Dodaj do ulubionych

Ukrainska prowokacja by wciagnac Niemcy w konflikt

15.02.15, 16:08
Przykrecenie niemieckich tymczasowych rejestracji wywozu aut poza granice Niemiec na czolg mowi samo za siebie jakich metod lapie sie amerykanskokijowska junta by wciagnac innych w ich krwawy morderczy konflikt.
www.borkenerzeitung.de/lokales/kreis-borken_artikel,-Ukrainer-ruecken-mit-BOR-Kennzeichen-vor-_arid,454525.html
Obserwuj wątek
    • eva15 Re: Ukrainska prowokacja by wciagnac Niemcy w kon 15.02.15, 16:20
      No i bardzo dobrze. Więcej takich prowokacji, niech sobie nawet niemiecką flagę na czołgi wetkną. Może wtedy odechce się wreszcie Merklowej finansować tych świrów.
      • nie-tak Re: Ukrainska prowokacja by wciagnac Niemcy w kon 15.02.15, 16:40
        eva15 napisała:

> No i bardzo dobrze. Więcej takich prowokacji, niech sobie nawet niemiecką flagę
        > na czołgi wetkną. Może wtedy odechce się wreszcie Merklowej finansować tych św
        > irów.
        --------------------------
        Masz 100% racji, sadze ze dlatego byla ta wiadomosc opublikowana.

________________________________________________________________________
        To powinno formuowych bystrzykow zainteresowac, otwarty list nie byle kogo do Obamy:
        quer-denken.tv/index.php/403-offener-brief-von-juergen-todenhoefer-an-obama
    • felusiak1 w sobotę psychiatryk nieczynny? 15.02.15, 16:23
      zostałaś bez tabletek na weekend?
      • nie-tak Jak zwykle felus pizdzi. 15.02.15, 16:30
        on przypisuje mi wszystko a nie autorowi artykulu, nie takie glowy go pisaly jak naszego pidzacego z antyrosyjskimi zgrzytami felusia. Zdjecie mowi samo za siebie, bez przyzwolenia wyzszych wladz tej jednostki nie byly by przykrecone niemieckie tablice rejestracyjne na export na ukrainski czolg. Wszystko ma swoja wymowe a tym blaznia sie ukrainskie wladze jak i pokazuja nam wszystkim ze nie panuja nad obecna sytuacja.
      • eva15 Feluś rytualnie zapiździł 15.02.15, 16:38
        To są autentyczne niemieckie tablice rejestracyjne (przejściowe, na wywóz pojazdów) , potwierdził to urzędnik , który je wydał Ukraińcowi na wywóz ciężarówki.

Laut Karlheinz Gördes, Pressesprecher beim Kreis Borken, wurde das Kennzeichen am 9. September 2011 ausgegeben – und zwar an einen Ukrainer, der angab, mit diesem Nummernschild einen Lkw in sein Heimatland überführen zu wollen. Wer es letztlich an den Schützenpanzer aus offenbar sowjetischer Entwicklung schraubte, ist aber unklar.
        • eva15 Re: Feluś rytualnie zapiździł 15.02.15, 16:39
          Zanim się do pierdół przyczepisz:
          to nie był urzędnik, który je wydał lecz rzecznik prasowy urzędu powiatowego w Borken..
          • felusiak1 efka opamietaj się 15.02.15, 17:10
            czy ty nie widzisz, że ameba wkleja gnioty i konstruuje teorie, które tylko schizofrenik jest w stanie skonstruować? a może idą tropem jej logiki.... zezwolenie na przybicie tablic musiał wydać dowódca jednostki.... a dowódcy jednostki dał zezwolenie dowódca armii a jemu zezwolenie dał poroszenko, który tym sposobem chce wciągnąć niemcy do wojny.
            ja mam 4 tablice rejestracyjne w garażu i chcą wciagnać usa do wojny powinienem je wysłać na ukrainę żeby zostały przybite do czołgów.....
            • nie-tak Re: efka opamietaj się 15.02.15, 17:22
              felus nie pizdzij i nie zaprzeczaj faktow, nie bez przyczyny opublíkowano te zdjecie i zapytano niemieckie wladze jak do tego doszlo, ty sie starasz wszystkie fakty zamiesc pod dywan i wszystkich zrobic za idiotow, czy nie robia tak idioci ktorzy nawet jezyka nie znaja, nie widza o co w artykule chodzi a podnosza glos ublizajac innym. Wiem ze moj wpis bedzie zaraz skasowany, twoj zostanie > wszyscy wiemy dlaczego i kim tu jestes - obserwacja forum jak i jego cenzura dala nam odpowiedz na to co dawno, dawno sie domyslalismy.
              • j-k taczka, opamietaj się 16.02.15, 05:12
                nie-tak napisała:
                Wiem ze moj wpis bedzie zaraz skasowany,

- jakos nie jest.

twoj zostanie wszyscy wiemy dlaczego i kim tu jestes

- ja nie wiem, felek jest tu zwyklym forumowiczem.

- obserwacja forum jak i jego cenzura dala nam odpowiedz na to co dawno,
                dawno sie domyslalismy.

belkotu ciag dalszy.
                nie skreslam cie, chociaz moglbym.
                tylko po co ?
    • antyk-acap Re: Ukrainska prowokacja by wciagnac Niemcy w kon 15.02.15, 16:44
      A co? Nie wolno sprzedawać broni suwerennemu państwu? A jeśli ci się to nie podoba to masz wybór - granica z Królewcem nie jest daleko! A ta fotografia to fotomontaż.
      • nie-tak Re: Ukrainska prowokacja by wciagnac Niemcy w kon 15.02.15, 17:06
        antyk-acap napisał:

> A co? Nie wolno sprzedawać broni suwerennemu państwu? A jeśli ci się to nie pod
        > oba to masz wybór - granica z Królewcem nie jest daleko! A ta fotografia to fot
        > omontaż.
        -------------------------
        Pokaz miejsce w artykule gdzie jest o twoich perfidnych klamstwach zarzucajacych sprzedaz broni mowa?
        Przestan przekrecac fakty, tworzyc z nich twoja niezbyt madra historie, sadze ze jestes tu przypadkiem dla felusia.
    • felusiak1 chełbia, stułbia i ameba 15.02.15, 17:35
      www.zeit.de/politik/ausland/2015-02/eu-gipfel-ukraine-griechenland-merkel
      • nie-tak Felus znowu pizdzi kierujac temat watka na inny te 15.02.15, 17:43
        Felus napisz nam jakie powiazanie ma twoj link z tematem watka? Zdradz nam te tajemnice.
        • felusiak1 droga bakterio 15.02.15, 17:51
          na zdjeciu widać ten sam czołg z tą sama tablicą rejestracyjną.
          ja po niemiecku nie mówię, nie czytam i nie piszę ale w atrykuje do którego podałaś link czytam "ZEIT-Online" no to idę na ten zeitonline i tam jest zdjecie.
          ty potrafisz czytać po niemiecku ale nic nie rozumiesz a na to ja nic nie poradzę.
          • nie-tak przestan pizdzic i sie blamowac na calego 15.02.15, 17:56
            felusiak1 napisał:

> na zdjeciu widać ten sam czołg z tą sama tablicą rejestracyjną.
            > ja po niemiecku nie mówię, nie czytam i nie piszę ale w atrykuje do którego pod
            > ałaś link czytam "ZEIT-Online" no to idę na ten zeitonline i tam jest zdjecie.
            > ty potrafisz czytać po niemiecku ale nic nie rozumiesz a na to ja nic nie porad
            > zę.
            ----------------------
            zdjecie to temat artykulu wedlug ciebie?
            co za niemota, coraz wiecej odkrywa swoja populistyczna twarz.
            Felus musisz zmienic nick i zaczac pisac innym stylem gdyz ten styl my juz znamy i wiemy na co cie stac.
            • felusiak1 bakterio 15.02.15, 18:03
              wiedziałem, że nie jesteś spostrzegawcza.
              tematem twojego watku jest zdjecie zamieszczone w zeitonline, które powiatowy pisarczyk zauważył i rozdmuchał a które to rozdmuchanie zauważyła bakteria i zapodała tu, na forum doklejajac idiotyczną teorie, wytwór własnego "rozumu" o próbie wciagniecia niemiec do wojny.

na tym kończę moje wpisy w tym watku. dyskusja z bakterią może jedynie spowodować zakażenie a ja jestem uczulony na antybiotyki.
      • nie-tak twoje pizdzenie linkiem nie na temat ma odpowiedz 15.02.15, 17:53
        felusiak1 napisał:

> rel="nofollow">www.zeit.de/politik/ausland/2015-02/eu-gipfel-ukraine-griechenland-merkel
        -------------------------------
        Tu masz streszczenie tematu ktory nam tu linkujesz (link u gory), podaje ci w znanym ci jezyku polskim, gdyz sam przyznales sie ze jezykiem niemieckim nie wladasz, a angielskim jak juz stwierdzilismy dukasz. Wiec zebys wiedzial co nam zalinkowales podaje ci polski odpowiednik.

spiritolibero.neon24.pl/post/119104,jak-putin-wykiwal-zachod-czyli-grecja-ratuje-europe

:-)))))))))))))
        • felusiak1 dziewczyno idź się wysikać bo 16.02.15, 05:04
          ci pęcherz peknie i bedziesz miała mokro.
    • x2014 Re: Ukrainska prowokacja by wciagnac Niemcy w kon 15.02.15, 18:02
      zacznij leczenie bo z zyciem nie ujdziesz
      • karbat Re: Ukrainska prowokacja by wciagnac Niemcy w kon 15.02.15, 18:17
        jakas niemiecka przeterminowana tablica rejestracyjana na ukrainskim czolgu,
        ma byc Ukrainska prowokacja , by wciagnac Niemcy w konflikt .........

nie -tak , wyciagasz daleko idac , bledne wnioski ... zalatujace oszolomstwem .

nie-tak , napisz chociaz , ze jestes atrakcyjna babka , bedzie to
        niejako okolicznosc lagadzaca na bzurny watek . nie wart wzmianki .

wszak wiem , ze nie wszystko co napiszesz musi byc madre , sluszne i zbawienne .
        i wcale ... tego od ciebie nie wymagam . ;)

• xystos Re: Ukrainska prowokacja by wciagnac Niemcy w kon 16.02.15, 04:21
          dokladnie o 04:10 dostalem telefon od przyjaciela z Doniecka
          dokladnie o piatej czasu miejscowego ukrainska artyleria zaczela
          masowy ostral ..osiedli mieszkalnych,artyleria separatystów milczy
          od pólnocy-dotrzymuje rozejmu,tylko sporadyczne strzaly z karabinów
          od strony wyzwolenczej.

puszcze te wiadomosc na forum pod moim nickiem gdyz tzw. "public media"
          z pewnoscia tej niewygodnej wiadomosci w eter niepuszcza.

Spokojnego Dnia Zycze
        • x2014 Re: Ukrainska prowokacja by wciagnac Niemcy w kon 16.02.15, 04:43
          ona juz nawet nie jest smieszna, zenua
          to kim sa amerykanscy kierowcy z przednimi niemieckimi tablicami na swych niemieckich autach?
          • 5magna Re: Ukrainska prowokacja by wciagnac Niemcy w kon 16.02.15, 06:45
            Modla sie w Europie aby nie zaczela sie wojna ktora moze sie skonczyc nuklearna zaglada.....

www.informationclearinghouse.info/article40997.htm
            • xystos Re: Ukrainska prowokacja by wciagnac Niemcy w kon 16.02.15, 09:21
              .. ja tez sie oto modle.
        • nie-tak Re: Ukrainska prowokacja by wciagnac Niemcy w kon 16.02.15, 07:20
          karbat napisał:
          > nie-tak , napisz chociaz , ze jestes atrakcyjna babka , bedzie to
          > niejako okolicznosc lagadzaca na bzurny watek . nie wart wzmianki .
          -------------------
          no, no kto strzela kula w plot?
          Dla rzecznika prasowego nie jest to juz bzdurne widowisko albo sprawa kiedy szerza sie doniesienia szczegolnie zdjecia w internecie z zoltymi tablicami na wywoz aut przysrubowanych na ukrainskie wozy bojowe.
          • 5magna Re: Ukrainska prowokacja by wciagnac Niemcy w kon 16.02.15, 08:13
            To by bylo dobre, odbiorca pokojowej nagrody Nobla doprowadzil do zniszczenia swiata bronia nuklearna. No ale bywa I tak na tym swiecie. Ewangielicy telewizyjni wrzeszcza Amargeddon, Amargeddon.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka