przed wyborami prezydenckimi na Ukrainie wszystko się rozstrzygnie. Później będzie mu trudniej wytłumaczyć ingerencje w państwie z legalnie wybranym prezydentem.
    • nie-tak Re: Putin znowu łże jak przystało na agenta KGB 07.05.14, 23:48
      @oldmeryt
      Ty najwiecej lzesz jak przystalo na notorycznego klamce i manipulatora.
    • przyjacielameryki Re: Putin znowu łże jak przystało na agenta KGB 08.05.14, 08:37
      Putin łże bo taka jego uroda i zawsze to robił, robi i będzie robił. Nie potrafi inaczej a jego słowa to same kłamstwa o czym świat miał się już okazję przekonać. Ale szczur z Kremla nie wprowadzi wojsk na Ukrainę bo domyśla się jednak chyba, że to byłby jego koniec i początek końca Rosji. Będzie więc przy pomocy swoich uzbrojonych po zęby dywersantów dalej wzniecał konflikty, organizował prowokacje być może kolejne porwania i zabójstwa. Celem szczura na dzisiaj jest nie dopuszczenie do wyborów 25 maja, bądz osłabienie tych wyborów organizowaną dywersją tak, żeby mógł powiedzieć że wybory są nie ważne.
      Zadanie społeczności międzynarodowej to organizacyjne, logistyczne i kontrolne wsparcie tych wyborów, głównie na wschodzie.
    • pijatyka Re: Czyli będą nałożone następne sankcje 08.05.14, 14:28
      Oby.
    • europitek Re: Putin znowu łże jak przystało na agenta KGB 08.05.14, 16:53
      Nie ma się czym emocjonować, ponieważ dezinformacja to jego standardowe zachowanie. Co najwyżej można przyjąć, że jak powiedział, iż wycofa to akurat zwiększy liczebność sił przy granicy.
      Mnie to generalnie zwisa, co Putin mówi - od wielu tygodni w ogóle nie słucham i nie czytam jego oświadczeń, ponieważ są poznawczo bezwartościowe. Niech sobie ględzi, co mu się podoba, a my patrzmy na to, co się realnie dzieje, bez oglądania się na jego ględzenie. To samo dotyczy Ławrowa i Miedwiediewa.
    • pijatyka Re: Putin znowu łże jak przystało na agenta KGB 19.05.14, 16:36
      www.tvn24.pl/nato-i-pentagon-zaprzeczaja-kremlowi-putin-znow-oklamal-swiat,429900,s.html
    • cumentator Inwazja NATO w Ukrainie / Wrzask o Rosji 20.05.14, 08:12
      Zaczyna sie od niebieskich ludzikow pod pozorem ochrony elektrowni atomowych.

Dla zamydlenia oczu robi sie wrzask o rzekomych wojskach rosyjskich w poblizu Ukrainy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka