Dodaj do ulubionych

US nie potrzebuje juz sadow

08.07.16, 23:48
Policja w Dallas ustalila sprawce, wydala i wykonal wyrok w ciagu paru minut. To sie naywa praworzadnosc.

Whow..... ciekawe czy za ten samosoad ktos odpowie?
Rozumiem ze czlowiek zastrzelil 5 policjantow (nawiasem mowiac dobry snajper bo cywilow nie uszkodzil) i mieli go w okrazeniu - nawet rozamwiali aby sie dowiedziec czy byl jedynym i jakie mial motywy powinien za to odpwiadac przed sadem i praktycznie nie byl juz smiertlenie niebezpieczny...a oni go po prostu wysadzili w powietrze z zemsty..... Co tam sie bawic - sadami, protestami, wiezieniami.
No i to tez bylo pewnie uzasadnione - ciekawe czy w obronie wlasnej czy czyms innym?

Wychowalismy czlowieka na bandyte - 25 latek, wrocil z Afganistanu gdzie walczyl o "wolnosc Ameryki" psychicznie zdruzgotany? i pozostawiony na pastwe losu?.... psychicznie chory
Cos im tam powiedzila - jak szybko mazna sprawe zamknac i pokazas swiatu jak sprawnie dzila amerykanska policja.
Ide zdajc flage z domu....wstyd mi.

A moze on nawet nie byl tym co to zrobil?
Policja pokazala jak szybko znalazla sprawce....
Fuj...... I teraz sie dziwia ze sie dzieje to co sie dzieje.... Policja potwierdzila kim sa ...msciwi bandyci majacy w D... prawo.

Kondolencje dla rodzin zabitych - zapewne uczciwych Policjantow ale hanba dla tych co maja stac na strazy prawa.

Obserwuj wątek
    • felusiak1 Widzę, że cię dopadło 09.07.16, 02:18
      i pocisz bzdety. Zwykle piszesz z sensem ale tym razem coś musialo sie stać bo dym idzie z ciebie jak z nowohuckiego komina w czasach pieciolatek.
      • monalisa2016 Re: Widzę, że cię dopadło 09.07.16, 02:21
        SZOK z wydarzeń jak i ogólnego niezadowolenia.

Nie jesteście sami. :-) inni maja ten sam problem.
        • felusiak1 Re: Widzę, że cię dopadło 09.07.16, 04:07
          jaki problem?
          • x2014 Re: Widzę, że cię dopadło 09.07.16, 05:17
            felusiak bedziesz sie cieszyl, jak czarne pantery sie odrodza?
            • felusiak1 Re: Widzę, że cię dopadło 09.07.16, 05:41
              WTF are you talking about?
              • x2014 Re: Widzę, że cię dopadło 09.07.16, 08:25
                felusiak czasami piszesz madre rzeczy i lubie cie poczytac a tu udajesz przyglupa WTF?, od paru lat policjanci strzelaja do czarnych, jak do krolikow( poprosze o przyklad z bialymi, moze o czyms nie wiem) i wczorajsza strzelanina w dallas pokazuje, ze zarty sie skonczyly, za dwoch czarnych zginelo 4 policjantow i chyba nie czarnych a kilku zostalo rannych, co bedzie jak czarni stworza komanda do zabijania bialych policjantow? czarne piesci wzniesione w gore widze coraz czesciej, nie przypomina ci to niczego? we wszystkich lokalnych dziennikach pokazuja, jak to ludnosc i to przewaznie czarna jest wdzieczna policji i nawet ciasteczka im przynosza, propaganda, jak w pl za komuny, moze byloby to smieszne, gdyby nie gineli ludzie. wiele wystapien roznych oficjeli, ktorzy to rozpaczaja i dziekuja policji za odwage i poswiecenie, zaden sie nie zajaknie, jaka byla przyczyna tej strzelaniny, a co do samej strzelaniny armia policjantow przez pare godz nie daje sobie rady z jednym uzbrojonym facetem, dopiero robot z bomba rozwiazuje sprawe, swiadczy to o strachu i nieudolnosci amerykanskie policji, strzelac i powalac trupem najlepiej im wychodzi do czarnych i nie uzbrojonych, w plecy, lezacych juz na glebie i to w obrcnosci dzieci, policjanci zachowuja sie, jak na speedach i zwiazana z tym paranoja, felusiak to juz nie jest ta ameryka z przed 30 lat a wielka szkoda.
                • felusiak1 Re: Widzę, że cię dopadło 09.07.16, 08:58
                  mylisz percepcję z faktami. policja nie strzela jak do królikow. Znacznie więcej białych i latynosów ginie od policyjnych kul niż czarnych.
                  www.washingtonpost.com/graphics/national/police-shootings/
                  • x2014 Re: Widzę, że cię dopadło 09.07.16, 09:32
                    www.gazetaprawna.pl/artykuly/958645,usa-kolejny-atak-na-policjanta-w-usa-ofiara-i-napastnik-sa-ranni.html
                  • x2014 Re: Widzę, że cię dopadło 09.07.16, 09:33
                    felusiak tutaj nie chodzi o statystke tylko o sposob, w jaki to sie odbywa
              • x2014 Re: Widzę, że cię dopadło 09.07.16, 10:41
                felusiak a jednak mialem racje i co ty teraz na to? trzeba byc niedorozwojem zeby nie rozumiec do czego prowadzi agresja policji
                ,,Z informacji opublikowanych przez prokuraturę wynika, że na krótko przed strzelaniną Johnson opublikował na facebookowej stronie Partii Czarnych Panter ? radykalnej amerykańskiej organizacji utworzonej w celu ochrony czarnej mniejszości w USA ? bardzo agresywny komentarz, w którym wyrażał oburzenie i wściekłość z powodu linczów i agresji wobec czarnoskórych Amerykanów.,,
                wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/525860,strzelanina-w-dallas-policjanci-zastrzeleni-przez-snajperow.html
                • felusiak1 Re: Widzę, że cię dopadło 09.07.16, 17:41
                  Nie mam pojęcia o jakiej agresji policji piszesz. Odczucia Johnsona nie są faktami.
                  Policja jest znacznie mniej agresywna niż 20 lat temu. Zdarzają się incydenty jak ten w St. Paul.
                  Batton Rouge - resisting arrest - każdy w Ameryce wie do czego to prowadzi.
                  Black Lifes Matter powstał po Ferguson i zbudowany jest na kłamstwie. Oto policjant dokonał egzekucji bogu ducha winnego człowieka. I tak się to toczy. Potem w Baltimore inny czlowiek zmarł w areszcie i postawiono w stan oskarzenia 6 policjantów w tym trzech czarnych. Odbyły się trzy procesy. Dwa uniewinniajace i jeden w którym lawa przysiegłych nie byla w stanie podjac decyzji. Wyglada na to, ze trzy nastepne zakończą się uniewinnieniem. Ale za to mieliśmy rozróbę w Baltimore, miescie rzadzonym przez czarnych od burmistrza do szefa policji.
            • j-k Czarne Pantery sie nie odrodza... a jesli... 09.07.16, 23:19
              sie odrodza - to odrodzi sie tez Ku Klux Klan.

czym skonczy sie to dla czarnej ludnosci w USA - wole nie pisac.

Ale PUTIN bedzie sie cieszyl :)
              pl.wikipedia.org/wiki/Ku_Klux_Klan
      • engine8 Re: Widzę, że cię dopadło 09.07.16, 04:51
        No dopadlo poniewaz nie spodziewalem sie ze Policja bedzie robic samosady.
        Nie popieram tego co Policja robi z czarnymi ale wiem ze sam nie wiem jakbym sie zachowywal w sytuacjach stresu i zagrozenia a tutaj zagrozeniea bezposredniego dla nich juz nie bylo.. kwestia czasu kiedy mogli pozwolic aby sobie sam w leb strzelil albo sie poddal.
        Czlowiek nie sluchal ich rozkazow wiec potraktowali go bomba???....bez sadu bez szansy aby prawo sie nim zajelo. Uproscili wszytko... teraz jedyni Policja ma "story" ktore niby to uslyszala od tego co strzelal.. Sprawa zamknieta... Message dla innych "don't fuck with us - we will kill'ya like a dog"??

W sumie "zniszczyli evidence" i wlos im z glowy za to nie spadnie.
        Jesli chcemy cos poprawic to nalezy zaczynac od siebie..a jesli policja tak bezczelni eprawo lamie to czego oczekuje od innych - zwlaszcza tych co ich przesladuje?
        • felusiak1 Re: Widzę, że cię dopadło 09.07.16, 05:39
          Nie mam zadnych obiekcji w potraktowaniu bandziora granatem.
          Dali mu wiecej niż jedną szansę poddania się.
          Ale mam dla ciebie radę. Głosuj na Hillary Clinton. Ona wszystko naprawi, nawet to co jeszcze nie jest popsute.
          • xystos Re: Widzę, że cię dopadło 09.07.16, 07:32

..nie byl wiekszym bandzirem.niz
            AK bandite nimi byli.
          • engine8 Re: Widzę, że cię dopadło 09.07.16, 20:22
            Tak mysle ze chyba postapie tym razem wbrew sobie i nie bede glosowal... Na pewno nie na Clintonowa a czy na Trumpa? Tez mam z tym problemy...
            • felusiak1 Re: Widzę, że cię dopadło 10.07.16, 01:52
              Teraz wszyscy mają z czymś problemy. Młodzież z pracą domową, czarni z policją, policja z czarnymi, biali z Obamą itd, itp. Jeśli mieszkasz w Californii to możesz niegłosować, tam wygra Clintonicha.
              • engine8 Re: Widzę, że cię dopadło 10.07.16, 02:28
                Texas tez bedzie niebieski jak sie Clintonowej powiedzie aby przepchnac amnestie Obamy dla immigrantow. To zmienilo kolor Kaliforni w latach 80tych a teraz zmieni Texas.. Tak ze to moze ostatnia szansa Texasu.
    • polski_francuz Zagubiony Narod 09.07.16, 08:33
      z ktorym sie trudno identyfikowac mniejszosciom narodowym. Policjanci zabijaja murzyna a dzien czy dwa pozniej inny murzyn strzela do policjantow by pomscic zamordowanego. Mimo tego, ze murzyn jest prezydentem od kilku lat, jak widac spoleczenstwo sie nie uspokoilo. I nastepnym preziem bedzie pewnie bialy, ktorego bym do domu na pewno nie zaprosil.

Mnie glownie poruszylo ze snajper byl zolnierzem do 2015 roku. Zolnierzem, tzn kims, kto sluzy Narodowi.

PF
      • xystos Re: Zagubiony Narod 09.07.16, 09:37

..aa Zyda Holland'e bys zaprosil ?
    • jorl Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 09:43
      x2014 napisał:

> e, jak na speedach i zwiazana z tym paranoja, felusiak to juz nie jest ta amery
      > ka z przed 30 lat a wielka szkoda.

Smieszy mnie jak jakis Polaczek tak sobie pisze jak to w USA sie pogorszylo. Przed 30 laty to byla praworzadnosc, czarni mieli prawa obywatelskie itd.
      Nawet sobie nie zdajecie sprawy jak Czarni wtedy praw nie mieli. Wcale nie mieli lepiej jak teraz chociaz moze inaczej.
      Jak w 1936r jakis Murzyn na Olimiadzie w Berlinie wygral to USA go chwalila. I chwalia siebie jak to demokratyczna bo i Czarny wielki sportowiec Jak wrocil ten Czarny Olimpijczyk do siebie i np usiadl na nie swojej, bo dla bialych lawce, dostal pala od policjanta. Jakby skakal to by go zabili. Bez sadow drogi e8.
      Tak bylo.

Teraz placza f1 jak to Clintonowa lamie prawa i jej nic. A Nixon tak. Kennedy, ten Wielki Swiety, mial baby stadami, biedny Clinton dawal sobie obciagac pod stolem, co ja sobie jak akurat chce daje robic przez biedna Polke, to glosowanie w Kongresie na ten temat. Nawiasem mowiac ta obciagajaca ma nazwisko polskie, nomen omen?
      USA sie nie zmienila zawsze byla paskudna dla niektorych, lamanie prawa bylo zawsze tylko moze za kazdy razem troche w innym akurat miejscu.
      A tu placze jakby sie zaropiale oczka otworzyly. Zwlaszcza u Polaczkow jak x2014
      • x2014 Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 10:44
        jorl erotomanie gawedziarzu, polaczek ma w dupie prawa czarnych, zajmij sie produkcja opowiesci impotenta bo nie masz pojecia o czym jest mowa, moze konia se zwal oczywiscie jesli mozesz
        • jorl Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 11:05
          x2014 napisał:

> jorl erotomanie gawedziarzu, polaczek ma w dupie prawa czarnych, zajmij sie pro
          > dukcja opowiesci impotenta bo nie masz pojecia o czym jest mowa, moze konia se
          > zwal oczywiscie jesli mozesz

He..he.. myslisz ze swoja impotencje i brak sexu zamulisz?
          Jestes typowym chlopczykiem nie majacym pojecia o Swiecie ucz sie od madrzejszych, a ja napewno takim jestem, i korzystaj tz okazji siedzac cicho.

Zaciekawia mnie, nic nowego, jak moi przeciwnicy nie maja merytorycznych argumentow, to sie moich dziewczynek czepiaja. Juz 10 lat jak mam, znam, wiem. Dodam, mozna sie jeszcze czepiac mojej ortografi. Ale to juz wszystko. Bo merytorycznie nie potraficie. Boscie za glupi po prostu.

Wiem ze was wk..am jak pisze o moich dziewczynach z Polski co sie sprzedaja, wy piszecie o nedznej Rosjoi a macie w Polsce jaki syf ze one aby sobie poprawic sie musza sprzedawac. Dodam ze wasi chlopcy Polacy sa tez nedzni jako faceci, ani dobrego sexu ani kasy zarobic nie potrafia.
          Bida z nedza w tej waszej Polsce
          • x2014 Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 11:07
            co pod dworcem zoo dzisiaj nie byles?
            • jorl Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 11:14
              x2014 napisał:

> co pod dworcem zoo dzisiaj nie byles?
              Ciagle nie dociera. Jestes beznadziejnie tepy.
              Mam kochanki w Polsce.zamawiam hotel dziewczyne. Polke z Polski. Tutaj mnie zadne nie interesuja. Wole je miec przedtam jak wyjada do pracy w Niemczech.
              • x2014 Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 11:24
                haha trafilem w 10 ale jaja, widzialem czesto takich, jak ty starych, lysych z wiecznie latajacymi oczami i lapami w kieszeniach mietolacych fiuty, i nie mogacych sie doczekac kolejnego pociagu z polski, ktorymi to przyjezdzali mlodzi chlopcy z przygranicznych, biednych popegerowskich wiosek, ktorzy za pare groszy spelniali perwersyjne fantazje takich, jak ty oblesnych typow a poszedl ty na czrny chooy ale jaja hehe
                • jorl Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 11:33
                  x2014 napisał:

> haha trafilem w 10 ale jaja, widzialem czesto takich, jak ty starych, lysych z
                  > wiecznie latajacymi oczami i lapami w kieszeniach mietolacych fiuty, i nie moga
                  > cych sie doczekac kolejnego pociagu z polski, ktorymi to przyjezdzali mlodzi ch
                  > lopcy z przygranicznych, biednych popegerowskich wiosek, ktorzy za pare groszy
                  > spelniali perwersyjne fantazje takich, jak ty oblesnych typow a poszedl ty na c
                  > zrny chooy ale jaja hehe

dalej nic merytorycznego.
                  Twoje pedalskie fantazje erotyczne to nie do mnie. Ja mam dziewczyny i do tego w Polsce.

