Dodaj do ulubionych

dodatek o markusie

IP: *.twcny.rr.com 01.09.04, 17:02
poniewaz ten chlopczyk na posylki tak tu wszystkich obtancowuje czekajac na
nowe zlote implanty zebne to i ja dodam swe 5 groszy. uwazaj jak czyscisz
zwierzeta krapus bo to moze skonczyc sie cuchnaco.
www.generalcomics.com/funny-animal-pictures-cartoon-animals/8.php
Obserwuj wątek
    • a.adas Słoń ma dużą trąbę, a wolniej pieprzy od królika 01.09.04, 18:10
      Wojciech Łazarek w czasie pobytu w Sudanie
    • Gość: miłośnik_rachelki jak ja lubie takie głupiątka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 18:18
      Hey blondi! :)
      • wqrwiony2 widzę, pan.scan, że się już nie logujesz - ale 01.09.04, 18:20
        adres ten sam - przy okazji do Gini też wyskakiwałeś z tekstami o blondynce -
        nie wstyd ci, fałszerzu?
        • Gość: Srassus Wypowiezi geniusz crassusa IP: *.telia.com 01.09.04, 18:24
          Cytaty. mam je w moim archiwum

Wypowiedzi z pism marcussa-crassusa ( adwokat ktorego druga ojczyzna jest
          Izrael.)

0.102] fajansie...a kto cie traktuje i twoj belkot
          1.to lewactwo "obdartusowskie"
          2. czy ty kretynie wiesz
          3. to slowo powtarzasz jak szympans
          4. a teraz cmoknij mnie obdatra ofiaro
          5.ale ty pierd0lisz WC...matko boska...
          6.abe,sieroto,w kazdym razie
          7.buhahaaha,ale ty jestes konrad sierota ;))))
          8. abstrakt,olac go
          9.film "Pasja" smierdzi....
          10.durnota to jestes ty,
          11.jersey guy zbzikowal
          12.cccp,jakze w watku o pierdach ciebie
          13.[60] tomson juz zglupial
          14.[68] zgadza sie,bedziemy wlazili US w dupe na wszelkie
          15.[51] tomsona zatrudnisz do czyszczenia kibli w swoich
          16.przestan wciskac ciemnote
          17.105] posluchaj oszolomie.

Bez Kommentarzy. To sa wypowiedzi adwokata ktorego druga ojczyzna jest Izrael.
          Polaku czytaj dla siebie, dla dzieci Twoich i wyciagaj wnioski.

• Gość: rachelka Re: Wypowiezi geniusz crassusa IP: *.twcny.rr.com 01.09.04, 18:46
            Gość portalu: Srassus napisał(a): Bez Kommentarzy. To sa wypowiedzi adwokata
            ktorego druga ojczyzna jest Izrael.
            > Polaku czytaj dla siebie, dla dzieci Twoich i wyciagaj wnioski.

jaki on adwokat. jego klienci to najwyzej chyba jacys pomyleni:)
        • Gość: miłośnik_rachelki widzę, że na adresach tez się nie znasz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 18:25
          • wqrwiony2 Widzę, że już ci powieczka nerwowo zadrgała... 01.09.04, 18:28
            • Gość: miłośnik_rachelki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 18:30
      • Gość: rachelka Re: jak ja lubie takie głupiątka :) IP: *.twcny.rr.com 01.09.04, 18:44
        Gość portalu: miłośnik_rachelki napisał(a):

> Hey blondi! :)
        what girlie. nosisz dzisiaj kiecke,czy robisz za zebre lub gini w butelce:)
        • Gość: . Jestes gleboka i ciemna jak bagienna ton, Paloma IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.09.04, 21:25
          Polataj sobie...
    • mamzerka [...] 01.09.04, 18:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: rachelka Re: dodatek o markusie IP: *.twcny.rr.com 01.09.04, 18:55
        mamzerka napisał:

> Chej, sprzataczko!
        >
        > Napisz cos na temat niedotyczacy innych forumowiczow.
        >
        > Jak ci ktos wepchnie nos w gowno ktore nasralas, to od razu rzucasz sie na
        > niego. A Gowniarom przeciez tak nalezy nos w gowno wtykac! Nie?

chej pissy boy. uwazaj zebys sie nie obslinil bo troszke szeplenisz.co do
        opisywania innych forumowiczow to twoj idol krapus sie tym zajmuje. idz mu pomoz
        tylko sie nie posiusiaj ze szczescia.
        • mamzerka Re: dodatek o markusie 01.09.04, 19:07
          juz mu pomoglam :-)
          Miedzy innymi zwrocilam jego uwage na ciebie :-)
          • Gość: Iska [...] IP: *.telia.com 01.09.04, 19:10
            • mamzerek [...] 01.09.04, 19:39
              • Gość: rachelka Re: zwroc sie lepiej do rachelki IP: *.twcny.rr.com 01.09.04, 20:20
                czy juz osiagnelismy dno dna mamzerku?
                www.cartoons4fun.com/cool_htm/bottomline.htm
        • wqrwiony2 Zauważyłaś, jacy są zgodni w kompletnym braku 01.09.04, 19:09
          kultury? To już niemal znak firmowy tej paczki...
          • Gość: rachelka [...] IP: *.twcny.rr.com 01.09.04, 19:12
        • a.adas Rachelka, w Polsce byłaś logopedą, czy co? 01.09.04, 21:10

• Gość: KOKOSZ Rachelko, nie trac czasu na rozwazania nad tym... IP: 67.111.137.* 01.09.04, 21:20
      "self-proclaimed" przystojniakiem i gigantem intelektualnym... ;-))
      Jaki jest Maximus-Crappus-KoSSherus, wszyscy widza:

www.resist.com/cartoons/jew3.htm
      P.S. Niech sam walczy ze swoimi komplekasmi, my nie musimy mu w tym pomagac...

• Gość: totyle Re: dodatek o markusie IP: *.176.3.93.Dial1.Phoenix1.Level3.net 01.09.04, 23:41
      On nie wart jest mojego spluniecia mu w twarz.Jojo to przynajmniej przychlast z
      ktorego mozna lacha drzec i jest wesolo a ten krapuss to chorobliwie powazny
      oszolom antyislamski.Jakby myslal ze kogos tu zwerbuje do antyarabskiej
      zydowskiej krucjaty.Daj sobie spokoj z tym psycholem rachelka.
      • Gość: jojo Re: dodatek o markusie IP: *.proxy.aol.com 02.09.04, 01:21
        LICZ SIE ZE SLOWAMI,OK???
      • ciocia_wicia Re: dodatek o markusie 02.09.04, 01:48
        Gość portalu: totyle napisał(a):

> On nie wart jest mojego spluniecia mu w twarz.Jojo to przynajmniej przychlast
        z
        >
        > ktorego mozna lacha drzec i jest wesolo a ten krapuss to chorobliwie powazny
        > oszolom antyislamski.Jakby myslal ze kogos tu zwerbuje do antyarabskiej
        > zydowskiej krucjaty.Daj sobie spokoj z tym psycholem rachelka.
        A co ten jojo tobie przychlast,jojo widze to musi bardzo bogaty w tej
        ameryce ,ja widze sama ze on tu za pokojem pisze w swojich wypowiedziach z
        kultura,jak bym byla mlodsza to bym go o renke prosila
    • bam_buko Krasul zalosna postac!! 02.09.04, 01:09
      Wskoczyl na forum jakis czas temu zeby zeby zamanifestowac swoja
      nieodwzajemniona niestety milosc do Ameryki jako goracy poplecznik Bushewizmu.
      Kiedy po jakims czasie dobrzy ludzie wytlumaczyli krasuli KTO faktycznie rzadzi
      jego ukochana Ameryka zmienil front zakochal sie w SSharonie i Izraelu.
      Mieszkajac gdzies na zadupiu Polski prawujac sie z sasiadami o miedze(prawnik)
      marzy o wyrwaniu sie z tego zadupia i nie ma co sie dziwic.
      Nie twierdze ze jest tepy,poniewaz zdal sobie sprawe ze z Amewryki nici
      poniewaz jego spracowane na roli rece nigdy nie odcisna prawidlowo odciskow
      palcow niezbednych do otrzymania wizy.
      Szansa ktora przed nim stanela to Izrael,obrzezal sie szybciutko i czeka czy
      kolejna jego wielka milosc wreszcie bedzie odwzajemniona.
      Poki co szarpie sie na prawo i lewo przepisuje teksty wyszukane na google
      probujac przelamac kompleks malego czlowieczka,ktory w swojej chorej wyobrazni
      chce sie stac wielki.
      • Gość: jojo Re: Krasul zalosna postac!! IP: *.proxy.aol.com 02.09.04, 01:20
        Hi bam_buko !!! daj spokoj Marcusowi,On tez sie Ciebie nie czepia,po co sprawy
        zaogniac!?!?!? Popatrz co sie dzieje w Rosji ,Israelu i wogole!!! Dlaczego
        czlowiek czlowieka zabija??? Czy to wina marcusa czy moja ??? A moze tych
        tylko,ktorzy na te wojny podatki z naszych ciezko zarobionych dularow na bomby
        przerabiaja !?!?!? Co o tym myslisz???
        • bam_buko Re: Krasul zalosna postac!! 02.09.04, 01:44
          Gość portalu: jojo napisał(a):

> Hi bam_buko !!! daj spokoj Marcusowi,On tez sie Ciebie nie czepia,po co
          sprawy
          > zaogniac!?!?!? Popatrz co sie dzieje w Rosji ,Israelu i wogole!!! Dlaczego
          > czlowiek czlowieka zabija??? Czy to wina marcusa czy moja ??? A moze tych
          > tylko,ktorzy na te wojny podatki z naszych ciezko zarobionych dularow na
          bomby
          > przerabiaja !?!?!? Co o tym myslisz???

OK jojo dam mu spokoj,rzeczywiscie przestal sie mnie czepiac jak mu poslalem to
          i owo.Krasul szarpie sie na prawo i lewo jest za a nawet przeciw....wiec po co
          sie wychyla??
          Rzeczywiscie to wzajemne wyzynanie sie ludzi jest przerazajace.Na te masakry
          ida ciezkie miliardy dolarow zabierane nam bez skrupulow w formie podatkow i to
          w formie wielokrotnej.W pracy zabiora,w sklepach znow placi sie podatek,na
          stacji benzynowej itd od pieniedzy juz opodatkowanych!!! i na co?? glownie na
          zbrojenia i wojny
          Obawiam sie ze jak swiat sie opamieta bedzie za pozno ,doprowadzimy do
          samozaglady bo do uzycia bombki A jest coraz blizej
          • marcus_crassus jestes za durny zebym na ciebie uwage zwracal n/t 02.09.04, 01:47
            • bam_buko haha jednak zwrociles ..badz soba Krasul n/t 02.09.04, 01:52
              • marcus_crassus w watku o mnie czytam wypowiedzi 02.09.04, 02:00
                do lba mi jednak nie przychodzi zeby z takim debilem dyskutowac i czytac
                gdziekolwiek indziej.chyba nie skumales sensu mojej odpowiedzi.odpowiedz jest w
                charakterze wyjatku zebys przyglupie zrozumial moj stosunek do twojej nedznej
                osoby.i juz sie tak nie ciesz z tej wyjatkowosci durniu.odpowiedz byla jasna
                jak sadze.wracamy do rzeczywistosci,dzien dziecka dla ciebie tluku sie skonczyl.
                • bam_buko Re: w watku o mnie czytam wypowiedzi 02.09.04, 02:04
                  marcus_crassus napisał:

> do lba mi jednak nie przychodzi zeby z takim debilem dyskutowac i czytac
                  > gdziekolwiek indziej.chyba nie skumales sensu mojej odpowiedzi.odpowiedz jest
                  w
                  >
                  > charakterze wyjatku zebys przyglupie zrozumial moj stosunek do twojej nedznej
                  > osoby.i juz sie tak nie ciesz z tej wyjatkowosci durniu.odpowiedz byla jasna
                  > jak sadze.wracamy do rzeczywistosci,dzien dziecka dla ciebie tluku sie
                  skonczyl
                  > .

czy ja tobie ublizylem???????????? czy tak bardzo sie tego
                  domagasz????...wiesz ze potrafie
                  • Gość: jojo Marcus przestan,On tez przestanie !!! IP: *.proxy.aol.com 02.09.04, 02:07
                    OK??? Pomyslmy o sytuacji na Swiecie dzisiejszym i zjednoczmy
                    sie ,OK?????????????????????????????????????????????
                    • marcus_crassus sorry jojo,ja jestem "freelancer" ;))) jak to sie 02.09.04, 02:20
                      mowi i sie z nikim nie jednocze,a na kogo bluzgam na tego bluzgam.zreszta zaraz
                      przestane bo sytuacja wroci do normalnosci czyli do stanu ze mi bambuko lata
                      kolo wentyla

uszanowanko.
                      • Gość: jojo Re: sorry jojo,ja jestem "freelancer" ;))) jak to IP: *.proxy.aol.com 02.09.04, 02:25
                        Twoja osobista sprawa !!! Zawsze bylem z Toba i bede,teraz jednak nusze isc
                        spac,good night marcus !
                    • bam_buko Marcus przestan, tak na dzisiaj wystarczy 02.09.04, 02:27

> OK??? Pomyslmy o sytuacji na Swiecie dzisiejszym i zjednoczmy
                      > sie ,OK?????????????????????????????????????????????

Lecac do Polski pod koniec kwietnia zatrzymalem sie na pare dni we Francji-
                      horror,tyle arabstwa szwedajacego sie po ulicach,nie robiacego NIC dawno nie
                      widzialem.Francuzi maja i beda mieli cholerny problem co z ta cholota zrobic.
                      Do tej pory patrzylem z pozycji tego co wyprawia Izrael z Palestynczykami i
                      popieralem i popieram ich dazenia do wlasnego panstwa.Dlaczego Izrael tak
                      oponuje?? niech sie kisza we wlasnym sosie,niech nie zasmiecaja Europy i USA .
                      • Gość: jojo Re: Marcus przestan, tak na dzisiaj wystarczy IP: *.proxy.aol.com 02.09.04, 02:35
                        Drogi bam_buko !!! Spojrz na problemy israelsko-palestynskie od strony bardziej
                        obiektywnej,OK???Pzdr.
                        • bam_buko Re: Marcus przestan, tak na dzisiaj wystarczy 02.09.04, 02:39

> Drogi bam_buko !!! Spojrz na problemy israelsko-palestynskie od strony
                          bardziej
                          >
                          > obiektywnej,OK???Pzdr.

Trudno byc obiektywnym jezeli obie strony mysla tylko jak sie wzajemnie
                          zniszczyc i nie przebieraja w srodkach.
                          Tymniemniej uwazam ze panstwo Palestynskie powinno powstac i to jak najszybciej
                          • Gość: jojo Re: Marcus przestan, tak na dzisiaj wystarczy IP: *.proxy.aol.com 02.09.04, 02:55
                            Good night przyjacielu,Ty tez idz juz spac,jutro mamy znowu nowy dzien,pzdr !!!
                            • bam_buko Re: Marcus przestan, tak na dzisiaj wystarczy 02.09.04, 03:05

> Good night przyjacielu,Ty tez idz juz spac,jutro mamy znowu nowy
                              dzien,pzdr !!!

bywaj
                  • marcus_crassus Re: w watku o mnie czytam wypowiedzi 02.09.04, 02:21
                    > czy ja tobie ublizylem???????????? czy tak bardzo sie tego
                    > domagasz????...wiesz ze potrafie

wiesz co glabie???ch.j mnie to interesuje.n/t
              • Gość: rachelka Re: haha jednak zwrociles ..badz soba Krasul n/t IP: *.twcny.rr.com 02.09.04, 03:18
                markus zawsze wszedzie wchodzi z ta sama spiewka o durnocie. musi ja widziec
                kolo siebie na codzien, to tak nia nasiakl,ze az mu sie trudno dycha.
          • Gość: jojo Re: Krasul zalosna postac!! IP: *.proxy.aol.com 02.09.04, 02:02
            slusznie piszesz!!! Niedlugo juz nie bedziemy nieli okazji na tym Forum
            dyskutowac,predzej czy pozniej nam ta przyjemnosc zniszcza ci co na gorze
            sa !!!Pzdr.!!!
      • zagryziaczek Krasul zalosna postac!! -bufon i ignorant!!!!! 03.09.04, 00:39
        bam_buko napisał:

> Wskoczyl na forum jakis czas temu zeby zeby zamanifestowac swoja
        > nieodwzajemniona niestety milosc do Ameryki jako goracy poplecznik
        Bushewizmu.
        > Kiedy po jakims czasie dobrzy ludzie wytlumaczyli krasuli KTO faktycznie
        rzadzi
        >
        > jego ukochana Ameryka zmienil front zakochal sie w SSharonie i Izraelu.
        > Mieszkajac gdzies na zadupiu Polski prawujac sie z sasiadami o miedze(prawnik)
        > marzy o wyrwaniu sie z tego zadupia i nie ma co sie dziwic.
        > Nie twierdze ze jest tepy,poniewaz zdal sobie sprawe ze z Amewryki nici
        > poniewaz jego spracowane na roli rece nigdy nie odcisna prawidlowo odciskow
        > palcow niezbednych do otrzymania wizy.
        > Szansa ktora przed nim stanela to Izrael,obrzezal sie szybciutko i czeka czy
        > kolejna jego wielka milosc wreszcie bedzie odwzajemniona.
        > Poki co szarpie sie na prawo i lewo przepisuje teksty wyszukane na google
        > probujac przelamac kompleks malego czlowieczka,ktory w swojej chorej
        wyobrazni
        > chce sie stac wielki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka