felusiak1 12.06.16, 19:50 W kwietniu w Orlando w centrum islamskim przy meczecie immam stwierdził, ze homoseksualistów należy zabijać z litości dla nich. Być może terrorysta wział wezwania immama do serca i wykonał dzieło allaha. Gays Must Die Says Speaker At Orlando Mosque - WFTV 9 Orlando Report Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1utu Re: Zachęta z meczetu 12.06.16, 19:58 Nie placz felus bo jak Killaria wygra dzieki Arabii Saudyjskiej donacjom to zrobi porzadek w USraelu. Wiesz, prawo i taktyka polityczna Hegla: czym gorzej tym lepiej a reszte mozesz sobie wyheglowac. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Felek sam zapraszales islamuskow do Europy 12.06.16, 21:56 (ustami Prezia Obamy i nie chcac zdystansowac sie od niego) - no to masz ich u siebie na miejscu i zobacz - co to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Felek sam zapraszales islamuskow do Europy 13.06.16, 01:15 Nigdy nie mówiłem ustami obamy i nigdy nie było mi z nim po drodze zatem nie oskarzaj mnie. Kazdy kto czyta moje wypoty o tym wie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Felek, ludzie z Texasu nie maja poczucia humoru? 13.06.16, 10:37 - no tak mowia o was w NY... ale zarty zartami... boisz sie powiedziec jasno, co Middle West mysli o Obamie... - rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Felek, ludzie z Texasu nie maja poczucia humo 13.06.16, 13:25 Nie Middle West lecz Midwest a Texas jest Southwest chociaż niektórzy twierdzą, że deep south. Pewnie nie byli w Alabamie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Bo to nie Amerykanie ich zabili, vigil 12.06.16, 20:48 Amerykanie zabili conajwyzej kilkanascie tysiecy zolnierzy Saddama - co tez nie jest powodem do dumy - ale taka jest wojna. Ze Irakijczycy zabijaja sie nawzajem - to tez wina USA ? ze szyici strzelaja do sunnitow i odwrotnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Wina 12.06.16, 20:54 to wypuszczenie, dla satysfakcji glupawego 43 prezia by pomscic 41 prezia, dzina z butelki. PF Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Wina 12.06.16, 21:07 teraz widzę, ze masz naprawdę za$rane w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wina 12.06.16, 21:51 W glowie to mam glownie pi?niadz? a nie jakies tam dolce. Jam nie Amerykaniec. PF Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 a tu inna zacheta 12.06.16, 22:09 twitter.com/R_A_Ziemkiewicz/status/742032348615741440 Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Zachęta z meczetu 13.06.16, 00:06 A ten iman to pochodzi z zaprzyjaźnionej z USA demokracji Saudyjskej? A może ze zdemokratyzowanego przez USA Iraku, czy może z równie zdemokratyzowanego Afganistanu (podobnie jak zamachowiec) ? A może z demokratycznej, wolnej już od Kadafiego Libi? To bezczelność, że skutki US-wojen docierają do USA, zamiast zakończyć się na Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Zachęta z meczetu 13.06.16, 00:43 Ewciu, twierdzisz, że ten koleś strzelał do gejów w odwecie za Kadafiego? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Zachęta z meczetu 13.06.16, 01:07 On jest z Iranu, ktory jeszcze nie zostal zdemokratyzowany. To wszystko jest w video ale jak zwykle nie ogladałaś a szczekasz najgłosniej Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Zachęta z meczetu 13.06.16, 22:45 Ty nieprzyjemnie szczekasz, ja tylko grzecznie pytam: to niezdemokratyzowani też was nie lubią? Masakra jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Felusiak jak zwykle pisze głupoty. 13.06.16, 01:06 Chory psychicznie koleś (bo nie można nazwać takiego gościa inaczej) ubzdurał sobie, że postrzela sobie do gejów. Pewnie sam miał takie skłonności i tak bardzo ich nienawidził, że zabił obiekty swojego pożądania. W USA mieszka 3 mln muzułmanów i jakoś nie powodują więcej morderstw, niż reszta Amerykanów. Zapomniałem, że McVeigh i Lanza to muzułmanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Felusiak jak zwykle pisze głupoty. 13.06.16, 01:09 Znowu wykazujesz się swoistym poczuciem humoru Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Uważasz, że on był zdrowy psychicznie??? 13.06.16, 01:16 Wystarczy spojrzeć na pysk. Choroba psychiczna na pierwszy rzut oka. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Uważasz, że on był zdrowy psychicznie??? 13.06.16, 01:28 kylax1 napisał: > Wystarczy spojrzeć na pysk. Choroba psychiczna na pierwszy rzut oka. Na mój gust wygląda na inżyniera albo lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
111slavo Re: Zachęta z meczetu 13.06.16, 01:17 Mają amerykańcy co chcieli. Kombinują na bliskim wschodzie jak mogą, dzikusom o mentalności Pisowca lub gorszej wybaczają więcej niz murzynowi w imię poprawności politycznej. Dochodzi do tego anglosaska glupota pomieszana z gó...anym jedzeniem oraz narkotykami i mamy USA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
111slavo Re: Zachęta z meczetu 13.06.16, 01:25 Droga GW. A jeśli muzułmański emigrant zamorduje 1000 Polaków w Krakowie czy Warszawie też zablokujecie możliwość komentowania w imie źle pojmowanej poprawności politycznej? Pisuar nie z mojej bajki można krytykować ale muslima już nie? Jak to możliwe? Nawet Żyda, Ruska, UE czy inny Izrael można, a Araba nie można? Katar Wam płaci czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
lont12 patrząc z innej strony 13.06.16, 02:31 przynajmniej tym razem dzieci i żony nie będą opłakiwać ojców i mężów Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: patrząc z innej strony 13.06.16, 03:11 Jaja kwadratowe. Hilaria zadziala, tylko trzeba ja wybrac..... Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Islam to religia, islamizm to zbrodnia 13.06.16, 12:21 Islam to grunt dla islamizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zachęta z meczetu 13.06.16, 14:10 W tym twoim"Imperium Dobra" nie potrzeba "zachecac" swiry maja zabawki to sie "bawia" krwawo i1.gmx.net/image/408/31618408,pd=3,f=content-xxl/bluttaten-amoklaeufe-usa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
1utu Wizyta ojca zamachowca w Dep. Stanu USA 13.06.16, 23:10 Ojciec zamachowca ubiega sie o prezydenta Afganistanu. Swoja Korporacje(rzad tymczasow Afhanistanu) zarejestrowal na Florydzie jako korporacje. Mr. Seddique Mateen even incorporated his entities as ?The Provisional Government of Afghanistan Corporation? in official records in Florida: theconservativetreehouse.com/2016/06/12/whoa-jihadi-dad-orlando-terrorists-father-seddique-mateen-visited-state-dept-political-activist-taliban-sympathizer/#more-117431 Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Nudzisz 13.06.16, 23:51 felusiak1 napisał: > W kwietniu w Orlando w centrum islamskim przy meczecie immam stwierdził, ze > homoseksualistów należy zabijać z litości dla nich. Być może terrorysta wział wezw > ania immama do serca i wykonał dzieło allaha. Feluś, forumowy klasyk rzekł by, że znów "piździsz" jak nawiedzony. 1. Uszło twej uwadze, że terrorysta generalnie planował atak na park rozrywki - czy imam też coś na ten temat mówił ? 2. Imam coś tam bredził w kwietniu. Terrorysta potrzebował dwa miesiące by to wezwanie zrozumieć ? 3. No i najważniejsze - imam był szyitą, natomiast terrorysta był sunnitą. Rozumiem, że w tych niuansach się gubisz - stąd te twoje "piżdżenie". Tak na marginesie - dziś kolejna strzelanina (dwie osoby zabite) - czy aby nie zbyt często ? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Nudzisz 14.06.16, 01:59 Ja nie czytałbym nudnych wpisów na twoim miejscu i zdecydowanie nie odpowiadałbym na takie. Odpowiedz Link Zgłoś