A napisz mi drogi x1024 dlaczego 25lat budowy kapitalizmu tfu demokracji w Polsce dalej macie pegerowskich chlopcow podobno jezdzacych dawac d.. pedalom? Czemu nie pracuja produktywnie na siebie w PL? Nie maja rodzin, jakiegos dostatku? To jak ten kraj sobie zorganizowaliscie? Tylko dostaliscie wolnosc i narobiliscie sobie syfu. Ku... i zlodzieje tak masowo w Polsce. Co do kurew Twoje przeciez slowa. Zlodzieji to moje ale to i prawda.
                  Bida z nedza macie tam.
                  • x2014 Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 11:45
                    ja, jak kazdy polaczek jestem tepy ale ty pan inzynier nie blyszczysz tutaj, wysil sie gawedziarzu, ja z polska od lat nie za duzo mam wspolnego ale ty przeciez jestes na biezaco haha powiem ci cos tepa palo, ty mi nigdy nie dogadasz bo takim, jak ja serek z hooya zjadasz no dawaj palo dalej
                    • jorl Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 11:58
                      x2014 napisał:

> ja, jak kazdy polaczek jestem tepy ale ty pan inzynier nie blyszczysz tutaj, wy
                      > sil sie gawedziarzu, ja z polska od lat nie za duzo mam wspolnego

Acha, czyli emigrant. Ale looser widze. Duzo jest takich na tym forum.
                      Z Niemiec? To co z moich podatkow sie zyje, prawda? Zazdrosc bierze ze ja inzynier ktory w Niemiczech w swoim zawodzie pracuje.

ale ty przec
                      > iez jestes na biezaco haha powiem ci cos tepa palo, ty mi nigdy nie dogadasz bo
                      > takim, jak ja serek z hooya zjadasz no dawaj palo dalej
                      >

Nie zebym mial cos przeciw pedalom, maja takie samo prawo do zycia jak ja, ale to nie moja orientacja sexualna.
                      Ale widze ze Twoja.
                      • x2014 Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 13:48
                        ja polaczek emigrant a pan inzynier to na wczasach? mieszkalem dobre pare lat w niemczech z czego ponad 5 lat w bln na budapester strasse przy samym ogrodzie zoologicznym, piec minut na piechote od dworca zoo i ze dwa lata w hamburgu, 2 lata w norwegii,oslo (och ten jezyk hehe cale szczescie, ze gadaja po angielska a takze wielu po niemiecku) i rowniez 2 lata w hiszpanii pod barcelona i nigdze nie bylem imgrantem a teraz od kilkunastych lat w kalifornii, bay area i nie za bardzo bym chcial zmieniac miejsce zamieszkania no moze na zupelna starosc san diego ze wzgledu na klimat i tez nie bylem tu imgrantem ale ze wzgledu, ze ozenilem sie tutaj po raz kolejny, tym razem z amerykanka i ona stanowczo nie chce wyjezdzac ze stanow mam zielona karte od wielu lata a na obywatelstwie mi specjalnie nie zalzy, bo w niektorych krajach potrafi bardzo zaszkodzic a ja sporo podruzuje sluzbowo i to wlasnie glownie do panstw niezbyt przychylnych stanom i taki to ze mnie polaczek emigrant, zadowolony? i gdzie teraz bedziesz probowal mi dokopac? nie mam kompleksow malego fiuta w przeciwienstwie do ciebie, nie jestm maly a wrecz przeciwnie, rudy ani lysy tez nie jestem, jak ty zadne zmory mnie nie mecza, zyje dobrze w pieknym miejscu z kochajaca ze wzajemnoscia kobieta, dzieci dobrze wyksztalcone, z dobra praca i wszystke zyja w pl i nie ma mowy o wyjezdzie na stale chociaz wiele razy proponowalem, nie chca opuszczac zielonej wyspy;) chociaz ostatnio zaczely narzekac na to co sie dzieje w polskiej polityce, wiec, jak widzisz inzynirze po gagarinie(chociaz czytajac twoje durne posty mam coraz wiecej watpliwosci czy jakies studia kiedykolwiek skonczyles) aha i przypomne ci stare dobre przyslowie, ktore z moich zyciowych obserwacji sprawdza sie w 100% a wiesz, ze przyslowia sa madrosciami narodow? chyba nie bo ty, nie humanista jestes hehe
                        KROWA, KTORA GLOSNO RYCZY MLEKA DAJE MALO
                        a teraz sprobuje zasnac, tak to jest gdy sie w dzien za duzo pospi:))),
                        i co ty na to wszystko? aha a w mlodosci to i zmywakiem bywalem, czego wcale sie nie wstydza a wrecz przeciwnie
                        • jorl Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 14:07
                          Zadziwiajace drogi x1024 jak to napastujesz mnie za inzyniera. Dla mnie to jakas zazdrosc Ciebie toczy. Moze masz wyksztalcenie wyzsze ale na emigracjach jego nie uzywales. Stad te potoki plwocin na inzynierowanie. Zreszta to jest oczawiste ze tak musi byc bo przeciez z kraju do kraju nie jechales zawsze ladujac w zawodzie. Tak sie nie da.
                          Zreszta zmywak okresla przyszlosc, nie da sie juz za wysoko przeskoczyc. Zawod sie traci jak sie go nie uzywa. Zawod nowowczesny

Zreszta widze ze poza opowiasciami jakos konkretnie jakie masz wyksztalcenie i co w pracy robisz to pod dywan zamiatasz. Wiem, znam, normalny los emigranta.

No i mi nie musisz opowiadac jak to w USA pieknie. Ja nie z Polski, tam mozesz swoimi opowiasciami o San Diego itd moze zazdrosc wzbudzac. Ja nie zamierzam nigdy USA odwiedzic, bylem w Kanadzie, wystarczy.

Zone moze i masz ale jakos pedalskie sexualne marzenia to masz, prawda drogi x1024? Dwuplciowy?
                          • kylax1 Jorl, Ty jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. 09.07.16, 14:22
                            Twoje erotomańskie brednie, w dodatku wyglądasz pewnie jak typowy Niemiec, w ruSSkiej, czarnej kurtce i niedomyty.

W sumie nic dziwnego, że w USA nie byłeś. Tam wpuszczają tylko najlepszych, a nie inżynierów od produkcji krasnali ogrodowych.
                            • jorl Re: Jorl, Ty jesteś głupszy niż ustawa przewiduje 09.07.16, 14:30
                              kylax1 napisał:

> Twoje erotomańskie brednie, w dodatku wyglądasz pewnie jak typowy Niemiec, w ru
                              > SSkiej, czarnej kurtce i niedomyty.

Niedomyci to jestescie w Polsce najczesciej.

> W sumie nic dziwnego, że w USA nie byłeś. Tam wpuszczają tylko najlepszych, a n
                              > ie inżynierów od produkcji krasnali ogrodowych.

Ja mowilem ze do USA nigdy na wycieczke nie pojade. A to moglbym w kazdej chwili zrobic. Pieniadze nie odgrywaja dla mnie roli, na taka wycieczke mam z pensji.
                              Nie do jakies pracy to wy w Polsce tylko macie cos takiego w glowach.
                              Ja co najwyzej konstruuje urzadzenia ktore exportujemy do USA. Czekam na TTIP aby bariery norm sie zmniejszyly, bedzie latwiej.
                      • x2014 Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 14:18
                        jorl erotomanie gawedziarzu a na nagrobku przed nazwiskiem kazesz swe wydumane tytuly pseudonaukowe wykuc a na dzjeciu nagrobkowym bedzie twoj dyplom, czy moze zbiorcza fotka, taki kolaz ( jesli wiesz co to znaczy nie humanisto), twich urojonych kochanek? zrobiles sam z siebie posmiewisko na tym forum i dalej w tym brnisz, masz szczescie, ze wielu tu milosiernych i teraz wzbudzasz juz tylko nie smiech a zazenowanie, jest wielu ludzi, ktorzy w swej glupocie trwaja od urodzenia az do zasranej smierci i zycie ich niczego nie uczy to taki przyklad madrych inaczej, ktorych jestes idealnym wzorcem moze dczekasz, kiedy miare twojej glupoty umieszcza w servers pod paryzem, nie badz tym razem skromny i nie protestuj(udawanie czy tez nie) nalezy ci sie, jak psu buda i tym sposobem polska znowu zablszczy a ty przejdziesz do historii, gratuluje chociaz nie zazdroszcze i co ty inzynierze powiesz dzieciom i wnukom(bardzo watpie, ze ty masz bo nie wyobrazam sobie, jak ktos moglby mieszkac pod jednym dachemz takim, zarozumialym i tepymcw...em a do tego twoja orientacja sexualna to raczej wylkucza). a teraz pedz pod banhof zoo moze ci sie cos rtafi i sie wyproznisz i uspokoisz, czego ci zycze hhhaaa
                        • jorl x1024 09.07.16, 14:39
                          x2014 napisał:

> jorl erotomanie gawedziarzu a na nagrobku przed nazwiskiem kazesz swe wydumane
                          > tytuly pseudonaukowe wykuc a na dzjeciu nagrobkowym bedzie twoj dyplom,

A wiec sie zgadza, masz jakis dyplom ale zmywakowanie Tobie zostalo jako zyciowa praca. Stad ta zolc. Zrozumiale.
                          Ale nie zdradzisz co po zmywakowaniu robisz prawda? A przeciez fantazji powinno Tobie starczyc. Polak gawedziasz, byly Zmywakowiec ale od zmywaka do milionera w USA sie idzie przeciez.

>czy moz
                          > e zbiorcza fotka, taki kolaz ( jesli wiesz co to znaczy nie humanisto), twich u
                          > rojonych kochanek? zrobiles sam z siebie posmiewisko na tym forum i dalej w tym
                          > brnisz, masz szczescie,

Przeciez ja was forumowiczow olewam. Wasze zdanie. Jesze nie zauwazyles? Jestescie beznadziejni, zadnej wiedzy, tylko glupio gadac potraficie.

z
                          > i co ty inzynierze powiesz dzieciom i wnukom(bardzo watpie, ze ty masz bo nie w
                          > yobrazam sobie, jak ktos moglby mieszkac pod jednym dachemz takim,

A to sie z dziecmi pod jednym dachem mieszka???? Na jednej kupie? Bo taniej?

Jak corka majac 19 lat poszla na studia wynajelem jej samodzielne mieszkanie. Teraz ma dom pod Berlinem. Prawie splacony.
                          I jest ze mnie dumna, z mojego zawodu i z tego ze jestem w pracy ceniony.

>zarozumialym
                          > i tepymcw...em a do tego twoja orientacja sexualna to raczej wylkucza). a ter
                          > az pedz pod banhof zoo moze ci sie cos rtafi i sie wyproznisz i uspokoisz, czeg
                          > o ci zycze hhhaaa

Na jutro mam spotkanie w Polsce z kochanka. 27 lat.
                          • x2014 Re: x1024 09.07.16, 17:09
                            jorl przeciez ty jestes matol do kwadratu, nie ma tu drugiego takiego, jak ty, nawt nie [potrafisz wyczuc ironii i smiechu z twojego inzynierowania, w prawie kazdum poscie podkreslasz, jaki to jeste dobry inzynier, no i to wieczne ,,ja,, , czlowieku zaden, normalny, wyksztalcony i spelniony facet nie potrzebuje co chwila pierdzic o swoim wykszalceniu a o podbojach sexualnych i innych bzdurach, ty jestes zyciowy nieudaczniik i do tego z masa kompleksow a na forum opowiadajac bzdury spelniasz swoje mazenia o zyciu jakie bys chcial miec, takich przypadkow, jak twoj na forach pelno, twoje bredzenia utwierdzaja mnie w przekonanku, ze ty matury nie masz nawet i stad to inzynierowanie ale ty trgo i tak w stanie pojac nie jestes, zrozumialem, ze ty na umysle chory jestes, dlatego przepraszam, ze od razu sie nie obcialem i traktowalem cie, jak normalnego, szczerze przepraszam bo z chorymi nie godzi sie tak postepowac aha moze wiecej o panienkach napiszesz bo widze, ze to ma zbawienny wplyw na stan twojej psyche, jeszcze razcie przepraszam
          • czuk1 Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 11:45
            jorl napisał: Bida z nedza w tej waszej Polsce

Pisząc tak kłamliwie i źle o Polsce tracisz moralne prawo zabierać głos na Polskie tematy.

Ponadto łamiesz netykietę forum. Jeśli tak będziesz dalej tu "sexił" .... zmienisz login. ;) !!!
            • jorl Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 11:54
              czuk1 napisał:

> jorl napisał: Bida z nedza w tej waszej Polsce
              >
              > Pisząc tak kłamliwie i źle o Polsce tracisz moralne prawo zabierać głos na P
              > olskie tematy.

Nie widzisz tej biedy w Polsce drogi czuk? To sie rozejrzyj, chowanie glowy w piach nie polecam. Wiem, wiem z glowa w piachu sie lepiej zyje ale czy madrzej?

> Ponadto łamiesz netykietę forum. Jeśli tak będziesz dalej tu "sexił" .... zmien
              > isz login. ;) !!!
              >
              >

Grozisz? To moze pogroz niejakiegiemu x1024 ktory po pedalach pisze. Swoje erotomanskie pedalskie fantazje tutaj wylewa.
              Do roboty czuk, prosze abys podobne ostrzerzenie wlasnie temu x1024 napisal.

Jak tego nie zrobisz bede twierdzil zes hipokryta.
              Wiem, napewno tego nie zrobisz wiec juz teraz Ciebie hypokryta nazwe.
              • czuk1 Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 12:28
                jorl .
                Marginesy biedy są we wszystkich państwach świata. Ty piszesz o Polsce jako całości, że jest bida. Piszesz też lekceważąco o Polakach, jakby byli 2 sortem w święcie. Stąd moje wkurzenie.

To sprośne i nie na miejscu pisanie zauważyłem u ciebie. Jeśli tak samo wysila się 2014x .... czy każdy inny (z nas) , to jednakowo łamiemy zasady netykiety.
                Jak reagują na taki poziom "zasad współżycia społecznego i moralności" adminowie GW .... nie wiem. Ja na forum zawodowym usuwałem takie wpisy, loginy. Teraz mam forum regionalne....
                tam takich problemów nie ma.
                • jorl Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 12:37
                  czuk1 napisał:

> jorl .
                  > Marginesy biedy są we wszystkich państwach świata. Ty piszesz o Polsce jako cał
                  > ości, że jest bida.

Ale madrosc. Wszedzie jest bieda tez. Mnie smieszy jak to Polacy pisza o biedzie w Rosji, tu nie protestujesz a macie u siebie % nie mniejsza. I dlatego wam ja pod nos podstawiam. I faktyczna podstawiam to nie moj wymysl jak wasze o Rosji o ktorej pojacia nie macie.

>Piszesz też lekceważąco o Polakach, jakby byli 2 sortem w ś
                  > więcie. Stąd moje wkurzenie.

Tez nie jestes najwyzszego lotu drogi czuku. A inni, wlasnie Polacy tu piszacy sa naprawde denni. A wiec to taka polska cecha. Tak uwazam.

> To sprośne i nie na miejscu pisanie zauważyłem u ciebie. Jeśli tak samo wysila
                  > się 2014x .... czy każdy inny (z nas) , to jednakowo łamiemy zasady netykiety.

To poszukaj w tym watku, nie bac slepy wlasnie x1024 z jego pedalskimi fantazjami. Nie pisz ze jak znajdziesz...

x2014 napisał:

> haha trafilem w 10 ale jaja, widzialem czesto takich, jak ty starych, lysych z
                  > wiecznie latajacymi oczami i lapami w kieszeniach mietolacych fiuty, i nie moga
                  > cych sie doczekac kolejnego pociagu z polski, ktorymi to przyjezdzali mlodzi ch
                  > lopcy z przygranicznych, biednych popegerowskich wiosek, ktorzy za pare groszy
                  > spelniali perwersyjne fantazje takich, jak ty oblesnych typow a poszedl ty na c
                  > zrny chooy ale jaja hehe

Wkleilem powyzej. I co? Oczekuje grozby banu dla x1024.
                  Wiem ze tego nie zrobisz bos hypokryta. Wlasnie taki Polak. Nie dociera?
                  • engine8 Re: US nie potrzebuje juz sadow 10.07.16, 00:16
                    A Ty oczywiscie tez sie do tych Polakow zaliczasz?
                • czuk1 Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 12:42
                  Aby mówić biedzie i nędzy w Polsce trzeba być niezwykle wrogo nastawionym do Polski i Polaków.
                  Już wgląd do pierwszego z brzegu hasła o biedzie w świecie (z przeglądarki/wyszukiwarki) pozwala na zastanowienie się nad problemem, obala insynuacje jorla

"Z danych UNDP wynika, że prawie 1,5 mld ludzi w 91 krajach rozwijających się żyje w ubóstwie z powodu niewystarczającej opieki zdrowotnej i edukacji oraz zbyt niskich standardów życia. I choć ogólna liczba ludzi żyjących w ubóstwie spada, prawie 800 mln jest zagrożonych powrotem do życia w biedzie.
                  Pod tym względem Polska, z bezpłatną opieką zdrowotną oraz edukacją (w tym także tą wyższą), polityką prorodzinną i opieką społeczną wypada na światowym tle niemalże jako oaza socjalnego bezpieczeństwa, nawet pomimo tego, że w praktyce za część tych usług (lub za usługę na żądanym poziomie) czasem trzeba jednak zapłacić. W USA, które mają dochód na głowę dwukrotnie wyższy niż Polska, obowiązek ubezpieczenia medycznego wprowadzono dopiero od zeszłego roku. Przyczyną jego wdrożenia było m.in. to, że kilkadziesiąt milionów Amerykanów nie było nim objętych, więc w razie np. wypadku lub choroby sami musieli płacić za wizytę u lekarza lub pobyt w szpitalu."
                  tiny.pl/g97r3
                  • jorl Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 13:25
                    Jak Ty medzisz czuk. Dalem porownanie pomiedzy Rosja a Polska. Wy, bo i Ty drogi czuku, piszecie o Rosji jaki tam syf. A macie wlasnie podobny u siebie. Ja to wiem, napewno.
                    I wlasnie celowo wam to pisze a wy Polacy skaczecie jak nakreceni. Najlepiej wasza polska biede pod dywan zamiesc ale o ruskiej to geba od ucha do ucha.
                    I nie przytaczaj mi naprawde biednych krajow. Ja wiem lepiej jak w tych krajach wyglada, Ty masz tylko googla ja pieniadze na wycieczki. I po biednych krajach i po Rosji i po Polsce.

Czekam na grozby zabanowania x1024 za pedalskie fantazjie sexualne. No czuk hipokryto?
                    • jorl Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 13:50
                      dodam drogi czuku ze Ty masz tylko googla na poznawanie Swiata, bo zadnej kasy, do tego googla w jezyku polskim. ja sie poruszam w 4 jezykach abstrahujac od wycieczek w rozne kraje, i widze jak zaklamana i to nedznie zaklamana jest polska prasa. Ty tego nie widzisz zapewne bo juz jestes przerobiony na ta modle, inni Polacy tez, a wiec nie pozostaje mi pisac co pisze. Ze Polacy sa ograniczeni. I to durnowato ograniczeni.
                      Czytanie po polsku Ciebie takim robi.
                      Co wcale nie znaczy ze czytajacy tez po angielsku sa duzo madrzejsi ale Ty drogi czuku jestes okazem szczegolnym.
                      • czuk1 Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 14:43
                        jorl napisał , na końcu :
                        wcale nie znaczy ze czytajacy tez po angielsku sa duzo madrzejs - Zgoda. Wg mnie , mają jednak bez porównania większe możliwości porównań i ocen. A Polak ulokowany w Polsce i polskojęzyczny (tylko) znacznie mniejsze , bo skazany jest na" tłumaczenia".

Ale JORL wcześniej ocenił Polaków ....
                        :
                        Polacy sa ograniczeni. I to durnowato ograniczeni.
                        Madre to ?????

...." widze jak zaklamana i to nedznie zaklamana jest polska prasa. Ty tego nie widzisz zapewne bo juz jestes przerobiony na ta modle, inni Polacy tez, a wiec nie pozostaje mi pisac co pisze.."
                        I z tego twojego wpisu każesz wyciągnąć wniosek , że czytanie przez Polaków po polsku (głownie po polsku) czyni ich ograniczonymi i durnowatymi. I mnie oceniasz "szczególnie ..."
                        Dwumetrowy maniak swojej wyższości. ;) Tupet to Człowieku masz niesamowity, wybujałe ego i beznadziejny narcyzm. Przy tej ocenie - durnowatości i ograniczeń Polaków - nie bierzesz pod uwagę wolności słowa w Polsce, różnorodności mediów (prawicowych i lewicowych), pełnej swobody wypowiedzi i dostępu do przedruków prasy zagranicznej, polskojęzycznych wersji mediów w sieci , bezinteresowności wypowiedzi, masowej znajomości języka angielskiego przez Polaków, powszechnego podróżowania po świecie,....
                        Polacy - wg mnie - mają podobne (jak ty) możliwości uzyskania informacji o świecie. I bezpodstawne jest poniżanie Polaków, przez ciebie.

Rozumiem .... konkretne sytuacje .... ale takie uogólnienia ? To bezczelność.
                    • czuk1 Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 14:12
                      jorl napisał:
                      > Jak Ty medzisz czuk. Jorl pisze, a ja jakoby -"mENdzę" ?! ;) Przy okazji widzisz ? Nazywasz mnie Mendą. !!!! I to jest tolerancja drugiego człowieka ;) ;) ;) ;) przez jakiegoś Jorla.
                      Dalem porownanie pomiedzy Rosja a Polska. Wy, bo i Ty drog i czuku, piszecie o Rosji jaki tam syf. A macie wlasnie podobny u siebie. Ja to wiem, napewno.
                      Najpierw ustalmy co to jest SYF. Syfu takiego , zacofania, patologii , dokumentowanych filmami , jak jest w Rosji; w Polsce na pewno nie ma. Możemy zrobić prezentację tych dokumentów z FB.
                      A swoją drogą .... ja mogę pisać i piszę, jak jest na Ukrainie. A nie w Rosji, bo byłem tam w czasach ZSRR. Dlatego piszę delikatnie o sytuacji w Rosji , co najwyżej wspominam na marginesie tematów ekonomicznych. Poza tym widzę duże zróżnicowanie dochodów , co oznacza istnienie biegunowego - bogactwa i biedy.

I wlasnie celowo wam to pisze a wy Polacy skaczecie jak nakreceni. Najlepiej wa
                      > sza polska biede pod dywan zamiesc ale o ruskiej to geba od ucha do ucha.

Zdecyduj się - piszesz obiektywnie albo piszesz jako najemnik Rosji.
                      Na pierwszy rzut oka widać, że zwalczasz każdą złą opinię o Rosji (choćby była prawdziwa) a nie zauważam twoich obiektywnych wypowiedzi. Pisz uczciwie , zwalczaj nieuczciwe wypowiedzi innych. I to wystarczy. Nie musisz rzucać obelg i być adwokatem Rosji.

I nie przytaczaj mi naprawde biednych krajow. Ja wiem lepiej jak w tych krajach
                      > wyglada, Ty masz tylko googla ja pieniadze na wycieczki. I po biednych krajach
                      > i po Rosji i po Polsce.

>
                      > Czekam na grozby zabanowania x1024 za pedalskie fantazjie sexualne. No czuk hip
                      > okryto?

Pisałem / zgłosiłem wpisy x2014 do usunięcia. Obaj piszecie nieraz - wstydliwe, żenujące teksty. Kto mnie słucha ?! Co mogę więcej zrobić ? Każdy wpis (zdarza się, że i swój również) - - jeśli narusza on regulamin, prawo, netykietę zgłaszam "do usunięcia".
                    • engine8 Re: US nie potrzebuje juz sadow 10.07.16, 00:17
                      A to Ty nie Polak? A Ruski ? A co tu ruski robi? Zamet za ruble?
                • x2014 Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 17:52
                  czuk jest mi niezmiernie przykro i przepraszam, ze tak sie rozpedzilem, poczatkowo nie zdawalem sobie sprawy, delikatnie mowiac, z pewnych niedomagan psychicznych naszego kochanego jorla ale po paru jego postach zrozumialem z kim mam do czynienia, jorla serdecznie przeprosilem i czynie to ponownie z wieka nadzieja na wybaczenie
                  • czuk1 Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 23:08
                    x2014 napisał:
                    > czuk jest mi niezmiernie przykro i przepraszam, ze tak sie rozpedzilem, poczatk
                    > owo nie zdawalem sobie sprawy, delikatnie mowiac, z pewnych niedomagan psychicz
                    > nych naszego kochanego jorla ale po paru jego postach zrozumialem z kim mam do
                    > czynienia, jorla serdecznie przeprosilem i czynie to ponownie z wieka nadzieja
                    > na wybaczenie

Nie przyjmuję przeproszenia , bo nie zostałem obrażony .... przez Ciebie. Pisałem obiektywnie jak zawsze tak z rozpędu i formalnie reaguję - machinalnie zgłaszam adminom każdy (wg mnie) niedozwolony wpis. To nawyk 12 lat prowadzenia prywatnych/zawodowych miejsc polemik i pół wieku pracy urzędniczej, sformalizowanej. Widać mają inne zdanie ....bo rzadko moje zgłoszenia są wykorzystywane przez nich w moderowaniu tego forum.
                    Mam poczucie humoru. Rozśmieszyłeś mnie (choć może miałeś inne intencje) tym satyrycznym tekstem. Przyjmuję go ze zrozumieniem; że ....nie powinienem wcinać się między ostro polemizujących forumowiczów. Przepraszam Cię za to.

• x2014 Re: US nie potrzebuje juz sadow 10.07.16, 00:05
                      :)
    • yurek11111 Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 10:34
      E8,dziwi mnie Twoje zdziwienie,tradycja stara jak USA, zabojca amerykanskiego policjanta zwykle konczy
      z kulka w plecach a w aktach figuruje jako zastrzelony w czasie proby ucieczki, a ze snajper odstrzelil az czterech ,to w ramach wyjatku bomba go potraktowali....

Wlasnie slyszalem w radio ze z Toronto jedzie delegacja policjantow,zeby wziac udzial w pogrzebie zastrzelonych policjantow,w komunikacie bylo ze torontonska policja w pelni solidaryzuje sie i popiera dzialania amerykanskich kolegow....
      • yurek11111 Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 10:37
        Errata: odstrzelil 5 nie czterech
      • kylax1 Bo amerykańscy milicjanci to, w większości, 09.07.16, 13:34
        tępe matoły, które przestrzegania prawa wymagają tylko od obywateli, ale nie od siebie samych. Jeżeli nawet zabił policjanta, a jest już obezwładniony, to zabicie takiego podejrzanego, powinno skutkować skazaniem policjanta za morderstwo.
        • felusiak1 Re: Bo amerykańscy milicjanci to, w większości, 09.07.16, 17:51
          Ale nie był obezwładniony a ty chcesz skazać tego policjanta:
          cbsdallas.files.wordpress.com/2013/09/chief-david-brown.jpg?w=640
    • felusiak1 Re: US nie potrzebuje juz sadow 09.07.16, 18:06
      Uszkodził dwoch cywilów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka