Dodaj do ulubionych

Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 01:32
T jak Terrorysci T jak Tchorze
Obserwuj wątek
    • Gość: ek mnie rosjan nie szkoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 02:34
      wybrali sobie putina, dalej marza o imperium i gnojeniu innych chocby i kosztem
      wlasnej wolnosci...
      • Gość: EUc230 mnie szkoda wszystkich, i Rosjan i Czeczenow IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.09.04, 08:41
        To prawda. Administracja rosyjska, poprzez swoja polityke wobec narodu
        czeczenskiego, rowniez ponosi odpowiedzialnosc za obecna sytuacje. Oczywiscie
        sami terrorysci ktorzy przetrzymuja te dzieci to tchorzliwi bandyci ale takze o
        stronie rosyjskiej nie da sie powiedziec nic lepszego. Szkoda, ze ofiarami
        konfliktu miedzy idiotami sa ci ktorzy sami nie moga sie bronic.
        • Gość: Anonymus Re: mnie szkoda wszystkich, i Rosjan i Czeczenow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:08
          Święta prawda. Szkoda jednak ,że oba narody się zatłuką na śmierć (chyba?)
          jeśli nie zakończą takiej polityki. (Sorry za błędy ortograficzne)
          • Gość: Gerard Poplacz sie to im wszystkim zaraz sie zrobi lepiej IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 08.09.04, 22:32
      • Gość: Kris Re: mnie rosjan nie szkoda IP: *.cab18.mus.starman.ee 02.09.04, 09:50

to jest ,tych dzieci !?
        Dlaczego tacy debile jak ty nie trafiaja pod bomby terrorystow?

Gość portalu: ek napisał(a):

> wybrali sobie putina, dalej marza o imperium i gnojeniu innych chocby i
        kosztem
        >
        > wlasnej wolnosci...

• Gość: leonardl Re: mnie rosjan nie szkoda IP: 213.209.162.* 03.09.04, 20:07
          Chciales zablysnac czyms oryginalnym?
          Trzeba bylo sie rzucic z Palacu Kultury w Warszawie ze zdjeciem Putina w reku.
          Pojebie
          • transsybir Re: 08.09.04, 22:30
            █"Czekam na Iwana Groźnego" - wywiad z Rasputinem Putina█

████████████████████Rasputin_Putina████████████████████

transsybir
        • Gość: Mikuś Re: mnie rosjan nie szkoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 07:57
          wiesz co człowieku nie masz wogóle wyobraźni o tragedii o wielkości tragedii
          siedzisz gdzieś na jakimś zadupiu i stukasz w klawiaturę i piszesz taką bzdure
          że ci rosjan nie szkoda, ale tam były dzieci to samo może sie zdażyć w polsce
          ale co tobie można tłumaczyć
          • Gość: asd Re: mnie rosjan nie szkoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 03:25
            pewnie ta osoba, która to pisała jest wielkim egoistą jak mozna tak pisać.
            Przecież to były małe dzieci, które zaczynały pewien etap w swoim życiu.
            Człowieku czy ty rozumiesz to ZGINEŁY MAŁE DZIECI NIEWINNe.TE dzieci nikomu nic
            niezrobiły. Zadaje sobie pytanie dlaczego Ci niemądrzy terroryści nie napadli
            na jakiś budynek gdzie siedzą władze Rosji?! Oni wiedzieli że jest łatwe
            miejsce do opanowania. I dla mnie to tchórze bo pokazali że tak naprawde naród
            czeczeński jest nic wart jeśli posuwają sie do tak ohydnej zbrodni, jaką jest
            napaść na dzieci. Niech napadną na Putina wtedy wszyscy będą ich podziwiać za
            odwage.
      • Gość: Tomasz Sikora Re: mnie rosjan nie szkoda IP: 213.17.140.* 03.09.04, 13:17
        Zal mi ciebie, nie tylko z powodu podladow ktore glosisz na forum nie
        przedstawiajac sie nawet, ale i twojego jezyka. Szkoda, to jak sie mleko
        rozleje a ludzi moze byc zal.
        "Zal" to ludzki odruch, ty go nie posiadasz (podobnie jak nazwiska i imienia)
        wiec sam odpowiedz na pytanie;
        "kim ty jestes?"

Pozdrawiam wszystkich, ktorych obchodzi inny czlowiek (nawet ten nieznany).
        • Gość: kacap Tomasz Sikora IP: *.umos.ru 03.09.04, 13:26
          SPASIBO
        • Gość: leonardl Re: mnie rosjan nie szkoda IP: 213.209.162.* 03.09.04, 20:15
          Panie Tomku,
          chcial wlasnie wywolac burze, co mu sie niestety udalo, a teraz pokazuje swoim
          rownie madrym kolegom jaki to on byl odwazny i ... nie wiadomo na co jeszcze
          liczyl. Z drugiej jednak strony, wiem, ze ignorowanie tego typu idiotow nie
          jest latwe. Sam nie wytrzymalem.
          Pozdrawiam
          Leonard
    • Gość: ania Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: 212.160.118.* 02.09.04, 08:32
      czym te dzieci zawiniły??Nie odgrywajcie sięna nich bo one jeszcze władzy nie
      mają.!!!!!!!!!
    • Gość: dps Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.heron.pl 02.09.04, 09:22
      kurestwo, że brak słów!
      • Gość: Monia Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.korona.wielun.pl 02.09.04, 13:38
        Zrobią tak jak w teatrze. Puszczą gaz i połowę wymordują. Putin = Stalin.
    • Gość: bart bravo putin, czym zawiniły dzieci IP: 212.180.138.* 03.09.04, 13:17
      Czym zawiniły dzieci, dlaczego cierpią ci którzy nie maja pojęcia co jak i
      dlaczego, putin ma gdzieś pojedyńcze ofiary, po trupach do celu.
    • wqrwiony2 S - jak spamer... 03.09.04, 13:18
    • Gość: kacap Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.umos.ru 03.09.04, 13:20
      Znow polskie klamstwo? Jaki szturm, to terrorisci zaczeli wszystkich walic.
      Calujce sie.
    • Gość: kacap Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.umos.ru 03.09.04, 13:21
      www.ntv.ru
      www.lenta.ru
      www.kommersant.ru
      www.vesti.ru
      www.utro.ru
    • Gość: Jaca Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:25
      Obie strony konfliktu są siebie warte!!! NA wszystkim cierpią tylko niewinni.
      Jak na razie zginęło ok. 300 dzieciaczków. Tylko się spakować i przeprowadzić
      na inna planetę. A najgorsze jest to, że to tównież i nasza winna. Nie tylko
      brak wyobraźni przywódców Świata ale także naszej bierności i ograniczonych
      horyzontów. Spójrzmy czasem na innych, nie tylko na swoje potrzeby. Nie żyjemy
      sami na Ziemi, innni potrzeby naszej pomocy, niezależnie od formy. Czasem
      wystarczy tylko POMYŚLEĆ!!!
    • Gość: raku_raku :(:(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 20:43
      Całą winę ponosi Rosja i jej władze z "dumnym" Putinem na czele...Nie oznacza
      to że nie potepiam terrorystów, zrobili poważny błąd terroryzując dzieci! Niech
      zorganizują zamach na Putina i na całą "szyche"... Jestem za wolnością
      Czeczenów!!!!
    • Gość: Marcin Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.cedynia.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 00:03
      Wyrazy współczucia i nic więcej bo w takiej tragedi.......co więcej pisać.Żal i
      smutek. Czeczeńcy do smoły!!!!!
    • Gość: r.BOS Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 19:14
      Szkoda każdego człowieka pytanie jak długo będziemy (my milcząca większośc)
      znosić takie rzeczy nie upominając się o przestrzganie praw do samostanowienia
      nawet najmniejszych narodów. To łamanie tych praw deptanie godności ludzkiej
      rodzi takie wynaturzenia ja teroryzm. Na polityków nie mamy co liczyć oni
      kierują się biznesnem. Swoją drogą gratuluję dobrego samopoczucia prezydentowi
      Francji i kanclerzowi Niemiec. Niech wszyscy ci którzy bezkrytycznie popierają
      konstytucję europejską raczą zrewidować swoje poglądy.
      • Gość: Maria Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.rzeszow.mm.pl 07.09.04, 00:43
        Do r.BOSa - piszesz
        ...samostanowienia
        > nawet najmniejszych narodów.
        Zapytam - czy naprawdę TO jest najważniejsze??? kosztem wszystkiego? Czy
        sądzisz, że ludzie zdolni do takich zbrodni potrafią żyć w pokoju? Oni potrafią
        tylko walczyć, niszczyć, itp. Bo to jest łatwiejsze - burzenie wszystkiego jest
        w sumie proste. Ale zdecydowanie trudniejsze jest budowanie. I tego nie
        potrafią. Psychika tych ludzi jest juz inna. Oni nadają na innych "falach", niż
        cywilizacja europejsko-amerykańska. Tu nie ma płaszczyzny porozumienia.

W Rosji dni żałoby. Przyłączmy się do nich. To straszna tragedia.
        • Gość: Maria Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.dyn.optonline.net 08.09.04, 02:24
          Latwo jest wyrazac taka opinie jesli sie ma dach nad glowa ,prowiant i nie zyje
          sie w strachu ze w kazdej chwili ktos moze zapukac do drzwi i wymordowac cala
          twoja rodzine jesli jeszcze ja masz.Problem jest w tym ze malo kto zadaje sobie
          pytanie skad wywodzi sie terroryzm i co prowadzi ludzi do popelnienia tak
          okrotnych czynow.Jest to bledne kolo i im dluzej ludzie beda obojetni na
          cierpienia mniejszosci narodowych , ktore zyja w opresji tym bardziej beda
          cierpiec na tym niewinni ludzie.Tragedia w Osetii sciska wszystkich za serce
          ale warto pamietac ze niektore narody(czeczenczycy, palestynczycy czy
          iranczycy ) maja to na codzien.
          • Gość: do Marii Zwlaszcza IRANCZYCY - bo SZARIA, nie znasz dnia ni IP: *.range81-156.btcentralplus.com 08.09.04, 02:33
            godziny... Jak ta mala, zamordowana przez rodzinke "dla honoru" w sercu starej
            Anglii. Miala tylko 17lat:
            news.bbc.co.uk/1/hi/england/manchester/3633908.stm
            I nie ona jedna:
            www.wpiraq.org/english/icahk251103.htm
            • Gość: Lidia Re: Zwlaszcza IRANCZYCY - bo SZARIA, nie znasz dn IP: *.dyn.optonline.net 08.09.04, 02:51
              Co to ma wspolnego z tragedia w Osetii?????
              • Gość: . Tyle, ile ma wspolnego IRAN Marii/ Lidii. Tudziez IP: *.range81-156.btcentralplus.com 08.09.04, 02:54
                Palestyna.
                • Gość: Lidia Re: Tyle, ile ma wspolnego IRAN Marii/ Lidii. Tud IP: *.dyn.optonline.net 08.09.04, 03:35
                  Ja wspomnialam o Iranie i Palestynie ze sa w podobnej sytacji jak Czecznia,
                  ktora jest przyczyna tego co sie stalo w Osetii a ty podajesz przyklad rodziny
                  irackiej z Londynu ,ktora nie reprezentuje spoleczenstwa irackiego tylko
                  dlatego zeby usprawiedliwic swoja nienawisc do tych narodow.
              • Gość: Gieniek baby, zdradzajcie teraz dopoki Islam nie wygra. IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 08.09.04, 22:34
    • Gość: nn Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.09.04, 17:41
      ludzią się w głowach poprzewracało Stalina im potrzeba zaprowadzi pożądek
    • Gość: KAti_Kasia Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.veranet.pl 08.09.04, 21:28
      Przykro mi !!!!
    • Gość: Przerażony Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 19:00
      Jestem przerażony tym co sie dzieje na swiecie, doszło do tego że zabijają małe
      boguducha winne dzieci, ktore nic nikomu nie zrobiły!! Takich ludzi powinno sie
      trzymac cale ich życie w odosobnieniu.
    • Gość: Sabina Re: Dramat w Północnej Osetii - zdjęcia IP: *.pm.katowice.pl 29.09.04, 11:01
      Uważam, że każdy ma prawo aby żyć tak samo jak ma prawo by być niepodległym,
      ale branie dzieci jako zakładników jest karygodne. A ci z naszego polskiego
      sejmu nim się obejżą będą mieć samolot w .... Po co się tak angażują i wysyłają
      Polaków skoro wiedzą że Polska też jest zagrożona!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka