Dodaj do ulubionych

Premier Iraku: dziękujemy, Ameryko!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 20:05
O 19.30 główne wydanie "Wiadomości" TVP zaczęło się od afery Rywina. Teraz
jest po ósmej. Gdzie ten news?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gerry Wypowiedzi Alawiego nie smakuja Pacyfistom IP: *.co.us.ibm.com 23.09.04, 20:09
      Widac ze wypowiedzi Alawiego nie smakuja Pacyfistow
      • Gość: MM Bo Lafontaine lepsze bajki opowiadal. IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 23.09.04, 20:24
        Bracia Grimm tez.
        • Gość: meerkat Najlepsze bajki opowiadaja Demokraci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:58
          twierdzac ze wszystko sie wali, ze Bush polozyl Ameryke na lopatki, no i
          , co jest najwieksza bajda- ze Kerry zostanie prezydentem.

Mozliwe, ale nie USA- najwyzej RP, gdzie kandydatem z powaznymi szansami i
          powaznie traktowanym byl przeciez niejaki... Stan Tyminski! :-))))))))))))))))
          • Gość: MM Masz racje. Demokraci opowiadaja bajki... IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 23.09.04, 23:10
            bo tworczosc Dubyi i neoconskiego betonu mozna tylko zaliczyc do science
            fiction. A moze raczej do fantasy, bo nauki w tym niewiele (neoconska nauka
            rozni sie bardzo od tej normalnej, naturalnej).

• Gość: meerkat Re: Masz racje. Demokraci opowiadaja bajki... IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 15:09

Nie wiem czy Pan zwrocil na to , uwage ze jestem urodzonym Amerykaninem i mam
              swiete prywo mowic o nas MY a o was WY ?
        • Gość: mirek Re: Bo Lafontaine lepsze bajki opowiadal. IP: 209.195.83.* 24.09.04, 05:46
          Wypowiedzi Alawiego nie smakuja nikomu kto ma dobry smak. Sa wypowiedziami
          faceta sprzedajacego swoj kraj.Takimi ludzmi nalezy sie brzydzic, nawet jezeli
          on dziala w naszym interesie. W porownaniu z nim, nawet Bierut zachowywal
          wiecej godnosci. Zwykly kolaborator.
      • Gość: Viva bo to tylko amerykański agent a nie premier IP: *.icpnet.pl 24.09.04, 19:09
        .....
    • indris Amerykański lokaj: dziękujemy, Ameryko! 23.09.04, 20:12
      Czyli Ameryka Busha podziękowała sama sobie.
    • Gość: bk Re: Premier Iraku: dziękujemy, Ameryko! IP: 12.24.244.* 23.09.04, 20:18
      "job twoju mat!!!", wypisz, wymaluj wizyta do zludzenia przypominajaca wizyty z
      1956, 1968 i 1980,
      wtedy to kolejno "liderzy" Wegier, Czechoslowacji, Afganistanu jezdzili na
      Kreml i dziekowali Moskwie za "wyzwolenie", "demokracje" i "dobrobyt",
      • Gość: .. zdziwilbym sie gdybys mial inna opinie..:-))) IP: *.utc.com 23.09.04, 21:07
        ..alez cie to wybilo z rownowagi..hahahaha
      • Gość: .. kiedy ty bk powiesz "dziekuje ci Ameryko"? IP: *.utc.com 23.09.04, 21:08
        ..byc moze Ameryka podziekuje tobie pierwsza....:-)))
        • Gość: Marek za co? za obrone robotnikow? a moze 1M Pana W. ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 06:46
          • Gość: .. bk uciekl od tego do USA -wiec ma za co..:-) IP: *.utc.com 24.09.04, 14:23
        • Gość: bk Re: kiedy ty bk powiesz "dziekuje ci Ameryko"? IP: 12.24.244.* 24.09.04, 15:59
          dyskusja jest na temat buszystowskiej marionetki, ktora dziekuje nie Ameryce
          ale buszewikom, juz ci kiedys GOSCIU pisalem ze buszewizm z jego zaklamaniem,
          falszem i obluda nie ma nic wspolnego z Ameryka,
          ja juz podziekowalem Ameryce wiele razy i obecnie stoje w obronie Amerykanow,
          ktorzy sa oszukiwani i okradani przez Busha, Wolfowitza i Cheney,
          dlaczego tak uparcie walcza o kolejne 4 lata , bo po porazce zostana rozliczeni
          za 9/11 (ponad 3 tysiace zabitych), za irackie bagno w ktore wpierdolili USA na
          podstawie zaklamanych powodow, za smierc ponad 1000 zolnierzy, tysiecy rannych,
          za dziesiatki tysiecy ludnosci cywilnej,
          za zjebanie ekonomii, deficyt, izolacje z cywilizowanym swiatem,
          i jeszcze jedno co masz na mysli ze Ameryka mi podziekuje pierwsza,
          widzisz satrapo Ameryka to nie komunistyczne Chiny, czy stalinizm, masz prawo
          do krytyki, to nie system jednopartyjny, gdzie partia byla przewodnia sila
          narodu, GOSCIU pojebaly ci sie kraje i systemy
    • watto Allawi to taki iracki Bierut 23.09.04, 20:22
      Bierut był agentem NKWD oddelegowanym do bycia "prezydentem".
      Tak Allawi jest agentem CIA (był na etacie zabójcy) odelegowanym do bycia głową kolaboranckiego rządu.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=14238840&a=14238840
      • Gość: igor Synem Bieruta jest watto. Brawo watto. Gdzie szmal IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 23.09.04, 20:24
        ktory tata narabowal po panskich palacach?
        • Gość: maruda Re: Synem Bieruta jest watto. Brawo watto. Gdzie IP: *.gdynia.mm.pl 23.09.04, 20:42
          Gość portalu: igor napisał(a):

> ktory tata narabowal po panskich palacach?

A za co Ciebie ścigają, żeś zwiał za ocean?

• Gość: meerkat Kerry po przegranej w USA zostanie prezydentem RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:02
            ci, ktorych za oceanem scigano, zwiewali zwykle ZA ocean.
            Czesto do Polski, jak np. arabscy terrorysci, ktorzy mieli tam obozy
            szkoleniowe!
            • Gość: maruda Re: Kerry po przegranej w USA zostanie prezydente IP: *.gdynia.mm.pl 24.09.04, 19:19
              Gość portalu: meerkat napisał(a):

> ci, ktorych za oceanem scigano, zwiewali zwykle ZA ocean.
              > Czesto do Polski, jak np. arabscy terrorysci, ktorzy mieli tam obozy
              > szkoleniowe!

Masz na myśli siebie?

• watto Rząd USA pisze przemowy swojemu Bierutowi 01.10.04, 19:31
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9122252&a=16309585
    • Gość: pablo TEN FACET DZIĘKUJE BUSHOWI ZA........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:17
      fotelik po Saddamie. Nnic dziwnego, że dziękuje.
      Sam bym podziękował Bushmenowi za dobrą miejscówkę.

Pzdr pablo
      • Gość: igor pablo. Musisz najpierw pracowac dla CIA. Potem IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 23.09.04, 21:31
        moze cos znajdziemu. Znasz jakies jezyki obce, to pomaga.
      • Gość: meerkat Ale bys, Pablo, nie przyjal, bo bys sie BOJAL!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:07
        W dzisiejszych czasach wiekszym honorem jest byc premierem Iraku z
        bushowskiego nadania niz premierem Hiszpanii z TCHORZOWSKIEGO w portki srania!
        • Gość: pablo Re: Ale bys, Pablo, nie przyjal, bo bys sie BOJAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:31
          On nie jest tchórzem baranie, tylko poprostu spełnia obietnice przedwyborcze w
          przeciwieństwie do Busha i innych polityków. Hiszpania dużo lepiej zwalcza
          terroryzm niż USrA i nie "bawi" (czytaj nararza życia swoich ludzi) w Iraku bo
          A ty się nie martw, Hiszspanie wrócą jak się uspokoji i zgarnia większą kasę od
          nas.

Pzdr pablo
          • Gość: meerkat Re: Ale bys, Pablo, nie przyjal, bo bys sie BOJAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 09:14
            Od "nas", tzn. USA? (bo ja-Amerykanin od urodzenia:-)))

A Hiszpania tak zwalcza terroryzm, ze coraz w niej cos tam wybucha i trup
            sciele sie gesto (glownie NA TORACH!).

A do obietnic wyborczych, to ktory to juz rzad w Madrycie obiecuje zlikwidowac
            ETA? Z Baskami se dac rady nie mozecie a z arabusami chcecie??? :-)))))))))))
            • Gość: haanes Meeerkat Amerykanin i Ja corka BIERUTA IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 13:07
              > Od "nas", tzn. USA? (bo ja-Amerykanin od urodzenia:-)))
              >

Meeeerkat lekarz musi zbadac Twoje kompleksy AZBESCIARZA aby strwierdzic co
              jest powodem , ze podajesz sie nieproszony w co drugim poscie za Amerykanina ?

Ja powiem ci jedno Meeeerkat , jako dupek srajacy przez zyrdke urodziles sie w
              poludniowej Polsce i jak takie cos jak ty jest Ameryskanin -
              ... to ja jestem CORKA BIERUTA !
              • Gość: GENEALOG Haanes, ty jestes POMIOT BEGINA i GOLDY MEIER!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 13:55
              • Gość: Meerkat Re: Meeerkat Amerykanin i Ja corka BIERUTA IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 14:24
                > Ja powiem ci jedno Meeeerkat , jako dupek srajacy przez zyrdke urodziles sie
                w
                > poludniowej Polsce i jak takie cos jak ty jest Ameryskanin -
                > ... to ja jestem CORKA BIERUTA !

Sorry Haanes ,
                ale jak bylem maly to Tatus po pijaku mnie bardzo bil i gwalcil moja mame przy
                kolegach - dlatego obiecalem sobie , ze jak dorosne to chocbym pazurami mial
                zdzierac azbest -
                to zostane Amerykaninem z Texasu i bede mial piscolet , granaty , bomby
                wodorowe aby nikt mnie juz nie zaatakowal i nie robil krzywdy mamusi.
                • Gość: haanes Re: Meeerkat Amerykanin i Ja corka BIERUTA IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 14:27
                  > Sorry Haanes ,
                  > ale jak bylem maly to Tatus po pijaku mnie bardzo bil i gwalcil moja mame przy
                  >
                  > kolegach - dlatego obiecalem sobie , ze jak dorosne to chocbym pazurami mial
                  > zdzierac azbest -
                  > to zostane Amerykaninem z Texasu i bede mial piscolet , granaty , bomby
                  > wodorowe aby nikt mnie juz nie zaatakowal i nie robil krzywdy mamusi

Przepraszam Cie Meeeeerkat , ale nie wiedzialem , ze nikt Cie nie kocha .
                  Obiecuje , ze nie bede Ci juz dokuczal , bo widze , ze wiele w zyciu
                  przeszedles zanim zostales Texanczykiem.
                  • Gość: meerkat Re: Meeerkat Amerykanin i Ja corka BIERUTA IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 14:34

Dzieki Haanes ,

Nienawidze Volksdeutschow tak samo jak mojego Tatusia , ale Tobie musze
                    przyznac , ze ci z Prus sa OK !!

Jak bylem maly to w Texasie w czasie okupacji hitlerowskiej mialem tez wujka
                    Volksdeutscha z Prus Wschodnich - czesto przychodzil i dawal mi cukierki
                    - puzniej musialem wychodzic , bo rozmawiali z mamusia o waznych sparawach
                    rodzinnych.

Puznie w 1944 przed uradzeniem siostrzyczki ( tez Amerykanka ) przestal
                    przychodzic , bo mamusia byla chora cos ja bolal ciagle brzuch.
                    • Gość: meerkat Re: Meeerkat Amerykanin i Ja corka BIERUTA IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 14:36

Nie ma sprywy Meerkat !!

... pozdrow odemnie siostre i powiedz jej niech sie nie martwi ,
                      bo napewno nie jest faszystka !
        • jersey_guy mieerkat wrogiekm demokracji 24.09.04, 00:30
          Twoj Fuhrer 2 dni temu powiedzial w ONZ ze trzeba na swiecie szerzyc demokracje.
          Wiec nie sprzeciwiaj sie wolnemu wyborowi hiszpanskich wyborcow bo cie wywali z
          KC partii buszewickej.
        • Gość: haanes DEMOKRACJA na budowie w Jackowie IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 00:38
          > W dzisiejszych czasach wiekszym honorem jest byc premierem Iraku z
          > bushowskiego nadania niz premierem Hiszpanii z TCHORZOWSKIEGO w portki srania!

Fajnie Meeeerkat , ze wruciles z budowy , bo kto by nam lepiej wytlumaczyl
          znaczenie slowa "demokracja" ?

Jak tak dalej pujdzie to najwiekszymi demokratami w historii zostana Ci Bush ,
          Stalin , Bierut Alavi i Hitler
          • Gość: meerkat WYKSZTALCENIE TYPOWEGO VOLKSDOJCZA! :-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 09:20
            Nie z budowy, a ze szkoly.

Probowalem tlumaczyc twoim kolegom volksdojczom zasady polskiej ortografii, ale
            sadzac po twoich postach jest to sprawa rownie beznadziejna co wpajenie
            arabusom zasad demokracji! ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • Gość: haanes Re: WYKSZTALCENIE TYPOWEGO VOLKSDOJCZA! :-)))))) IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 12:54
              > Probowalem tlumaczyc twoim kolegom volksdojczom zasady polskiej ortografii,
              ale
              >
              > sadzac po twoich postach jest to sprawa rownie beznadziejna co wpajenie
              > arabusom zasad demokracji! ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Meeerkat ales Ty glupi ... poczytaj dobrze co napisales i sprobuj cos z tego
              zrozumiec ?

Pouczales moich kolegow i ale dziwisz sie , ze ja dalej robie bledy ?

Logika godna Debiliu Busha - on tez czyta ksiazki dogory nogami i oglada pole
              bitwy przez zaslonieta rolnetke.

Apropo pisowni :
              ... gdybym tak jat Ty urodzil sie w "Texasie"( hii , hii ) to pewnie tez umial
              bym pisac dobrze po polsku - glupku od azbestu.
    • Gość: Grace Co za bzdury opowiada Alawi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:34
      W Samarze, Kufie, Najafie ludzie klaszczą gdy widzą partyzantów strzelających
      do Amerykanów! Bazy amerykańskie wyniosły się z miast bo były pod nieustannym
      ostrzałem. To jest narodowe powstanie!
      • Gość: igor Alawi szuka doradcy. Polecilem mu Grace. Od razu IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 23.09.04, 21:58
        by powiedziall, ze ludzie klaszcza jak zabijaja Amerykanow. Ty jestes
        absolutnym potwierdzenie nazwy idiota. Jak strzelaja to na ulicach sa tylko
        zolnierze i bandyci. A po strzelaniu tez sie ludzie boja wychodzic, bo
        helikoptery USA potrafia przyleciec i jak ktos z bronia to tez moze zginac.
        Przy okazji gina i bez broni. Skad to wiem. Bo mam kolegow corki w Marines w
        Nadzaf.
        • Gość: ZJP Re: Alawi szuka doradcy. Polecilem mu Grace. Od r IP: *.ci.seattle.wa.us 23.09.04, 22:09
          Igor,

sprawdz ten link na potwierdzenie Twojej opinii.

Banda biegnie w kierunku marines - ale...

www.priveye.com/images/Impact.wmv
          Balans: 48 x 72 dziewice w niebie mniej dla reszty...
          • Gość: igor Nie noglem policzyc dokladnie tych "niewinnych" IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 23.09.04, 22:20
            ale wiem na co place podatki.
            • Gość: haanes Re: Nie noglem policzyc dokladnie tych "niewinnyc IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 01:20
              >>Banda biegnie w kierunku marines - ale...
              >>www.priveye.com/images/Impact.wmv

>>Balans: 48 x 72 dziewice w niebie mniej dla reszty...

> ale wiem na co place podatki.

Jesli wiesz na co placisz i nie masz nic przeciwko ,
              to nie powinien puzniej jeden z drugim Skur-Amik e Iraku drzec ryja jak go beda
              poderzynac jak swiniaka.

Na poczatku troche mnie to podcinanie Amikow odrazalo , po powyzszych zdjeciach
              zaczynam Irakijczykow lepiej rozumiec i mam nawet do nich coraz wiecej sympatii

• Gość: maciek przekorny to wyraz sympatii, życzyć narodowi wojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 04:00
                >Jesli wiesz na co placisz i nie masz nic przeciwko ,
                >to nie powinien puzniej jeden z drugim Skur-Amik e Iraku drzec ryja jak go
                >beda
                >poderzynac jak swiniaka.
                >
                >Na poczatku troche mnie to podcinanie Amikow odrazalo , po powyzszych
                >zdjeciach
                >zaczynam Irakijczykow lepiej rozumiec i mam nawet do nich coraz wiecej sympatii

Raczej powinnienieś życzyć Irakijczykom, aby takie 'podcinanie świniaków' i
                porwania się jak najszybciej skończyły. Dopoty będzie trwać 'partyzantka'
                islamistow (z reszta nie tylko irackich, ale wiekszosci watazkow zewszad
                regoinu, ktorym nie na reke nowoczesne panstwo prawa), dopoki nie bedzie
                spokoju dla zwyklych ludzi. Gwarantuje Tobie, ze zaden normalny czlowiek nie
                chce wojny, chodzby pratyzanckiej, w ktorej moze wiele przegrac a malo co
                zyskac.
    • spacerowicz Skad my to znamy..... 23.09.04, 23:50
      Sprobowalby nie podziekowac, dostalby jeszcze w pysk od Busha....
    • Gość: Eva Ameryko dziekujemy za darmowy kabaret IP: *.f.dial.de.ignite.net 24.09.04, 00:22
      "chciałbym przekazać coś bezpośrednio od mojego narodu: dziękujemy, Ameryko!"

Zapisac, wezykiem na wolowej skorze, czyli: wpisac wieczna przyjazn z USA do
      konstytucji nowego, lepszego Iraku. Nad trescia glowic sie nie trzeba, wystarczy
      przetlumaczyc tekst dostarczony przez polskich stabilizatorow. W koncu tamten
      tekst tez sie swego czasu do stabilizacji na dlugie lata przyczynil. Po co wiec
      wywarzac otwarte drzwi, czemu nie skorzystac z dorobku konstytucjonalnych
      pionierow wiecznej wdziecznosci?

"Ale zagraniczne media straciły zainteresowanie pozytywnymi wiadomościami -
      dodał. - Nie mówią o sześciu milionach dzieci, które poszły do odbudowanych szkół."

Ah te media podle i slepe na prawdziwe cuda. A tu masz - cale szesc milionow
      dzieci w wieku szkolnym. Toc to cud plodnosci wymodlony chyba przez kapelana
      Glodzia wlasna osoba. Bo przeciez dochodza jeszcze dzieci w wieku przed- i
      poszkolnym (mlodziez). Nawet jesli pomnozyc jedynie przez 3, to wychodzi na to,
      ze w spoleczentwie 20 milionowym 18 mln to dzieci i mlodziez. Allawi ladnie sie
      rozpedzil, jako rachmistrz powinien trafic do ksiegi Guinessa. MRozumny to
      przywodca wiec pewnie tak czy inaczej trafi do tej rownie madrej ksiegi..

"Uspokajające stwierdzenia Alawiego stały w sprzeczności z wypowiedzią
      głównodowodzącego amerykańskimi wojskami gen. Johna Abizaida, który powiedział
      kongresmenom, że do ochrony wyborów potrzeba tysięcy dodatkowych żołnierzy, być
      może z USA".

"Byc moze z USA"?? Nie moze byc! Naprawde?

Stany ida najwyrazniej coraz bardziej w kierunku komunizmu. Kiedys trzeba tam
      bylo za wszystko placic. Dzis w kolko dostarczaja rozrywek za darmo.
      • Gość: MTS Ameryko dziekujemy Ci ze jestes!!!! IP: *.dynamic.mts.net 24.09.04, 00:29
        Wielu z tych co tak pisza zle o Ameryce z pewnoscia gryzlo by dzisiaj ziemie ,
        albo powoli zdychalo w lagrach , gdyby napisali cos takiego pod adresem naszego
        bylego" przyjaciela"
        • wroc1 Fakt. Np A. Watta wyciągłęła żona 25.09.04, 01:00
          Gość portalu: MTS napisał(a):
          Dlatego osiadł we Francyji razme z nią niźli z Trumanem w Stanach.
      • Gość: Gieniek Eee nie ma za co. Kabaret byl lepszy jak Polacy IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 24.09.04, 00:33
        w 1970 mowili, ze maja swoja polityke zagraniczna. A z ludzmi w Iraku to tam
        mieszka 24 miliony jak podaja z ONZ.
        • Gość: Eva Eee nie ma za co. Kabaret byl lepszy jak Polacy IP: *.arcor-ip.net 24.09.04, 00:52
          Gość portalu: Gieniek napisał(a):

> w 1970 mowili, ze maja swoja polityke zagraniczna

dokladnie o kontynuacje takiego kabaretu chodzi.

>A z ludzmi w Iraku to tam mieszka 24 miliony jak podaja z ONZ.

Ja oparlam sie na danych GW. Jesli ONZ podaje 24 mln, to byc moze GW odliczyla
          juz tych co padli i padna jeszcze ofiara szerzenia amerykanskiej demokracji. GW
          jest bezposrednia, nie owija w bawelne, a jesli, to bardzo nieporadnie. I za to
          ja tak lubie.
      • Gość: meerkat Placic bedziesz, Evuniu, za BRAK ROZRYWKI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 09:26
        Na poczatek, jak sie ci parszywi Amerykancy z Niemiec wyniosa i bazy pozamykaja!

A potem jak wam islamisci zrobia kesim w NRFnu(jak mowia na Slunsku),a Bush
        powie ,ze amerykanski cyrk wystapi u was dopiero wtedy, jak artysci (czytaj
        Pentagon) pieniadze beda mieli zagwarantowane wysokie honoraria! :-))))))))))))
        • Gość: Eva Re: Placic bedziesz, Evuniu, za BRAK ROZRYWKI!!! IP: *.ifm.uni-mannheim.de 24.09.04, 15:57
          Do waszego ataku na Afganistan w Europie Zach. malo cos bylo slychac o
          islamistach. Skoro to Saudyjczycy napadli na WTC czemu im nie przylozyliscie,
          caly swiat by was poparl. Ale pewnie zal bylo uszkodzic pola (wspol)wlasnych
          spolek naftowych.
          • wroc1 Re: Placic bedziesz, Evuniu, za BRAK ROZRYWKI!!! 25.09.04, 00:55
            Gość portalu: Eva napisał(a):

> Do waszego ataku na Afganistan w Europie Zach. malo cos bylo slychac o
            > islamistach. Skoro to Saudyjczycy napadli na WTC czemu im nie przylozyliscie,
            > caly swiat by was poparl. Ale pewnie zal bylo uszkodzic pola (wspol)wlasnych
            > spolek naftowych.

Coraz bardziej Panią podziwiam. Szczerze.
            • Gość: set Re: Placic bedziesz, Evuniu, za BRAK ROZRYWKI!!! IP: *.proxy.aol.com 25.09.04, 02:03
              > Gość portalu: Eva napisał(a):
              >
              > > Do waszego ataku na Afganistan w Europie Zach. malo cos bylo slychac o
              > > islamistach. Skoro to Saudyjczycy napadli na WTC czemu im nie przylozylis
              > cie,
              > > caly swiat by was poparl. Ale pewnie zal bylo uszkodzic pola (wspol)wlasn
              > ych
              > > spolek naftowych.

Na WTC nie napadla Arabia Saudyjska tylko terrorystyczna organizacja , ktora
              swoje siedziby i osrodki szkoleniowe miala w Afganistanie przy pozwoleniu
              tamtejszego rzadu. Akcja militarna w Afganistanie nie miala na celu podboju
              tego kraju ale zniszczenie siatek terrorystycznych oraz dyktatorskiego rzadu,
              ktory terrorystow wspomagal. Przed akcja militarna byly prowadzone zabiegi
              dyplomatyczne. Talibanowie odmowili wspolpracy. Rzad Arabi Saudyjskiej
              wspolpracuje w zwalczaniu terroryzmu. Dzieci w podstawowce maja wiecej rozumu
              jak nawiedzieni frustranci uwazajacy sie za "znawcow polityki".
              • Gość: mitffoch Re: Placic bedziesz, Evuniu, za BRAK ROZRYWKI!!! IP: *.client.comcast.net 26.09.04, 03:31
                Czasami zdarzy sie rozsadna wypowiedz na tym forum. Dzieki!
      • Gość: mitffoch Ilosc dzieci w Iraku - lekka kompromitacja Evo IP: *.client.comcast.net 25.09.04, 06:14
        www.cia.gov/cia/publications/factbook/geos/iz.html#People
        Sprawdz najpierw strukture wieku w Iraku zanim zaczniesz sie popisywac sie
        swoja madroscia. Ilosc dzieci w wieku 0-14 lat to ponad 10mln. Odlicz te
        ponizej 5 lat czyli okolo 1/3, odejmij to od 10mln i zobacz ile Ci wyjdzie
        dzieci w wieku szkolnym.

No i co? Potrafisz powiedziec, ze nie masz racji czy znajdziesz cos nowego?
        Jakby co to polecam strone: www.bushisantichrist.com/ Znajdziesz tam
        wiecej informacji.

• jersey_guy Agent CIA przyjechal do Langley po rozkazy 24.09.04, 00:32
      A Ameryka mowi do Alawiego: oddaj gnoju nasze 200 miliardow dolarow!
      • Gość: Boom Trzeba prawdzie (historycznej) spojrzec w oczy... IP: 202.129.78.* 24.09.04, 01:10
        Niemcy i Japonia byly po II wojnie bezposrednio okupowane przez Ameryke.
        I co? I teraz jest tam demokracja.
        Irak wymaga wiecej czasu, bo za dlugo byli pod propaganda i niewola
        SadChama + 4 mln sunnitow nie chce oddac wladzy.
        Jest oczywiste, ze na poczatku przez pare lat beda przeszkody w zaprowadzeniu
        demokracji, ale postep jest widoczny, zrodla terroryzmu izolowane do kilku
        miejsc (Bagdad, Faludza, czyli trojkat sunnicki).
        No i wazne jest, ze miedzynarodowka terrorystyczna jest w tej chwili w Iraku i
        co najwazniejsze UBYWA jej, co oznacza w przyszlosci mniej holory
        terrorystycznej na ulicach miast europejskich.
        • Gość: ano To jaka perpektywa? IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 03:09
          Na poczatku interwencji byla mowa, ze potrzeba paru miesiecy na stabilizacji w
          Iraku, teraz milosnicy Busha mowia, ze juz paru lat. Cos ta perspektywa szybko
          do przodu ucieka. Nie dziwota zreszta, bo juz ponad poltora roku minelo, a
          pieklo irackie coraz goretsze.
          • Gość: meerkat A Ile lat wy KOMUCHY, PRZEGANIALISCIE USA? :-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 09:41

Stalin gonil (do Gulagu), Chruszczow przeganial, Brezniew doganial (bo
            Chruszczow jednak nie przegonil), Andropowa i Czernienke Kostucha dogonila, ale
            oni USA -nie. A Gorby tak ostro na gaz naciskal zeby Ameryke przegonic, ze mu
            sie na ostrym wirazu (Reagan!) sowiecki samochod rozpadl.

A Gierek ile lat "druga Polske" budowal? :-)))
            Musiala byc technologia Stealth budowana, bo jej w ogole nie wiadac, a
            tymczasem pierwsza sie wali i mocno stoi tylko... Palac Kultury! ;-))))))))))))
            • Gość: .. na to pytanie odpowie najlepiej tow.Tomson:-) IP: *.utc.com 24.09.04, 14:26
              • Gość: meerkat Oswiadczenie dla Tomsona i innych lewakow IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 15:14

.... apropo , to co mowi Haanes ze jestem Azbesciarzem jest oczywiscie
                oszczerstwem bo ja jestem Amerykaninem i tez jestem dumny , bo mamy wysoki
                dochud narodowy , Busha , i poza tym mamy bomby i granaty

p.s

Na koniec dodam jeszcze , ze place podatki , nie drapie na czarno i ze to jest
                wszystko prawda.
            • Gość: ano Re: A Ile lat wy KOMUCHY, PRZEGANIALISCIE USA? :- IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 16:02
              No popatrz meerkat, mnie jednak do glowy nie przyszlo porownywanie ekipy Busha
              do imperium sowjeckiego. Musze przyznac, zes daleko sie posunal, ale zapewnie
              takie nawyki myslowe masz. Czyzby umysl zniewolony?
        • Gość: mirek Re: Trzeba prawdzie (historycznej) spojrzec w ocz IP: 209.195.83.* 24.09.04, 05:53
          Czytajc Ciebie, zastanawiam sie, skad sie wzielo tyle glupych Polakow.
          Doszedlem do wniosku jednak, ze glupota to jest choroba zakazna. lapie ja sie
          zaraz po wyladowaniu w Chicago lub nowego yorku. Nieuleczalna to choroba,
          nieuleczalna. Ale pocieszajo jest to ze wieksza czesc spoleczenstwa Polskiego
          jest jeszcze zdrowa. Nie lyka tej papki amerykanskiej tak latwo.
          • Gość: Boom Re: Trzeba prawdzie (historycznej) spojrzec w ocz IP: 202.129.78.* 24.09.04, 06:07
            Ciekawe, ze jak braknie argumentow, to pozostaje tylko wyzywanie od glupich.
            Jak chlopcze nie masz kontr-argumentow, to nie zabieraj glosu, bo sie sam
            osmieszasz i pozostaje ci tylko zasob slow stosowany przez polskich dresiarzy,
            polegajacy na wyzywaniu.
            To miejsce na ktorym piszesz nazywa sie forum i sluzy do wymiany pogladow, a
            nie do wyzywania i ublizania.
            -------------------------------------------------------------

Gość portalu: mirek napisał(a):

> Czytajc Ciebie, zastanawiam sie, skad sie wzielo tyle glupych Polakow.
            > Doszedlem do wniosku jednak, ze glupota to jest choroba zakazna. lapie ja sie
            > zaraz po wyladowaniu w Chicago lub nowego yorku. Nieuleczalna to choroba,
            > nieuleczalna. Ale pocieszajo jest to ze wieksza czesc spoleczenstwa Polskiego
            > jest jeszcze zdrowa. Nie lyka tej papki amerykanskiej tak latwo.

• Gość: dietetyczka Lykaj, Koorvo, LYKAJ! To czyste BIALKO!! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 10:05
          • Gość: meerkat Jestem Amerykaninem , Amerykaninem.. IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 15:16
            .... apropo , to co mowi Haanes ze jestem polskim Azbesciarzem jest oczywiscie
            oszczerstwem bo ja jestem Amerykaninem i tez jestem dumny , bo mamy wysoki
            dochud narodowy , Busha , i poza tym mamy bomby i granaty

p.s

wszystko prawda.

• Gość: pacyfista.ch agent CIA goraco dziekuje swoim mocodawcom... IP: *.89.76.83.cust.bluewin.ch 24.09.04, 01:03
      • Gość: i pozdrawia paSyfa Re: agent CIA goraco dziekuje swoim mocodawcom... IP: *.dynamic.mts.net 24.09.04, 03:43
    • bam_buko Kabaret w Kongresie...protestuje 24.09.04, 01:11
      • bam_buko Re: Kabaret w Kongresie...protestuje 24.09.04, 01:19
        jako w miare uczciwy podatnik,zeby z moich ciezko zarobionych pieniedzy
        finansowac taka farse - wystapienie jakiegos samozwanczego "premiera" Iraku w
        Kongresie USA.
        Gdyby on wystapil w kwaterze CIA to ok!..... w koncu jest ich pracownikiem i
        musi rozliczyc sie z wsadzonych w niego i ta cala zgraje(rzad Iraku) pieniedzy
        ale w Kongresie???????

Rozumiem ze gra w bambuko staje sie coraz b.popularna i dotarla do kongresu ale
        NIE mozna tak partolic!!!!!...... a z pozoru to taka prosta gra.
        • Gość: Kuimichino Re: Kabaret w Kongresie...protestuje IP: *.g.pppool.de 24.09.04, 02:09
          A jak Saddam mordowal to tez protestowales baranie jeden?
          • Gość: ano Re: Kabaret w Kongresie...protestuje IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 03:18
            Za krwawe rzady w Iraku do 2003 roku jest jak najbardziej Husajn
            odpowiedzialny. Natomiast do tysiacy ofiar od marca 2003 to juz raczej czyjas
            inna polityka sie przyczynia, a raczej brak koncepcji takowej. Zbrodnie jednej
            strony bynajmniej nie sa usprawiedliwieniem dla przemocy stosowanej przez druga.
            • Gość: Pete Licza sie tylko fakty IP: *.ri.ri.cox.net 24.09.04, 15:05
              Irak za Sadama byl nieobliczalnym krajem. Znaczy to ze konflikt zbrojny zawsze
              wisial na wlosku. Wojna z Iranem pochlonela okolo 2 mln istnien, czy byla
              popierana przez zachod czy nie malo wazne (w II wojnie Swiatowej aliancji tez
              szli reka w reke ze Stalinem co nie znaczylo ze go kochali). Potem Kuwejt -
              sankcje ONZ
              BMR - i jej zniszczenie. W czsie operacji Pustynna Burza, Sadam widzac swoj
              koniec szybciutko zaaprobowal wszystkie warunki jakie mu postawiono (chodzilo o
              jego wlasna glowe). Potem przetargi w ONZ - Francja trzymajac reke na pulsie,
              majac w zanadrzu glos veto mogla rozgrywac smialo swoja partie. Francuzom,
              Niemcom a i Rosji nie byla na reke interwencja zbrojna bo niweczyla ich wielkie
              biznesy z Sadamem. Nie mozna sie dziwic tej trojcy bo dbali o swoje interesy.
              Kazdy przywodca na ich miejscu zrobilby to samo. Sadam mogl czuc sie bezpiecznie
              - robil wiec co chcial. Nie dal bym zlamanego grosza za to ze stal sie nagle
              poprawnym obywatelem swiata i zrezygnowal z BMR, nie na pewno nie. Usprawnil
              tylko swoje szalbierstwa w taki sposob aby swiat sie o tym nie dowiedzial (w
              czasie II WS Niemcy tez chowali np. w jeziorze swoje skarby i dopiero po
              kilkunastu latach przypadkiem zostaly odkryte. Jeszcze byla nadzieja ze Irak jak
              Stalingrad bronic sie bedzie latami - jednak stalo sie inaczej. Sadam wykryty w
              jamie uzbrojony w pistolet poddal sie - po co mial pistolet zeby sie bronic
              przed Amerykanami czy moc zastrzelic kazdego nielojalnego mu Irakijczyka. To
              drugie bylo latwiejsze i bezpieczniejsze. Tchorz wyszedl z wielkiego wodza.
              Pokazal ze jest zwykla brudna szmata.
              Przyklad dla wielu dyktatorow, tez takich nieustraszonych zostal zrobiony. Dzis
              nie sa juz tacy pewni siebie. Bronia sie jednak zazarcie. Wiedza ze stabilizacja
              w Iraku i demokracja to poczatek ich konca. Wszelkimi wiec silami staraja sie
              rozregulowac Irak aby przejac wladze. Stad tez naplyw wielu szumowin,
              terrorystow nie przebierajacych w srodkach. Dla scislosci trzeba powiedziec ze
              od tych bomb ginia dziesiatki niewinnych ludzi Irackich, ale to nie jest dla
              zamachowcow istotne, trzeba caly czas macic, zastraszac aby takie monstrum jak
              wolny demokratyczny Irak nie powstalo. Podloze jest swietne walka z amerykanami
              a celem zagarniecie wladzy. Jezeli policja i wojsko w Iraku bedzie na tyle mocna
              aby dac odpor terroryzmowi to demokratyczny Irak bedzie istnial. Irak jest sola
              w oku Iranu, Syrii, Arabi Saudyjskiej i calej czeredzie innych kacykow.
              • Gość: ano ano fakty sie licza IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 16:24
                Niestety, ale w Twoim mysleniu bardzo duzo zyczen, a faktow to juz sporo mniej.
                Prawda jest, ze Husajn probowal sie kreowac na przywodce calego swiata
                arabskiego i probowal robic to wszelkimi srodkami. Do konca zagrywal te swoje
                pokerowe zagrywki, ale przegral juz wlasciwie po pierwszej wojnie o Kuwejt.
                Reszta to juz byla tylko fikcja. Zagrozenia dla sasiadow, nie mowiac juz o
                reszcie swiata z jego strony nie bylo juz zadnego. Oczywiscie, dla wlasnej
                ludnosci (z duzymi juz ograniczeniami, bo nad czescia Iraku najzwyczajniej nie
                mial wladzy) byl nadal panem zycia i smierci.
                Po obaleniu jego rezimu zabraklo zupelnie koncepcji na nowy Irak. Tylko pewne
                ogolniki, duzy nacisk na zabezpieczenie instalacji naftowych, a poza tym chaos
                i wolne pole do popisu dla wszelkiej masci wojownikow, terrorystow i
                kryminalistow. Na poczatku mial byc to tylko opor niedobitkow sierot Husajna,
                potem miedzynarodowego terroryzmu. Obecnie bomby wybuchaja na terenie calego
                Iraku, spirala przemocy rozwija sie z obydwu stron. Zamachy bombowe, gdzie gina
                zupelnie przypadkowi ludzie i naloty lotnicze na domniemane pozycje roznej
                masci zbrojnej opozycji wobec wojsk okupacyjnych, gdzie rownie czesto ofiarami
                sa zupelnie przypadkowi cywile, sa na porzadku dziennym. Jest to wyraz
                stabilizacji?
                Co z tego chaosu wyjdzie, nie wiadomo. Malo prawdopodobienstwo jest coby
                powstal wolny demokratyczny kraj, raczej predzej bardziej, lub mniej oswiecona
                dyktatura islamska i to na dodatek po wojnie domowej, badz tez przez wiele lat
                okupowany kraj wstrzasany caly czas zamachami, mini powstaniami, przy
                nieliczeniu sie zupelnie z ofiarami ludnosci miejscowej. Dodam jeszcze, ze
                bardzo chcialbym sie mylic w swoich przewidywaniach, ale wlasnie niestety licza
                sie tylko fakty.
    • Gość: darek Re: Premier Iraku: dziękujemy, Ameryko! IP: *.brndml01.va.comcast.net 24.09.04, 02:42
      Ta wiedomosc powinna byc we wszystkich mediach na pierwszym miejscu, napisana
      najgrubsza z grubych trzcionek !!!!!
    • Gość: kel Re: Premier Iraku: dziękujemy, Ameryko! IP: *.proxy.aol.com 24.09.04, 04:08
      Towarzysz Bierut tak samo dziekowal Wielkiemu Zwiazkowi Radzieckiemu
      • Gość: Gosc Polska takze diekowala kommunistom za wyzwolenie IP: *.vrm.lt 24.09.04, 07:00
        od faszyzmu
        • Gość: Pete Europa tez dziekuje IP: *.ri.ri.cox.net 24.09.04, 15:09
          Panstwa europejskie wyzwolone w czasie II WS tez dziekuja USA za to co dla nich
          zrobili. Wiec bez przekretow.
        • Gość: BumBum Re: Marionetka z Iraku wspiera kampanie Bush'a... IP: 129.81.192.* 24.09.04, 16:22
          No coz... wizyta Allawiego i przemowienie
          (w odpowiednio cieplym i optymistycznym
          tonie) wygladalo jak napisane na zamowienie
          szefow kampanii wyborczej najglupszego
          z rodu Bush'ow! Pan kaze, sluga musi!!!
    • Gość: pacyfista.ch show w Kongresie przypomina okres wojny w Kuwejcie IP: *.215.77.83.cust.bluewin.ch 24.09.04, 07:32
      Wowczas, po ataku wojski Saddama na Kuwejt, przed powaznym Kongresem
      zeznawala "Kuwejtka", opowiadajac o zbrodniach zolnierzy irackich, wyrzucaniu
      niemowlat z inkubatorow itp. itd..Sluchano jej ze lzami w oczach. Krotko po
      tym prasa ameryk. odkryla, ze "Kuwejtka" jest corka ambasadora Arabii
      Saudyjskiej w USA i w Kuwejcie nigdy nie byla.. Teraz tzw.premier niezaleznego
      rzadu irackiego (od dawna agent CIA- co potwierdza) snuje w Kongresie wizje na
      temat aktualnej sytuacji w Iraku i w najbliszej przyszlosci, ktore wydaja sie
      byc b. odlegle od stanu realnego. Wyglada raczej na to, ze Titanic tonie, ale
      rzadowa orkiestra gra coraz glosniej...www.panstwozla.pl
    • Gość: Kubus NA ODSTRZAL TEGO ZDRAJCE ! IP: *.telia.com 24.09.04, 08:11
      Az mi sie zbiera na wymioty, gdy slysze o tym kolaborancie, irackim quislingu.
      Zasluguje on, powiedzmy to otwarcie, jedynie na kare smierci.
      • Gość: Gerry Re: NA ODSTRZAL TEGO ZDRAJCE ! IP: *.client.comcast.net 24.09.04, 10:09
        > Zasluguje on, powiedzmy to otwarcie, jedynie na kare smierci.

Bo zdradzil terrorystow co odrzynaja glowy.
    • Gość: Atlantyk Obrzydzenie i nic więcej IP: *.urpl.gov.pl / 62.233.201.* 24.09.04, 08:41
      Kiedyś na którymś forum w GW przeczytałem ciekawą i słuszna opinię. Po upadku
      komunizmu wszyscy byli pewni, że Rosja będzie błyskawicznie upodabniać się do
      USA. Nikt nie przewidywał, że może być odwrotnie. Spektakle podone do tego
      wczorajszego z Alawim były dotąd domeną Rosji, najpierw carskiej a potem
      sowieckiej. Publiczne adresy wiernopoddaństwa w wydaniu namiestnika,
      wyniesionego do władzy na bagnetach agresora i okupanta, oglądaliśmy już w
      wykonaniu Janosa Kadara, Gustawa Husaka i Babraka Karmala. Teraz przyszła kolej
      na iracką marionetkę, zainstalowaną przez CIA na podbitym terenie. Jak niedawno
      pisała Gazeta Wyborcza, pan Alawi był w przeszłości agentem partii Baas w
      środowisku irackich emigrantów na terenie zachodniej Europy. Szpiegował swoich
      rodaków w imieniu Saddama Husajna, brał udział w ich denuncjowaniu i
      eliminowaniu. Działalnośc ta nie poskutkowała jednak wciągnięciem p. Alawiego
      na listę poszukiwanych przez USA członków saddamowskiego reżimu. Wręcz
      przeciwnie, został wciągnięty na listę płac amerykańskiej administracji. Po raz
      kolejny okazuje się, że można być łajdakiem i zbrodniarzem, a jednocześnie
      cieszyć się uznaniem i przywilejami Stanów Zjednoczonych. Jest jeden warunek.
      Trzeba sie im sprzedać i służyć jak wierny pies. Pan Alawi dziękuje w imieniu
      swoich rodaków za zrzucone na Irak bomby, wymordowanych cywilów, zrujnowaną
      infrastrukturę i monstrualne upokorzenie. Kto go upoważnił do występowania w
      imieniu Irakijczyków, wie chyba tylko diabeł, który go spłodził. Do takich
      występów ma on jeszcze mniejszy tytuł moralny od Husajna. Obaj panowie nie
      objęli stanowisk w wyniku demokratycznych wyborów, ale Husajn przynajmniej nie
      przybył w czołgu z obcymi najeźdźcami. Trudno się dziwić prośbom Alawiego o jak
      najdłuższą okupację Iraku, bo od momentu opuszczenia tego kraju przez
      Amerykanów długość jego życia będzie się liczyć w minutach. Jeśli wcześniej nie
      ucieknie, podzieli zapewne los doktora Nadżibullaha, prezydenta Afganistanu z
      moskiewskiego nadania. W dzień po wycofaniu się Sowietów doktor zawisł na
      bramach Kabulu i wisiał długo. Nie wszyscy mają tyle szczęścia co marszałek
      Petain. Taka jest cena zdrady.
      • Gość: meerkat CENA ZDRADY PANA MARSZALKA!! :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 10:13
        A pan Marszalek Konstanty ROKOSSOWSKI???

Jaka cene "Kostek z Warszawy" zaplacil za SWOJA Zdrade?

• Gość: Atlantyk Re: CENA ZDRADY PANA MARSZALKA!! :-)))) IP: *.urpl.gov.pl / 62.233.201.* 24.09.04, 10:21
          Nie zapłacił, podobnie jak Kadar i Husak. Zbrodniczy reżim, który ich
          wywindował, był jeszcze zbyt silny. Czasem ma się farta, czasem - jak
          Ceausescu - nie. W niczym nie wpływa to na moralną ocenę tych panów.
        • Gość: MTS Re: CENA LOJALNOSCI PANA MARSZALKA!! :-)))) IP: *.dynamic.mts.net 24.09.04, 12:29
          O ile wiem Rokossowskiemu Stalin wymordowal cala rodzine, Rokossowskiemu
          pozwolil zyc , ale mial wykazac lojalnosc.Kiedys cos na ten temat
          czytalem.Podobnie bylo z innym katem Polakow Skulbaszewskim.Przed wojna byly na
          terenie ZSRR dwie malenkie polskie republiki autonomiczne<okregi>za brak
          lojalnosci Stalin wymordowal cala administracje ,a ludnosc polska zeslal do
          Kazachstanu.Poczytajcie o tzw Marchlewszczyznie- bardzo ciekawy temat.
      • Gość: Eva Re: Obrzydzenie i nic więcej IP: *.pool.mediaWays.net 24.09.04, 11:48
        Gość portalu: Atlantyk napisał(a):

> Kiedyś na którymś forum w GW przeczytałem ciekawą i słuszna opinię. Po upadku
        > komunizmu wszyscy byli pewni, że Rosja będzie błyskawicznie upodabniać się do
        > USA. Nikt nie przewidywał, że może być odwrotnie.

To prawda, wszyscy byli zachwyceni demokracja amrykanska i szczesliwi, ze ZSSR
        upadla, no i to troche przyslonilo logiczne myslenie. A przecierz jakby sie
        dobrze zastanowic, to pewne trendy byly do przewidzenia, wystarczylo przyjrzec
        sie historii. Gdy Rzym podbil Grecje, to niby faktycznie narzucil jej swoje
        normy, ale przeciez przejal cale mnostwo z greckiego dorobku i w zasadzie sporo
        sie do Grecji upodobnil. Elity rzymskie snobowaly sie wrecz na grecki sposob
        bycia. Gdy burzuazja zmiotla arystokracje z 1. pozycji w spoleczenstwie, to
        narzucila jej co prawda swoje normy, ale tez wlasciwie przejela mnostwo od niej
        samej i zaczela sie na nia snobowac. Czyli najwyrazniej przejmuje sie od
        pokonanych caly szereg ich zachowan, tyle , ze Rosja to ani Grecja ani
        arystokracja, do przekazania ma glownie despotyzm i brak poszanowania praw
        czlowieka. A poniewaz panstwo to od zarania na tym jedzie i osiagnelo nawet
        pozycje mocarstwa, to przekaz moze byc jak najbardziej atrakcyjny.

Demokracja moze byc co najwyzej przydatna w stworzeniu mocarstwowosci. W jej
        utrzymaniu skuteczniejszy wydaje sie byc despotyzm.
        • Gość: MTS Re: Obrzydzenie i nic wie˛cej-jak sie czyta paSyfa IP: *.dynamic.mts.net 24.09.04, 12:18
          ktos juz to kiedys powiedzial- leczcie sie paSyfy na nogi ,bo na glowe za
          pozno.
          • Gość: meerkat KUZDEN CHIRURG WAM POWI, ZE PO AMUTACYJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 14:39
            Chorego czesto mocno boli odcieta konczyna, np. noga.

Jak czytam posty miejscowych komuchow, np. marudy, Tomsona czy Tysprawdy to
            rozumiem dlaczego jeden z nich nawet ma nick <BOLIGLOWA>! :-)))))))))))))))))
      • Gość: TRicky uprl.gov.pl to chyba część administracji? IP: *.net.flashnet.pl 24.09.04, 18:48
        Panie weż się pan za rejestrowanie leków, a nie za moje pieniądze filozofujesz
        na forach.
    • Gość: Tomson Takiego qrwielskiego poddaństwa, jakie ten śmieć IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 14:34
      Alawi stosuje wobec USA historia swiata nigdy chyba nie znała. Amerykańce
      wymordowali ponad 200tys jego rodaków, około 2mln zagłodzili, to tak samo jakby
      ktoś w Polsce podczas IIWŚ błagał hitlerowców by nie opuszczali Polski.
      Mam nadzieję że iracki resistance rychło ubije tą proamarykańską kurwę.
      • Gość: meerkat Takiego qrwielskiego poddaństwa, jakie ten TOMSON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 14:42
        wobec mocodawcow na Lubiance, to nigdy nie widzialem.

Mam nadzieję że POLSKI resistance rychło ubije tą prosowiecka kurwę!

• schlagbaum Re: Premier Iraku: dziękujemy, Ameryko! 24.09.04, 14:49
      Jak tak czlowiek popatrzy na Irak mlekiem i miodym plynacy to ogarnia go
      wzruszenie i mysli- masz racje premierze. Jest przeciez za co dziekowac.
      • Gość: meerkat Dzien dobry Panie Schlagbaum IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 15:21
        Dzien dobry Panu , widze po nazwisku , ze jest Pan Zydem
        Bardzo cenie Zydow bo to modry narod nie taki glupüi jak Polacy
        Dlatego chcialem jeszcze raz podkreslic , ze to co twierdzi Haanes ....
        ze jestem polskim Azbesciarzem z Jackowa jest oczywiscie
        oszczerstwem bo ja Tez jestem Amerykaninem i tez jestem dumny , bo mamy wysoki
        dochud narodowy , Busha , i poza tym tak jak Wy - mamy bomby i granaty

p.s

wszystko prawda.

• Gość: lis NIEMCY W RADZIE BEZPIECZENSTWA ONZ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 15:26
      psz.pl/content/view/475/2/
      • Gość: meerkat Re: NIEMCY W RADZIE BEZPIECZENSTWA ONZ? IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 15:48

No i powiedz idioto co mnie to obchodzi ?

Ja jestem Amerykaninem z Texasu u nas mamy wysoki poziom dochodu narodowego
        nie to co wy polaczki z kieleckiego.

I jak ci sie niepodoba to przy.p.i.e.r.d.olimy Polsce granatem , bo jestesmy
        bogaci i mamy duzo.
        • Gość: .. hanys -smierdzi od ciebie na kilometr...:-)))) IP: *.utc.com 24.09.04, 19:44
          widze,ze ci meerkat zalazl za skore porzadnie.:-)))
          wprost doprowadzil cie do szalenstwa biedaku,wez sobie cos na uspokojenie!:-)))
        • Gość: meerkat UE w RB? Malo prawdopodobne? Niemcy-NIGDY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:52
          Za male i nic nie znaczace.

Sens mialoby odebranie miejsc w RB Francji i Wielkiej Brytanii (uklad sil na
          swiecie od czasu Powstania ONZ bardzo sie zmienil) a wprowadzenie na ich
          miejsce Indii i Unii Europejskiej, w ktorej RFN i GB i tak nadal odegrywalyby
          czolowa role.

Ale poniewaz wrog Indii- ChRL- oraz Francja i Wielka Brytania (ktore nigdy nie
          zrezygnuja z prestizu i znaczenia) maja w RB prawo veta, wiec nie ma sie czym
          podniecac, bo i tak GOOOVNO z tego wyjdzie.

Podobnie jak z prob jakiegos prymitywa, ktory probuje sie pode mnie podszywac.

Prosty test: zapytajcie HOOYA w jakim stanie sie urodzil sie <meerkat> i w
          jakim MIESCIE tego stanu,a zobaczycie jak go zatka! :-)))))
    • Gość: www.dubyaspeak.com Re: Premier Iraku: dziękujemy, Ameryko! IP: *.demon.nl 24.09.04, 16:31
      www.awolbush.com/
    • Gość: bullshit Irak-USA IP: *.demon.nl 24.09.04, 16:39
      www.kaicurryservices.com/peacecandy/gwbush/remindus/
    • Gość: bum Re: Premier Iraku: dziękujemy, Ameryko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:40
      Ijad Alawi - marionetka i pachołek usa.
    • Gość: Jarek Ameryka i ONZ (snickering bastards) IP: *.anhmca.adelphia.net 24.09.04, 17:42
      a tak Amerykanie wypowiadaja sie na temat ONZ-tu:
      For the sake of the man who's trying to help those people, in front of the same
      snickering bastards who only ended up ignoring them.

Watch Neil Cavuto weekdays at 4 p.m. ET on "Your World with Cavuto" and send
      your comments to cavuto@foxnews.com

www.foxnews.com/story/0,2933,133366,00.html
      Jarek
      • Gość: BumBum Re:Rednecki ogladaja tylko i wylacznie "FOX News"! IP: 129.81.192.* 24.09.04, 20:29
        Jarku... nie myl, prosze, pogladow wielu Amerykanow
        z pogladami starego sepa, ktory nazywa sie
        R. Murdoch i jest wlascicielem licznych
        stacji radiowych i TV na calym swiecie...
        Takze ultra-wojowniczego i ultra-konserwatywnie
        nastawionego "FOX News"!

P.S. Troche mi cie zal... Kiedys dla niektorych "Prawda",
        czy "Trybuna Ludu" byla wyrocznia. A teraz "FOX News"...
    • Gość: andrzej k. PRZYSZŁOŚĆ RADY BEZPIECZENSTWA ONZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 18:04
      WEZ UDZIAL W ANKIECIE NA psz.pl/
      • janosik6 kundel na zlobie CIA-usa i prowadzony na smyczy 24.09.04, 19:45
        przez debila przyglupa buscha-makaka.....
        Jest mozliwoscia aby ten szmaciaz cos innego powiedzial ?
        Ten sprzedajny pies wtloczony na fotel w Iraku jest smieszny i zalosny
        jak jego kumple , chodzace na smyczy u buscha jego polskie odmienniki.
        • Gość: PP Re: kundel na zlobie CIA-usa i prowadzony na smyc IP: 207.7.207.* 02.10.04, 03:45
          Kundel alavi na misce usa, a usa na misce arikababy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka