igor.from.piter 23.03.15, 14:57 Trzeba Serbom pomoc wrocic do ojczyzny Rosji. Zamiast z nami wola z Unia sprzedawac nam polskie jablka jako swoje. Niedlugo zrobimy im referendum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boavista4 Re: Serbia. Powrot do ojczyzny 23.03.15, 15:33 Serbia bedzie z powrotem Jugoslawia, razem z Kosowem. Odpowiedz Link Zgłoś
frompiter Zalosny troll-falszywka 23.03.15, 16:34 igor.from.piter napisał: > Trzeba Serbom pomoc wrocic do ojczyzny Rosji. Zamiast z nami wola z Unia sprzed > awac nam polskie jablka jako swoje. Niedlugo zrobimy im referendum. Nic lepszego, nic podrabiac nicki, nie wymysliles, zalosny trollu? Stawiam, ze to meer-kat/bluecostam. Odpowiedz Link Zgłoś
igor.from.piter Re: Zalosny troll-falszywka 24.03.15, 08:00 Ja stawiam, ze ty jestes zalosnym trollem, ktory placze mamie w rekaw, w dodatku platnym trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 -Ogloszenie darmowe. 24.03.15, 08:23 -Wymienie 500tys.ton jablek na 3 Tomahawki. -Dostawa za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
igor.from.piter Re: -Ogloszenie darmowe. 24.03.15, 08:34 Dziekuje ci szlomku uzyteczny za podbicie mojego watku. Ja wiem ze twoja nienawisc do Rosji jest tak wielka, ze przezarla ci mozg, ty bys chetbie tego tomahawka walnal prosto w kremla, ale ci sie to nie uda rusofobie ty paskudny. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Zamilcz , ruskie scierwo ! 24.03.15, 09:40 - Wy, wstretne faszysty, nawet nie znacie nowoczesnej technologii produkcji jablek ! - Wcale nie musimy walic w Kreml z tech Tomahawkow. -Wy z glodu przezrecie sie naszymi japkami;-dezynteria gwarantowana. -Izrael dalej wam dostarcza kartofle ? Odpowiedz Link Zgłoś
igor.from.piter Re: Zamilcz , ruskie scierwo ! 24.03.15, 09:49 Szlomku ja ciebie przejrzalem ty bys chcial zarobic na sprzedazy swoich kartofli z Izraela do Rosji. Nawet o tym nie mysl szlomku pelen nienawisci. Dobrze wiesz, ze polskich jsblek w Rosji nigdy nie bylo. Chvielibyscie szlomki otruc nas tumi jablkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 -Sowieckim zbrodniom mowimy Stop ! 24.03.15, 10:12 - Nie wystarczaja wam mordownie w Serbii , Bosni ,Palestynie ,Ukrainie, Afganistanie , Iraku , Syrii , Egipcie ,Libii , Libanie i krajach Czarnego Ladu ? -Nie wystarczaja wam stracania MH17 i mordowanie niewinnych turystow ? -Teraz grozicie i szantazujecie niewinna , mala Danie ,tudziez srodkowoeuropejska potege -Polske .-Kto bedzie nastepny na waszej zabojczej liscie ? -Eskimosi , Papuasi , Aborygeni ? Odpowiedz Link Zgłoś
igor.from.piter Re: -Sowieckim zbrodniom mowimy Stop ! 24.03.15, 11:21 Kim ty jestes zeby dyktowac wielkiej Rosji kogo bedzie szantazowac albo kogo bedzie zabijac? Rosja robi co chce i nie liczy sie z nikim i niczym szlomku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: -Sowieckim zbrodniom mowimy Stop ! 24.03.15, 14:32 -Ja nic nikomu nie dyktuje , jakbym smial ! -Jam tylko skromnym obywatelem Imperium Dobra i osmielam sie protestowac przeciw niecnym wyczynom "Ciemnej strony sily" (tu cytuje wielkiego wodza , Husseina Obame).-Spojrz tylko na taki Irak , Syrie czy Libie - co z nimi zrobil ten wstretny faszysta Putin. -Zaloze sie ,ze to on stoi za ostania samolotowa kraksa. Odpowiedz Link Zgłoś
igor.from.piter Re: -Sowieckim zbrodniom mowimy Stop ! 25.03.15, 08:38 Piszesz, ze jestes obywatelem Rosji ale ja mam duze watpliwosci bo ty jestes w pogladach bardziej podobny do Natanjahu. Ty chyba jestes tylko szlomkiem zwyklym. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: -Sowieckim zbrodniom mowimy Stop ! 25.03.15, 08:47 -Wcale nie napisalem , ze jestem obywatelem Rosji. -Tak a propos pogladow Natanka...-on tez uwaza , ze inwazja Iraku czy zniszczenie Libii i Syrii to robota Putina ? Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Re: -Sowieckim zbrodniom mowimy Stop ! 25.03.15, 09:20 Igruszka, kaszebe potrafi a ty nie potrafisz. Udawać, że udajesz. Tobie ta czapka niewidka wcale nie pasuje. Zawsze ci słoma z butów wystaje... No, masz już rękę, poliż - i paszoł won do budy! Odpowiedz Link Zgłoś
igor.from.piter Re: -Sowieckim zbrodniom mowimy Stop ! 25.03.15, 09:35 Ubuszka ja ci juz mowil, ze zwrocilem na tebe uwage i to ci powinno wystarczyc. Kaszebe tylko zgrywa prawdziwego rosyjskiego patriote ale on ma nature niewolnika i zawsze robi co mu Pan kaze. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Igruszka, nie uciekniesz od rzeczywistości... 25.03.15, 11:56 A ona jest bardzo, bardzo przyziemna... w twoim wypadku. Ty sam siebie na Pana lansujesz, widząc wokół siebie tylko niewolników. To się nazywa schizofrenia... Ja cię z tego wyleczę, jak napiszesz coś mądrego po rosyjsku. Głupiego nie warto ratować... No, pokaż nam swoje horyzonty myślowe, dopóki forumowe bagno nie owłada tobą ostatecznie i bez wyjścia... Tylko nie kompromituj się po polsku - jak nie nauczyła to nie nauczyła. Pies z nią tańcował... Odpowiedz Link Zgłoś