cytrynowiec 03.12.14, 21:55 bandytów. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k Bylo k... walczyc o Krolewiec, albo polskie Grodno 03.12.14, 22:01 a nie pchac sie do rosyjskiego Donbassu. zw.lt/kultura/spacer-po-grodnie/?mobile#PhotoSwipe1417640487348 Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: Bylo k... walczyc o Krolewiec, albo polskie G 03.12.14, 22:07 Czytaj zalinkowane artykuły ze zrozumieniem, to nie będziesz się błaźnił! "Polski obywatel mieszkał w Donbasie na stałe. W poniedziałek jego samochód w Doniecku zderzył się z autem, którym jechali separatyści. Doszło do awantury, w wyniku której Polak został postrzelony." Odpowiedz Link Zgłoś
j-k daruj sobie 03.12.14, 22:12 niemoto te anty-polskie wpisy, bo jeszcze i o Lwowie przypomne: w posiadaniu Polski bez jednego wystrzalu od roku 1349 pl.wikipedia.org/wiki/Lw%C3%B3w Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: daruj sobie 03.12.14, 22:47 Po skrócie dr nie stawia się kropki i nie pisze się go z dużej litery (majuskułą) analfabeto! j-k napisał: > Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.< Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dupe..czek - nie podniecaj sie... 03.12.14, 22:50 mam tytul niemiecki tak to sie tu pisze. i mam sie prawo ta pisownia poslugiwac :) Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. z pochodzenia warszawiak :) Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: dupe..czek - nie podniecaj sie... 03.12.14, 23:21 Głupota mnie śmieszy, a nie podnieca:) Pisz po polsku, jeśli potrafisz! j-k napisał: >dupe..czek - nie podniecaj sie... mam tytul niemiecki tak to sie tu pisze. i mam sie prawo ta pisownia poslugiwac :) < Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dupe..czek - nie podniecaj sie... nadal :) 03.12.14, 23:34 nie potrafie. chwatit :) ? Buenas Noches. A na powaznie: traktuje FS - jak forum humorum a nie forum dyskusyjne. Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: dupe..czek - nie podniecaj sie... 05.12.14, 16:36 das stimmt, Herr Dr. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Bylo walczyc o Krolewiec albo Grodno 04.12.14, 01:35 Dziadek, masz jakieś regularne fiksum-dyrdum. Lecz to - może nie jest jeszcze za późno?... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k walczyc o Krolewiec albo Grodno 05.12.14, 01:35 pijatyka napisała: > Lecz to - może nie jest jeszcze za późno?... walczyc o polskie Grodno , nigdy nie jest za pozno :) podroze.gazeta.pl/podroze/5,114158,12335267,30_miejsc__ktore_warto_odwiedzic_u_naszych_sasiadow.html?i=25 Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Bylo k... walczyc o Krolewiec, albo polskie G 03.12.14, 22:11 Miałeś szansę zamilczeć mości ekonomisto a zamiast tego zrobiłeś z siebie durnia - analfabetę... Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: Bylo k... walczyc o Krolewiec, albo polskie G 03.12.14, 22:12 ostatnio robi to coraz czesciej. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bzdety. 03.12.14, 22:16 jak niewielu na tym foro - mam rowny dystans do Ukrainy - jak i do Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie po raz ostatni :) 03.12.14, 22:14 coby cie pocieszyc: no to koshera w nagrode: stopsyjonizmowi.files.wordpress.com/2011/06/wodka.jpg Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowiec Dr z kropką? 03.12.14, 22:16 Z ciebie taki dr jak z koziej dupy trąba! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k belkot dzieciecia...... 03.12.14, 22:19 istotnie , dziecie, powtarzam po raz 100-tny: Dr. NIEMIECKI. a tak sie u nasz ten tytul pisze. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. (z pochodzenia czysty warszawiak) Odpowiedz Link Zgłoś
wars234 Niestety mnie to też razi i to nie tylko to! 05.12.14, 11:14 j-k napisał: > istotnie , dziecie, powtarzam po raz 100-tny: > Dr. NIEMIECKI. > a tak sie u nasz ten tytul pisze. > > Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. > (z pochodzenia czysty warszawiak) Wyjaśnij, jak to się dzieje, że Ty jako doktor(czegoś tam) i na dodatek czysty warszawiak nie potrafisz poprawnie pisać po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 kresy24 maja troche inna informacje od rosyjskich 03.12.14, 22:07 dziennikarzy: Kazimierz Wrobel, na stale mieszkajacy w Doniecku zmarl w szpitalu w Doniecku. A wypadku samochodowego nie bylo. kresy24.pl/60093/obywatel-polski-bestialsko-zabity-przez-separatystow-w-donbasie/ Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowiec Re: kresy24 maja troche inna informacje od rosyjs 03.12.14, 22:13 To dwie różne sprawy. Ten Polak został przetransportowany do charkowskiego szpitala i tam zmarł. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 nie rozne: w obydwu jest to samo nazwisko 03.12.14, 22:19 Kazimierz Wrobel. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: nie rozne: w obydwu jest to samo nazwisko 03.12.14, 22:35 Ten sam człowiek, tylko 2 nieco różne wersje, natomiast co do apeli o ewakuację mam mieszane uczucia, kto chciał to już wyjechał, natomiast trudno ewakuować na siłę tych co pozostali tam ze względów rodzinnych czy biznesowych. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zmarł Polak postrzelony przez donbaskich 03.12.14, 22:52 Sensacja gigantyczna,na wojnie domowej ginie Polak . No w morde jeza bystrzak w Warszawie zastrzelono dwoch Niemcow, sledzctwo umorzono.Na Slasku bestialsko zamordowano burmistrza miasteczka ,przedstawiciela mniejszosci niemieckiej , sledzctwo trwa od roku,prawdopodobnie tez umozone zostanie. W tych sprawach nie zabierzesz glosu? Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Zmarł Polak postrzelony przez donbaskich 03.12.14, 22:54 Co to znaczy "sledzctwo", zawsze sądziłem że jesteś Polakiem, ostatnio że jedynie pożytecznym idiotą Kremla, a tu proszę taki zonk i wylazła cyrylica na wierzch.... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Cos ci sie pomylilo ? 03.12.14, 22:57 kzet69 napisał: > Co to znaczy "sledzctwo", zawsze sądziłem że jesteś Polakiem, ostatnio że jedyn > ie pożytecznym idiotą Kremla, a tu proszę taki zonk i wylazła cyrylica na wier zch.... chyba pozytecznym idiota Reichu ? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zmarł Polak postrzelony przez donbaskich 03.12.14, 23:04 gratuluje" blyskotliwych" wnioskow na podstawie literowki,hehehe , szacun Holmsie Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: Zmarł Polak postrzelony przez donbaskich 03.12.14, 22:57 masz na mysli ta pare w przyczepie campongowej? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zmarł Polak postrzelony przez donbaskich 03.12.14, 23:01 ano,tylko mi nie pisz o dilerach narkotykowych z Niemiec,prosze Odpowiedz Link Zgłoś
romek1612 Co za brednie? 05.12.14, 01:26 cytrynowiec napisał: > bandytów. > Tekst linka Zostal ranny przez separatystow na terenie DRL, zmarl w szpitalu w Charkowie. To do szpitalu charkowskiego jego separatysci przywiozli? Dajcie sie siana. 99% ze walczyl po stronie banderowskiej, byl jakims wolontariuszem w banderowskich oddzialach, czy jeszcze cos podobnego. Nikt z DRL jego do Charkowa nie powioz by, ani separatisci, ani lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Co za brednie? 05.12.14, 03:20 DRL seperatysci maja wyjatkowa cierpliwosc do tych rzydo-banderowskich "wyzwolicieli" z Kijowa ... na garnuszku amerykanskiej rzydo-mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
wars234 Re: Co za brednie? 05.12.14, 11:48 Jest imię, nazwisko, żona dzieci i wszyscy od 20 lat na stałe zameldowani w Doniecku, to faktycznie muszą być brednie i oczywiście banderowiec. Nie rób z siebie większego cepa niż jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
romek1612 Banderowiec wielonickowy z 3 postami... 05.12.14, 12:08 wars234 napisał: > Jest imię, nazwisko, żona dzieci i wszyscy od 20 lat na stałe zameldowani w Don > iecku, > to faktycznie muszą być brednie i oczywiście banderowiec. > Nie rób z siebie większego cepa niż jesteś. ...napisz kto go dowiozl do szpitala conajmniej 250 km., jesli mu pijani separacisci wysadzili magazinek z kalacha w noge. Mozesz jeszcze podac gdzie mieszkal, naimie zony i ilosc dzieci. Ile was tu jest, banderowskich trolli? Odpowiedz Link Zgłoś
xavras_wyzhryn Re: Banderowiec wielonickowy z 3 postami... 05.12.14, 13:10 Was kacapskich trolli nikt w kłamstwie i bezczelności nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
wars234 do romek1612 05.12.14, 16:40 Nietolerancyjnym, faszystowskim trollem to jesteś ty, w całej okazałości. Zmień sobie nick, bo na tym forum uchodzisz za faszystowskiego kretyna. Odpowiedz Link Zgłoś