Dodaj do ulubionych

The Americans serial o Rosjanach

29.03.15, 18:37
Bardzo dobry,w zasadzie nie tyle o Rosjanach co o tzw ludziach radzieckich ,zreszta amerykanie tez nie sa tutaj pozytywnie przedstawieni.Zasieg i mozliwosci KGB na terenie USA grubo przesadzone.W filmie agenci ZSRR robia w USA co im sie zywnie podoba. Amerykoidalna web brygada pewnie zakrzyknie ze serial jest zrobiony przez trolli kacapskich.Po House of Cards i Breaking Bads nastepny hit serialowy.Obejrzalem przez weekend 26 odcinkow i na razie mam dosc i malo ochoty na 9 nastepnych tegorocznych.Niemniej polecam wszystkim tym ktorzy maja dosc popierdywan w polskiej telewizji.
Obserwuj wątek
    • malkontent6 Re: The Americans serial o Rosjanach 29.03.15, 19:12
      A główną rolę gra śliczna Keri Russell. :)
    • blueelvic2 Amerykanska fabryka snow ... 29.03.15, 19:13
      Wiadomo kto pisal scenariusze, kto rezyserowal i kto jest producentem.

Ksztaltowania wyobrazni nigdy za wiele.
    • tojabogdan Re: The Americans serial o Rosjanach 29.03.15, 20:02
      pomysłodawcą serii jest były agent CIA
    • szwampuch58 Re: The Americans serial o Rosjanach 29.03.15, 20:11
      po 3 odcinku "wysiadlem" przegadane "flaki z olejem",do Waltera porownywac to mocne naduzycie.....swoja droga 26 odcinkow obojetnie czego nons-stop,hmmm nie wiem gratulowac czy wspolczuc?
      • markvanreesk Re: The Americans serial o Rosjanach 29.03.15, 21:11
        poczatek rzeczywiscie nieco dretwy byl ale za to potem to juz intensywny przeglad stosunkow FBI-CIA-KGB-GRU w ostatnich kilkudziesieciu latach.Praca rezydencji sowieckiej doskonale przedstawiona rowniez praca biur FBI super trafnie,praca z agentami.Synu toz to encyklopedoia wiedzy tajemnej ,bardzo dobrze .trzeci dzien leje,wieje,az oknem zywej duszy ,nawet auto nie przejedzie wiec wole Netflix od TVP Info.Gratulowac wiec.teraz dla odmiany slucham sobie Al di Meola wszystkich czterech jego plyt nagranych Live. Polecam serdecznie.Mam jeszcze ambicje dzisiaj wieczorem na zbieranke Lalo Shifrina albo Eugen Cicero bo tego ostatniego nigdy do tej pory nie slyszalem.Umknal mnie.Pozdrawiam wspolczujaco drogi szwampuchu !
        • szwampuch58 Re: The Americans serial o Rosjanach 29.03.15, 21:23
          Dobrej relaksowej przyjemnosci zycze:
          www.youtube.com/watch?v=XAYhNHhxN0A
          • markvanreesk Re: The Americans serial o Rosjanach 29.03.15, 21:52
            dzieki, dobrej nocy !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka