Dodaj do ulubionych

"Niewinne" i nasi bracia slowanie

19.03.16, 08:16
,,W dzień po moim przyjeździe przyszła do mnie delegacja pięciu niemieckich zakonnic katolickich pracujących dla Czerwonego Krzyża. Było ich 25, 15 nie żyje, zostały zgwałcone, a potem zamordowane przez Rosjan. Dziesięć ocalałych zakonnic też zostało zgwałconych, niektóre 42, a inne 35 lub 50 razy. Pięć z nich jest w ciąży i przyszły do mnie po radę, chciały dowiedzieć się więcej o aborcji, której można by dokonać w sekrecie. () Rosjanom nie wystarczają gwałty na Niemkach, Polkach i Francuzkach, biorą się też do Rosjanek, wszystkie kobiety między 12. a 70. rokiem życia. (). Chirurg ze szpitala w Gdyni wyznał, że codziennie szyje krocza zgwałconych dziewczynek. Jeden Francuz opowiadał, że na porodówkę w Gdyni, gdzie pracował, napadli Rosjanie. Zgwałcili wszystkie kobiety przed porodem i wszystkie te tuż po porodzie. Porodówki pilnowali polscy żołnierze, by bronić swoich rodaczek, i codziennie odbywały się krwawe bijatyki w walce o kobiety. Są tysiące podobnych historii, co oznacza, że w granicach stu kilometrów nie ma ani jednej dziewicy".

Cały tekst: trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/1,35635,19784675,niewinne-z-gdanska-i-gdyni-sowieckie-gwalty-w-1945-r.html#ixzz43KZebeTS
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: heeeee ??? 19.03.16, 09:22
      x2014 napisał o 1945 roku na forum Swiat w roku 2016.....Kurna,konia z rzedem dla tego co mi sprobuje wyjasnic dlaczego?

• bywszy2 Re: "Niewinne" i nasi bracia slowanie 19.03.16, 11:12
      czy pan jest owocem jednego z gwaltow?
      Gratuluje!
      • tlss Re: "Niewinne" i nasi bracia slowanie 19.03.16, 11:35
        Sporo pewnie o tym wiesz. Chazarowie mieli w tym kiedyś spore doświadczenie.
        • bywszy2 Re: "Niewinne" i nasi bracia slowanie 19.03.16, 11:50
          oj wiem,duzo,duzo wiem.
          Ale urodzony jestem z milosci.
          A pan?
          Widac,ze nie!
          reakcja panska,jak prwdziwego potomka gwalciciela.
          P.S
          A co do Chazarow?
          Zaczynajac od Moski-Mieszka staralismy sie o zwiekszenie stada rogacizny,przyprawiajac rogi tym i owym.
          • tlss Re: "Niewinne" i nasi bracia slowanie 19.03.16, 12:05
            Myślę, że wiesz niewiele. Temat poważny, a tu ni z gruszki ni z pietruszki osobiste wycieczki. Gwałt czy to na Niemce czy na Polce czy Rosjance jest obrzydliwy. Naśmiewanie się z tego, sprowadzanie do poziomu kpiny tematu świadczy wyłącznie o tobie jako o interlokutorze. Nie zgrywaj więc Pan mistrza elegancji skoro bytujesz na poziomie rynsztoka.
            • bywszy2 Re: "Niewinne" i nasi bracia slowanie 19.03.16, 12:22
              nieprawy potomku slowian czy jakichs innych sarmatow.ktorym wyreczajac rod ludzki,Chazarzy musieli pracowac w pocie czola - majstrujac tym niedolegom potomkow.
              Wycieczki osobiste rozpoczal niejaki bajstriuk,wtracajac w Dyskusje Chazarow i mnie osobiscie.
              Ale niech ci bedzie,cwaniaku.
              Na legancje sie nie mierze - szkoda jej zuzywac w dyskusji z gagatkow rynsztokowych.
              Tarzaj sie pan dalej - w rynsztoku czy korycie.
              Wolnemu wola!
              wiadomosci.wp.pl/kat,1019391,title,Polacy-gwalcili-i-mordowali-Zydowki-sledztwo-IPN,wid,14310083,wiadomosc.html?ticaid=116add
              • bywszy2 Re: "Niewinne" i nasi bracia slowanie 19.03.16, 12:46
                www.google.se/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=niemcy%20gwalcili%20polki
    • tojabogdan forum historyczne 19.03.16, 16:08
      temat jest ważki, pokazujący okrucieństwo wojen, a szczególnie wobec kobiet, starców czy dzieci, czyli ofiar "niewinnych".
      Zachowania żołnierzy w takich sytuacjach są podobne od zarania dziejów i niezależnie od szerokości geograficznej. Wystarczy wspomniej ostatnio ujawnione zarzuty wobec gwałcących kobiety i dzieci żołnierzy ONZ (to byłby np. temat na forum świat). Zołnierze niemieccy, w przeciwieństwie do radzieckich, preferowali wieszanie i palenie żywcem kobiet, dzieci i starców.
      Należałoby przy okazji, gwoli obiektywizmu, coś wspomnieć o żołnierzach amerykańskich, np. w Niemczech, a szczególnie w Wietnamie (polecam aneks do "książki dla Manuela") czy izraelskich.

• szwampuch58 Re: forum historyczne 19.03.16, 17:18
        To nie jest odpowiedz na moje pytanie to fakt ze temat nadaje sie na forum historyczne.
    • kylax1 Niemcy są sami sobie winni. 19.03.16, 17:34
      To co Niemcy wyprawiali w Polsce, w ZSRR i innych podbitych krajach spowodowało, że potem nikt nie miał litości dla Niemców i Niemek.

Tutaj akurat Rosjan nie krytykuję, bo ich rodziny milionami ginęły od niemieckich zbrodniarzy.
      • bywszy2 Re: Niemcy są sami sobie winni. 19.03.16, 18:42
        czy mowa o Rosjanach,czy zolnierzy radzieckich?
        Amerykanscy byli lepsi,bo dawali czekoladke.
        Niemcy nic nie dawali,ale swoje mieli - narod cywilizowany,europejski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka