Gość: Stallin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 01:32 T jak Terrorysci T jak Tchorze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ek mnie rosjan nie szkoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 02:34 wybrali sobie putina, dalej marza o imperium i gnojeniu innych chocby i kosztem wlasnej wolnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EUc230 mnie szkoda wszystkich, i Rosjan i Czeczenow IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.09.04, 08:41 To prawda. Administracja rosyjska, poprzez swoja polityke wobec narodu czeczenskiego, rowniez ponosi odpowiedzialnosc za obecna sytuacje. Oczywiscie sami terrorysci ktorzy przetrzymuja te dzieci to tchorzliwi bandyci ale takze o stronie rosyjskiej nie da sie powiedziec nic lepszego. Szkoda, ze ofiarami konfliktu miedzy idiotami sa ci ktorzy sami nie moga sie bronic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonymus Re: mnie szkoda wszystkich, i Rosjan i Czeczenow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:08 Święta prawda. Szkoda jednak ,że oba narody się zatłuką na śmierć (chyba?) jeśli nie zakończą takiej polityki. (Sorry za błędy ortograficzne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard Poplacz sie to im wszystkim zaraz sie zrobi lepiej IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 08.09.04, 22:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: mnie rosjan nie szkoda IP: *.cab18.mus.starman.ee 02.09.04, 09:50 to jest ,tych dzieci !? Dlaczego tacy debile jak ty nie trafiaja pod bomby terrorystow? Gość portalu: ek napisał(a): > wybrali sobie putina, dalej marza o imperium i gnojeniu innych chocby i kosztem > > wlasnej wolnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonardl Re: mnie rosjan nie szkoda IP: 213.209.162.* 03.09.04, 20:07 Chciales zablysnac czyms oryginalnym? Trzeba bylo sie rzucic z Palacu Kultury w Warszawie ze zdjeciem Putina w reku. Pojebie Odpowiedz Link Zgłoś
transsybir Re: 08.09.04, 22:30 █"Czekam na Iwana Groźnego" - wywiad z Rasputinem Putina█ ████████████████████Rasputin_Putina████████████████████ transsybir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikuś Re: mnie rosjan nie szkoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 07:57 wiesz co człowieku nie masz wogóle wyobraźni o tragedii o wielkości tragedii siedzisz gdzieś na jakimś zadupiu i stukasz w klawiaturę i piszesz taką bzdure że ci rosjan nie szkoda, ale tam były dzieci to samo może sie zdażyć w polsce ale co tobie można tłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: mnie rosjan nie szkoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 03:25 pewnie ta osoba, która to pisała jest wielkim egoistą jak mozna tak pisać. Przecież to były małe dzieci, które zaczynały pewien etap w swoim życiu. Człowieku czy ty rozumiesz to ZGINEŁY MAŁE DZIECI NIEWINNe.TE dzieci nikomu nic niezrobiły. Zadaje sobie pytanie dlaczego Ci niemądrzy terroryści nie napadli na jakiś budynek gdzie siedzą władze Rosji?! Oni wiedzieli że jest łatwe miejsce do opanowania. I dla mnie to tchórze bo pokazali że tak naprawde naród czeczeński jest nic wart jeśli posuwają sie do tak ohydnej zbrodni, jaką jest napaść na dzieci. Niech napadną na Putina wtedy wszyscy będą ich podziwiać za odwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Sikora Re: mnie rosjan nie szkoda IP: 213.17.140.* 03.09.04, 13:17 Zal mi ciebie, nie tylko z powodu podladow ktore glosisz na forum nie przedstawiajac sie nawet, ale i twojego jezyka. Szkoda, to jak sie mleko rozleje a ludzi moze byc zal. "Zal" to ludzki odruch, ty go nie posiadasz (podobnie jak nazwiska i imienia) wiec sam odpowiedz na pytanie; "kim ty jestes?" Pozdrawiam wszystkich, ktorych obchodzi inny czlowiek (nawet ten nieznany). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonardl Re: mnie rosjan nie szkoda IP: 213.209.162.* 03.09.04, 20:15 Panie Tomku, chcial wlasnie wywolac burze, co mu sie niestety udalo, a teraz pokazuje swoim rownie madrym kolegom jaki to on byl odwazny i ... nie wiadomo na co jeszcze liczyl. Z drugiej jednak strony, wiem, ze ignorowanie tego typu idiotow nie jest latwe. Sam nie wytrzymalem. Pozdrawiam Leonard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: 212.160.118.* 02.09.04, 08:32 czym te dzieci zawiniły??Nie odgrywajcie sięna nich bo one jeszcze władzy nie mają.!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dps Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.heron.pl 02.09.04, 09:22 kurestwo, że brak słów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.korona.wielun.pl 02.09.04, 13:38 Zrobią tak jak w teatrze. Puszczą gaz i połowę wymordują. Putin = Stalin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart bravo putin, czym zawiniły dzieci IP: 212.180.138.* 03.09.04, 13:17 Czym zawiniły dzieci, dlaczego cierpią ci którzy nie maja pojęcia co jak i dlaczego, putin ma gdzieś pojedyńcze ofiary, po trupach do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacap Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.umos.ru 03.09.04, 13:20 Znow polskie klamstwo? Jaki szturm, to terrorisci zaczeli wszystkich walic. Calujce sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacap Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.umos.ru 03.09.04, 13:21 www.ntv.ru www.lenta.ru www.kommersant.ru www.vesti.ru www.utro.ru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:25 Obie strony konfliktu są siebie warte!!! NA wszystkim cierpią tylko niewinni. Jak na razie zginęło ok. 300 dzieciaczków. Tylko się spakować i przeprowadzić na inna planetę. A najgorsze jest to, że to tównież i nasza winna. Nie tylko brak wyobraźni przywódców Świata ale także naszej bierności i ograniczonych horyzontów. Spójrzmy czasem na innych, nie tylko na swoje potrzeby. Nie żyjemy sami na Ziemi, innni potrzeby naszej pomocy, niezależnie od formy. Czasem wystarczy tylko POMYŚLEĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raku_raku :(:(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 20:43 Całą winę ponosi Rosja i jej władze z "dumnym" Putinem na czele...Nie oznacza to że nie potepiam terrorystów, zrobili poważny błąd terroryzując dzieci! Niech zorganizują zamach na Putina i na całą "szyche"... Jestem za wolnością Czeczenów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.cedynia.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 00:03 Wyrazy współczucia i nic więcej bo w takiej tragedi.......co więcej pisać.Żal i smutek. Czeczeńcy do smoły!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.BOS Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 19:14 Szkoda każdego człowieka pytanie jak długo będziemy (my milcząca większośc) znosić takie rzeczy nie upominając się o przestrzganie praw do samostanowienia nawet najmniejszych narodów. To łamanie tych praw deptanie godności ludzkiej rodzi takie wynaturzenia ja teroryzm. Na polityków nie mamy co liczyć oni kierują się biznesnem. Swoją drogą gratuluję dobrego samopoczucia prezydentowi Francji i kanclerzowi Niemiec. Niech wszyscy ci którzy bezkrytycznie popierają konstytucję europejską raczą zrewidować swoje poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.rzeszow.mm.pl 07.09.04, 00:43 Do r.BOSa - piszesz ...samostanowienia > nawet najmniejszych narodów. Zapytam - czy naprawdę TO jest najważniejsze??? kosztem wszystkiego? Czy sądzisz, że ludzie zdolni do takich zbrodni potrafią żyć w pokoju? Oni potrafią tylko walczyć, niszczyć, itp. Bo to jest łatwiejsze - burzenie wszystkiego jest w sumie proste. Ale zdecydowanie trudniejsze jest budowanie. I tego nie potrafią. Psychika tych ludzi jest juz inna. Oni nadają na innych "falach", niż cywilizacja europejsko-amerykańska. Tu nie ma płaszczyzny porozumienia. W Rosji dni żałoby. Przyłączmy się do nich. To straszna tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.dyn.optonline.net 08.09.04, 02:24 Latwo jest wyrazac taka opinie jesli sie ma dach nad glowa ,prowiant i nie zyje sie w strachu ze w kazdej chwili ktos moze zapukac do drzwi i wymordowac cala twoja rodzine jesli jeszcze ja masz.Problem jest w tym ze malo kto zadaje sobie pytanie skad wywodzi sie terroryzm i co prowadzi ludzi do popelnienia tak okrotnych czynow.Jest to bledne kolo i im dluzej ludzie beda obojetni na cierpienia mniejszosci narodowych , ktore zyja w opresji tym bardziej beda cierpiec na tym niewinni ludzie.Tragedia w Osetii sciska wszystkich za serce ale warto pamietac ze niektore narody(czeczenczycy, palestynczycy czy iranczycy ) maja to na codzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Marii Zwlaszcza IRANCZYCY - bo SZARIA, nie znasz dnia ni IP: *.range81-156.btcentralplus.com 08.09.04, 02:33 godziny... Jak ta mala, zamordowana przez rodzinke "dla honoru" w sercu starej Anglii. Miala tylko 17lat: news.bbc.co.uk/1/hi/england/manchester/3633908.stm I nie ona jedna: www.wpiraq.org/english/icahk251103.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: Zwlaszcza IRANCZYCY - bo SZARIA, nie znasz dn IP: *.dyn.optonline.net 08.09.04, 02:51 Co to ma wspolnego z tragedia w Osetii????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Tyle, ile ma wspolnego IRAN Marii/ Lidii. Tudziez IP: *.range81-156.btcentralplus.com 08.09.04, 02:54 Palestyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: Tyle, ile ma wspolnego IRAN Marii/ Lidii. Tud IP: *.dyn.optonline.net 08.09.04, 03:35 Ja wspomnialam o Iranie i Palestynie ze sa w podobnej sytacji jak Czecznia, ktora jest przyczyna tego co sie stalo w Osetii a ty podajesz przyklad rodziny irackiej z Londynu ,ktora nie reprezentuje spoleczenstwa irackiego tylko dlatego zeby usprawiedliwic swoja nienawisc do tych narodow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gieniek baby, zdradzajcie teraz dopoki Islam nie wygra. IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 08.09.04, 22:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.09.04, 17:41 ludzią się w głowach poprzewracało Stalina im potrzeba zaprowadzi pożądek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAti_Kasia Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.veranet.pl 08.09.04, 21:28 Przykro mi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przerażony Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 19:00 Jestem przerażony tym co sie dzieje na swiecie, doszło do tego że zabijają małe boguducha winne dzieci, ktore nic nikomu nie zrobiły!! Takich ludzi powinno sie trzymac cale ich życie w odosobnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.pm.katowice.pl 29.09.04, 11:01 Uważam, że każdy ma prawo aby żyć tak samo jak ma prawo by być niepodległym, ale branie dzieci jako zakładników jest karygodne. A ci z naszego polskiego sejmu nim się obejżą będą mieć samolot w .... Po co się tak angażują i wysyłają Polaków skoro wiedzą że Polska też jest zagrożona!! Odpowiedz Link Zgłoś