borrka 04.05.15, 15:11 Planuja odwiedzic ... Lwów:) Milo ich powitaja, w to nie watpie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasyl_szuja Re: Nocne kundle Putina... 04.05.15, 15:24 Zakaz wjazdu lub "kiepskie" powitanie będzie kolejną sprawą, wykorzystaną do usprawiedliwienia inwazji. Tak to z Rosją jest, jak z mordercą który wytrychem manipuluje zamkiem do drzwi od mieszkania, a ty stoisz po drugiej stronie i ciągle dopychasz zasuwę. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Nigdzie ich nie chca... 04.05.15, 16:02 Ludzie sa juz na innym etapie, maja gdzies jakies "pobiedy". Moze to i smutne, ale 70 lat calkowicie wystarcza na zapomnienie wojny. Niech odprawiaja swe modly w sowku. Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Re: Nigdzie ich nie chca... 04.05.15, 18:01 borrka napisał: > Ludzie sa juz na innym etapie, maja gdzies jakies "pobiedy". > Moze to i smutne, ale 70 lat calkowicie wystarcza na zapomnienie wojny. Jak tak, to po co rok w rok, tłumy przyjeżdżają na pola Grunwaldu? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Moze tez Ruskie? 04.05.15, 21:08 Oni uwazaja, ze i pod Grunwaldem zwyciezyli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: sporo wam namieszali... 04.05.15, 15:30 ... te Nocne Wilki ,banderowscy "bohaterzy" hehehe,pernamentna "sraczka" od 2 tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_szuja Przemykają się jak nocne szczury... 04.05.15, 15:38 i to was boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
frompiter Pare lat temu dokladnie to samo.... 04.05.15, 15:43 wasyl_szuja napisał: Przemykają się jak nocne szczury... > i to was boli :) ...mowiliscie o Sebastopolu i Krymie. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Nic mnie nie boli... 04.05.15, 15:43 ... dziki Ukraincu,smieszy mnie tylko styropianowa histeria w sprawie paru motocykli Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_szuja Re: Nic mnie nie boli... 04.05.15, 15:56 Ja widzę tylko ruską histerię. Powiedz Ławrowowi żeby się tak nie denerwował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Re: Nic mnie nie boli... 04.05.15, 17:55 wasyl_szuja napisał: Powiedz Ławrowowi żeby się tak nie denerwował ;) Dlaczego sam mu tego nie powiesz? Przecież granica ukraińsko-rosyjska cały czas jest otwarta... pociągi jeżdżą i marszrutki... Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Kundle deportuja z Niemiec do Finlandii. 04.05.15, 21:02 To dosc zabawne, bo o ile Niemiec, czy Polak, traktuja Ruskich raczej neutralnie (w odroznieniu od oceny polityki kremlowskiej), Fin zywi szczera pogarde wobec czuchonskich pobratymcow. W sumie, polskie posuniecie nad wyraz udane. Nie chcemy takich scen na naszych drogach: img.pravda.com/images/doc/f/9/f9dc8b8-nochnye-volki-germany-2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: stoperan polecam 04.05.15, 21:23 banderowiec: forum.gazeta.pl/forum/w,50,157500086,157500296,Re_sporo_wam_namieszali_.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor.from.piter Re: Nocne kundle Putina... 04.05.15, 21:16 Nocnyje wolki to prawdziwi Rossijanie tez chcialbym byc taki jak oni, jezdzic na amerykanskim motocyklu i miec kosmeticzku. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Decyzja polskich wladz byla sluszna. 05.05.15, 09:31 Jedyna wlasciwa, bo odpędzili putinowskie kundle i wskazali droge innym. Nie chcemy czerwonych sztandarow i szowinistycznej zulii na polskich szosach. Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Nocne kundle Putina, fotki 05.05.15, 22:44 i ciekawa analiza Бюджетные деньги "Нoчных Вoлкoв": зa 18 меcяцев пoлyченo в oбщей cлoжнocти 56 миллиoнoв бюджетных рyблей в виде грaнтoв. subscribe.ru/group/rossiya-today/8476210/ Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Dlatego tak rwą do Berlina?Mafia im nie daruje?:)) 06.05.15, 10:22 putin zapłacił a tu robota sfuszerowana? Więc choć jeden nocny kundel putina MUSI przy kamerze dojechać do Berlina chocby na wrotkach (i z kosmetyczką;), bo jak nie, to dla ich szefa betonowe buty i do rzeki Moskwy a reszta sobie pojeżdzi w Norylsku taczkami?:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Rzeka Moskwa nadal zimna?:))))))) 06.05.15, 13:30 A rosyjski państwowy cement w każdym sklepie z cementem?:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś