Dodaj do ulubionych

Stany nie chca 13 trupow swoich obywatele.

07.05.14, 21:47
US Refuses To Take Back 13 Dead CIA Spies Killed In Ukraine
2 maja dywizjon przeciwlotniczej obrony,z 25 brygady spadochroniarze,ktore przeszli na strone narodu,stracili dwa helikoptera,na pokladzie ktorych w sumie bylo 14 amerykanskich agentow i tylko jeden z nich przezyl.
Wiecej w zalinkowanym artykule.
Obserwuj wątek
    • lodziarek Re: Stany nie chca 13 trupow swoich obywatele. 07.05.14, 21:52
      Rzeczywiście liczysz na to, że ktoś w Polsce to łyknie?
      • marko125 Re: Stany nie chca 13 trupow swoich obywatele. 07.05.14, 21:56
        Tak łyknie jak wunderwaffe Putina co zakłóciło potężny radar na okrecie o mocy liczonej w MW. Facet chyba nie miał fizyki w szkole. Boże co za idiotyzmy. Radary owszem można zakłocić ale potrzeba odpowiedniej mocy a takiej nie ma na tym latadle co przeleciało nad okrętem US Navy
        • igor_uk Re: Stany nie chca 13 trupow swoich obywatele. 07.05.14, 21:57
          mareczek,idz biedaczysko spac.I pomysl przed snem o "zaledwie 30%"
          • marko125 Re: Stany nie chca 13 trupow swoich obywatele. 07.05.14, 21:59
            Jak tam referendum, które się nie odbędzie ani 11 maja ani tym bardziej w pózniejszym terminie :)
      • igor_uk Lodziarek. 07.05.14, 21:56
        ja na tym sie nie znam.To ty jestes spiecem od polykania.
        • lodziarek Re: Lodziarek. 07.05.14, 22:17
          To się skonsultuj zanim głupoty wkleisz:)
          • igor_uk Re: Lodziarek. 07.05.14, 22:19
            Nigdy nie pytam,czy polykaja.Staram sie robic tak,zeby nie polykali.Ty,jak widze,polykasz ochocze.
            • lodziarek Re: Lodziarek. 07.05.14, 22:31
              Czytaj ze zrozumieniem moje wpisy! Nie douczyli Cię na szkoleniach propagandzisty:(
    • brat_ramzesa Mam nadzieje ze w USA opamietaja sie 07.05.14, 21:52
      kazda krew przelana to zlo
      • igor_uk Plonne twoi nadzieje,brat... 07.05.14, 21:59
        W USA o tym malo kto dowie sie,a reszte goowno obchodzi,co w jakims egzotycznym kraju,gdzies na skraju ziemi, dzieje sie.
    • marko125 Re: Stany nie chca 13 trupow swoich obywatele. 07.05.14, 21:53
      Kolejne brednie. Jako, że car i mąż stanu wywiesił białą flagę to teraz pojawiają się opowieści ku pokrzepieniu serc o agentach CIA itp :)
      • igor_uk mareczek. 07.05.14, 22:00
        idz juz spac.
        • marko125 Re: mareczek. 07.05.14, 22:03
          Ocho cho jaka panika w Jugo wostoku :)

wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Rosyjskie-instrukcje-ws-referendum-w-Doniecku-Jesli-Rosja-nie-wkroczy-wszystko-pojdzie-w,wid,16587019,wiadomosc.html?ticaid=112af5
          • igor_uk Re: mareczek. 07.05.14, 22:06
            spac!
            Ale przed tym,jak zwiejesz,podziekuje tobie za twoja uzytecznosc.
    • ukos Kacapska swołocz profanuje zwłoki? 07.05.14, 21:59
      1igor-uk napisał(a):

> US Refuses To Take Back 13 Dead CIA Spies Killed In Ukrain
      > e

To wygląda na fałszowanie tożsamości poległych, czynienie z nich zabawki, krótko mówiąc profanację zwłok. Co sowieckie, to nieludzkie.
      • igor_uk Pajatzu ukos. 07.05.14, 22:02
        To ze nie znasz jezykow obcych nie usprawiedliwia twoja glupote.
        • igor_uk Widze,ze zabolalo. 07.05.14, 22:05
          Od razu zjawil sie lodziarek,a i ukos momentalnie odpisal,o glupku forumowym mareczku nie wspomne.
          zaden z nich nie przeczytal zalinkowanego tekstu,ktory jest w jezyku angielskim i od razu rzucili sie na mnie.To bardzo charakterystycznie dla polglowkow,jakimi sa bystrzaki forumowi.
    • arkaf Fake 07.05.14, 22:04
      i wszystko w temacie
      • marko125 Re: Fake 07.05.14, 22:07
        Jak wiele innych. Otwarte granice w ługańskim, krymskie bataliony,czeczenii itp itd a niebawem do fake dołączy referendum 11 maja :)
        • igor_uk ha,ha. 07.05.14, 22:10
          Co wam biedaczysko pozostalo sie?
    • oldmeryt Igor chyba jesteś bardzo zestresowany. 07.05.14, 22:08
      Przynajmniej treść wpisów wskazuje, iż autor przeżywa załamanie nerwowe.
      Jak upadał PRL też takie załamanie przechodziłem, ale jak pracodawca podwyższył mi pensję o 300% od razu poczułem się znacznie lepiej. Poczułem się prawie jak kapitalista.
      Głowa do góry, jak nie Federacja Rosyjska, to będzie coś innego. Rosjanie to mądry naród, coś wymyślą. Może nie lepszego, ale na pociechę Ci napiszę, że czegoś głupszego wymyślić się już nie da.
      • igor_uk Staruszek,alez ubawiles mnie. 07.05.14, 22:12
        Daj spokoj z takimi pier.dolami,to na mnie nie dziala.Nie takich orzelkow,jak ty,rozdeptywal,niezauwazajac.
        • oldmeryt Re: Staruszek,alez ubawiles mnie. 07.05.14, 22:49
          igor_uk napisał:
          > Daj spokoj z takimi pier.dolami,to na mnie nie dziala.Nie takich orzelkow,jak
          > ty,rozdeptywal,niezauwazajac.

Hahahaaaaaaa!
          Wiesz co? Mnie trudno rozdeptać, a tym bardziej nie zauważyć.
          194 cm wzrostu i 117 kg przed obiadem. :)))
          Ta nadwaga (zasługa McDonalda) mnie dobija, ale jak do Las Vegas( tfuuuu), na Krym się wybiorę i pogram w kręgle albo w ruletkę, to może trochę sadła zrzucę.
          Wcześniej musicie się tam zagospodarować i doprowadzić do porządku hotele oraz kasyna.
          • igor_uk To nie ma znaczenia. 07.05.14, 22:53
            Bo ja mam 240 cm wzrostu i 260 kg samych miesnie :-)
            Wyzywiam sie wylacznie ekologicznie czystymi baranami.
            • solaqua.333 Re: To nie ma znaczenia. 08.05.14, 06:56
              :))))))))
      • tornson Re: Igor chyba jesteś bardzo zestresowany. 08.05.14, 11:26
        oldmeryt napisał:

> Przynajmniej treść wpisów wskazuje, iż autor przeżywa załamanie nerwowe.
        > Jak upadał PRL też takie załamanie przechodziłem, ale jak pracodawca podwyższył
        > mi pensję o 300% od razu poczułem się znacznie lepiej. Poczułem się prawie jak
        > kapitalista.
        Pewnie minka ci zrzedła jak ceny poszły w górę w tym samym czasie o 1000%.
    • arkaf nie do konca upadly nasz igor jest 07.05.14, 22:12
      bo niz zacytowal nastepnej nowiny z tego serwisu, z ktorej to wynika ze Obama przerzucil 2000 terrorystow islamskich z Syrii w okolice Kijowa, i ktore to oddzialy bedzie zwalczas rosyjska specgrupa "A"
      dla smiechu adres
      www.eutimes.net/2014/05/putin-orders-feared-alpha-troops-to-ukraine-declares-red-war-now-in-progress/
      • boavista4 Re: bystrzaki w akcji 07.05.14, 22:21
        trudno uwierzyc ze tak uzywaja tak ordynarne chwyty.
        • igor_uk Re: bystrzaki w akcji 07.05.14, 22:25
          Nie maja czym kryc.Stad ta agresywnosc.
          Zaczekaj,nie dlugo zglosi sie felus,to dopiero bedzie sraczka slowna.
    • felusiak1 sorokin, ja wstydziłbym się 08.05.14, 04:59
      linkować do takich "źrodeł"
      powinieneś być nieco bardziej krytyczny.
      zajrzyj tu: www.whatdoesitmean.com/index1767.htm
      i tu: rationalwiki.org/wiki/Sorcha_Faal
      Nie pij więcej dzisiaj i spróbuj nie pić jutro.
      • igor_uk felusbaum,ty nie masz wstydu. 08.05.14, 20:49
        to udowodniles,grzebiac sie w moich prywatnych sprawach.
        Co do linkow . Nie musze nigdzie zagladac,poniewaz ten link,ktory mnie wkleiles,znajduje sie w tym artykule,ktory ja zalinkowalem. Tak co Ameryki ty dla mnie nie odkryles.
        Co do samej informacji.
        Ty nie sledzisz na biezaco to,co dzieje sie na Ukrainie,a tylko polykasz gotowa papke,ktora znajdujesz w CNN. Dla tego twojej uwagi umknela sie informacja,w ktorej mowilo sie,ze w jednym dniu ruch oporu stracil trzy helikoptera,2 bojowe( Mi-24 ) i jeden transportowy (MI-8).
        Otoz,od razu byla podanaa wiadomosc,ze na pokladzie smiglowcow znajdowl sie desant,w liczbie do 20 czlowiek i ze oni wszysci zgineli ,rowniez przeszla wiadomosc,ze zagineli amerykanskie najemnice,w liczbie do 20 czlowiek.Rowniez swiat obiegla wiadomosc,ze szef CIA pilnie przylecial do Kijowa,pod wymyslonym nazwiskiem(informacje pozniej Stany podtwierdzili oficjalnie).
        To logiczny ciag,felusbaum,faktow,ale dla takiego goownojada,jak ty,to tylko bzdury.
        Coz,felusiak jeden, masz pelne prawo uwazac tak,jak chcesz,ale nie wciskaj kita innym.
        • adamusb Re: felusbaum,ty nie masz wstydu. 08.05.14, 21:09
          ooo igorek wrócił z nowymi wytycznymi
          • igor_uk wojtus,ty nasz kartowflany. 08.05.14, 21:22
            bardzo dobrze robisz,ten watek musi byc na czele listy.
    • solaqua.333 Re: Stany nie chca 13 trupow swoich obywatele. 08.05.14, 06:52
      To znamienne dla rezimu Obamy - zero odpowiedzialnosci za USA I Amerykanow. Poza tym, odebranie tych cial to przyznanie sie do tego, ze maczalo sie krwawe lapy w ukrainskim ludobojstwie.
    • felusiak1 Barany, nie ma zadnych ciał 08.05.14, 07:13
      ta wiadomość to żart. robią z was idiotów.
    • kzet69 Ogarnij się. 08.05.14, 11:04
      Igor ogarnij się, takie propagandowe brednie pisz sobie na forach jakuckich czy kałmuckich, tam może ktoś po kilkudziesięciu latach prania mózgu to kupi, w Polsce nie, nie ośmieszaj się, bo stać cię na więcej...
      • marko125 Re: Ogarnij się. 08.05.14, 11:10
        On biedny jest w amoku. Dni DRL są już policzone. Jego car się schował pod stołem jak Obama i reszta tylko głośniej krzykneli i wypiął się na wschód Ukrainy. Więc co się dziwisz. Pozostają tylko wiadomości ku pokrzepieniu serc. Rosja dała się pokonać przy własnym podwórku. USA i spółka wygrały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka