Gość: xyz IP: *.acn.waw.pl / *.acn.waw.pl 09.09.04, 12:50 Jak dlugo mozna bronic terroru, okupacji? Sami przez skore czuja, jak bardzo brak im racji. Pozostaly im wiec tylko glupawe wyliczanki. Oj, biedne, bezsilne zydowskie balwanki. x x x Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wqrwiony2 Izraelskie - większość porządnych Żydów na świecie 09.09.04, 12:55 nie przyznaje się do nich... W USA wielu Żydów, którzy ongiś kwestowali na rzecz Izraela, teraz odcina się od państwa SSharona. Ten szlam, który produkuje się na forum Świat, to właśnie takie "popłuczyny po zimnej wojnie" - żywe skanseny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Izraelskie - większość porządnych Żydów na św IP: *.acn.waw.pl / *.acn.waw.pl 09.09.04, 13:09 Tak, zgadza sie. Ale "izraelskie" tudziez "syjonistyczne" to juz za duzo sylab do wierszyka, ktory w zaden sposob nie mial obrazac porzadnych zydow, odcinajacych sie od polityki zbrodni izraela, ale akurat tych na forum brak. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Re: Izraelskie - większość porządnych Żydów na św 09.09.04, 13:36 Gość portalu: xyz napisał(a): > Tak, zgadza sie. Ale "izraelskie" tudziez "syjonistyczne" to juz za duzo sylab > do wierszyka, ktory w zaden sposob nie mial obrazac porzadnych zydow, > odcinajacych sie od polityki zbrodni izraela, ale akurat tych na forum brak. Smutne, ale prawdziwe... Chociaż przez wzgląd na moją pra-pra trochę boli... Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 09.09.04, 13:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ZYDOWSKIE BALWANKI IP: *.bb.netvision.net.il 09.09.04, 13:13 nie takie my biedne i nie takie bezsilne zeby anonimowe posty, balwanie zmienily nasze zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cep Re: ZYDOWSKIE BALWANKI IP: *.acn.pl 09.09.04, 13:19 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nie takie my biedne > i nie takie bezsilne > zeby anonimowe posty, balwanie > zmienily nasze zdanie No nie - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ZYDOWSKIE BALWANKI IP: *.bb.netvision.net.il 09.09.04, 13:38 gdzie ja a gdzie wtracalski..... az zal sciska serce... :) Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: ZYDOWSKIE BALWANKI 09.09.04, 13:30 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nie takie my biedne > i nie takie bezsilne > zeby anonimowe posty, balwanie > zmienily nasze zdanie wystarczy dobre lanie i wam sie zmieni zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ZYDOWSKIE BALWANKI IP: *.bb.netvision.net.il 09.09.04, 13:43 i w tym caly wasz ambaras ze nie ma takiego co sposobny lac nas Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Uważaj, zadufku, bo łatwo wykrakać... Pycha 09.09.04, 13:54 niejednego zgubiła - zalecan lekturę Kronik Królów Judei i Izraela... Historia magistra vitae est - disce, puella, disce... Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: ZYDOWSKIE BALWANKI 09.09.04, 14:00 ja widze dobrze,ze gdy mowia o was zle to bola was serduszka wiec petycje od rana wierszem pisze Dana vel Pierogowa Wrozka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ZYDOWSKIE BALWANKI IP: *.sharon2.actcom.co.il 09.09.04, 19:40 zadne petycje, a wierszyki to jeszze jakos z trudem z rana, ale wieczorem to juz nic a nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: ZYDOWSKIE BALWANKI IP: *.twcny.rr.com 09.09.04, 19:43 Re: Izrael zadowolony. Kerry bedzie prowadzil pol Autor: Gość: dana33 IP: *.sharon2.actcom.co.il Data: 09.09.2004 19:34 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list :) gratulacje dana za nadawanie z "szaronowki" tozto awans niebywaly czegos podobnego to nawet balwany by nie przewidzialy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ZYDOWSKIE BALWANKI IP: *.sharon2.actcom.co.il 09.09.04, 20:06 a rzewczywiscie rachelko szmatelko, dobrze ze zwrocilas mi uwage. a o 13:43 mialam jeszcze poprzedni adres.... cus serwer zmieniaja znow czy cos takiego. ale moze byc sharonowka, dlaczego nie, ostatecznie popieram go w wielu sprawach, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: ZYDOWSKIE BALWANKI IP: *.red.bezeqint.net 09.09.04, 13:37 ty balwanie kwadratowy my bronimy swojego panstwa itaki pulglupi poeta nie biedzie dawal nam rady Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Bronicie tego, co nakradliście, bałwanku... Paser 09.09.04, 13:43 dorabiający ideologię - no, no, to już szczyt bezczelności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Bronicie tego, co nakradliście, bałwanku... P IP: *.bb.netvision.net.il 09.09.04, 13:45 wqrwielszczak, ty naprawde to masochista, nie? bo bezczelnosc to twoja, oklamywac forum, oszukiwac i manipulowac, bujac ludzi o domniemanych wyjazdach do lewantu, a potem jeszcze innym mowi o bezczelnosci. ty jestes bezczelnosc in persona. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 [...] 09.09.04, 13:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: A co, Danusiu Berman vel Pierogowa Wróżko - IP: *.sharon2.actcom.co.il 09.09.04, 19:41 ile razy ci trzeba mowic ze rothschild a nie berman? nu, wygadales sie? git. nie zmienia to faktu, ze ja nie klamie, a ty zawodowy oszust. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 [...] 10.09.04, 13:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_grzyb Re: ZYDOWSKIE BALWANKI 09.09.04, 13:42 Balwan plus jarmulka ? Wtracalski i spolka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor [...] IP: *.red.bezeqint.net 09.09.04, 13:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 [...] 09.09.04, 13:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor [...] IP: *.red.bezeqint.net 09.09.04, 13:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 [...] 09.09.04, 14:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor [...] IP: *.red.bezeqint.net 09.09.04, 14:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ZYDOWSKIE BALWANKI 09.09.04, 14:05 Juz nad ranem nad Jordanem Twardo spi Balwan z balwanem Tylko we Fredzi cos siedzi I cala noc sie biedzi Choc to nie zima Kordle mocno trzyma Skradl ja Gomulka Taka strata!!! A teraz kusi Arafata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor [...] IP: *.red.bezeqint.net 09.09.04, 14:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 [...] 09.09.04, 14:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor [...] IP: *.red.bezeqint.net 09.09.04, 14:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 [...] 09.09.04, 15:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Bingo! 09.09.04, 14:17 Gość portalu: wiktor napisał(a): > debile tak durzo myslales trzeba bylo sie spytac nu i oferma Czy ty to ten Wiktor Co po nocach siedzi i z obrzynkiem w lapie strzeze kordly Fredzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor [...] IP: *.red.bezeqint.net 09.09.04, 14:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Bingo! 09.09.04, 14:34 Gość portalu: wiktor napisał(a): > ten sam ty zbociencu lazisz po nocach podgladasz w okna Nie musze podgladac noca Sam mi powiedz po co Na zdjeciach z Tel Awiwa z parady milosci widzialem niedawno chyba podobnych do was gosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Bingo! IP: *.red.bezeqint.net 09.09.04, 14:37 ty szelmo...ha.ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Bingo! IP: *.twcny.rr.com 09.09.04, 15:04 krystian71 napisała: > Gość portalu: wiktor napisał(a): > > > debile tak durzo myslales trzeba bylo sie spytac nu i oferma > > Czy ty to ten Wiktor > Co po nocach siedzi > i z obrzynkiem w lapie > strzeze kordly Fredzi ??? nie fiktor to odmiana fredka z silnymi wirtualnymi erotomanskimi sklonnosciami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor [...] IP: 5.6R1D8DEBUG* / *.cust.bezeqint.net 09.09.04, 18:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka [...] IP: *.twcny.rr.com 09.09.04, 20:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: ZYDOWSKIE BALWANKI IP: *.twcny.rr.com 09.09.04, 15:02 krystian71 napisała: > Juz nad ranem > nad Jordanem > Twardo spi > Balwan z balwanem > Tylko we Fredzi > cos siedzi > I cala noc > sie biedzi > Choc to nie zima > Kordle mocno trzyma > Skradl ja Gomulka > Taka strata!!! > A teraz kusi > Arafata oj dobrze krystianie,ze nie dodales nic na temat lampki zydowskiej. to wywoluje konwulsje naszej nieszczesnej schizofrenicznej kropki szwedzkiej,ktora to widzi mgle na mala wzmianke o jakis lampkach. oj kazdy tu ma jakis "mental problem". pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ZYDOWSKIE BALWANKI+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 09.09.04, 14:36 >>>>>>>>>>>< Izraelskie - większość porządnych Żydów na świecie wqrwiony2 09.09.2004 12:55 odpowiedz na list nie przyznaje się do nich>>>>>>>>>>>>>>>>>> Nie wierszowo. A po zolniersku-po kaprzalsku: wqrwiony2-porzadny squrwiel.Co na cudzym chlebie bezczelniak zyje. I kradzinym sie nie dlawi. Reszta-balwany niezydowskie,ale bardzo porzadne.. Squrwione? Nie wiem. Zyd porzadny.Nieizraelski. "." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka [...] IP: *.twcny.rr.com 09.09.04, 15:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . [...] IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 09.09.04, 15:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka [...] IP: *.twcny.rr.com 09.09.04, 15:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ZYDOWSKIE BALWANKI+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 09.09.04, 15:35 Nu widzisz? Na jakim bazarze handlujesz? A niewiniatko udajesz. Prawdziwy bazarny babsztyl. Czyli menda bazarna po naszemu. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 O, przepraszam - copyright - menda zastrzeżona 09.09.04, 15:44 dla ciebie, roznosicielu tyfusu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: ZYDOWSKIE BALWANKI+ IP: *.twcny.rr.com 09.09.04, 15:45 Gość portalu: . napisał(a): > Nu widzisz? > Na jakim bazarze handlujesz? > A niewiniatko udajesz. > Prawdziwy bazarny babsztyl. > Czyli menda bazarna po naszemu. no poskacz jeszcze piesku chory, wyzyj sie na forum bo w domu ciezko, napnij te zwiotczale miesniaczki i obrazaj kobiety tu piszace bo za slaby jestes na ponizanie chlopow. c'mon crybaby szwedzkie,tchorzu forumowy bo cie nie stac na nic innego szczekajacy maly piesku z KULU. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: ZYDOWSKIE BALWANKI 09.09.04, 15:30 Nie brak nam Bałwanów Na tym bożym świecie Są też i żydowskie Ale jasne przecież Że jak by nie porównać Jeszcze nie dorosły To poziomu łydek Tych Bałwanów polskich Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Re: ZYDOWSKIE BALWANKI 09.09.04, 15:43 Snadnie znać, że bałwan-Chazar najlepszy być musi Jeśli goj mu coś pokaże spieszy go udusić czy udusi, czy potłamsi czy przeżuje, czy ukąsi Pysio uśmiech mu rozjaśnia gdy czysto mówi po polsku: "Cio to jeśt, holela jaśna lepsiej mi to poślo w wojśku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . [...] IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 09.09.04, 15:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 "Po Szwecji się szwenda jedna taka menda... 09.09.04, 15:57 ...tu napluje, tam nacharka, pianę toczy lub nasmarka, potem z miną bohatera za internet się zabiera, jako że konserwatysta miast kąpieli się wyiska, potem do Netanii pruje i z lubością kopuluje, Z kim? - zgadnijcie Państwo sami Wszak nadobny tam kawaler..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: "Po Szwecji się szwenda jedna taka menda... IP: *.twcny.rr.com 09.09.04, 16:01 wqrwiony2 napisał: > ...tu napluje, tam nacharka, > pianę toczy lub nasmarka, > potem z miną bohatera > za internet się zabiera, > jako że konserwatysta > miast kąpieli się wyiska, > potem do Netanii pruje > i z lubością kopuluje, > Z kim? - zgadnijcie Państwo sami > Wszak nadobny tam kawaler..." ten bohater cierpi na ejaculatio praecox, dlatego tak sie pieni na wszystkich. to prawie nieuleczlne zwlaszcza w chwilach zacietrzewienia forumowego. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: ZYDOWSKIE BALWANKI 09.09.04, 16:02 Jak się będziesz tak denerwował, profesorze wqrwiony2, skończysz na nekrofilii. Zafrasowany Wtrącalski Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 "Nasz ftroncalski formę traci 09.09.04, 16:07 sflaczał nam jak para gaci, zamiast wersów młotkiem wali w pełni swej bałwanka gali, Hej, kupą mości Panowie, niech biduli coś dopowie jaka chrześcijańska dusza, coby ciuciuś z miejsca ruszył..." Odpowiedz Link Zgłoś
islamista.jeden [...] 09.09.04, 15:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka [...] IP: *.twcny.rr.com 09.09.04, 15:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
islamista.jeden [...] 09.09.04, 16:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Mam wrażenie, że jesteś prowokatorem... IP: *.twcny.rr.com 09.09.04, 16:27 platnym od wersetu. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Prośba do Rachelki 09.09.04, 16:31 Profesorowi Wqrwiony Wyraźnie brakuje żony I ma problem nie lekki Skłonnośc do utraty klepki Bardzo więc proszę Rachelkę By wzięła w rękę chochelkę I tę klepkę biednemu Wklepała Wqrwionemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka [...] IP: *.twcny.rr.com 09.09.04, 16:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 "Próżna rada, próżne żale, 09.09.04, 17:01 nie dla ftroncalskiego wcale, nie dla niego dziewczę twoje ani w łożnicy dziewoje, jego serce (członki tudzież) już oddane w jarzmo lube, oddech żarem smoczym bucha, kiedy łono Dany niucha..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: "Próżna rada, próżne żale, IP: *.twcny.rr.com 09.09.04, 17:10 wqrwiony2 napisał: > nie dla ftroncalskiego wcale, > nie dla niego dziewczę twoje > ani w łożnicy dziewoje, > jego serce (członki tudzież) > już oddane w jarzmo lube, > oddech żarem smoczym bucha, > kiedy łono Dany niucha..." ej on stary romantyk to moze podeslemy mu sing-a-gram ze stara piosenka Deana Martina "when the moon hits your eye like a big pizza pie that's amore" i dana zatanczy z naszym old timerem mrugajac zalotnie oczetami.hm ale sie rozmarzylam ftracalski musi miec czkawke wierszowa,poczekajmy moze jakis jakajacy sie wierszyk wypusci ten nasz "one lucky fella". potem niech juz te pierozki zajadaja ale przedtem..... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: "Próżna rada, próżne żale, 09.09.04, 17:13 biedny wtracalski pierogi mu daja a od krochmalu tylko kolnierzyki staja Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 "Nasz ftroncalski biedne dziecię 09.09.04, 16:56 nawet rymy kiepsko kleci, jak ukleci, z krzykiem leci, żeby go pochwalić przecię, nie pochwalą, w płacz uderza ku Danusi wnet pobieża, Ta poklepie, wnet zagada, patrząc jak spiesznie zajada garść pierogów, co niebożę dostał by ją wychędożyć..." Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Och jakżesz mi miło 09.09.04, 18:06 Och, jakżesz mi miło Że tyle jadu z was wyskoczyło I że się w nim gotujecie Najbałwańsi na tym świecie Oświadczam to z racji stanu Wszem i wobec was wszystkich Bałwanów Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 "Mój ftroncalski, rymy tworzyć 09.09.04, 18:14 jako tuszysz, to nie całkiem przed lustrem się wychędożyć i poprawić ciągnąc małpie Dołóż więc, waszmości starań, Boć to przecie widać jasno że twe wersy jako gacie mogą zaraz w kroku trzasnąć..." Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: "Mój ftroncalski, rymy tworzyć 09.09.04, 20:18 wqrwiony2 napisał: > jako tuszysz, to nie całkiem > przed lustrem się wychędożyć > i poprawić ciągnąc małpie > > Dołóż więc, waszmości starań, > Boć to przecie widać jasno > że twe wersy jako gacie > mogą zaraz w kroku trzasnąć..." Bardzo dobre, a z czego to? Za zasługi na tym forum I w bałwanim udział quorum Niech ci tutaj będzie dany Order "Bałwan Nad Bałwany" Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 "Dla bałwana niemożliwe zda się być mniemanie 10.09.04, 13:08 że innemu rymu - tudzież innych rzeczy staje... miast chędożyć i zatruwać nam wiązaną mowę winien - jako codzień z rana - pójść wydoić krowę..." Odpowiedz Link Zgłoś
islamista.jeden Re: Mam wrażenie, że jesteś prowokatorem... 09.09.04, 17:20 platnym prowokatorem? a ty co, bezplatnei tak po amatorsku? To widac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Mam wrażenie, że jesteś prowokatorem... IP: *.twcny.rr.com 09.09.04, 17:22 islamista.jeden napisał: > platnym prowokatorem? > a ty co, bezplatnei tak po amatorsku? To widac! oj bezplatnei niestety islamisto Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Mam wrażenie, że jesteś prowokatorem... 09.09.04, 17:24 Gość portalu: rachelka napisał(a): > islamista.jeden napisał: > > > platnym prowokatorem? > > a ty co, bezplatnei tak po amatorsku? To widac! > oj bezplatnei niestety islamisto maly prowok jest zdziwiony ze ktos moze bez mamony Odpowiedz Link Zgłoś
islamista.jeden Re: Mam wrażenie, że jesteś prowokatorem... 09.09.04, 18:12 zapomnialem ze polacy gotowi wszystko za piwko lub wodeczke zamiast mamony!! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Mam wrażenie, że jesteś prowokatorem... 09.09.04, 18:17 islamista.jeden napisał: > zapomnialem ze polacy gotowi wszystko za piwko lub wodeczke zamiast mamony!! i wogole zapomnialem o czym z wami mowic mialem az boss zlapal mnie za uszko potem w dupsko kopnal nozka i przypomnial,ze od rana robie tutaj za islama Odpowiedz Link Zgłoś
islamista.jeden Re: Mam wrażenie, że jesteś prowokatorem... 09.09.04, 18:20 dobrze ze jestem wlasnym bossem! Viva Islam! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Mam wrażenie, że jesteś prowokatorem... 09.09.04, 18:22 islamista.jeden napisał: > dobrze ze jestem wlasnym bossem! > > Viva Islam! wlasnym bossem z dlugim nosem Odpowiedz Link Zgłoś
islamistki.dwie Re: Mam wrażenie, że jesteś prowokatorem... 09.09.04, 18:24 no to co? a my mamy dwa dlugie i krzywe nosy! Polacy do Polski!! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Mam wrażenie, że jesteś prowokatorem... 09.09.04, 18:30 islamistki.dwie napisała: > no to co? > > a my mamy dwa dlugie i krzywe nosy! > > Polacy do Polski!! macie tez niebogi cztery krzywe nogi a post wasz tu splywa prosto z Tel-Awiwa Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 "Rzecz doprawdy niesłychana, 09.09.04, 18:32 (przecież żadna to żenada), z Izraela spączkowana larwa w forum nam zasiada rzecz nieważna klon czy pączek wszak naukowa to potęga zatem z ruchem jednym rączek nadzieję kładźmy w obcęgach..." Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: "Rzecz doprawdy niesłychana, 09.09.04, 18:40 zaraz tu wpadne islamistow dwoch i beda krzyczec : chrzescianie dla lwow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor [...] IP: 5.5R* / *.cust.bezeqint.net 09.09.04, 18:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 "Islamista-prowokator jak Herkules na tym forum 09.09.04, 18:19 ciągle tworzy post za postem, jak tytan nieutrudzony jataganem wymachuje, turban wokół głowy kreci ale znów nie wiedzieć czemu, zapach czosnku w nosie wierci..." Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Mam wrażenie, że jesteś prowokatorem... 09.09.04, 16:44 mnie tez ten islamista jeden cis Jareczkiem traci Odpowiedz Link Zgłoś
islamista.jeden [...] 09.09.04, 18:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 "Islamista-prowokator rodem z Tikvah lub Netanii 09.09.04, 18:24 wciąż zadziwia czystym szczekiem, długim włosem i parchami Któż to zatem, daję słowo, trudny wybór to zaiste, zaliż wojo, czy też fredzio, albo jeszcze inna glista?" Odpowiedz Link Zgłoś
islamistki.dwie Re: "Islamista-prowokator rodem z Tikvah lub Neta 09.09.04, 18:26 no tak widze ze jestescie bardzo madrzy na tym forum. Napewno nie Polacy a zydoscy prowokatorzy!! Polacy do Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: "Islamista-prowokator rodem z Tikvah lub Neta 09.09.04, 18:32 wqrwiony2 napisał: > wciąż zadziwia czystym szczekiem, długim włosem i parchami > Któż to zatem, daję słowo, trudny wybór to zaiste, > zaliż wojo, czy też fredzio, albo jeszcze inna glista?" chyba Jarek z Dana tworza skoro sie tak latwo mnoza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: "Islamista-prowokator rodem z Tikvah lub Neta IP: *.twcny.rr.com 09.09.04, 19:31 rystian71 napisała: > wqrwiony2 napisał: > > > wciąż zadziwia czystym szczekiem, długim włosem i parchami > > Któż to zatem, daję słowo, trudny wybór to zaiste, > > zaliż wojo, czy też fredzio, albo jeszcze inna glista?" > > chyba Jarek z Dana tworza > skoro sie tak latwo mnoza oj panowie dosyc basta musimy znowu wrocic do piasta od tych wierszy leb sie kiwa jak od szklanki rodzimego piwa a po piwku to sie beka i czasami niebezpiecznie rozum potem ucieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Mam wrażenie, że jesteś prowokatorem... IP: *.sharon2.actcom.co.il 10.09.04, 00:39 a ty kim jestes, wqrwielszczak? Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Wystarczy, Danusiu Berman, że wiem,kim ty jesteś 10.09.04, 13:35 "Entliczek pętliczek czerwony stoliczek a na tym stoliczku konfident w koszyczku co ubecja zrobi? pójdzie do gospody zamówi pierożki, przegryzie twarożkiem do miski napluje dziecko poczęstuje z dumy pysio puchnie chociaż dusza cuchnie potem na paluszkach Pierogowa Wróżka do peceta czmycha jadem się opycha łoj, Dana; łoj, Dana, łoj, Dana; łoj, Dana, łoj, Dana; łoj, Dana, łoj, Dana wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś